Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)


Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστω πολυ Χρηστο. Θα το κανω και πιστευω να διορθωθει το Gmail

Τα έχω κάνει όλα αυτά και το πρόβλημα παραμένει, αλλά το είχα και στο Samsung όταν αναβαθμίστηκε σε android 6. Γενικότερα υπάρχει θέμα με αυτό αν ψάξεις Online. Δοκίμασε να μειώσεις και τις ημέρες που συγχρονίζει το gmail.

Έχω την 466 rom αλλά και με με την 19άρα το ίδιο ήταν. Ίσως έχω πολλά email.

OnePlus 5T
Link to comment
Share on other sites

το true dialer το ειχα σε παλαιότερο τηλ. αλλά δεν αλλάζει τον τρόπο απάντησης

 

Για να αλλάξεις τρόπο απάντησης πρέπει να αλλάξεις και ρομ. Μόνο οι aosp/CM based Rom εχουν τρόπο απάντησης δεξιά-αριστερά. Οι eui και miui έχουν πάνω-κάτω

Link to comment
Share on other sites

Τα έχω κάνει όλα αυτά και το πρόβλημα παραμένει, αλλά το είχα και στο Samsung όταν αναβαθμίστηκε σε android 6. Γενικότερα υπάρχει θέμα με αυτό αν ψάξεις Online. Δοκίμασε να μειώσεις και τις ημέρες που συγχρονίζει το gmail.

Έχω την 466 rom αλλά και με με την 19άρα το ίδιο ήταν. Ίσως έχω πολλά email.

Το εκανα και περιμενω να δω αν διορθωνεται το προβλημα. Αυτο το προβλημα το ειχα με τον συγχρονισμο του outlook αρκετες φορες και με διαφορες rom αλλα με το Gmail πρωτη φορα. Μεχρι στιγμης δεν εντοπισα κατι

http://www.myphone.gr/forum/image/vBulletin_logo.gif
Link to comment
Share on other sites

Λίγα λόγια για τη rom . Η rom είναι Stable_Edition, αποτέλεσμα επεξεργασίας και βασίζεται στην στο επίσημο update 05.9.22s CN, με διορθώσεις και αλλαγές στον framework, system, settings, και kernel από την 22s. Έγινε προσθήκη Ελληνικών και πρόσθετων υπηρεσιών χρήστη.. Φυσικά την επεξεργάστηκα και εγώ κάνοντας 150 tweaks για μπαταρία CPU,GPU,RAM κλπ και όπως πάντα, με πολλά script modes για ταχύτητα, διαχείριση ενέργειας, απόκριση CPU, φυσικά ΔΕΝ είναι rooted. Δεν είδα ουσιαστικές αλλαγές από την 20s βέβαια έχει καινούργιο Kernel με καλύτερη διαχείριση ενέργειας και CPU /GPU λένε..

 

Όπως πάντα η συμβουλή μου¨Δεν αλλάζουμε την rom στο κινητό μας αν είμαστε ευχαριστημένοι από αυτή"

 

 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Με custom TWRP recovery

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

1.Έχουμε εγκατεστημένη μία rom, με την οποία ήρθε το κινητό, official ή όχι Αν έχετε Indian Stock ή Μiui δείτε τα 8 & 8b ή και τα 8c , 8d.. Έχουμε μπαταρία πάνω από 80% και φυσικά έχουμε TWRP αν όχι εδώ πως http://www.myphone.gr/foru...10#post6950610 και το επίσημο img εδώ https://dl.twrp.me/x2/twrp-3.0.2-1-x2.img

 

2.Βάζουμε την rom χύμα στο κινητό (όχι σε φάκελο) ή σε USB/OTG

 

4. Απενεργοποιούμε το τηλέφωνό μας μέσα από το σύστημα ή πατώντας συνέχεια το δεξί κουμπί (on/off).

 

5.Στο κινητό μας πατάμε ταυτόχρονα για λίγη ώρα τα κουμπιά volume up (+)& on/off μέχρι να γράψει LeEco Recovery και μετά τα αφήνουμε.

 

6.Μπαίνουμε στο TWRP recovery και πατάμε το Wipe> advance wipe και επιλέγουμε (Data & Cache & ART DALVIC/cache ) το γνωστό factory reset . Κάνουμε slide δεξιά για να γίνει. Ή απλά σέρνουμε το slide κάτω προς τα δεξιά για να γίνει μόνο του. Αν θέλουμε clean installation δείτε στα 8c - 8d κάνουμε όλα τα wipes και εγκαθιστούμε.

 

7.Γυρνάμε στην αρχική πατάμε INSTALL και βρίσκουμε την rom την επιλέγουμε και κάνουμε slide δεξιά για να γίνει η εγκατάσταση. Μόλις τελειώσει η εγκατάσταση ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ το κινητό θα επανεκκινήσει μόνο του στο σύστημα και θα κάνει τα απαραίτητα wipes ΜΟΝΟ ΤΟΥ. Εδώ τελειώνουν τα βήματα για την εγκατάσταση αν είχατε την ρομ που ήρθε το κινητό και τώρα πάτε στο Νο 9.

 

8. Μόνο από Ιndian Aν είστε με Indian ήδη full wipe & Internal Storage επανεκκίνηση πάντα στο recovery και μετά την ρομ στο κινητό μέσω TWRP ή από USB-OTG και φλασάρισμα.

8.b Αν είστε με άλλη rom πχ CM, Miui, Mokee κλπ, Advance wipe και τα επιλέγετε όλα ΕΚΤΟΣ Internal Storage.

8c. Αν θέλετε σωστή εγκατάσταση κάντε ΟΛΑ τα wipe εκτός Internal και επανεκκίνηση πάντα στο recovery μετά από το wipe.

8d. Αν θέλετε καθαρή εγκατάσταση κάντε ΟΛΑ τα wipe και Internal και επανεκκίνηση πάντα στο recovery μετά από το wipe και μετά την ρομ στο κινητό μέσω TWRP ή από USB-OTG και φλασάρισμα..

 

9. Η εγκατάσταση στο TWRP διαρκεί περίπου 2 λεπτά. Στην πρώτη εκκίνηση θα αργήσει το κινητό να ξεκινήσει 3λεπτά & 15 δευτερόλεπτα .!!.

Η rom έχει προεπιλογή γλώσσας τα Ελληνικά στην έναρξη και προχωράτε. Αφήστε ως χώρα Mainland China, για να έχετε όλες τις extra επιλογές ενεργές.Αν δεν τα θέλετε και δεν θέλετε να βλέπετε που και που κινέζικα promotions, ορίστε ώς χώρα το Άλλες χώρες και περιοχές κατά την εγκατάσταση. ( Το αλλάζετε όποτε θέλετε απο την καρτέλα Γλώσσες). Οπως πάντα, μόλις μπείτε στο σύστημα και τελειώσετε τις ρυθμίσεις σας, πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις - πληροφορίες τηλεφώνου - πατήστε 7 φορές συνεχόμενα στο αριθμός έκδοσης - (έτσι γίνεστε προγραμματιστές) μετά πάτε πίσω - Επιλογές για προγραμματιστές - και μέσα τικαρετε τα : Εντοπισμός σφαλμάτων USB και ποιο κάτω εκεί που λέει (3 μαζεμένα είναι) Κλίμακα κίνησης παραθύρου, Κλίμακα κίνησης μετάβασης, Κλίμακα διάρκειας Animator, μπαίνετε μέσα σε αυτά και επιλέγετε παντού σαν νούμερα το 0,5! Σε κάθε επανεκκίνηση το κάνετε γιατί από την 20s και μετά τα γυρνάει αυτόματα το σύστημα.

 

10. Μοντάρισα τον stock Browser στα Ελληνικά και φυσικά δουλεύει το ScanQrCode και έβαλα και τον Chrome. Επίσης η θερμοκρασία μπαταρίας δουλεύει σωστά. Επίσης η ταχύτητα Internet εμφανίζεται και στο WiFi & Data. Με λίγα λόγια δουλεύουν τα πάντα!

 

11. Στην καρτέλα Προσβασιμότητα επίσης, θα βρείτε ένα υπέροχο προγραμματάκι (και επιφ. εργασίας) το CLONEit που σας μεταφέρει, αντιγράφει, restore&backup ΟΛΑ τα αρχεία που έχετε σε άλλο κινητό στο δικό σας. Επίσης στο Σχετικά με το τηλέφωνο, θα βρείτε το CrisBalGreece logo, που αν πατήσετε επάνω του, θα σας φέρνει πάντα εδώ για να βλέπετε ότι νέο υπάρχει σχετικά με το τηλέφωνό μας!

 

12. Χαρείτε την νέα σας rom.....Τέλος!

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ

 

Νέο bootanimation.zip by @alex1133

Αλλαγές-Βελτιώσεις στο boot.img και στον kernel.

Βελτίωση των εφαρμογών για καλύτερη απόκριση και Full Debloat.

Προσθήκη Ελληνικών με 20.000 σειρές μεταφράσεις, όπου ήταν δυνατόν 99% περίπου

Προσθήκη όλων των tweaks (από την 20GRs) για πάνω από 6 ώρες SOT.

Προσθήκη Sqlite & init.d support με scripts για μέγιστη απόδοση.

Προσθήκη gps.config για Ελλάδα-Ευρώπη. Κλείδωμα σε 5δευτερ 24 δορυφόρων με 9 feet απόκλιση!

Προσθήκη φόντων για Ελληνική γραμματοσειρά.

Αλλαγές me νέο launcher-απομάκρυνση της εφαρμογής LIVE προσθήκη YouTube,Προσθήκη Ελληνικών.

Προσθήκη MultiGapps.

Βελτιώσεις για μπαταρία και καλύτερο sot. ΑnTuTu 144.810 στο καπάκι από εγκατάσταση με ζεστό κινητο που σημαίνει θα είναι πολύ παραπάνω με κρύο και μπαταρία 100%.

Προσθήκη Winrar, SwiftKey,Chrome, ClonIt, Office κλπ. Φυσικά όποιο θέλετε μπορείτε να το απεγκαταστήσετε σαν εφαρμογή χρήστη. Mην ενημερώσετε το YouTube γιατί θα χαθεί από την συντόμευση της κάτω μπάρας. Είναι εξτρα έκδοση.

Προσθήκη νέων ήχων.

Προσθήκη του LeuiFileManager και να ξέρετε ότι δουλεύουν κανονικά οι υπηρεσίες cloud -LeEco- και ο συγχρονισμός.

Προσθήκη όλων των APN για Ελληνικούς παρόχους κινητής.

Προσθήκη δυνατότητας adb,mtp shell χωρίς περιορισμούς, με αλλαγή στον kernel

Ρύθμιση στο build.prop για υποστήριξη cam2API για LiveVideo, LteBands.

Φυσικά όποιος θέλει να την ρουτάρει για να βάλει xposed, modules κλπ κατεβάζει αυτά

1. Root>> https://mega.nz/#!UB1GXAhJ!3sjZ58B8iKJjtjTbr8VzS7uKDihkE3yB_98Lc9gcxPg

2. Xposed>> https://mega.nz/#!AZlxmDSD!Ohit_E5auurvMw7A3EO2EQySP8B6GMHZzMYT1Jmqd0s

και και τα περνάει κανονικά από το TWRP χωρίς wipe με τη σειρά που τα δίνω. Πάντα μετά από κάθε patch reboot to system δουλεύουμε δίνουμε δικαιώματα κλπ και μετά πίσω για το άλλο patch. Μετά ξέρετε για το xposed.apk/σύννεφο/install/root permissions/reboot to system/active-download modules κλπ.

Όποιος θέλει να έχει από 7~11 ώρες SOT!!! Κατεβάζει μετά και αυτό το apk >> ATK PROFILES NEW v. 1.3

https://mega.nz/#!BFNBXKhD!ZZyHnSPDz-fPJvCHX8Txxcu0HFVNHJXPxliLNQgHjn0 το εγκαθιστά του δίνει δικαιώματα και επιλέγει το 1ο προφίλ performance - burnout με 7+ωρες SOT και επιδόσεις ή το battery extreme για 10+ ώρες SOT.

 

Languages & Screenshots

 

Screenshot_20170207_144054.jpg Screenshot_20170207_144102.jpg Screenshot_20170207_144114.jpg Screenshot_20170207_144119.jpg Screenshot_20170207_144125.jpg Screenshot_20170207_144136.jpg Screenshot_20170207_144142.jpg Screenshot_20170207_144145.jpg Screenshot_20170207_144243.jpg Screenshot_20170207_144506.jpg

 

Download link

 

https://mega.nz/#!hVlFSSBD!TdmK9_O03753qJGxlUAaukiV3hT1dw5nKfU2seZe2Ik

Edited by CrisBal

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Link to comment
Share on other sites

Για όποιον ενδιαφέρεται στο efox υπάρχει σε presale με αποστολή 28/2 το κινητό μας σε γκρι με 4/64gb στα 206€ τελική τιμή με αποστολή German express χωρίς τελωνείο μαζί με ακουστικά type c ( δεν αναγράφει αν είναι της leeco η οχι αρα μάλλον δεν είναι).

 

Πάνω που πάω να κατασταλάξω σε μία ρομ του Cris , πετάει ακόμα μία....Ούτε ο μάγειρας του Muppet show τέτοιο μαγείρεμα!!!!

Edited by babis110
Link to comment
Share on other sites

Ρε άνθρωπε ΔΕΝ σε προλαβαίνουμε!!!

 

Άντε.. Δοκιμάστε την γιατί έρχεται άλλη αύριο... :lol::p

 

----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Πάνω που πάω να κατασταλάξω σε μία ρομ του Cris , πετάει ακόμα μία....Ούτε ο μάγειρας του Muppet show τέτοιο μαγείρεμα!!!!

 

Αύριο άλλη. :lol::p:wacko:

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Link to comment
Share on other sites

Chrisbal 2 φορές την εβδομάδα χωρίς τηλέφωνο για να δοκιμάζουμε... Χάχαχαχαχαχα baseband δεν έχει βγει καινούργιο και έχουμε κολλήσει στο 33, το βράδυ τα σχόλια... Καλή συνέχεια

 

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά, μόλις πέρασα τη νέα ΡΟΜ+SU+Xposed όπως έγραφε στις οδηγίες και μετά την επανεκκίνηση μου γράφει "Δυστυχώς η εφαρμογή Υπηρεσία διαχείρισης συσκευής έχει σταματήσει"

 

Δεν μπορώ να κάνω τίποτα παρά επανεκκινήσεις όπου επαναλαμβάνεται το ίδιο.

Κάποια βοήθεια;

Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά, μόλις πέρασα τη νέα ΡΟΜ+SU+Xposed όπως έγραφε στις οδηγίες και μετά την επανεκκίνηση μου γράφει "Δυστυχώς η εφαρμογή Υπηρεσία διαχείρισης συσκευής έχει σταματήσει"

 

Δεν μπορώ να κάνω τίποτα παρά επανεκκινήσεις όπου επαναλαμβάνεται το ίδιο.

Κάποια βοήθεια;

 

Πέρασε ξανά την ρομ χωρίς Root xposed κλπ. Μπες σύστημα κάνε ρυθμίσεις λογαριασμούς κλπ δοκίμασε για λίγη ώρα..... Βγες TWRP βάλε το ρουτ χωρίς Wipe κλπ μπες κάνε δοκιμές λίγη ώρα δώσε δικαιώματα κλπ... Βγες πάλι βάλε xposed patch μπες και πες μας... ;) Πάντα θα μπαίνεις σύστημα μετά από κάθε patch. Κανόνας..Δοκίμασε να μου πεις όσο ξανά τσεκάρω το xposed. Αν και εμένα έπαιζε σωστά..

Edited by CrisBal

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Link to comment
Share on other sites

Πέρασε ξανά την ρομ χωρίς Root xposed κλπ. Μπες σύστημα κάνε ρυθμίσεις λογαριασμούς κλπ δοκίμασε για λίγη ώρα..... Βγες TWRP βάλε το ρουτ χωρίς Wipe κλπ μπες κάνε δοκιμές λίγη ώρα δώσε δικαιώματα κλπ... Βγες πάλι βάλε xposed patch μπες και πες μας... ;) Πάντα θα μπαίνεις σύστημα μετά από κάθε patch. Κανόνας..

Ωραία, μόλις κατάφερα επιτέλους να μπω στο recovery. Ξεκινάω την εγκατάσταση πάλι. Σε λίγο θα σας πω.

 

Χρήστο τι ΡΟΜ θα δώσεις αύριο;

Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση
Link to comment
Share on other sites

Eιμαι απο χτες κατοχος του max κι εγω. Πολυ ευχαριστημενος σε ολα. Μονο 2 θεματακια παρατηρησα. 1ον οταν εισαι σε παιχνιδι και εχεις κληση δεν σε παει στο συγκεκριμενο παραθυρο ωστε να το "σηκωσεις". Μου ετυχε 2 φορες παιζοντας top eleven. 2oν γυρισα ολη την καλογρεζα απο τον Σταθμο της ΝεαςΙωνιας μεχρι τον Παζαροπουλο στη Βεικου και το τηλεφωνο ηταν "κολλημενο" σε συνδεση Η. Ουτε 3G ουτε 4G. Εχω ενεργοποιησει το 4G prefered απο τις ρυθμισεις παντως. Μηπως πρεπει να ενοχλησω τον παροχο μου?? Να με ξεκλειδωσει η κατι ξερω γω?? Ειμαι με την official 19s. Πολυ καλη φαινεται και το κινητο πεταει κυριολεκτικα.

Αν περασω καποια custom rom και το ρουταρω κιολας σε περιπτωση που θα χρειαστω την εγγυηση επανερχεται πληρως το κινητο ωστε να μην εχω θεματακια με το Vickmall?? Eυχαριστω!!!

Mi Note 10 .
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

 

Cris ήθελα να σε ρωτήσω το εξής:

 

Η καινούργια rom που έβγαλες η 22s λες ότι βασίζεται στην επίσημη 22s. Που υπάρχει αυτή η επίσημη γιατί παντού η τελευταία επίσημη είναι η 20s και τι major διαφορές / διορθώσεις έχει από την 20s. Το ρωτάω για να δω αν αξίζει. Μέχρι στιγμής το μόνο πρόβλημα που έχω (από αυτά που χρησιμοποιώ εγώ πάντα...) είναι το fingerprint που σταμάτησε να δουλεύει (δεν μπορώ καν να καταχωρήσω αποτύπωμα) και δεν επανήλθε με αυτά που μου είπες. Δεν άλλαξα rom βέβαια...

 

Σ' ευχαριστώ πολύ.

Edited by gfaf
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

 

Cris ήθελα να σε ρωτήσω το εξής:

 

1. Η καινούργια rom που έβγαλες η 22s λες ότι βασίζεται στην επίσημη 22s. Που υπάρχει αυτή η επίσημη γιατί παντού η τελευταία επίσημη είναι η 20s και

2. τι major διαφορές / διορθώσεις έχει από την 20s. Το ρωτάω για να δω αν αξίζει. Μέχρι στιγμής το μόνο πρόβλημα που έχω (από

 

1. http://bbs.le.com/thread-2324110-1.html

2. Διάβασε στο ποστ ;)

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Link to comment
Share on other sites

Το εκανα και περιμενω να δω αν διορθωνεται το προβλημα. Αυτο το προβλημα το ειχα με τον συγχρονισμο του outlook αρκετες φορες και με διαφορες rom αλλα με το Gmail πρωτη φορα. Μεχρι στιγμης δεν εντοπισα κατι

 

Τελικά πάλι δεν έρχονται κάποια Gmail. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει

http://www.myphone.gr/forum/image/vBulletin_logo.gif
Link to comment
Share on other sites

Τελικά πάλι δεν έρχονται κάποια Gmail. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει

 

Just a longshot αλλά είσαι σίγουρος ότι έχεις ενεργοποιήσει συγχρονισμό; Γιατί από default δεν είναι.

Link to comment
Share on other sites

Τελικά το xposed έφτιαξε? γιατι λεει under construction

 

Ίσως κάτι στο instalation αλλά για καλό και για κακό το αφαίρεσα προς το παρόν. ;)

 

----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Τελικά πάλι δεν έρχονται κάποια Gmail. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει

 

Έχει 5 διαφορετικά σημεία με δικαιώματα + *#*#46360000#*#* απενεργοποιήση underground resources

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Link to comment
Share on other sites

1. http://bbs.le.com/thread-2324110-1.html

2. Διάβασε στο ποστ ;)

 

1. Το site αυτό είναι επίσημο, δεν το ήξερα (είναι και στα κινέζικα...). Ήξερα κάποια άλλα...

2. Στο post νομίζω ότι λέει τι αλλαγές έγιναν από εσένα στην "επίσημη" 22s ώστε να προκύψει η CrisBal 22s. Εγώ αναφέρομαι σε διαφορές / διορθώσεις μεταξύ 20s oficial και 22s official. Ρωτάω εάν ξέρεις.

Link to comment
Share on other sites

1. Το site αυτό είναι επίσημο, δεν το ήξερα (είναι και στα κινέζικα...). Ήξερα κάποια άλλα...

2. Στο post νομίζω ότι λέει τι αλλαγές έγιναν από εσένα στην "επίσημη" 22s ώστε να προκύψει η CrisBal 22s. Εγώ αναφέρομαι σε διαφορές / διορθώσεις μεταξύ 20s oficial και 22s official. Ρωτάω εάν ξέρεις.

 

1. Ναι είναι το επίσημο forum Leeco

2. Απόλυτα κάνεις δεν ξέρει όλοι δοκιμάζουμε τις διαφορές στον κερνελ

Edited by CrisBal

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Link to comment
Share on other sites

1. Ναι είναι το επίσημο forum Leeco

2. Απόλυτα κάνεις δεν ξέρει όλοι δοκιμάζουμε τις διαφορές στον κερνελ

 

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σου !!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...