elephant Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Μάλλον θα βγάλει κινητή η Forthnet ως MVNO σύμφωνα με όσα γράφονται τελευταία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milio Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Έλαβα μήνυμα από vodafone να περάσω από κατάστημα για προσφορά. Έχει πάρει κανείς ήδη προσφορά για να δούμε τι περίπου προσφέρουν; Φαντάζομαι θα 'ναι μέρα με την νύχτα σε σχέση με το κόστος στη Cyta. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Έλαβα μήνυμα από vodafone να περάσω από κατάστημα για προσφορά. Έχει πάρει κανείς ήδη προσφορά για να δούμε τι περίπου προσφέρουν; Φαντάζομαι θα 'ναι μέρα με την νύχτα σε σχέση με το κόστος στη Cyta. Χρόνια πολλά!! Και σε εμένα ήρθε αυτό μήνυμα, λέω...αφού ζητάνε να πάμε σε καταστήμα θα είναι πρόταση για μετατροπή καρτοκινητου σε συμβόλαιο!!! Μια υπόθεση εργασίας κάνω...για ποιο άλλο λόγο να σε θέλουν σε καταστήμα...????!!! One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Χρόνια πολλά!! Και σε εμένα ήρθε αυτό μήνυμα, λέω...αφού ζητάνε να πάμε σε καταστήμα θα είναι πρόταση για μετατροπή καρτοκινητου σε συμβόλαιο!!! Μια υπόθεση εργασίας κάνω...για ποιο άλλο λόγο να σε θέλουν σε καταστήμα...????!!! Για να κανείς φορητότητα σε καρτοκινητο vodafone και να πάρεις τη sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp14 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 (edited) :( Μόλις μου ήρθε το εξης μήνυμα: "Η Cyta Ελλάς ενημερώνει οτι 28/2/2019 θα διακοπεί οριστικά η υπηρεσία καρτοκινητής Cyta. Τυχόν υπόλοιπο θα πρέπει να καταναλωθεί. Για να μη χάσετε τον αριθμό σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε ένα κατάστημα Vodafone για να μεταφέρετε το καρτοκινητό σας". Edited January 16, 2019 by sp14 typo ;-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 :( Μόλις μου ήρθε το εξης μήνυμα: "Η Cyta Ελλάς ενημερώνει οτι 28/2/2019 θα διακοπεί οριστικά η υπηρεσία καρτοκινητής Cyta. Τυχόν υπόλοιπο θα πρέπει να καταναλωθεί. Για να μη χάσετε τον αριθμό σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε ένα κατάστημα Vodafone για να μεταφέρετε το κατοκινητό σας". κριμα :-( δεν ειπανε οτι θα γινει καρτοκινητο vodafone κατευθειαν; πρεπει να αλλαξει καρτα σημ; . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Kαι σε μένα το ίδιο. Τώρα πρέπει να καταναλωθούν όσα χρήματα έχουμε μέσα καθότι δεν μεταφέρονται! Κι επειδή είναι αρκετά... :wacko: Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 (edited) Στο χωριό μου λένε ότι αν κοιμηθείς με γκαϊδο θα γκαϊδεψεις και συ. Έτσι και η Cyta πουλήθηκε στην Vodofone και έγιναν ...... Έχουν αποκτήσει ένα στυλακι πολύ άσχημο. Προσπαθήστε να μιλήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης για να καταλάβετε. Η λέξη .....είναι λίγη. Edited January 16, 2019 by Vasileios Προσωπικοί χαρακτηρισμοι διαγράφηκαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemei Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Μπορει να μας πει καποιος που πηγε σε καταστημα vodafone τι ακριβως του προσφερθηκε? Εχει ερθει και σε μενα το μηνυμα οτι απο 28.02.19 και μετα δεν θα λειτουργει η καρτα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Μπορει να μας πει καποιος που πηγε σε καταστημα vodafone τι ακριβως του προσφερθηκε? Εχει ερθει και σε μενα το μηνυμα οτι απο 28.02.19 και μετα δεν θα λειτουργει η καρτα μου Αφου δεν πηγαινει κανενας αλλος, αποφασισα να παω εγω. 300' ομιλια προς ολους με καθε ανανεωση απο 12 ευρω. Ο ενας υπαλληλος μου ειπε οτι θα ισχυει για 6 μηνες και ο δευτερος υπαλληλος μου ειπε οτι θα ειναι επ'αοριστον. Εγω ομως με τετοια εξυπηρετηση απο την Vodafone *περιμενα 45 λεπτα μεχρι να μου πουν τι ακριβως εννοουσε με το sms η Vodafone) με βλεπω για φορητοτητα αλλου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemei Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Αφου δεν πηγαινει κανενας αλλος, αποφασισα να παω εγω. 300' ομιλια προς ολους με καθε ανανεωση απο 12 ευρω. Ο ενας υπαλληλος μου ειπε οτι θα ισχυει για 6 μηνες και ο δευτερος υπαλληλος μου ειπε οτι θα ειναι επ'αοριστον. Εγω ομως με τετοια εξυπηρετηση απο την Vodafone *περιμενα 45 λεπτα μεχρι να μου πουν τι ακριβως εννοουσε με το sms η Vodafone) με βλεπω για φορητοτητα αλλου. Εννοεις χωρις χρεωση? Απλα με ανανεωση 12 ευρω? Και με τα 10 τοσο που θα μεινουν μπορεις να παιρνεις οποιο πακετο θελεις? Σε βαζουν σε CU ή καρτοκινητο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Εννοεις χωρις χρεωση? Απλα με ανανεωση 12 ευρω? Και με τα 10 τοσο που θα μεινουν μπορεις να παιρνεις οποιο πακετο θελεις? Σε βαζουν σε CU ή καρτοκινητο? Μαι σε ΟΛΑ!!! Αυτο τουλαχιστον ειπαν σε εμενα. Απλα μετα απο 45' που περιμενα και οι ιδιοι οι υπαλληλοι εδειχναν να ειναι σιγουροι ως προς την διαρκεια της "προσφορα". Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemei Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Μιλαμε δηλαδη για πανω απο 100% αυξηση του ελαχιστου κοστους και στην ουσια μια η αλλη με οτι ισχυει πανω κατω στην αγορα της καρτοκινητης στην ελλαδα τα τελευταια χρονια.... Η πτωση της Cyta οδηγει ακομα περισσοτερο στην καρτελοποιηση της αγορας και σε δραματικη ανοδο των τιμων.... Το καρτελ καλα κρατει, με τις ευλογιες της ΕΕΤΤ, μπραβο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Μιλαμε δηλαδη για πανω απο 100% αυξηση του ελαχιστου κοστους και στην ουσια μια η αλλη με οτι ισχυει πανω κατω στην αγορα της καρτοκινητης στην ελλαδα τα τελευταια χρονια.... Η πτωση της Cyta οδηγει ακομα περισσοτερο στην καρτελοποιηση της αγορας και σε δραματικη ανοδο των τιμων.... Το καρτελ καλα κρατει, με τις ευλογιες της ΕΕΤΤ, μπραβο! Ετσι ακριβως φιλε μου. Δυστηχως για μενα η Cyta (παρα τα προβληματα της) ηταν οτι καλυτερο και δεν θελω να παω Vodafone με τιποτα. Οχι οτι οι αλλοι ειναι καλυτεροι, αλλα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Ισχύει ότι η φορητότητα (εννοείται αλλού όχι από Cyta σε Vodafone) κοστίζει 30 ευρώ; Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 το κόστος είναι 5€... η καραμέλα που πιπιλίζουν όλοι είναι ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη sim για φορητότητα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Πώς γίνεται ερώτηση υπολοίπου σε καρτοκινητο ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Αφου δεν πηγαινει κανενας αλλος, αποφασισα να παω εγω. 300' ομιλια προς ολους με καθε ανανεωση απο 12 ευρω. Ο ενας υπαλληλος μου ειπε οτι θα ισχυει για 6 μηνες και ο δευτερος υπαλληλος μου ειπε οτι θα ειναι επ'αοριστον. Εγω ομως με τετοια εξυπηρετηση απο την Vodafone *περιμενα 45 λεπτα μεχρι να μου πουν τι ακριβως εννοουσε με το sms η Vodafone) με βλεπω για φορητοτητα αλλου. Σε εμένα είπαν ότι δεν γνωρίζουν για κάποιο μπόνους ανανέωσης όπως περιγράφεις παραπάνω...αλλά μου κάναν προσφορά για καρτοπρογραμμα,δεν κάθησα καν να ,ακούσω την προσφορά. Μου ζήτησαν το νούμερο της cyta και το παρουσίασαν σαν αποκλειστική προσφορά! Μάλλον δεν έχουν καταλήξει κ αυτοί τι θέλουν να κάνουν ! One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Πώς γίνεται ερώτηση υπολοίπου σε καρτοκινητο ? στέλνεις sms "ΥΠΟΛΟΙΠΟ" στο 1277 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lord1982 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 εμενα στο app δεν λέει να λήγει 28/2/2018, ούτε μου ήρθε μήνυμα!!! Μήπως δεν έχετε κάνει ανανέωση πάνω από 3 μήνες και πλησιάζετε τους 6 μήνες χωρίς ανανέωση οπότε καταργεί την συνδεση και σας στέλνει αυτό το μήνυμα; Και απλά για να σας πουλήσει και βονταφον γράφει να πας σε βόνταφον να παρεις προσφορά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Δυστυχώς όχι. Χθες ήρθε σε 4 νούμερα στο όνομα μου. Λογικά μέσα στις επόμενες μέρες θα έρθει σε όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Σε εμένα είπαν ότι δεν γνωρίζουν για κάποιο μπόνους ανανέωσης όπως περιγράφεις παραπάνω...αλλά μου κάναν προσφορά για καρτοπρογραμμα,δεν κάθησα καν να ,ακούσω την προσφορά. Μου ζήτησαν το νούμερο της cyta και το παρουσίασαν σαν αποκλειστική προσφορά! Μάλλον δεν έχουν καταλήξει κ αυτοί τι θέλουν να κάνουν ! Οπως εγραψα και πριν περιμενα περιπου 45' μεχρι να βγει η "αποφαση" στο τι αφορα η προσφορα, οποτε η δεν ειχαν σωστη ενημερωση οι ιδιοι, η μηπως κανουν επιλεκτικη προσφορα σε καθενα ξεχωριστα;. Τι να πω και εγω. Αυτα τουλαχιστον στο καταστημα Vodafone της πλ. Ομονοιας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemei Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Υπαρχει καμια ιδεα για το που πρεπει να πανε αυτοι που ενδιαφερονται για μονο λεπτα προς ολους και ηταν στο 300 λεπτα με 5Ε της Cyta? Εννοω μεταξυ των καρτοκινητων του καρτελ, ποιο ειναι πιο κοντα σε αυτο μονο για ομιλια προς ολους, δεν με ενδιαφερουν τα σμς η τα δεδομενα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Η Q έχει, προς το παρόν, μεσα από το app 150' προς ΟΛΟΥΣ χωρίς ελαχιστο όριο χρήσης (") στα 4,6€. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Η Q έχει, προς το παρόν, μεσα από το app 150' προς ΟΛΟΥΣ χωρίς ελαχιστο όριο χρήσης (") στα 4,6€. Πάει στα 5,90€ από μεθαύριο (21/1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts