rallistas Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Παιδες παιζει κανεις το WRC?Τερματισα το novice και μου λεει για κατι αμαξια και downloadable features αλλα δεν εβγαλα ακρη,ουτε αμαξια βρηκα.Ξερει κανεις τιποτα?:cool: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli_n91 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 paidia sorry alla an einai eukolo mporei na mou pei kapoios ti sto kalo einai auto to ''FFFFFED3'' pou den mporei na treksei to psp???kai pws mporw na to parakampsw??otan paw na paiksw ena paixnidi iso pou exw katebasei apo torrent mou arxizei na to diabazei kanonika alla thn stigmh pou einai na mpei sto paixndi mou bgazei to parapanw mhnyma....Kserei kaneis ti ginetai??? (exw kanei downrade se 1.5 kai o,8c) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli_n91 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 mhpws kserete kapoio site na katevasw mikra paixnidia gia psp? styl. tetris bubble bubble pac-man kai tetoiou eidous...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 paidia bghke kai h ekdosh Devhook v0.45!!! (oxi 2.71 einai pali, den bghke akoma h 3.00:p) gia perisotera diabaste edw. http://pspupdates.qj.net/Devhook-updated-to-v0-45-Launching-Homebrew-on-Emulated-2-71-Now-Possible-/pg/49/aid/59338 yparxoyn sto net 2 ekdoshs full einai h parakatw. DevHook 45 + USBMOD + AUTOBOOT + FIRMWARE DevHook 45 + FIRMWARE EDIT... loipon otan balete tin 0.45 tha leei 0.44 logou oti einai poly apasxolimenos diabasa o booster den allakse ta eboot klp. balte 2.71 apo devhook mhn trxete to game.iso klp exei ena programma pou trexei se 2.71 pou einai mazi me to devhook 0.45!!!!! (nai trxei se 2.71 kai oxi se 1.50) kai leei sto prog oti se ligo to devhook tha trexei se 2.71........ kairos na pame se apo 1.50 se 2.71??? kai an bgei h 3.00 apo 2.71 tha kanoume to idio apo oti kanoume twra apo 1.50 se 2.71 me devhook!!! ayta einai kala nea!!!!, na doume ti epomenes wres tha exoume kati parapanw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Υπάρχει δηλαδή σε umd ? Για αυτο το game πληρώνω οσο,οσο :P ,αν το βρω αυθεντικό μπορείς να το κανεις iso να το πάρεις? ;) ναι μπορω να το κανω iso πολυ ευκολα μεσα σε 15 - 20 λεπτα το πολυ,εξαρταται απο τη χωρητικοτητα του παιχνιδιου.ευχαριστω κ μονο που το προτεινες. Παιδες παιζει κανεις το WRC?Τερματισα το novice και μου λεει για κατι αμαξια και downloadable features αλλα δεν εβγαλα ακρη,ουτε αμαξια βρηκα.Ξερει κανεις τιποτα?:cool: και εγω εχω το ιδιο προβλημα.που ειναι τα downloaded cars οεο???!!! Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios777 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 εψαξες στο yourpsp.com? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Μεσω του PSP που μπηκα δεν βρηκα τιποτα...:O Oμοιως και μεσω του PC..Εχει καποια packs στο download section αλλα τιποτα για το WRC. Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Επειδη και εγω την ειχα "πατησει" με το WRC και το ειχα αγορασει με το που βγηκε διαπιστωσα οτι downloadable features δεν υπαρχουν οταν μαλιστα εστειλα e-mail στην εταιρεια (μετα απο 3μηνες) για την απορια μου σχετικα με τα οεοοοοο μου απαντησαν οτι τα εν λογω features δεν ειναι τιποτα αλλο απο καποια wallpapers kai update name list στο παιχνιδι (ενω υπηρχε και προοπτικη update gia ta rally cars:X ) τα οποια θα μπορουσα να κατεβασω απο το wrc.com (το επισημο σαιτ για το WRC πρωταθλημα) επειδη και εκει μπηκα αλλα ΤΖΙΦΟΣ.........παιδια ενα εχω να σας πω μην ψαχνετε αδικα δεν υπαρχει τιποτα απο downloadable features για το συγκεκριμενο παιχνιδι.:mad: Επειδη το παιχνιδι το τερματισα μην περιμενετε και κατι παραπανω για τα αυτοκινητα εκτος απο τον βαθμο δυσκολιας το μονο που "ξεκλειδωνει" οσο προχωρας ειναι και καλα update στο look kαι την ιπποδυναμη των αγωνιστικων, ουτε εξτρα αγωνιστικα ουτε καποιο λινκ για "κατεβασμα" εξτρα περιεχομενου. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Απο οτι καταλαβα δεν πρεπει να υπαρχουν πουθενα demo για τα παιχνιδια του psp περα απο αυτο -το μοναδικο- που εχει το yourpsp.com. Καντε κατι να μας βρειτε κατι παιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Για demo πηγαινε ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ και αγορασε το αγγλικο περιοδικο για το psp που εχει και demo disk με οτι κυκλοφορει (συνηθως κυκλοφοριες προηγουμενων μηνων) με 10ε, ετσι και τα ντεμουδακια σου εχεις και το περιοδικο διαβαζεις;) Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Επειδη και εγω την ειχα "πατησει" με το WRC και το ειχα αγορασει με το που βγηκε διαπιστωσα οτι downloadable features δεν υπαρχουν οταν μαλιστα εστειλα e-mail στην εταιρεια (μετα απο 3μηνες) για την απορια μου σχετικα με τα οεοοοοο μου απαντησαν οτι τα εν λογω features δεν ειναι τιποτα αλλο απο καποια wallpapers kai update name list στο παιχνιδι (ενω υπηρχε και προοπτικη update gia ta rally cars:X ) τα οποια θα μπορουσα να κατεβασω απο το wrc.com (το επισημο σαιτ για το WRC πρωταθλημα) επειδη και εκει μπηκα αλλα ΤΖΙΦΟΣ.........παιδια ενα εχω να σας πω μην ψαχνετε αδικα δεν υπαρχει τιποτα απο downloadable features για το συγκεκριμενο παιχνιδι.:mad: Επειδη το παιχνιδι το τερματισα μην περιμενετε και κατι παραπανω για τα αυτοκινητα εκτος απο τον βαθμο δυσκολιας το μονο που "ξεκλειδωνει" οσο προχωρας ειναι και καλα update στο look kαι την ιπποδυναμη των αγωνιστικων, ουτε εξτρα αγωνιστικα ουτε καποιο λινκ για "κατεβασμα" εξτρα περιεχομενου. Ε,τους απατεωνες.....:mad: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Για demo πηγαινε ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ και αγορασε το αγγλικο περιοδικο για το psp που εχει και demo disk με οτι κυκλοφορει (συνηθως κυκλοφοριες προηγουμενων μηνων) με 10ε, ετσι και τα ντεμουδακια σου εχεις και το περιοδικο διαβαζεις;) Demo τα οποιο μπορείς να παίξεις η απλά videos και trailer παιχνιδιών? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Ντεμο που μπορεις να παιξεις αλλα εχει και τραιλερ απο παιχνιδια, ταινιες και videoclips εξαρταται παντα τι τους δινουν καθε φορα οι εταιρειες. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Ευχαριστω για την πληροφορια γιατι τετοιο περιοδικο δεν κυκλοφορει στην Ελλαδα ειδικα για την κονσολα. Σιγουρα καποιοι φιλοι θα ενδιαφερονται εστω να παιξουν κανα demo.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spichrigr Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 paidia bghke kai h ekdosh Devhook v0.45!!! (oxi 2.71 einai pali, den bghke akoma h 3.00:p) gia perisotera diabaste edw. http://pspupdates.qj.net/Devhook-updated-to-v0-45-Launching-Homebrew-on-Emulated-2-71-Now-Possible-/pg/49/aid/59338 yparxoyn sto net 2 ekdoshs full einai h parakatw. DevHook 45 + USBMOD + AUTOBOOT + FIRMWARE DevHook 45 + FIRMWARE EDIT... loipon otan balete tin 0.45 tha leei 0.44 logou oti einai poly apasxolimenos diabasa o booster den allakse ta eboot klp. balte 2.71 apo devhook mhn trxete to game.iso klp exei ena programma pou trexei se 2.71 pou einai mazi me to devhook 0.45!!!!! (nai trxei se 2.71 kai oxi se 1.50) kai leei sto prog oti se ligo to devhook tha trexei se 2.71........ kairos na pame se apo 1.50 se 2.71??? kai an bgei h 3.00 apo 2.71 tha kanoume to idio apo oti kanoume twra apo 1.50 se 2.71 me devhook!!! ayta einai kala nea!!!!, na doume ti epomenes wres tha exoume kati parapanw! διαβαζοντας αυτο μου γεννιεται η εξης απορια. μπορω να παιξω κι εγω δηλαδη παιχνιδια iso με το psp μου που εχω εκδοση 2.71; αν ναι μπορει να με βοηθησει καποιος με το τι διαδικασια χρειαζεται η εστω να μου στειλει στο spichri@hotmail.com ενα αρχειο βημα βημα τι να κανω; προσπαθω απο τοτε που το πηρα να το κανω να παιξει και ολο μενω στην απ'εξω:wacko: Παράθεση :shoot: Μην πυροβολείτε τις σκέψεις κανενός. Κάθε σκέψη είναι μια αχτίδα φωτός... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Ρε παιδιά,πόσα ευρά έχει τώρα το PSP...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Σε οσα μαγαζια εχω δει απο 199-200 ευρα το base pack(κονσολα-φορτιστης).;) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Ευχαριστω για την πληροφορια γιατι τετοιο περιοδικο δεν κυκλοφορει στην Ελλαδα ειδικα για την κονσολα. Σιγουρα καποιοι φιλοι θα ενδιαφερονται εστω να παιξουν κανα demo.. Αφου σου λεω οτι κυκλοφορει και το φερνει ο Παπασωτηριου, εγω το εχω παρει δυο φορες μεχρι τωρα. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Αφου σου λεω οτι κυκλοφορει και το φερνει ο Παπασωτηριου, εγω το εχω παρει δυο φορες μεχρι τωρα. Μάλλον εννοούσε Ελληνική έκδοση!Μπορείς να μου πεις πως ακριβώς λέγεται να ψάξω να δω αν το φέρνουν στην Ιταλία?Ευχαριστώ πολύ! θέλω να rip-άρω DVD με τους υπότιτλους για να το δω μετά στο PSP,αλλα δεν μπορώ να το κάνω full screen.Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που το κάνει?Έχω έκδοση 2.71,οποτε μην μου πείτε για λύση με DivX κλπ!Ευχαριστώ! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexiosc75 Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Eχω κατεβάσει μια ταινία από το internet(torrent) σε mpeg4 πως μπορώ να περάσω και υπότιτλους ελλ. μεσα????Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Μάλλον εννοούσε Ελληνική έκδοση!Μπορείς να μου πεις πως ακριβώς λέγεται να ψάξω να δω αν το φέρνουν στην Ιταλία?Ευχαριστώ πολύ! θέλω να rip-άρω DVD με τους υπότιτλους για να το δω μετά στο PSP,αλλα δεν μπορώ να το κάνω full screen.Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που το κάνει?Έχω έκδοση 2.71,οποτε μην μου πείτε για λύση με DivX κλπ!Ευχαριστώ! PSP Official Guide Book λεγεται, οσο για αυτο που ζητας τι προγραμμα που θα σου "λυσει" τα χερια λεγεται ImTOO DVD to MP4 Converter. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 ΤΟ λευκο ειναι πολυ ομορφο και ελκυστικο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 ΤΟ λευκο ειναι πολυ ομορφο και ελκυστικο.. Ναι αλλά φαντάσου οτι θα λερώνει και πολύ πιο εύκολα. Ας μην μιλήσω βέβαια για τις δαχτυλιές που γίνονται ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ στο μαύρο...αλλά ΟΚ εκεί δεν είναι το ίδιο με το άσπρο. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 PSP Official Guide Book λεγεται, οσο για αυτο που ζητας τι προγραμμα που θα σου "λυσει" τα χερια λεγεται ImTOO DVD to MP4 Converter. Ευχαριστώ!Όσο για το πρόγραμμα που λες το δοκίμασα αλλα δεν μου βγάζει full screen! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Ευχαριστώ!Όσο για το πρόγραμμα που λες το δοκίμασα αλλα δεν μου βγάζει full screen! Εισαι σιγουρος το "εψαξες-επαιξες" με τις αναλυσεις που εχει? γιατι εγω οτι ταινια εχω περασει με αυτο και μετα τη βλεπω στο πσπ παιζει κανονικα full scrren. (Να ρωτησω κατι αν και πιστευω οτι το εχεις κανει ηδη, επελεξες απο το psp full screen?) Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts