nikose704 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Πουτ@ν@ Google camera. Τι τραβαει ο κοσμακης για τα ομορφα σου ματια......... Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Πουτ@ν@ Google camera. Τι τραβαει ο κοσμακης για τα ομορφα σου ματια......... Αυτό ακριβώς! Τίποτε άλλο... Καλημερες!! Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Ρε παιδιά, έβαλα τη slim κ εξαφανίστηκε το εικονίδιο των μηνυμάτων! Ψάχνω την εφαρμογή... ΠΟΥΘΕΝΑ! Ψάχνω στις ρυθμίσεις και μου βγάζει default application for SMS: Titanium backup!!! :lost: Καμιά ιδέα;;; Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Κατεβασε καποια εφαρμογή για σμσ και εισαι οκ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Ρε παιδιά, έβαλα τη slim κ εξαφανίστηκε το εικονίδιο των μηνυμάτων! Ψάχνω την εφαρμογή... ΠΟΥΘΕΝΑ! Ψάχνω στις ρυθμίσεις και μου βγάζει default application for SMS: Titanium backup!!! :lost: Καμιά ιδέα;;; Είναι "slim". Βάζεις δηλαδή εσύ ότι θέλεις. Βάλε αν θες το google messages που είναι εξαιρετική δωρεάν εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Παιδια υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει αυτη η σαχλαμαρα που στα μηνυματα η γενικα οταν γραφεις κατι στο πλκτρολογιο, σου διορθωνει/συμπληρωνει οτι λεξη θελει αυτο?? Ετσι και στειλεις μυνημα διχως να τριπλοτσεκαρεις τι εχεις γραψει, εχεις εκτεθει 1000%. Απενεργοποιειται αυτη η σαχλαμαρα?? Η υπαρχει καποιο πληκτρολογιο που να μην το περιλαμβανει?? Με το Gboard ειμαι. Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Κοίτα στις ρυθμίσεις του. Αν θες το απενεργοποιεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosguru Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Ρε παιδιά, έβαλα τη slim κ εξαφανίστηκε το εικονίδιο των μηνυμάτων! Ψάχνω την εφαρμογή... ΠΟΥΘΕΝΑ! Ψάχνω στις ρυθμίσεις και μου βγάζει default application for SMS: Titanium backup!!! :lost: Καμιά ιδέα;;; Έχει default app to messages της google, για αυτό. Μολις μπεις θα εμφανιστει Παράθεση IPHONE 11 PRO MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestisgeo Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 28S ARoMA FULL 26102017 https://www.androidfilehost.com/?fid=817906626617941841 Make you preferred choices inside Aroma installer. Stock Moded Rooted Unrooted Debloaded Multiple apks choices New CBG settings stuff, better GPS, Changes in some scripts for better notifications, better battery. Χρίστο την κατέβασες; Δεν την εμφανίζει Παράθεση 26s aroma v5 by CrisBal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 (edited) Χρίστο την κατέβασες; Δεν την εμφανίζει Το Android File Host την κατέβασε..:mad: Ανεβαίνει με νέα καλούδια στο MEGA...:happy: Ανέβηκε.. 28s CN V1 ARoMA.. Διαβάστε οδηγίες στον ARoMA instructions. https://mega.nz/#!YGYgTBZD!jHZ3h2eSt7w3VlJuXBqIPnbfaIp-hZRYJPJXxnFSKLg Edited October 28, 2017 by CrisBal Ενημέρωση λινκ Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik3 Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Κάτι τελευταίο. Τώρα είμαι στην AICP (blackscreen). Για να περάσω τη SLIM κάνω μόνο Wipe cache and dalvik και μετά flash; Να κάνω και Wipe system Optional, but recommended όπως προτείνεται πριν το flash? Ή factory reset και τα πάντα όλα; Φίλε τα video calls στο messenger δουλεύουν κανονικά στην AICP; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Crissss κανε την GCamera να δουλεψει στις V. 5 Ρομ να ησυχασουμεε! Χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Παιδια υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει αυτη η σαχλαμαρα που στα μηνυματα η γενικα οταν γραφεις κατι στο πλκτρολογιο, σου διορθωνει/συμπληρωνει οτι λεξη θελει αυτο?? Ετσι και στειλεις μυνημα διχως να τριπλοτσεκαρεις τι εχεις γραψει, εχεις εκτεθει 1000%. Απενεργοποιειται αυτη η σαχλαμαρα?? Η υπαρχει καποιο πληκτρολογιο που να μην το περιλαμβανει?? Με το Gboard ειμαι. Ρυθμίσεις γλώσσα πληκτρολόγιο Gboard διόρθωση κει μέσα ξετικαρεις ότι δεν θες τέλος. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Το Android File Host την κατέβασε..:mad: Ανεβαίνει με νέα καλούδια στο MEGA...:happy: Ανέβηκε.. 28s CN V1 ARoMA.. Διαβάστε οδηγίες στον ARoMA instructions. https://mega.nz/#!8WxDWSQb!VIVN_6lRcdzDPDW4tQOXBxYvgqnxt15yrK7Y84OmKTw Άντε... Και καλό Σαββατοκύριακο. Με γεμάτα χέρια. Ευχαριστούμε και παλι Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Φίλε τα video calls στο messenger δουλεύουν κανονικά στην AICP; Συγνώμη, δεν έχω messenger. Δεν έχει αναφερθεί όμως κάτι στο XDA. Έχω επιστρέψει στην aicp γιατί η slim μου έκλεινε η εφαρμογή τηλεφώνου, ρολογιού κλπ. Ίσως δεν είχα κάνει σωστή εγκατάσταση. Θα προσπαθήσω ξανά όταν θα έχω PC+wifi. Για να έχω πρόχειρες v28 & miui αν πάλι κάτι δεν παει καλά... ;) Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychologos Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Καλημέρα. Πηρα το Le Max2 πριν λιγο καιρο και όλα καλα μεχρι πριν λιγο. Αρχισαν να εμφανίζονται ασπρες γραμμες οριζοντια στην οθονη σχεδόν σε ολο το κινητο. Ακομα και στο Recovery όταν φορτιζει, τα ιδια χαλια, συν ότι δε δουλευει το touch screen. Γνωριζει κανεις κανενα μαγαζι στην Αθηνα που να αναλαμβανει επισκευες/αλλαγες οθονών; Ευχαριστω. Παράθεση O tempora o mores...:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestisgeo Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Με μισή καρδιά λόγω του φόβου μην χαθεί το αποτύπωμα ξανά πέρασα την 28, τώρα δουλεύει πιο σφαίρα από πριν, επίσης σε 7 ώρες το βράδυ έπεσε 1% η μπαταρία, το κινητό μου φαίνεται πιο γρήγορο και σαφώς είναι πιο ωραίος ο launcher, απίστευτη δουλειά Χρήστο, μπράβο ρε φίλε Παράθεση 26s aroma v5 by CrisBal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Φίλε τα video calls στο messenger δουλεύουν κανονικά στην AICP; Στην RR 7.1.2 που είμαι (26-10) δουλεύει τέλεια πάντως Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
messagala Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Μια βοήθεια ρε παιδιά, δεν υπάρχει σχετικό νήμα. Στο x910 μπορούμε να βάλουμε μαμά από το x820; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Μια βοήθεια ρε παιδιά, δεν υπάρχει σχετικό νήμα. Στο x910 μπορούμε να βάλουμε μαμά από το x820; Ευχαριστώ. Όχι θα μπρικαρει.. Δες εδώ. http://www.leeco.re/forum/176-le-max-pro/ Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosgon Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Η tele θα βγει σε 28 ? Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sammy S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Η tele θα βγει σε 28 ? Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν νομίζω. Έχουμε ήδη την επιλογή debloat μέσα στην 28s Aroma. Δεν έχει νόημα να κάνουμε ίδιες Ρομ. Ο Τάσος ασχολείται με Nougat να μας δώσει. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Καλησπερα! Απενεργοποιησα την δευτερη σιμ που εχω μεσα και την εμφανίζει με χ πανω στη μπαρα! Υπαρχει καμια ρυθμιση να μην εμφανιζεται καθολου και να έχει μονο την ενεργη μου καρτα? Ευχαριστώ! V5c φοραω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifis77 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!! Έχω πρόβλημα με οποία nougat δοκίμασα με τις βιντεοκλησεις με τη μπροστινή κάμερα. Παγώνει η εικόνα και μετά ξεκολλάει αν γυρίσω στη πίσω κάμερα. Τώρα είμαι στην RR 7.1.2 Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis110 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 (edited) Το Android File Host την κατέβασε..:mad: Ανεβαίνει με νέα καλούδια στο MEGA...:happy: Ανέβηκε.. 28s CN V1 ARoMA.. Διαβάστε οδηγίες στον ARoMA instructions. https://mega.nz/#!YGYgTBZD!jHZ3h2eSt7w3VlJuXBqIPnbfaIp-hZRYJPJXxnFSKLg Αυτή έχει τπτ διαφορετικό από τις 2 άλλες που είχες ανεβάσει; Η μόνο τον αρομα; Edited October 28, 2017 by CrisBal Αλλαγή λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts