Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 paidia sygnwmh alla einai epeigon ara 8a ektimousa mia grhgorh apanthsh :) stin 8es/nikh pou mporw na vrw sketo fortisth gia psp? me polles leptomeries oson afora thn topo8esia giati den kserw kai kala tous dromous :p kai isws mia timh an gnwrizete gia ton fortisth...euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 τι ρολο παιζει το grand theft auto στο downgrade??:what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Θα ηθελα "οποιος ξερει..." να μου πεις γνωμες για Pro 5, F1 Grand Prix, NBA Street Showdown, WWE Smackdown Vs Raw 2006. Ευχαριστω.:D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 na rwthsw. sthn 8yra mini-usb an xrhsimopoihsw to kalwdio apo v3x pou einai ki auto mini-usb 8a douleuei kanonika? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 na rwthsw. sthn 8yra mini-usb an xrhsimopoihsw to kalwdio apo v3x pou einai ki auto mini-usb 8a douleuei kanonika? Ναι, εγω χρησιμοποιω το καλωδιο που εχω για το mp3 player και δεν εχει κανενα προβλημα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 thanks gia thn grhgorh apanthsh man :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 παιδια, αν και δεν παιζω παιχνιδια κτλ. θελω να παρω το PSP για να βλεπω ταινιες Dvix, κατι σειρες που κατεβαζω απο το ιντερνετ, που εχουν και υποτιτλους σε μορφη .srt ξερετε αν τα παιζει αυτα το PSP? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 τι ρολο παιζει το grand theft auto στο downgrade??:what: Sto Downgrade den paizei kanena rolo.Rolo paizei an exeis sto psp sou firmware 2.01 os 2.60 opou meso enos loader kai tou GTA opou to exeis original mporeis na trexeis kapoia emulators,homebrew games kai efarmoges -OXI omos ISO games- Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Θα ηθελα "οποιος ξερει..." να μου πεις γνωμες για Pro 5, F1 Grand Prix, NBA Street Showdown, WWE Smackdown Vs Raw 2006. Ευχαριστω.:D :D Pro 5 απλα ΚΟΡΥΦΗ οπως και στο PS2 F1 Grand Prix ΚΑΛΟ αλλα σιγουρα εαν σου αρεσουν παιχνιδια με αυτοκινητα προτιμησε το OUTRUN NBA Street Showdown ψιλοκαλο. WWE Smackdown Vs Raw 2006 λιγο που το ειδα δεν μου αρεσε (βεβαια ποτε δεν μου αρεσαν και αυτου του ειδους παιχνιδια. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 παιδια, αν και δεν παιζω παιχνιδια κτλ. θελω να παρω το PSP για να βλεπω ταινιες Dvix, κατι σειρες που κατεβαζω απο το ιντερνετ, που εχουν και υποτιτλους σε μορφη .srt ξερετε αν τα παιζει αυτα το PSP? An den kano lathos mporeis na paikseis auta pou les se psp me firmware 1.50 exontas ton PSPlayerMT It support the following extensions and formats: 1: avi, mov, mp4, ogm, mkv, nut, asf, wmv, mp3, m4a, wma, ogg, asf, wav. 2: MPEG1/2/4 video(divx, xvid), Windows media video, Ogg theora, Mpeg audio (MP2, MP3, AAC), AC3, OGG, Windows media audio Elpizo na se kalipsa. To parapano kathos kai alla tha ta vreis edo http://www.pspgr.uni.cc Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Θα ηθελα "οποιος ξερει..." να μου πεις γνωμες για Pro 5, F1 Grand Prix, NBA Street Showdown, WWE Smackdown Vs Raw 2006. Ευχαριστω.:D :D Apo auta ta games pou anafereis exo mono to pro 5 kai einai polu kalo-an eixe kai master league tha eperne arista- einai to kalutero en sugkrisi me opoiodipote allo podosfairaki sto psp Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaggy Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Kυκλοφορεί ή έχει ήδη κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες το καλύτερο μέχρι τώρα παιχνίδι του PSP, το LocoRoco. Πρόκειται για μοναδικό παιχνιδάκι το οποίο με το που το ξεκινάς είναι αδύνατον να μην χαμογελάσεις με το πόσο καμένο είναι...:D (με την καλή έννοια) Διαβάστε: Όταν οι δημιουργοί παιχνιδιών έχουν κέφια, τότε προκύπτουν μικρά αριστουργήματα όπως το Loco Roco! http://www.gameover.gr/default.php?pid=6&cat_id=2&cat=PSP&art_id=1963 Αν μετά από όλα όσα είπαμε, αναρωτιέστε ακόμα αν αξίζει να το αγοράσετε, η απάντηση είναι ένα βροντερό "ΝΑΙ". http://www.gamelife.gr/cPages/reviews.asp?id=143 Το επίσημο δωρεάν demo του LocoRoco θα το βρείτε στο http://www.yourpsp.com. Ανοίγετε στο folder GAMES του mem stick του PSP έναν φάκελο με όνομα UPDATES (προσοχή, πρέπει να είναι με κεφαλαία) και βάζετε μέσα το αρχείο eboot.pbp. Yπόψιν ότι πρέπει να έχετε πρώτα κάνει update το firmware σε 2.71. Αν θέλετε βοήθεια, let me know. To LocoRoco είναι ο νέος τίτλος-ναυαρχίδα της Sony. Από τις εικόνες είναι πιθανό να σας ξενερώσει, αλλά μόλις αρχίσετε να το παίζετε θα ξετρελαθείτε με την απλότητά του, τα εμπνευσμένα 2D γραφικά του, τη διασκέδαση που προσφέρει. Δοκιμάστε το demo για να δείτε τι λέω! Είναι κρίμα να πάει χαμένο ένα τόσο καλό παιχνίδι. Στην Ιαπωνία η Sony θα κυκλοφορήσει ειδικό bundle: LocoRoco Bundle For Japan Sony prepares special package for upcoming blockbuster. June 14, 2006 - Sony Computer Entertainment is celebrating the Japanese release of LocoRoco in style. The company announced today a hardware bundle that brings together the game and a PSP unit in either white or black. http://psp.ign.com/articles/712/712617p1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Στο seven της γειτονιας μου το εχουν φερει, αμα το νοικιασω θα γραψω κανα σχολιο. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Ευχαριστω για την βοηθεια! Η καλοκαιρινη αναβαθμιση του PSP θα ολοκληρωθει με την αγορα μιας memory 2 giga... Να πως φευγουν τα κερδη απο το στοιχημα.... :cry: :lol: :lol: :cry: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Γεια σας παιδια, εχω το Pro evolution 5 και θα ηθελα να ρωτησω αν εχει εκφωνητή για το σχολιασμο των αγωνων, επειδη το δικο μου δεν εχει. Ειναι σε ολους ετσι ? ή το δικο μου ειναι προβληματικό? (το εχω original και version psp 2.01)! Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Θα ηθελα "οποιος ξερει..." να μου πεις γνωμες για Pro 5, F1 Grand Prix, NBA Street Showdown, WWE Smackdown Vs Raw 2006. Ευχαριστω.:D :D Pro 5: Πολυ καλα γραφικα, δυσκολο σαν παιχνιδι, με ξενερωσε πολυ που δεν εχει Master League και Cups (μα να μην μπορεις να στησεις να παιξεις ενα Μουντιαλ; :mad: :( ), και οι λιγες επιλογες για την καμερα (τρεις, αλλα στην ουσια μια. Προσωπικως ακομα και με την medium, δεν μπορω να δω αρκετα καλα για να παιξω) Αξιζει σαν αγορα. :) NBA Street Showdown: Καλο, ικανοποιητικα- καλα γραφικα, αλλα το βαρεθηκα συντομα γιατι δεν με πολυ ελκυει να παιζω μονο με τρεις παικτες. Θελω πιο πολυ να αλλαζω πασες, να κανω συστηματα κτλ, αλλα και παλι αυτα ειναι προσωπικα γουστα. Αξιζει για download, οχι για αγορα. ;) EDIT: Γεια σας παιδια, εχω το Pro evolution 5 και θα ηθελα να ρωτησω αν εχει εκφωνητή για το σχολιασμο των αγωνων, επειδη το δικο μου δεν εχει. Ειναι σε ολους ετσι ? ή το δικο μου ειναι προβληματικό? (το εχω original και version psp 2.01)! Ευχαριστω εκ των προτερων. Αυτο δεν το σχολιασα γιατι υπεθετα οτι ειναι θεμα του συγκεκριμενου rip που εχω οτι δεν εχει σχολιασμο (οτι το εβγαλαν για οικονομια χωρου) Αν ισχυει τοτε... :down: Υ.Γ: Παρεμπιπτοντως ποια ειναι η πιο φτηνη λυση ωστε να μπορω να παιζω παιχνιδια με ενα psp 1,50, που δεν εχει umd (το εχει χασει ο φιλος μου); Να αγορασω μια ταινια Umd που κανει 20 €; (Υπαρχει μαγαζι με μεταχειρισμενα παιχνιδια στη Θεσ/νικη και αν ναι ποσο περιπου κανουν; :O ) Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Υ.Γ: Παρεμπιπτοντως ποια ειναι η πιο φτηνη λυση ωστε να μπορω να παιζω παιχνιδια με ενα psp 1,50, που δεν εχει umd (το εχει χασει ο φιλος μου); Να αγορασω μια ταινια Umd που κανει 20 €; (Υπαρχει μαγαζι με μεταχειρισμενα παιχνιδια στη Θεσ/νικη και αν ναι ποσο περιπου κανουν; :O ) (UMD Movie) Assault On Precinct 13 http://www.play.com/Games/PSP/GENBRW/3-/702228/Assault_On_Precinct_13/Product.html me 11 evro delivered sto spiti sou se 4 meres! an psaxeis kalitera mporei na vreis kai fthinotera edit:episis to fthinotero game stin elllada kanei 25 evro sto plaisio http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=31587975&Nav_Section_Id=0&Catalog_Id=2&Product_Id=276500&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaggy Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Δεν είναι μόνο αυτό... Πρόσφατα η Sony εγκαινίασε τη σειρά platinum (ή Greatest Hits) και στο PSP, δηλαδή παλιά παιχνίδια που το καθένα πωλείται στη μισή τιμή (25€). Τα πρώτα platinums είναι τα εξής: Everybody’s Golf (Sony) World Rally Championsip (Sony) F1 Grand Prix (Sony) MediEvil: Resurrection (Sony) Ridger Racer (Sony) Pursuit Force (Sony) Virtua Tennis World Tour (SEGA) WWE SmackDown Vs. Raw 2006 (THQ) Need for Speed Underground Rivals (EA) Burnout Legends (EA) Harry Potter & The Goblet of Fire (EA) Peter Jackson’s King Kong (Ubisoft) Προσέξτε μην πάτε και σας πουλήσουν έστω και ένα από αυτά τα παιχνίδια σε full price. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Από το site της Sony ξέρει κανεις τι παίζει?είναι το ευρωπαϊκό η όχι?Αν αγοράσω από εκεί ταινία UMD θα παίζει στα ευρωπαϊκά PSP? Οι ταινίες που έχει το play.com έχουν κάποιους subs?Αγγλικούς έστω? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristos87 Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Paidia to LocoRoco einai apla tromero! Edo kai 4 meres koda pou to exo milame exo kolisei teleios! Παράθεση Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios777 Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 KAΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ . ΕΧΩ ΕΝΑ ΡSP V.2.70 .ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ DOWNGRADE SE V 1.50 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΚΑΤΙ ΙSΟ ΠΟΥ ΕΧΩ? ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Oxi den mporeis. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios777 Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 ΚΡΙΜΑ. ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΩΤΑ DOWNGRADE SE V2.00 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ 1.50 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Οποιος φιλε μου στο είπε σε δούλεψε αγρια...Αυτό είναι κάτι που δεν γίνεται.Τουλάχιστον όχι προς το παρών...Μονο υπομονή μπορείς να κανεις,και να παίξεις το demo του loco roco ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 stelios777 μην γράφεις με κεφαλαία. Είναι πολύ κουραστικό στην ανάγνωση, είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts