Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)


Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ήμουν σίγουρος ότι θα ανέβαζες κάτι σήμερα, έβλεπα ότι είχες να εμφανιστείς 9 ώρες και λέω κάτι μαγειρεύει πάλι!!... Να σε πω κανένα νέο με AOSP?
Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space .....
Link to comment
Share on other sites

ρε παιδια καπου ειχα δει το clone it η κατι τετοιο πως μπορουμε να τρεξουμε στο κινητο μας 2 facebook ??ξερει κανεις??

 

Σε miui dual apps και μέσω wetsat avatar...

 

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Ήμουν σίγουρος ότι θα ανέβαζες κάτι σήμερα, έβλεπα ότι είχες να εμφανιστείς 9 ώρες και λέω κάτι μαγειρεύει πάλι!!... Να σε πω κανένα νέο με AOSP?

 

Έτοιμη είναι αλλά πάλευα την miui μέρες τώρα και έφτασε πρώτη.... ;)

Αύριο θα κοιτάξω να ανεβάσω και την μονταρισμένη AOSP RR... :D

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Link to comment
Share on other sites

Να φανταστώ την κατάφερες την διαχείριση μπαταρίας Εεε;;;

:) :) :) :)

Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space .....
Link to comment
Share on other sites

Σε miui dual apps και μέσω wetsat avatar...

 

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

 

Έτοιμη είναι αλλά πάλευα την miui μέρες τώρα και έφτασε πρώτη.... ;)

Αύριο θα κοιτάξω να ανεβάσω και την μονταρισμένη AOSP RR... :D

Το νεο της ημέρας!!!!

 

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

 

Miui8 7.20.2

Ανέβαινει MEGA και παίζουν ΌΛΑ! ;) Bluetooth, δίκτυα, xposed, on board root, galerry send receive etc

[]

 

Η αναλυση θα ειναι στα 2Κ ?

~ LeEco Le Max 2 X820~

#5.9.023s_CrisBalGreece_Stable_ROM#

Link to comment
Share on other sites

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Rom

 

Η MIUI8 v.3 7.2.20 είναι αποτέλεσμα miui-patch-rom, από sources: miui.com - miui.gr -mi.code.nian(China & xiaomi-miui.gr) και έχει σαν βάση την τελευταία CN 20s, με GitHub sources by Nian. H rom απευθύνεται σε xiaomi - advance users και πρέπει να διαβάσετε τις οδηγίες μέχρι το τέλος πριν ξεκινήσετε την εγκατάσταση! Η rom περιλαμβάνει ενσωματωμένο root άρα είναι pre-rooted με απευθείας δικαιώματα στις ενσωματωμένες άδειες root.

Καλό θα είναι να φτιάξετε ένα λογαριασμό miui. https://account.xiaomi.com/pass/register από πριν να τον έχετε, όταν θα σας ζητηθεί στην πρώτη έναρξη. Επίσης να θυμάστε ότι αν μπείτε με λογαριασμό και ενεργοποιήσετε το Mi voice & Find my phone , στέλνει μήνυμα το σύστημα για ενεργοποίηση με κόστος 0,50€. Εγώ τα απενεργοποιώ στο πρώτο setup.

Eχει προεγκατεστημένα τα Google Apps (GAPPS) στις τελευταίες εκδόσεις τους . Φυσικά σε όλες τις εφαρμογές έχει Ελληνικό μενού αλλά και άλλες 86 γλώσσες.

Όπως πάντα η συμβουλή μου: Όταν φοράμε μία rom που είμαστε ευχαριστημένοι δεν την αλλάζουμε!

 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Με custom TWRP recovery

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.Έχουμε εγκατεστημένη μία rom, με την οποία ήρθε το κινητό, official ή όχι Αν έχετε Indian Stock ή mokee δείτε τα 6b & 6c.. Έχουμε μπαταρία πάνω από 80% και φυσικά έχουμε TWRP.

 

2.Βάζουμε την rom χύμα στο κινητό (όχι σε φάκελο) ή σε USB/OTG

 

4. Απενεργοποιούμε το τηλέφωνό μας μέσα από το σύστημα ή πατώντας συνέχεια το δεξί κουμπί (on/off).

 

5.Στο κινητό μας πατάμε ταυτόχρονα για λίγη ώρα τα κουμπιά volume up (+)& on/off μέχρι να γράψει LeEco Recovery και μετά τα αφήνουμε.

 

6.Μπαίνουμε στο TWRP recovery και αν έχετε την προηγούμενη 19s ή την 20GRs , 20s, 566D, την δική μου, ή και άλλη stock, πατάτε το Wipe> advance wipe και επιλέγετε (System, Data, Cache & ART/DALVIC cache ). Κάνουμε slide δεξιά για να γίνει. Έτσι θα σβηστεί το σύστημα EUI, αλλά οι φακέλοι, φωτογραφίες, έγγραφα κλπ θα μείνουν στη θέση τους. Αν θέλετε να κάνετε καθαρή εγκατάσταση, επιλέξτε και InternalStorage....

 

6b. Μόνο από Ιndian stock Aν είστε με Indian ήδη full wipe & Internal Storage και μετά την ρομ στο κινητό μέσω TWRP και φλασάρισμα.

 

6c.b Αν είστε με άλλη rom πχ CM, Miui, Mokee κλπ, Advance wipe και τα επιλέγετε όλα ΕΚΤΟΣ Internal Storage.

 

7.Γυρνάμε στην αρχική πατάμε INSTALL και βρίσκουμε την rom την επιλέγουμε και κάνουμε slide δεξιά για να γίνει η εγκατάσταση. Μην βιαστείτε, αφήστε να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μέχρι να βγάλει rom installed. Μόλις τελειώσει η εγκατάσταση θα κάνει μόνο του reboot to system. Δεν κάνετε τίποτα.

 

8. H εγκατάσταση στο TWRP διαρκεί 2 λεπτά και στην 1η έναρξη στο λογότυπο LeEco άλλα 1 και 30 λεπτά ενώ μετά θα δείτε το λογότυπο Miui.

 

9. Στην πρώτη εκκίνηση θα αργήσει το κινητό να ξεκινήσει περίπου (Miui logo) σε σύνολο 4λεπτά & 18 δευτερόλεπτα!!.

 

10. Μόλις μπείτε στο σύστημα θα δείτε ότι έχει προεπιλεγμένη γλώσσα τα Ελληνικά, και κάνετε Log in miui.com κλπ . Αφού μπεί επιφάνεια Launcer, και αφού τελειώσετε τις ρυθμίσεις σας, πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις - πληροφορίες τηλεφώνου - πατήστε 7 φορές συνεχόμενα στο Miui αριθμός έκδοσης - (έτσι γίνεστε προγραμματιστές). Δεν χρειάζεται να τικάρετε πια τα (3 μαζεμένα είναι) Κλίμακα κίνησης παραθύρου, Κλίμακα κίνησης μετάβασης, Κλίμακα διάρκειας Animator, τα έχω προεπιλέξει παντού σαν νούμερα 0,5, για να πηγαίνει πιο σφαίρα από ποτέ (ισχύει για όλες τις Android συσκευές)!

 

11. Έχω ενσωματωμένα τα Google Apps στις τελευταίες εκδόσεις μαζί με auto updater και απλά πάτε στις ρυθμίσεις>λογαριασμούς και κάνετε το log-in στο Google Account σας.

 

12. Όποιος θέλει να βάλει xposed το ενσωμάτωσα στην ρομ, αλλά για να ενεργοποιηθεί σωστά πρέπει: Να βγείτε στο TWRP, να το εγκαταστήσετε (δείτε ποιο κάτω το xposed.zip) , να του κάνετε εγκατάσταση κανονικά και χωρίς WIPE πριν ή μετά κάνετε reboot to system.

Μόλις μπει στο σύστημα, θα βρείτε την συντόμευση του xposed.apk, θα το τρέξετε και θα είναι active, θα δώσετε τις κατάλληλες άδειες root, θα βάλετε-κατεβάσετε τα modules που θέλετε, reboot και είστε έτοιμοι!

LINK>> https://mega.nz/#!UREHBBzI!Q3tUoOPvW5D56PZr_3wuwhKf_HJwo_Ixj03jRdaXDL4

 

13. Όπως όλες οι custom rom’s έτσι και αυτή, επειδή είναι αποτέλεσμα διαφόρων rom’s miui, έχει υποστεί αρκετό ξεκαθάρισμα κινέζικων εφαρμογών και λείπουν κάποιες miui εφαρμογές που απευθύνονται στην Κινέζικη αγορά.

 

14. Χρήση APN >> πάμε settings=>sim cards & mobile networks διαλέγουμε κάρτα sim=>access point names=>χαμηλά το + (new APN). Δείτε στα site των παρόχων για τις ρυθμίσεις, αν πρέπει να ενεργοποιήσετε το roaming.

Screen mirroring παίζει κανονικά. ΒΤ μετάδοση ήχου σε HiFi radio επίσης. Μπορείτε φυσικά και σε αυτή, να βάλετε το ΑΤΚ profile ώστε να έχετε μεγάλη αυτονομία σε μπαταρία>> https://mega.nz/#!BFNBXKhD!ZZyHnSPDz-fPJvCHX8Txxcu0HFVNHJXPxliLNQgHjn0

 

15.Είστε έτοιμοι!.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-Τροποποιήσεις στο boot.img (kernel) για patch miui.prop, και ενσωμάτωση init.d, αλλαγές σε default.prop κλπ.

-Aπομάκρυνση όλων των miui-China εφαρμογών.

-Βελτίωση των εφαρμογών για καλύτερη απόκριση.

-Προεπιλεγμένο Location Greece.

-Fix στα φόντα –γραμματοσειρές για να είναι συμβατά με την Ελληνική γλώσσα.

-Ενεργοποίηση ήχων σε προσθήκη-αφαίρεση φορτιστή κλπ. Προσθήκη νέων ήχων στα alarms, notifications, sms, e-mails κλπ.

-Προσθήκη προεπιλεγμένου πληκτρολογίου του Google keyboard αντί του miui-CN. -Προσθήκη Ελληνικών με μεταφράσεις, όπου ήταν δυνατόν.

-Προσθήκη όσων πρέπει tweaks στο build.prop για μπαταρία, από 90% στο 40% περίπου 5ώρες sot με καλύτερη απόκριση CPU-GPU, γρήγορο σήμα κινητής, άμεση κλήση, προεπιλογή 800άρας 4G-Lte ως default, GPS config σεταρισμένο για Ελληνικούς δορυφόρους με κλείδωμα στα 10δευτερ. , default location Greece κλπ!

- Προσθήκη του stock Remote Control Leui & Camera στα Ελληνικά!

-Ενσωμάτωση πολλών εφαρμογών για root χρήστες από τους XDA , AddAway για μπλοκάρισμα όλων των διαφημίσεων στο INTERNET, root-FileManager ,για να αλλάζετε ότι θέλετε στους φακέλους του συστήματος, πρόγραμμα QuickBoot, NumberFixer GooglePlayer&VideoPlayer και FlashPlayer!.

Εννοείτε ότι όποιο δεν θέλετε, μπορείτε να το απεγκαταστήσετε κανονικά σαν εφαρμογή χρήστη.

- Double tap to screen off στην επάνω μπάρα.

- Έχει ενσωματωμένο DOLBY ATMOS με εμφάνιση της σουίτας για ρυθμίσεις από τον χρήστη ενώ κατεβάζοντας το AnyCut από το PlayStore μπορείτε να δημιουργήσετε συντόμευση στην επιφ. εργασίας DOLBY ATMOS αλλά και για κάθε εφαρμογή.

- Εχει πρόσθετες ρυθμίσεις ανάλυσης οθόνηs και ευαισθησίας αγγιγμάτων. dpi & density (με προσοχή οι αλλαγές).

- Έχει ενσωματωμένο DOLBY ATMOS με εμφάνιση της σουίτας για ρυθμίσεις από τον χρήστη.

-Έχει επίσης και το V4A-FX το μόνο που θα κάνετε αφού πάρει δικαιώματα root είναι να του κάνετε update σαν εφαρμογή από τα settings του και δουλεύει κανονικά με τέλειο ήχο.

- Έχει και την κάμερα της EUI αλλά και της Miui8 που έχει πολλά φίλτρα και βελτιώσεις.

- Επιλογή χρήσης ακουστικών CDLA

-Προσθήκη δυνατότητας adb,mtp, shell χωρίς περιορισμούς, με αλλαγή στον kernel

-Ρύθμιση στην camera για υποστήριξη cam2API για LiveVideo, προ-ρυθμισμένο Location Greece, DNS Google, TimeZones κλπ.

-Η rom είναι πλέον σταθερή για καθημερινή χρήση, ενώ παραμένουν τα issues, για μονή απενεργοποίηση καρτών και η χειροκίνητη αναζήτηση δικτύου, λόγω miui-patch/port-rom.

 

FAST CHANGELOG

Kernel supporting init.d

Build.prop tweaks και scripts

Ram optimization scripts

Battery optimization scripts

3way Power menu ( reboot - reboot to recovery - reboot to bootloader )

Gps.conf tweaks

Sysctl tweaks

Μερικα Smiui tweaked binaries

Sqlite optimizer

Apps zipalign at boot

Disabled HW acceleration

 

SCREEN SHOTS

Screenshot_2017_02_22_21_29_22_106_com_android_s.png Screenshot_2017_02_22_21_29_35_688_de_robv_andro.png Screenshot_2017_02_22_20_54_44_141_com_miui_home.png Screenshot_2017_02_23_22_00_04_061_com_vipercn_v.png Screenshot_2017_02_24_09_37_20_668_com_dolby_dax.png Screenshot_2017_02_24_09_37_02_697_com_miui_home.png Screenshot_2017_02_24_17_48_27_353_com_miui_secu.png

 

DOWNLOAD LINK

https://mega.nz/#!8VNXRaxZ!tThx5r9Ow-VK9ArV4JgjXL5LT1414QQ5UduMH4whScw

Edited by CrisBal

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Link to comment
Share on other sites

ζωγραφισες παλι χρισταρα,,,,,ενω εχω ασχοληθεί με custom και ολο custom ειχα στο κινητό μου μπορειτε να μ πειτε τι είναι το xposed και που χρησιμεύει??
mi8
Link to comment
Share on other sites

Αχαχα εισαι γατα!! Το εχω δοκιμασει στο δικο μου x800 πριν κατι μηνες που το πηρα αλλα δεν ειδα αλλαγη.. Μαλλον hardware limitation. Ας ελπισουμε τα x82x να ναι ολα ιδια και με αυτες τις αλλαγες να παιξει και η Β20!!! :)

 

Δεν γινεται το ενα Χ820 4/64 να κοστιζει 326ε (6/128- 281ε)(κιμοβιλ) και το ιδιο 4/64 Χ829 να στοιχιζει 185ε (6/128 -240ε) στο KIMOVIL και να ειναι τα ιδια στο hardware,στην ποιοτητα η να ειναι μονο η θονη η διαφορα τους.Μιλαμε για μεγαλη διαφορα στην τιμη

Edited by volvos60
Link to comment
Share on other sites

Cris διορθωνει η παρον MIUI8 v.3 7.2.20 το προβλημα στην χειροκινητη αναζητηση δικτυου και επιλογης αυτου? το δοκιμασες?
Link to comment
Share on other sites

Δεν γινεται το ενα Χ820 4/64 να κοστιζει 326ε (6/128- 281ε)(κιμοβιλ) και το ιδιο 4/64 Χ829 να στοιχιζει 185ε (6/128 -240ε) στο KIMOVIL και να ειναι τα ιδια στο hardware,στην ποιοτητα η να ειναι μονο η θονη η διαφορα τους.Μιλαμε για μεγαλη διαφορα στην τιμη

Τα είπαμε πολλές φορές....Οθόνη, radio-band hardware, που σημαίνει ότι για Ευρώπη είναι εκτός προδιαγραφών, εκτός και αν βάλεις χέρι...:lol::p;)

 

----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Cris διορθωνει η παρον MIUI8 v.3 7.2.20 το προβλημα στην χειροκινητη αναζητηση δικτυου και επιλογης αυτου? το δοκιμασες?

 

Διάβασε τις τελευταίες σειρές στο "Όπως πάντα">>>:lol::p:D

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Link to comment
Share on other sites

Τα είπαμε πολλές φορές....Οθόνη, radio-band hardware, που σημαίνει ότι για Ευρώπη είναι εκτός προδιαγραφών, εκτός και αν βάλεις χέρι...:lol::p;)

 

----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

 

Διάβασε τις τελευταίες σειρές στο "Όπως πάντα">>>:lol::p:D

 

παλι αναμονη?

Link to comment
Share on other sites

ζωγραφισες παλι χρισταρα,,,,,ενω εχω ασχοληθεί με custom και ολο custom ειχα στο κινητό μου μπορειτε να μ πειτε τι είναι το xposed και που χρησιμεύει??

Μπορείς να κατεβάσεις και να βάλεις modules που μπορούν να αλλάξουν από το interface έως βασικές λειτουργίες του κινητού, όπως να κρύψουν το root από εφαρμογες που δεν παίζουν αν έισαι. Πχ pocemon go, NovaGo, OTE-on the go κλπ..;)

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Link to comment
Share on other sites

CrisBal 2 ερωτησεις για την Miui v4

Γραφεις για το gps default Greece. Δηλαδη οταν θα βγω εκτος Ελλαδος χρεισιμοποιω απλα ενα gps fix? Η αναλυση ειναι στα 2Κ ή μικροτερη?

~ LeEco Le Max 2 X820~

#5.9.023s_CrisBalGreece_Stable_ROM#

Link to comment
Share on other sites

παλι αναμονη?

Ναι...Το καλό πράγμα αργεί να γίνει είπαμε. Πάντως στο git-hub γίνονται συνέχεια διορθώσεις στο miui-patch rom και πιστεύω ότι στην επόμενη θα παίζουν όλα!;)

 

----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

CrisBal 2 ερωτησεις για την Miui v4

Γραφεις για το gps default Greece. Δηλαδη οταν θα βγω εκτος Ελλαδος χρεισιμοποιω απλα ενα gps fix? Η αναλυση ειναι στα 2Κ ή μικροτερη?

Όχι βρε...Απλά έχω βάλει σαν προταιρεότητα EU Satelites όλοι θα παίζουν όπου κι αν είσαι.

Την Ανάλυση και το DPI την βάζεις εσύ όπου σου αρέσει από τα EUI settings!;) HD, FHD, QHD,2K,4K,UHD,SUHDIUD... :wacko::p:lol:

Edited by CrisBal

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Link to comment
Share on other sites

Δεν γινεται το ενα Χ820 4/64 να κοστιζει 326ε (6/128- 281ε)(κιμοβιλ) και το ιδιο 4/64 Χ829 να στοιχιζει 185ε (6/128 -240ε) στο KIMOVIL και να ειναι τα ιδια στο hardware,στην ποιοτητα η να ειναι μονο η θονη η διαφορα τους.Μιλαμε για μεγαλη διαφορα στην τιμη

 

Κατσε ειναι ακομη preorder για να δουμε τιμη μετα (λετε να πεσει να τραβαμε μαλλια;)

Link to comment
Share on other sites

Επειδή άρχισε και σε μένα να κάνει νερά το finger print βρήκα τρόπο και τώρα δουλεύει τέλεια.Κλήση στο *#*#46360000#*#* και απενεργοποιήστε το“Enable background resource control”.​

 

Εχθές ενεργοποίησα το fingerprint και σήμερα σταμάτησε να δουλεύει εντελώς. Δοκίμασα το *#*#46360000#*#* αλλά δεν άλλαξε κάτι.

 

Καμία ιδέα για δοκιμή;

Link to comment
Share on other sites

Εχθές ενεργοποίησα το fingerprint και σήμερα σταμάτησε να δουλεύει εντελώς. Δοκίμασα το *#*#46360000#*#* αλλά δεν άλλαξε κάτι.

 

Καμία ιδέα για δοκιμή;

 

Ποια ρομ έχει?

Δοκίμασε >> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7067500#post7067500

Edited by CrisBal

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα παιδια, εχουμε την GR 20s του Crisbal και συμβαινει κατι περιεργο, το κινητο φορτιζει μονο μεχρι 75% εχει συμβει σε κανεναν αλλο?
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα παιδια, εχουμε την GR 20s του Crisbal και συμβαινει κατι περιεργο, το κινητο φορτιζει μονο μεχρι 75% εχει συμβει σε κανεναν αλλο?

Ναι συνέχεια...Καλώδιο..Πάρε από e-shop.;)

 

----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Παιδια...το Xposed τι ειναι??

Μπορείς να κατεβάσεις και να βάλεις modules που μπορούν να αλλάξουν από το interface έως βασικές λειτουργίες του κινητού, όπως να κρύψουν το root από εφαρμογες που δεν παίζουν αν έισαι. Πχ pocemon go, NovaGo, OTE-on the go κλπ..

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...