vasillis2 Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 ok. το βρηκα και αυτο και τοκανα. Δεν αλαξε κατι. Το κανει παντου εκτος απο το google :lol: Την ξαναπερασα καθαρη και internal τπτ. Ξανα dirty απο πανω τιποτα παλι Ξανα με τις προτινωμενες ρυθμισεις τιποτα παλι.. Μια τελευται προσπαθεια για την: LeMax2-CN-28s_DEBLOADED_by_C.B.G.zip Κριμα γιατι αν και ασχετος που ειμαι νομιζω οτι ηταν η καλυτερη απο ολες.. αν αλλαξει κατι θα ενημερωσω: :lost: Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Την ξαναπερασα καθαρη και internal τπτ. Ξανα dirty απο πανω τιποτα παλι Ξανα με τις προτινωμενες ρυθμισεις τιποτα παλι.. Μια τελευται προσπαθεια για την: LeMax2-CN-28s_DEBLOADED_by_C.B.G.zip Κριμα γιατι αν και ασχετος που ειμαι νομιζω οτι ηταν η καλυτερη απο ολες.. αν αλλαξει κατι θα ενημερωσω: :lost: Εμένα πάντως και σε άλλους 1000+ που ρώτησα δεν το κάνουν οι τελευταίες ARoMA. Τέλος πάντων.. δοκιμάστε και αυτό από TWRP που ξηλωσα τελείως το search μήπως σάς στρώσει. Μέσα στον εσωτερικό χώρο θα βρείτε χύμα και το καινούργιο SystemUI με κουρτίνα και recent apps AOSP αν θέλετε το δοκιμάζετε με μετονομασία του υπάρχοντος στο system/priv-app/SystemUI σε SystemUI.apk.com βάζετε το νέο δικαιώματα rw-r-r επανεκκίνηση. https://mega.nz/#!0WoQlDSK!LIlBpJAQ2HPuuwWoSsJ7KEXyop9bZAXUwGYeWvkDDgc Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meyas Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Εμένα πάντως και σε άλλους 1000+ που ρώτησα δεν το κάνουν οι τελευταίες ARoMA. Τέλος πάντων.. δοκιμάστε και αυτό από TWRP που ξηλωσα τελείως το search μήπως σάς στρώσει. Μέσα στον εσωτερικό χώρο θα βρείτε χύμα και το καινούργιο SystemUI με κουρτίνα και recent apps AOSP αν θέλετε το δοκιμάζετε με μετονομασία του υπάρχοντος στο system/priv-app/SystemUI σε SystemUI.apk.com βάζετε το νέο δικαιώματα rw-r-r επανεκκίνηση. https://mega.nz/#!0WoQlDSK!LIlBpJAQ2HPuuwWoSsJ7KEXyop9bZAXUwGYeWvkDDgcΈλα καλησπέρα το φλασαρα από twrp δεν έστρωσε δυστυχώς... Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Έλα καλησπέρα το φλασαρα από twrp δεν έστρωσε δυστυχώς... Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έχει στρώσει με ότι και δοκίμασα Chris θα την περάσεις και εσύ όπως είχες πει να δεις τι φταίει; ο meyas αν κατάλαβα καλά και αυτός με aroma είναι αλλά του το κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 (edited) Δεν έχει στρώσει με ότι και δοκίμασα Chris θα την περάσεις και εσύ όπως είχες πει να δεις τι φταίει; ο meyas αν κατάλαβα καλά και αυτός με aroma είναι αλλά του το κάνει Την έχω βάλει ήδη με factory reset και δεν κάνει τίποτα. Όλα κανονικά. Την βάζω τώρα πάλι και με system και θα την βάλω στο τέλος με all wipes.παντως στα settings που ανέβασα στο fix δεν υπάρχουν πια μέσα τα search τα έβγαλα. Κάνω την εγκατάσταση και επανέρχομαι.. Edited October 30, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 (edited) Έλα καλησπέρα το φλασαρα από twrp δεν έστρωσε δυστυχώς... Το βρήκα αλλά τι θα μου δώσετε για να σάς πω πόσο απλό είναι?:lol: Απλά εγώ τον απενεργοποιούσα από την αρχή για αυτό δεν το είχα . Το θέμα είναι ότι όλοι το μάλλον το είχαν καταλάβει και δεν μας το έλεγαν...:D Άντε δείτε και κάντε.. βίντεο.. https://youtu.be/Ii1seN2n0r8 Edited October 30, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Το βρήκα αλλά τι θα μου δώσετε για να σάς πω πόσο απλό είναι?:lol: Απλά εγώ τον απενεργοποιούσα από την αρχή για αυτό δεν το είχα . Το θέμα είναι ότι όλοι το είχαν καταλάβει και δεν μας το έλεγαν...:D Άντε δείτε και κάντε.. βίντεο.. https://youtu.be/Ii1seN2n0r8 :rocket::knife::yahoo::dance: Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sfakos Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Εγώ τον έχω σβήσει τον Κινέζο browser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 :rocket::knife::yahoo::dance: Εγω νομιζω οτι μονο εσυ θα μπορουσες να το σκευθεις και να το βρεις Νασαι καλα και σ ευχαριστουμε Ερωτηση: αν σβησω τον περιηγητη τελειως φευγει, η πρεπει πρωτα να το απενεργοποιησω και μετα να τον σβησω? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ τον έχω σβήσει τον Κινέζο browser αυτο τι σημαινει? οτι δουλευει, η οτι δεν δουλευει? και αν δουλευει ποτε τον εσβησες? στην εγκατασταση, η μετα την εγκατασταση? Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meyas Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Και εγώ δεν το είχα εγκαταστήσει από την αρχή, το τράβηξα από την ρομ εγκατάσταση, έπαιξα με την επιλογή On/Off όπως CrisBal και έστρωσε!!!!.... Ευχαριστούμε άρχοντα κόντεψα να πιστέψω ότι έχεις άρχισει να μας περνάς για τρελούς και ότι το φανταζομασταν το bug.. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 έλεγα να μην αλλάξω τόσο γρήγορα rom αλλά ετοιμάζομαι βουρ για την 28s. Παίρνω full backup, Θα κάνω wipe τα πάντα για να την έχω απόλυτα καθαρή και ετοιμάζομαι ... Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 (edited) Ερωτηση: αν σβησω τον περιηγητη τελειως φευγει, η πρεπει πρωτα να το απενεργοποιησω και μετα να τον σβησω? αυτο τι σημαινει? οτι δουλευει, η οτι δεν δουλευει? και αν δουλευει ποτε τον εσβησες? στην εγκατασταση, η μετα την εγκατασταση? Κάτσε να τον σβήσω αφού το έχω ενεργό να το δω να σας πω.. Όχι πρέπει να απενεργοποιηθεί πρώτα ο διακόπτης και μετά κάνε ότι θες. Θα κάνω και μία εγκατάσταση με debloat απ έξω να δω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 30, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Κάτσε να τον σβήσω αφού το έχω ενεργό να το δω να σας πω.. Όχι πρέπει να απενεργοποιηθεί πρώτα ο διακόπτης και μετά κάνε ότι θες. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk :oooooo είσαι σωτήρας λέμε!!! Αν και εγκατάσταση την πάτησα τον έχω σβήσε τον Κινέζο Μπορεί κάποιος να τον ανεβασει η πάω για πέρασμα της ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 :oooooo είσαι σωτήρας λέμε!!! Αν και εγκατάσταση την πάτησα τον έχω σβήσε τον Κινέζο Μπορεί κάποιος να τον ανεβασει η πάω για πέρασμα της ρομ? Έχεις τη Ρομ πας system/app/Browser τον τραβάς με όλο το φάκελο και τον ρίχνεις στην ίδια θέση με τον ρουτ εξπλορερ που έχω μέσα δικαιώματα rw-r-r και επανεκκίνηση. Δοκίμασε να το τρέξεις και σαν απλόapk ίσως μπει. Απενεργοποίησε και μετά στειλτον. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meyas Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Έχεις τη Ρομ πας system/app/Browser τον τραβάς με όλο το φάκελο και τον ρίχνεις στην ίδια θέση με τον ρουτ εξπλορερ που έχω μέσα δικαιώματα rw-r-r και επανεκκίνηση. Δοκίμασε να το τρέξεις και σαν απλόapk ίσως μπει. Απενεργοποίησε και μετά στειλτον.Εγώ σαν απλό apk το έκανα εγκατάσταση μια χαρά το πήρε και μια χαρά έστρωσε, είσαι άρχοντας λέμε.. Η διαχείριση της μπαταρίας από την ρομ είναι πάρα πάρα πολύ καλύτερη για να μην φτιαχνοταν το μικρόbug.. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sfakos Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Έστρωσε κι αυτό... Cris είσαι θεός.... Σε ευχαριστώ παρααααα πολυΤον τράβηξα από το zip και όλα καλά... Λοιπόν εγώ έχω μια ένα άλλο πρόβλημα που το είχα αναφέρει επίσης πριν κάποιες μέρες.. Η camera με το HDRa τραβάει μόνη της φώτο.. Δηλαδή την ανοίγω και κάνει μόνη της εστίαση και τραβάει φώτο συνέχεια δε σταματάει.. ΑΛΛΆ..... Το τρελό δεν είναι αυτό... Το τρελό είναι ότι η κάμερα στρώνει μόλις ακουμπήσω το fingerprint τότε κάνει εστίαση και μόλις αφήσω το δάχτυλο ή πατήσω το κουμπί από την οθόνη τραβάει... Και είναι τελείως φώτο... Αν γίνεται κάτι και με αυτό ρε συ κρις γιατί είναι τέλεια ρομ.... Ευχαριστώ για την τέλεια δουλειά και υποστήριξη όλα τα παιδιά και δύο φορές παραπάνω τον κρισ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Εδώ είναι το patch για το fp https://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/7-1-2-slim7-lemax-2-t3636674/post74244401#post74244401 Η τελευταία slim βέβαια το περιεχει ήδη. https://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/7-1-2-slim7-lemax-2-t3636674/post74295219 Βέβαια σε κάποιες συσκευές δεν δουλεύει καλά το focus. Αν τυχον σου βγαίνουν θολά τα μακρυνά φλασαρε αυτή την έκδοση του kernel amigosV1.0 https://androidfilehost.com/?fid=962021903579487505 που θεωρητικά έχει όλες τις βελτιώσεις με εξαίρεση τη κάμερα όπυο κράτησε το παλιό σετάρισμα (δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω γιατί αρχικά φλάσαρα το παλιό. Αν έχεις ακόμα θέμα τότε απλά πέρνα το παλαιότερο kernel "kern_slim_bs3.6.zip" και βάλε και το patch του fingerprint. Αυτό το συνδιασμό μόλις το δοκίμασα και είναι οκ. Κάποια στιγμή το απόγευμα θα περάσω και το amigosV1.0. Θεωρητικά δεν θα έχει θέμα. Μετά από φλασάρισμα kernel κάνε απλά clear cache/dalvic cache. Cris περνα και αυτο στην πρωτη σελιδα για να μην το ψαχνουμε αν μπορεις. Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Cris περνα και αυτο στην πρωτη σελιδα για να μην το ψαχνουμε αν μπορεις. Ε εντάξει δεν είναι και τόσο σπουδαίο ρε συ. Πλέον όλες οι slim7 rom το έχουν ενσωματωμένο το mod για το fingerprint. Μόνο το θέμα kernel για focus της κάμερας έχει κάποια αξία αλλά και πάλι κάθε τόσο κάνει updates οπότε πρέπει να περνάς το αντίστοιχο kernel. Καλύτερα να παρακολουθείς το thread στο xda για τη slim7 παρά εδώ. Σωστά δεν το βάζει ο Χρήστος στο πρώτο μήνυμα. Αλλιώς θα πρέπει να βάλει τοσα links όσες και οι διαφορετικές roms και updates που κυκλοφορούν. Δεν έχει νόημα δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Cris για την GoogleCamera στις C. B. G roms το δουλευετε η δεν γινεται τιποτα? Παιζει να παιξει και σε μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Cris περνα και αυτο στην πρωτη σελιδα για να μην το ψαχνουμε αν μπορεις. Καλημέρα. Το έχω δει αλλά ορφανό δεν μπορεί να μπει γιατί αφορά Ρομ ή οποία είναι συνεχώς σε ανάπτυξη και αλλάζει. Θα βάλω το λινκ από XDA με όλες τις Ρομ για να υπάρχει και ο καθένας παρακολουθεί αυτήν που θέλει με τις αλλαγές της.;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Cris για την GoogleCamera στις C. B. G roms το δουλευετε η δεν γινεται τιποτα? Παιζει να παιξει και σε μας? Ναι βρε το παρακολουθώ και έχω τώρα μια καινούργια να δοκιμάσω να δω.. Σιγά σιγά. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Η camera με το HDRa τραβάει μόνη της φώτο.. Δηλαδή την ανοίγω και κάνει μόνη της εστίαση και τραβάει φώτο συνέχεια δε σταματάει.. ΑΛΛΆ..... Το τρελό δεν είναι αυτό... Το τρελό είναι ότι η κάμερα στρώνει μόλις ακουμπήσω το fingerprint τότε κάνει εστίαση και μόλις αφήσω το δάχτυλο ή πατήσω το κουμπί από την οθόνη τραβάει... Και είναι τελείως φώτο... Αν γίνεται κάτι και με αυτό ρε συ κρις γιατί είναι τέλεια ρομ.... Ευχαριστώ για την τέλεια δουλειά και υποστήριξη όλα τα παιδιά και δύο φορές παραπάνω τον κρισ Είναι ενεργό από προεπιλογή να τραβάει με το fingerprint. Πρέπει να απενεργοποιείται κάπου μέσα.. θα το δω κι αυτό.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Καλημέρα σας. Πέρασα την 28s και ξεκινάει το στήσιμο. Προσπαθώ να περάσω τις εφαρμογές με το titanium backup αλλά δεν τις επαναφέρει. Μου βγάζει στην αρχή της επαναφοράς κάτι "να γίνει εκτέλεση της επαναφοράς στο φόντο της γραμμής εντολών, και έχει ναι ή όχι¨. Είτε βάλω το ένα είτε το άλλο δεν μου κάνει τίποτα. ¨Εχει κανείς καμιά ιδέα? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosguru Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Καλημέρα σας. Πέρασα την 28s και ξεκινάει το στήσιμο. Προσπαθώ να περάσω τις εφαρμογές με το titanium backup αλλά δεν τις επαναφέρει. Μου βγάζει στην αρχή της επαναφοράς κάτι "να γίνει εκτέλεση της επαναφοράς στο φόντο της γραμμής εντολών, και έχει ναι ή όχι¨. Είτε βάλω το ένα είτε το άλλο δεν μου κάνει τίποτα. ¨Εχει κανείς καμιά ιδέα? πρεπει να πατησεις ναι και δεν στο ξαναεμφανιζει Παράθεση IPHONE 11 PRO MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amnis Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 26s Aroma Edition σε Χ829 μοντέλο δεν δουλεύει το Bluetooth. Όποτε πατάω ενεργοποίηση εμφανίζει ότι διακόπηκε το Bluetooth Share, λύση υπάρχει; Ευχαριστώ. Παράθεση Smile for ever. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts