Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)


Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά υπάρχει κάποια rom που να έχει ελληνικά και να μην είναι rooted;

 

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7055908#post7055908 εδω ακριβως ειναι!

~ LeEco Le Max 2 X820~

#5.9.023s_CrisBalGreece_Stable_ROM#

Link to comment
Share on other sites

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Rom

Η MIUI8 v.3 7.1.20 είναι αποτέλεσμα miui-patch-rom, από sources: miui.com - miui.gr (China & xiaomi-miui.gr) και έχει σαν βάση την τελευταία CN 20s, με GitHub sources by Nian. H rom απευθύνεται σε xiaomi - advance users και πρέπει να διαβάσετε τις οδηγίες μέχρι το τέλος πριν ξεκινήσετε την εγκατάσταση! Η rom περιλαμβάνει ενσωματωμένο root SuperSU άρα είναι pre-rooted.

Καλό θα είναι να φτιάξετε ένα λογαριασμό miui.com από πριν να τον έχετε, όταν θα σας ζητηθεί στην πρώτη έναρξη. Μπορείτε βέβαια απλά να πατήσετε skip αν δεν θέλετε. Επίσης να θυμάστε ότι αν μπείτε με λογαριασμό και ενεργοποιήσετε το Mi voice & Find my phone , στέλνει μήνυμα το σύστημα για ενεργοποίηση με κόστος 0,50€. Εγώ τα απενεργοποιώ στο πρώτο setup.

Eχει προεγκατεστημένα τα Google Apps (GAPPS) . Φυσικά σε όλες τις εφαρμογές έχει Ελληνικό μενού.

Όπως πάντα η συμβουλή μου: Όταν φοράμε μία rom που είμαστε ευχαριστημένοι δεν την αλλάζουμε!

 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Με custom TWRP recovery

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.Έχουμε εγκατεστημένη μία rom, με την οποία ήρθε το κινητό, official ή όχι Αν έχετε Indian Stock ή mokee δείτε τα 6b & 6c.. Έχουμε μπαταρία πάνω από 80% και φυσικά έχουμε TWRP.

 

2.Βάζουμε την rom χύμα στο κινητό (όχι σε φάκελο) ή σε USB/OTG

 

4. Απενεργοποιούμε το τηλέφωνό μας μέσα από το σύστημα ή πατώντας συνέχεια το δεξί κουμπί (on/off).

 

5.Στο κινητό μας πατάμε ταυτόχρονα για λίγη ώρα τα κουμπιά volume up (+)& on/off μέχρι να γράψει LeEco Recovery και μετά τα αφήνουμε.

 

6.Μπαίνουμε στο TWRP recovery και αν έχετε την προηγούμενη 19s ή την 20GRs , 20s, 566D, την δική μου, ή και άλλη stock, πατάτε το Wipe> advance wipe και επιλέγετε (System, Data, Cache & ART/DALVIC cache ). Κάνουμε slide δεξιά για να γίνει. Έτσι θα σβηστεί το σύστημα EUI, αλλά οι φακέλοι, φωτογραφίες, έγγραφα κλπ θα μείνουν στη θέση τους. Αν θέλετε να κάνετε καθαρή εγκατάσταση, επιλέξτε και InternalStorage....

 

6b. Μόνο από Ιndian stock Aν είστε με Indian ήδη full wipe & Internal Storage και μετά την ρομ στο κινητό μέσω TWRP και φλασάρισμα.

 

6c.b Αν είστε με άλλη rom πχ CM, Miui, Mokee κλπ, Advance wipe και τα επιλέγετε όλα ΕΚΤΟΣ Internal Storage.

 

7.Γυρνάμε στην αρχική πατάμε INSTALL και βρίσκουμε την rom την επιλέγουμε και κάνουμε slide δεξιά για να γίνει η εγκατάσταση. Μην βιαστείτε, αφήστε να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μέχρι να βγάλει rom installed. Μόλις τελειώσει κάνουμε Wipe μόνο Dalvic/Art Cache & cache. Το κουμπί κάτω αριστερά και slide δεξιά και κάνουμε reboot to system.

 

8. Θα αναβοσβήσει το λογότυπο LeEco στην αρχή και μετά θα δείτε το Miui.

 

9. Στην πρώτη εκκίνηση θα αργήσει το κινητό να ξεκινήσει περίπου 5λεπτά & 48 δευτερόλεπτα!!.

 

10. Μόλις μπείτε στο σύστημα θα δείτε ότι έχει προεπιλεγμένη γλώσσα τα Αγγλικά, και κάνετε Log in miui.com κλπ . Αφού μπεί επιφάνεια Launcer, και αφού τελειώσετε τις ρυθμίσεις σας, πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις - πληροφορίες τηλεφώνου - πατήστε 7 φορές συνεχόμενα στο Miui αριθμός έκδοσης - (έτσι γίνεστε προγραμματιστές). Δεν χρειάζεται να τικάρετε πια τα (3 μαζεμένα είναι) Κλίμακα κίνησης παραθύρου, Κλίμακα κίνησης μετάβασης, Κλίμακα διάρκειας Animator, τα έχω προεπιλέξει παντού σαν νούμερα 0,5, για να πηγαίνει πιο σφαίρα από ποτέ (ισχύει για όλες τις Android συσκευές)!

 

11. Θα βρείτε στην 2η επιφάνεια εργασίας, μία συντόμευση που λέει MoreLangs. Aνοίγετε πρώτα τον SU να ενεργοποιηθεί και την τρέχετε,επιλέγετε κάπου στη μέση που λέει el-GR(Ελληνικά) και patch-άρει ενεργοποιεί- την Ελληνική γλώσσα που έχω στο σύστημα. Φυσικά έχει ενσωματωμένα τα Google Apps και απλά πάτε στις ρυθμίσεις>λογαριασμούς και κάνετε το log-in στο Google Account σας.

 

12. Όποιος θέλει να βάλει xposed το ενσωμάτωσα στην ρομ, αλλά για να περάσει σωστά πρέπει: Να βγείτε στο TWRP, να το εγκαταστήσετε (θα υπάρχει εκεί στο τέλος ως xposed.zip) , να του κάνετε εγκατάσταση κανονικά και χωρίς WIPE πριν ή μετά κάνετε reboot to system.

Μόλις μπει στο σύστημα, θα βρείτε την συντόμευση του xposed.apk installer, θα το τρέξετε, θα δώσετε τις κατάλληλες άδειες root, θα βάλετε-κατεβάσετε τα modules που θέλετε, reboot και είστε έτοιμοι!

 

13. Όπως όλες οι custom rom’s έτσι και αυτή, επειδή είναι αποτέλεσμα διαφόρων rom’s miui, έχει υποστεί αρκετό ξεκαθάρισμα κινέζικων εφαρμογών και λείπουν κάποιες miui εφαρμογές που απευθύνονται στην Κινέζικη αγορά.

 

14. Χρήση APN >> πάμε settings=>sim cards & mobile networks διαλέγουμε κάρτα sim=>access point names=>χαμηλά το + (new APN). Δείτε στα site των παρόχων για τις ρυθμίσεις, αν πρέπει να ενεργοποιήσετε το roaming.

Screen mirroring παίζει κανονικά. ΒΤ μετάδοση ήχου σε HiFi radio επίσης. Μπορείτε φυσικά και σε αυτή, να βάλετε το ΑΤΚ profile ώστε να έχετε μεγάλη αυτονομία σε μπαταρία>> https://mega.nz/#!BZ1HDTQB!HvbUp9H6Dk9uuvp3LOPa4wCRhvKHE-vLJctmk0xThig .

 

15.Είστε έτοιμοι!.;)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-Τροποποιήσεις στο boot.img (kernel) για patch miui.prop, και ενσωμάτωση init.d, αλλαγές σε default.prop κλπ.

-Aπομάκρυνση όλων των miui-China εφαρμογών.

-Βελτίωση των εφαρμογών για καλύτερη απόκριση.

-Προεπιλεγμένο Location Greece.

-Fix στα φόντα –γραμματοσειρές για να είναι συμβατά με την Ελληνική γλώσσα.

-Ενεργοποίηση ήχων σε προσθήκη-αφαίρεση φορτιστή κλπ. Προσθήκη νέων ήχων στα alarms, notifications, sms, e-mails κλπ.

-Προσθήκη προεπιλεγμένου πληκτρολογίου του Google keyboard αντί του miui-CN. -Προσθήκη Ελληνικών με μεταφράσεις, όπου ήταν δυνατόν.

-Προσθήκη όσων πρέπει tweaks στο build.prop για μπαταρία, καλύτερη απόκριση CPU-GPU, γρήγορο σήμα κινητής, άμεση κλήση, προεπιλογή 800άρας 4G-Lte ως default, GPS config σεταρισμένο για Ελληνικούς δορυφόρους με κλείδωμα στα 10δευτερ. , default location Greece κλπ!

- Προσθήκη του stock Remote Control Leui & Camera στα Ελληνικά!

-Ενσωμάτωση πολλών εφαρμογών για root χρήστες από τους XDA , AddAway για μπλοκάρισμα όλων των διαφημίσεων στο INTERNET, root-FileManager ,για να αλλάζετε ότι θέλετε στους φακέλους του συστήματος, πρόγραμμα QuickBoot, NumberFixer GooglePlayer&VideoPlayer και FlashPlayer!.

Εννοείτε ότι όποιο δεν θέλετε, μπορείτε να το απεγκαταστήσετε κανονικά σαν εφαρμογή χρήστη.

- Double tap to screen off στην επάνω μπάρα.

- Έχει ενσωματωμένο DOLBY ATMOS με εμφάνιση της σουίτας για ρυθμίσεις από τον χρήστη.

- Εχει πρόσθετες ρυθμίσεις ανάλυσης οθόνηs και ευαισθησίας αγγιγμάτων. dpi & density (με προσοχή οι αλλαγές).

- Έχει ενσωματωμένο DOLBY ATMOS με εμφάνιση της σουίτας για ρυθμίσεις από τον χρήστη.

- Έχει και την κάμερα της EUI αλλά και της Miui8 που έχει πολλά φίλτρα και βελτιώσεις.

- Επιλογή χρήσης ακουστικών CDLA

-Προσθήκη δυνατότητας adb,mtp, shell χωρίς περιορισμούς, με αλλαγή στον kernel

-Ρύθμιση στην camera για υποστήριξη cam2API για LiveVideo, προ-ρυθμισμένο Location Greece, DNS Google, TimeZones κλπ.

-Παραμένουν τα issues με το ΒΤ, απενεργοποίηση καρτών, χειροκ.αναζ.δικτύου, κλήση απο sim1 γυρνάει σε 2, διπλές εφαρμογές που θέλουν χρήση services authentication λόγω miui-patch/port-rom.

 

FAST CHANGELOG

Kernel supporting init.d

Build.prop tweaks και scripts

Ram optimization scripts

Battery optimization scripts

3way Power menu ( reboot - reboot to recovery - reboot to bootloader )

Gps.conf tweaks

Sysctl tweaks

Μερικα Smiui tweaked binaries

Sqlite optimizer

Apps zipalign at boot

Disabled HW acceleration

 

SCREEN SHOTS

Screenshot_2017_01_31_17_52_07_151_com_miui_home.png Screenshot_2017_01_31_17_44_03_852_com_android_s.png Screenshot_2017_01_31_16_51_04_162_de_robv_andro.png

 

DOWNLOAD link

 

https://mega.nz/#!hEtUhDaZ!sitCnhjTs30Be7x6_sBEKDrR_RXox-ridqGLRq9BCeM

Edited by CrisBal

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Link to comment
Share on other sites

Cris το προβλημα με την χειροκινητη αναζητηση δικτυου λυθηκε στην νεα ρομ MIUI8 v.3 7.1.20? Edited by nick1967
Link to comment
Share on other sites

Cris το προβλημα με την χειροκινητη αναζητηση δικτυου λυθηκε στην νεα ρομ MIUI8 v.3 7.1.20?

΄Καλημέρα. Από όσο δοκίμασα με πήγε κανονικά στους πάροχους και μου εμφάνιζε να διαλέξω ενώ είχα VODAFONE και COSMOTE & WIND .Βέβαια μου έβγαζε forbitten αφού έχω VODAFONE. Δεν ξέρω πως σου το εμφάνιζε στην προηγούμενη έκδοση.:happy:

 

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Παιδιά υπάρχει κάποια rom που να έχει ελληνικά και να μην είναι rooted;

Όχι ακόμα αλλά θα υπάρξει..;)

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Link to comment
Share on other sites

΄Καλημέρα. Από όσο δοκίμασα με πήγε κανονικά στους πάροχους και μου εμφάνιζε να διαλέξω ενώ είχα VODAFONE και COSMOTE & WIND .Βέβαια μου έβγαζε forbitten αφού έχω VODAFONE. Δεν ξέρω πως σου το εμφάνιζε στην προηγούμενη έκδοση.:happy:

 

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Όχι ακόμα αλλά θα υπάρξει..;)

την εκανα την πατατα μου εσβησα τα παντα απο μεσα και τωρα δεν ανοιγει το κινητο μενει στο λογοτυπο leeco... βεβαια εχω το twrp αλλα μεχρι εκει...τωρα πως περναω την rom?

Εdit:την περασα ευτυχως

Edited by nick1967
Link to comment
Share on other sites

΄Καλημέρα. Από όσο δοκίμασα με πήγε κανονικά στους πάροχους και μου εμφάνιζε να διαλέξω ενώ είχα VODAFONE και COSMOTE & WIND .Βέβαια μου έβγαζε forbitten αφού έχω VODAFONE. Δεν ξέρω πως σου το εμφάνιζε στην προηγούμενη έκδοση.:happy:

 

το προβλημα στην χειροκινητη αναζητηση επιμενει ναι μεν βρισεκιε το δικτυο αλλα οταν το επιλεγεις βγαζει σφαλμα και πεταει μηνυμα

Link to comment
Share on other sites

το προβλημα στην χειροκινητη αναζητηση επιμενει ναι μεν βρισκει το δικτυο αλλα οταν το επιλεγεις βγαζει σφαλμα και πεταει μηνυμα

Πως θα επιλέξεις άλλο πάροχο αν η SIM αναγνωρίζει μόνο τον δικό της?:wacko:

Γι αυτό έχει αυτόματο μηχανισμό...

Τελοσπάντων..Άρα αυτό θα περνάει από rom σε rom με το miui patch/rom!:lol::p

Edited by CrisBal

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Link to comment
Share on other sites

Πως θα επιλέξεις άλλο πάροχο αν η SIM αναγνωρίζει μόνο τον δικό της?:wacko:

Γι αυτό έχει αυτόματο μηχανισμό...

Τελοσπάντων..Άρα αυτό θα περνάει από rom σε rom με το miui patch/rom!:lol::p

αλλο ειπα βρισκω το δικτυο οταν πας ομως πανω να το επιλεξεις αυτο και μονο αυτο εκει πεταει μηνυμα λαθους. πχ. κανε αναζητιση δικτυου χειροκινητα σου βρισκει το δικτυο σου αν πατησεις πανω στο δικτυο σου αφου ζηταω χειροκινητο εκει βγαζει μηνυματακι

Edited by nick1967
Link to comment
Share on other sites

΄Καλημέρα. Από όσο δοκίμασα με πήγε κανονικά στους πάροχους και μου εμφάνιζε να διαλέξω ενώ είχα VODAFONE και COSMOTE & WIND .Βέβαια μου έβγαζε forbitten αφού έχω VODAFONE. Δεν ξέρω πως σου το εμφάνιζε στην προηγούμενη έκδοση.:happy:

 

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Όχι ακόμα αλλά θα υπάρξει..;)

 

Ευχαριστώ για την απάντηση κατ αρχάς.

Γνωρίζεις πόσο σύντομα θα βγει; Και αν υπάρχει έστω μία στα αγγλικά και να μην είναι rooted;

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για την απάντηση κατ αρχάς.

Γνωρίζεις πόσο σύντομα θα βγει; Και αν υπάρχει έστω μία στα αγγλικά και να μην είναι rooted;

το προβλημα υπαρχει και στα αγγλικα και στα ελληνικα και βγαζει να στειλη report στην mi σε παραθυρο

εδω: https://www.dropbox.com/s/czj2xz24kwqtpf7/Screenshot%202017-02-01%2014.06.12.png?dl=0

Edited by nick1967
Link to comment
Share on other sites

Φίλε Cris δεν έχω Letv τηλέφωνο αλλά πραγματικά έχω ψηθεί να πάρω μόνο και μόνο για τις rom σου και την υποστήριξη που προσφέρεις.

 

Δεν θέλω κάτι, απλά συγχαρητήρια για όλη τη δουλειά που κάνεις.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για την απάντηση κατ αρχάς.

Γνωρίζεις πόσο σύντομα θα βγει; Και αν υπάρχει έστω μία στα αγγλικά και να μην είναι rooted;

Μα στα Αγγλικα είναι όλες οι επίσημες!:wacko:

Ελληνικά υπομονή..σε λίγες μέρες~!;)

 

----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

το προβλημα υπαρχει και στα αγγλικα και στα ελληνικα και βγαζει να στειλη report στην mi σε παραθυρο

εδω: https://www.dropbox.com/s/czj2xz24kwqtpf7/Screenshot%202017-02-01%2014.06.12.png?dl=0

 

Είπα παραπάνω" Τελοσπάντων..Άρα αυτό θα περνάει από rom σε rom με το miui patch/rom!":lol:

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Link to comment
Share on other sites

Ρε chrisbal ,εισαι απαιχτος , "σπερνει" η miui! Ο βασικοτερος λογος του κραταω το κινητο, μ' αρεσει εννοειται-για να μην παρεξηγηθω- ειναι η υποστηριξη που μας παρεχεις.
OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.
Link to comment
Share on other sites

Ρε chrisbal ,εισαι απαιχτος , "σπερνει" η miui! Ο βασικοτερος λογος του κραταω το κινητο, μ' αρεσει εννοειται-για να μην παρεξηγηθω- ειναι η υποστηριξη που μας παρεχεις.

Δυστυχώς ότι και να λες τα bugs από το miui patch rom παραμένουν. Μακάρι να το καλυτερεψουν και να εξαφανιστούν και αυτά! :lol::p

Edited by CrisBal

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Link to comment
Share on other sites

Bugs σοβαρα, δεν εχω βρει ,την εχω βαλει κανα τριωρο και τη δοκιμάζω. Στο mitools ενεργοποίησα την 2κ αναλυση μα σχεδον σε ολες τις εφαρμογες [playstore κλπ] νομιζω οτι η αναλυση βγαινει σε fhd.
OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα παιδιά,

 

παρήγγειλα το κινητό από Banggood στις 06/01 με switzerland post και σήμερα είδα στο tracking οτι εφτασε στο Βενιζέλος και στο κέντρο διαλογής.

- Επειδή είναι η πρώτη παραγγελία από Κίνα ξέρει κανείς πιο έμπειρος τι πρέπει να κάνω/ελέγξω κατά την παραλαβή για να είμαι καλυμμένος?

- Chris ποια θεωρείς την πιο σταθερή ρομ σου αυτή την στιγμή για να αρχίσω να ετοιμάζομαι?;p

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Bugs σοβαρα, δεν εχω βρει ,την εχω βαλει κανα τριωρο και τη δοκιμάζω. Στο mitools ενεργοποίησα την 2κ αναλυση μα σχεδον σε ολες τις εφαρμογες [playstore κλπ] νομιζω οτι η αναλυση βγαινει σε fhd.

 

Διάβασε στο ποστ της ρομ. Τα γράφω αναλυτικά.

Αλλάζει η ανάλυση αλλά στις κοινές εφαρμογές δεν θα το δεις. Βάλε 4κ video national geographic να δεις από YouTube.

Καλησπέρα παιδιά,

 

- 1. Επειδή είναι η πρώτη παραγγελία από Κίνα ξέρει κανείς πιο έμπειρος τι πρέπει να κάνω/ελέγξω κατά την παραλαβή για να είμαι καλυμμένος?

-2. Chris ποια θεωρείς την πιο σταθερή ρομ σου αυτή την στιγμή για να αρχίσω να ετοιμάζομαι?;p

Ευχαριστώ!

1. Φωτογραφίες και βίντεο πριν και μετά το άνοιγμα.

2. 20s stable & 20GRs.

Edited by CrisBal

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Link to comment
Share on other sites

Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;Το κινητό ήρθε πριν μία εβδομάδα αλλά το είχα στην άκρη για να περάσω την 20s κ μετά να το βάλω σε χρήση!

Το κιν όμως δεν φορτίζει καθόλου ενώ ανάβει το κόκκινο λαμπάκι στην αρχή κ στη συνέχεια γίνεται πορτοκαλί κ στην οθόνη δείχνει τη μπαταρία ότι φορτίζει!Το έχω πλέον κλειστό κ έχει 4% βοήθεια!!!

Link to comment
Share on other sites

Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;Το κινητό ήρθε πριν μία εβδομάδα αλλά το είχα στην άκρη για να περάσω την 20s κ μετά να το βάλω σε χρήση!

Το κιν όμως δεν φορτίζει καθόλου ενώ ανάβει το κόκκινο λαμπάκι στην αρχή κ στη συνέχεια γίνεται πορτοκαλί κ στην οθόνη δείχνει τη μπαταρία ότι φορτίζει!Το έχω πλέον κλειστό κ έχει 4% βοήθεια!!!

Δοκίμασε με άλλο καλώδιο. Συνήθως τα δικά του έχουν πρόβλημα. Βάλε και άλλο φορτιστή αν έχεις. Γενικότερα κάνε δοκιμές.;)

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Link to comment
Share on other sites

- Επειδή είναι η πρώτη παραγγελία από Κίνα ξέρει κανείς πιο έμπειρος τι πρέπει να κάνω/ελέγξω κατά την παραλαβή για να είμαι καλυμμένος?

 

Έχεις ακόμα 2-3 μερούλες να περιμένεις, στο κέντρο διαλογής μπορεί να κατσει τόσο (ή και παραπάνω, συνήθως σε γιορτές όμως). Όταν σου βγάλει "KENTRO DIALOGHS ITEM LOADED" σημαίνει πως όπου να'ναι έρχεται στα ΕΛΤΑ της περιοχής σου. Κάνε υπομονή μερικές μέρες ακόμη και χρησιμοποίησε κάποια Tracking εφαρμογή (π.χ. 17Track) και μόλις υπάρξει αλλαγή στο status της παραγγελίας, θα ενημερωθείς.

 

Καλορίζικο. ;)

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασα άλλο φορτιστή από samsung γιατί τον κινέζικο τον έβαζα με αντάπτορα που μου είχαν βάλει στη συσκευασία οι κινέζοι κ έλεγα μήπως φταίει αυτό...καλώδιο πήγα πήρα άλλο κ βλέπουμε αν δεν είναι κ το καλώδιο δυστυχώς θα φύγει πίσω...όχι τίποτα άλλο πρόλαβα πέρασα κ την ρομ!:p
Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασα άλλο φορτιστή από samsung γιατί τον κινέζικο τον έβαζα με αντάπτορα που μου είχαν βάλει στη συσκευασία οι κινέζοι κ έλεγα μήπως φταίει αυτό...καλώδιο πήγα πήρα άλλο κ βλέπουμε αν δεν είναι κ το καλώδιο δυστυχώς θα φύγει πίσω...όχι τίποτα άλλο πρόλαβα πέρασα κ την ρομ!:p

Το είχα πάθει και εγώ με το παλαιότερο x800 Us. Όπως είπε ο CrisBal δοκίμασε, τα πάντα, συνδιαζμους κουμπιών, τα καλώδια , τα πάντα... Αν θυμάμαι καλά εμένα ξεκίνησε να φορτίζει σε Twrp και μετά κανονικά και δεν το ξαναεκανε ποτέ... Καλο είναι να το αφήσεις να κρυώσει κιόλας για καμιά ώρα, γιατί μπορεί να ανέβασε θερμοκρασία η μπαταρία.

Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space .....
Link to comment
Share on other sites

Επειδή κάποιοι μου ζητήσατε και μία σταθερή, επίσημη, χωρίς root rom...;)

Βασισμένη στην απίστευτη 19s India με kernel & system settings από την 21s.

Mε νέο bootanimation thanks to: @alex1133 :happy:

Έρχεται αύριο το πρωί στην πόρτα σας...:lol:

Screenshot_20170202_131758.jpg Screenshot_20170202_131833.jpg 363.jpg

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Link to comment
Share on other sites

Επίσης πολλοί με προβληματικό fingerprint μου ζητήσατε να ανεβάσω το δικό μου firmware ώστε να το περάστε μέσω TWRP.;)

 

1.) Κατεβάζουμε το ζιπ > https://mega.nz/#!dE1jVA7L!x48_kI26rnk71zhXWF_5THJxET3gpRZTZAfIwHTj40Y και το αποσυμπιέζουμε στο pc μας.

2.) Περνάμε τον φάκελο με τα αρχεία που αποσυμπιέσαμε, στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού χύμα, όχι σε φάκελο.

3.) Πάμε στο TWRP και πατάμε mount και τι κάρουμε το Firmware

4.) Γυρνάμε στην αρχική και επιλέγουμε backup τικάροντας μόνο το δικό μας firmware.

5.) Aφού τελειώσει, κάνουμε ένα reboot to TWRP.

6.) Πατάμε restore και επιλέγουμε τον φάκελο που σας έδωσα και slide δεξιά να γίνει.

7.) Κάνουμε το σταυρό μας και reboot to system.

8.) Αν δουλεύει τώρα συγχαρητήρια, αν πάλι όχι, μάλλον φταίει ο αισθητήρας και όχι το λογισμικό.

9.) Aν δεν δουλεύει, ξαναπερνάμε με restore το δικό μας από το backup.

10._ Τέλος μαθήματος.....:lol::p:lol:

Edited by CrisBal

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...