telmusic Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Και εγώ stock είμαι. Ίσως να έχει να κάνει με την Huawei και την δικιά της υλοποίηση λογισμικού η κάποιο conflict της εφαρμογής με το stock λογισμικό της Huawei. Και στο S7 edge δουλεύει άψογα με stock εξίσου. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161006/302cd4b408b856ef2a56fb1895680828.png Έχεις ενεργοποίηση από security setting administrative δικαιώματα στην εφαρμογή; Sent from my iPad using Tapatalk Ναι αλλά γενικότερα είχα θέμα. Η συσκευή είναι έτσι και αλλιώς ρουτ αλλά δεν με βόλεψε για δύο λόγους. Πρώτον μου χαλάει το εφέ ξεκλειδωματος και δεύτερον αργεί να σβήσει την οθόνη με το διπλό tab. Θα εξακολουθησω να δουλεύω το gmd gestures που εκτός από αυτή την δουλειά κάνει και αλλά πολλά. Μια τέτοια εφαρμογή δεν μπορούν να τακούνια να μην θέλει ρουτ; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 (edited) Ναι αλλά γενικότερα είχα θέμα. Η συσκευή είναι έτσι και αλλιώς ρουτ αλλά δεν με βόλεψε για δύο λόγους. Πρώτον μου χαλάει το εφέ ξεκλειδωματος και δεύτερον αργεί να σβήσει την οθόνη με το διπλό tab. Θα εξακολουθησω να δουλεύω το gmd gestures που εκτός από αυτή την δουλειά κάνει και αλλά πολλά. Μια τέτοια εφαρμογή δεν μπορούν να τακούνια να μην θέλει ρουτ; Για εμένα που είμαι stock είναι η μόνη αξιόπιστη εφαρμογή που έχω βρει για double tap to sleep από lock screen. Το έχω βάλει στο κάτω μέρος της οθόνης για να μην μου χαλάει ιδιαίτερα το εφέ ξεκλείδωματος. Η καθυστέρηση είναι ανεπαίσθητη(στα όρια του 1 δευτερολέπτου) Δυστυχώς μόνο η LG/HTC(που έχω δοκιμάσει) παρέχουν double tap to sleep από lock screen. Εγώ θέλω όσο το δυνατόν η αλληλεπίδραση με την οθόνη να γίνεται με gestures χωρίς κουμπιά η αποτυπώματα. Όχι μόνο για sleep η wake αλλά και άλλες λειτουργίες. Πχ όταν κατεβάζω κουρτίνα θέλω να το κάνω εντός της οθόνης με ένα swipe down και όχι να πηγαίνω αυστηρά πάνω πάνω για να την πιάσω και κατεβάσω. Πολλές φορές θέλω double tap to sleep με swipe up. Για αυτό βάζω πάντα τρίτους launcher η και lock screen replacement. Sent from my iPad using Tapatalk Edited October 7, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis77 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Μία διαπίστωση που με ταλαιπώρησε. Έχω αποθηκευμένα τα τηλέφωνα των επαφών μου με την μορφή +3069χχχ. Όταν με καλούν δεν εμφανίζει το όνομα τους στην κλήση. Το ίδιο και όταν το βάλω 003069χχχ. Δουλεύει μόνο όταν σβήσω το πρόθεμα τελείως. Αυτό γινόταν επειδή είχα βάλει γλώσσα συστήματος English UK, όταν έβαλα English US λύθηκε. Μου είχε σπάσει τα νεύρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicseeker Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Έχει εφαρμογή που τα διορθώνει όλα αυτόματα. Caller id fix νομίζω λέγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis77 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Τελικά έχω θέμα ακόμα. Κάποιες επαφές με +30 και 0030 δεν εμφανίζουν το όνομα του καλούντα. To caller ID fix είναι εφαρμογή για iOS και δεν βρήκα κάτι σχετικό για android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Τελικά έχω θέμα ακόμα. Κάποιες επαφές με +30 και 0030 δεν εμφανίζουν το όνομα του καλούντα. To caller ID fix είναι εφαρμογή για iOS και δεν βρήκα κάτι σχετικό για android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maplekeycompany.apps.numberfixer&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogr Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Πως ειναι vfm οταν με λιγα χρηματα ακομα παιρνεις το s7 edge?και φυσικα τη μεταπωληση εχει το ενα με το αλλο. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 (edited) Τελικά έχω θέμα ακόμα. Κάποιες επαφές με +30 και 0030 δεν εμφανίζουν το όνομα του καλούντα. To caller ID fix είναι εφαρμογή για iOS και δεν βρήκα κάτι σχετικό για android Προσωπικά χρησιμοποιώ την παρακάτω σαν βασική εφαρμογή κλήσεων που είναι εξαιρετική. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.truecaller&hl=el Εναλλακτική η εξίσου πολύ καλή. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hb.dialer.free&hl=el Και στα 2 μου εμφανίζουν όνομα καλούντος. Τα της σύγκρισης με edge τα έχουμε αναφέρει. Το κάθε ένα έχει τα προτερήματα και ελλατωματα του. Τα βάζει ο καθένας κάτω,ζυγίζει και αποφασίζει. Sent from my iPad using Tapatalk Edited October 8, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeAl92 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 (edited) Παιδια τι παιζει με αυτη την προσφορα; https://www.amazon.de/gp/product/B01I092IPC/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Eιναι στα 232€ για 10 κομματια ακομα Edited October 8, 2016 by GeorgeAl92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 (edited) Παιδια τι παιζει με αυτη την προσφορα; https://www.amazon.de/gp/product/B01I092IPC/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Eιναι στα 232€ για 10 κομματια ακομα Νεοπας πωλητης χωρις αξιολογησεις,χωρις feedback:rolleyes: Μονο η τιμη κανει μπαμ απο μακρυα;) Λογικα θα θελησει να σε οδηγησει σε πληρωμη εκτος συστηματος amazon με προφανη σκοπο.:rolleyes: Κοινος μακρυα. Μονο με πωλητη ιδιο amazon η τριτους με πολλες αξιολογησεις κανουμε αγορες. Edited October 8, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeAl92 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Νεοπας πωλητης χωρις αξιολογησεις,χωρις feedback:rolleyes: Μονο η τιμη κανει μπαμ απο μακρυα;) Λογικα θα θελησει να σε οδηγησει σε πληρωμη εκτος συστηματος amazon με προφανη σκοπο.:rolleyes: Κοινος μακρυα. Μονο με πωλητη ιδιο amazon η τριτους με πολλες αξιολογησεις κανουμε αγορες. Kαι εγω αυτο σκεφτηκα. Καλα πως ειναι δυνατον το αμαζον να επιτρεπει τετοιες συναλλαγες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 (edited) Kαι εγω αυτο σκεφτηκα. Καλα πως ειναι δυνατον το αμαζον να επιτρεπει τετοιες συναλλαγες; Δεν το επιτρεπει στην ουσια διοτι ο πωλητης δινει email "συννενοησεις" παρατυπα διοτι ξερει οτι ολες οι πληρωμες γινονται αυστηρα μεσω amazon που καθοριζει αυστηρα τα κριτηρια παραγγελιας/χρεωσης/αποστολων και θελει να αποφυγει αυτο το επισημο τροπο. Ακομα και να γινει η προσπαθεια αγορας απο εσενα τα χρηματα απλα θα δεσμευτουν απο amazon και θα επιστραφουν σε εσενα μετα λιγες ημερες αφου τους κοινοποιησεις αιτημα διοτι ουδεποτε θα σταλει προιον απο τον "πωλητη" Edited October 8, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Εγώ το τόλμησα, το email επιβεβαίωσης της παραγγελίας ήρθε από το Amazon με πιθανή ημερομηνία παράδοσης 13 με 22/10 και από την κάρτα τραβήχτηκε 1€ μέχρι τώρα. Ο θεός βοηθός...... Sent from my ZTE A2016 using Tapatalk Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Εγώ το τόλμησα, το email επιβεβαίωσης της παραγγελίας ήρθε από το Amazon με πιθανή ημερομηνία παράδοσης 13 με 22/10 και από την κάρτα τραβήχτηκε 1€ μέχρι τώρα. Ο θεός βοηθός...... Sent from my ZTE A2016 using Tapatalk Εγώ κλίκαρα τώρα και μου το έβγαλε 448ευρω, είσαι σίγουρος ότι το έχεις παραγγείλει με την χαμηλή τιμή; Ελπίζω όπως και να έχει, να σου κάτσει καλή αφού ρισκαρες Sent from my LG-H818 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeAl92 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Εγώ κλίκαρα τώρα και μου το έβγαλε 448ευρω, είσαι σίγουρος ότι το έχεις παραγγείλει με την χαμηλή τιμή; Ελπίζω όπως και να έχει, να σου κάτσει καλή αφού ρισκαρες Sent from my LG-H818 using Tapatalk Αν δεις τωρα, υπαρχει μονο με την τιμη 232€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 238€ κόστισε με τα μεταφορικά και τώρα είδα ότι το ποσό τραβήχτηκε από την κάρτα από το Amazon DE Marketplace. Για να δούμε τι θα δούμε.... Sent from my ZTE A2016 using Tapatalk Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeAl92 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 238€ κόστισε με τα μεταφορικά και τώρα είδα ότι το ποσό τραβήχτηκε από την κάρτα από το Amazon DE Marketplace. Για να δούμε τι θα δούμε.... Sent from my ZTE A2016 using Tapatalk Και εγω λεω να κανω την αγορα. Και αν μου στειλουν email για καρτες-προσφορες- gift cards απλα αρνουμαι. Και μετα απο λιγο καιρο γυρνανε και τα χρηματα μου πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Το μόνο σίγουρο με το Amazon είναι ότι τα χρήματα δε θα χαθούν στη χειρότερη περίπτωση, στην καλύτερη θα έρθει το κινητό. Sent from my ZTE A2016 using Tapatalk Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Το μόνο σίγουρο με το Amazon είναι ότι τα χρήματα δε θα χαθούν στη χειρότερη περίπτωση, στην καλύτερη θα έρθει το κινητό. Sent from my ZTE A2016 using Tapatalk Είναι το ευρωπαϊκό? Δεν είδα να λέει κατι Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Στη γενική περιγραφή αναφέρει για 64GB, μόνο το ευρωπαϊκό και το αμερικάνικο, από όσο γνωρίζω, έχουν αυτή τη χωρητικότητα. Η κινέζικη έκδοση είναι με 128gb και 6 ram. Sent from my ZTE A2016 using Tapatalk Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 (edited) Έχει και κινεζική έκδοση με 4/64 και 4/128 μάλιστα. Πάντως ο πωλητής εξαφανίστηκε βλέπω από το site του προϊόντος. Πάντως υπήρχε εδώ και πολλές ημέρες που σημαίνει ότι αν ήταν όντως κανονική προσφορά θα είχε κάνει φτερά. Αλλά μόνο η τιμή που το έβαλε δηλώνει ότι μούφα είναι. Αποκλείεται οποιοδήποτε νορμαλ πώλητης που το είχε αγοράσει σε διπλάσια τιμή να το δίνει τόσο χαμηλά και στην ουσία χασούρα να έχει. Απλά θα υποστείτε μια ταλαιπωρία με δέσμευση χρημάτων και μετέπειτα επικοινωνία με Amazon έως επιστραφούν τα χρήματα στην κάρτα σας. Sent from my iPad using Tapatalk Edited October 9, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 (edited) Δεν το είχα δει τις προηγούμενες μέρες, ο πωλητής είναι πρωτοεμφανιζόμενος. Τώρα είναι και πάλι διαθέσιμο στα 232€. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε κάθε περίπτωση τη λύση θα δώσει το Amazon. Sent from my ZTE A2016 using Tapatalk Edited October 9, 2016 by sb68s Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis77 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Τελευταία εμφανίζονται πολλοί τέτοιοι "πωλητές". Το αμαζον θα ακυρώσει την αγορά αλλά τα χρήματα θα παραμείνουν δεσμευμένα στην κάρτα σας για μερικές ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtop Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Δεν το είχα δει τις προηγούμενες μέρες, ο πωλητής είναι πρωτοεμφανιζόμενος. Τώρα είναι και πάλι διαθέσιμο στα 232€. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε κάθε περίπτωση τη λύση θα δώσει το Amazon. Sent from my ZTE A2016 using Tapatalk Φίλε Σπύρο είχαμε κανένα νεότερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik33 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 γεια σας παιδιά επειδή ακούω πολύ μουσική θα ήθελα να μου πείτε τις εντυπώσεις σας για τον ήχο.τα ηχεία έχω ακούσει ότι είναι καλύτερα από τα htc.ισχύει?και θα ήθελα για τον ήχο από τα ακουστικά εντυπώσεις όπου η htc(τα προηγούμενα μου τηλέφωνα) νομίζω ότι είναι κορυφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts