Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγω την 19s έχω την κινέζικη που λέτε ότι είναι dev αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ίσα ίσα με την 19s India που λέτε ότι είναι stable είχα πρόβληματα και είναι και stable. Γιαυτό και την έβγαλα και εβαλα την dev όπως λέτε που για εμένα είναι stable και βρήκα την ησυχία μου.

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Και εγω την 19s έχω την κινέζικη που λέτε ότι είναι dev αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ίσα ίσα με την 19s India που λέτε ότι είναι stable είχα πρόβληματα και είναι και stable. Γιαυτό και την έβγαλα και εβαλα την dev όπως λέτε που για εμένα είναι stable και βρήκα την ησυχία μου.

Αποφασίστε ποια είναι καλύτερη (κάντε ένα pol βρε αδερφέ) και πείτε μου ποια θέλετε να έχει Ελληνικά και φυσικά το απαραίτητο ξεσκαρτάρισμα (debloat) και μου λέτε. :p

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Αποφασίστε ποια είναι καλύτερη (κάντε ένα pol βρε αδερφέ) και πείτε μου ποια θέλετε να έχει Ελληνικά και φυσικά το απαραίτητο ξεσκαρτάρισμα (debloat) και μου λέτε. :p

------Διαβασα πιο πανω οτι φτιαχνεις miui για το Χ820?Καταλαβα καλα?Θεουλης αν φτιαξεις το bug ολων των miui του Χ820 -τη χαμηλη φωτεινοτητα στο μεγιστο!!

Debloat νομιζω ολες οι εφαρμογες της leeco μιας κ εμας μας ειναι αχρηστες-και ο launcher κατα τη γνωμη μου.Ολοι εδω απ οτι καταλαβαινω βαζουμε νοβα κλπ.

Edited by xenkato1
OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

Cris, υπαρχει 18s stable κινεζικη (τελευταια εκδοση) και indian 19s stable .

Αυτα υπαρχουν στα ΕΠΙΣΗΜΑ site.

Η indian δεν εχει καθολου κινεζιες και εχει gapps.

(εχει το live και το αλλο με τα βιντεο που απενεργοποιειται)

Οτιδηποτε δεν υπαρχει επισημα για κατεβασμα ειναι BETA

Απο.εκει και περα κανε οτι κρινεις εσυ :)

Edited by giannispipom9pro
Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2

Cris, υπαρχει 18s stable κινεζικη (τελευταια εκδοση) και indian 19s stable .

Αυτα υπαρχουν στα ΕΠΙΣΗΜΑ site.

Η indian δεν εχει καθολου κινεζιες και εχει gapps.

(εχει το live και το αλλο με τα βιντεο που απενεργοποιειται)

Οτιδηποτε δεν υπαρχει επισημα για κατεβασμα ειναι BETA

Απο.εκει και περα κανε οτι κρινεις εσυ :)

Οκ. Όλα τα Letv εκτός το update και το Letv account - Letv synch μπορούν να φύγουν. Αν και έχω δύο φίλους που τους έχω βάλει την δική μου ρομ και μπαίνουν στην τηλεόραση Letv Live και βλέπουν κινέζικα έργα! :lol:

Τώρα τι να σας πω... Εσείς Αποφασίστε μην φτιάχνω τσάμπα ρομ και δεν τις δουλεύετε. Όπως το TWRP μόνο ο @Opa2016 το έβαλε και αυτός την πρώτη έκδοση....

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

------Διαβασα πιο πανω οτι φτιαχνεις miui για το Χ820?Καταλαβα καλα?Θεουλης αν φτιαξεις το bug ολων των miui του Χ820 -τη χαμηλη φωτεινοτητα στο μεγιστο!!

Debloat νομιζω ολες οι εφαρμογες της leeco μιας κ εμας μας ειναι αχρηστες-και ο launcher κατα τη γνωμη μου.Ολοι εδω απ οτι καταλαβαινω βαζουμε νοβα κλπ.

Όχι.. Για το Χ800.. ;)

Launcher.. Zenui.. παναλαφρος και αρκετά παραμετροποιήσιμος..

Οκ. Όλα τα Letv εκτός το update και το Letv account - Letv synch μπορούν να φύγουν. Αν και έχω δύο φίλους που τους έχω βάλει την δική μου ρομ και μπαίνουν στην τηλεόραση Letv Live και βλέπουν κινέζικα έργα! :lol:

Τώρα τι να σας πω... Εσείς Αποφασίστε μην φτιάχνω τσάμπα ρομ και δεν τις δουλεύετε. Όπως το TWRP μόνο ο @Opa2016 το έβαλε και αυτός την πρώτη έκδοση....

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όχι.. Για το Χ800.. ;)

Κριμα κ ειχα μια ελπιδα...-στο Χ800 ειναι οκ?Ειχα δοκιμασει μια miui αλλα με προβλημα στη φωτεινοτητα..

Κριμα κ ειχα μια ελπιδα...-στο Χ800 ειναι οκ?Ειχα δοκιμασει μια miui αλλα με προβλημα στη φωτεινοτητα..

Είναι σχεδόν stable για καθημερινή χρήση..

Δες εδώ την προσπάθεια μου.. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19375-Letv-Leeco-Le-1-pro-X800-US-CN-version/?postID=242463#post242463

Edited by CrisBal

Δες εδώ την προσπάθεια μου.. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19375-Letv-Leeco-Le-1-pro-X800-US-CN-version/?postID=242463#post242463

Συγχαρητηρια για την προσπαθεια σου-αν ειχα το Χ800 σιγουρα θα την εβαζα.

CrisBal Αν Μπορεις και μας φτιαξεις την MIUI8 στο LeEco Le Max 2,Το αγοραζω αμεσα, τωρα εχω το Xiaomi Redmi Note με MIUI8....

userbar.gif

Λοιπον τι παρατηρησα στη 19s indian... Μπαταρια πανω απο 6ωρες οθονη, και καμερα με πολυ φωτεινοτητα - σχεδον ιδια με hdr... Καμια σχεση με 18s κινεζικη..

Γενικα κανενα θεμα +2 θετικα σιγουρα.

https://flic.kr/p/Nn3WZU

Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2

Λοιπόν μετά από χρήση μιας ημέρας,το κινητό είναι άψογο...Πιστεύω για τα λεφτά του είναι τρελό value for money..Έβαλα την official india 19s και δεν έχω κανένα πρόβλημα

Έχω βρει το x822 σε γκρι να το πάρω είναι πιο δύσκολο να περάσω rom η κάτι τετιο ?

ΤΩΡΑ πλεον οχι καθολου δυσκολο,το ίδιο οπως και τα υπολοιπα (δες οδηγιες του crisbal 2-3 σελιδες παρακατω και με twrp και με ελληνικα) και μολις αλλαξεις ρομ το 822 σου θα λεει 820 όπως και το δικο μου.

IPHONE 11 PRO MAX

ΤΩΡΑ πλεον οχι καθολου δυσκολο,το ίδιο οπως και τα υπολοιπα (δες οδηγιες του crisbal 2-3 σελιδες παρακατω και με twrp και με ελληνικα) και μολις αλλαξεις ρομ το 822 σου θα λεει 820 όπως και το δικο μου.

Βρίσκομαι στα πατώματα....τι είπες τώρα??

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχααχαχαχαχχααχαχα!

Ράδιο Fm έχει??? χαχαχαχαχαχαχα!

GPG BDF MFK NFC έχει??? χαχαχαχαχαχα!

Αν βάλω την ρομ του Note 7 λέτε να εκραγεί??

Edited by Opa2016

Λοιπόν μετά από χρήση μιας ημέρας,το κινητό είναι άψογο...Πιστεύω για τα λεφτά του είναι τρελό value for money..Έβαλα την official india 19s και δεν έχω κανένα πρόβλημα

Με τι 4g+ έχεις πρόβλημα?

καλησπερα.σε X822 πρεπει να ξεκλειδωσουμε bootloader και μετα εγκατασταση twrp?Μετα βαζουμε οποια rom θελουμε αν καταλαβα καλα.:)

Βρίσκομαι στα πατώματα....τι είπες τώρα??

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχααχαχαχαχχααχαχα!

Ράδιο Fm έχει??? χαχαχαχαχαχαχα!

GPG BDF MFK NFC έχει??? χαχαχαχαχαχα!

Αν βάλω την ρομ του Note 7 λέτε να εκραγεί??

Opa2016 αν δεν θελεις να βοηθησεις κανεναν, οταν στο ζηταει, ειναι δικαιωμα σου,

αν θελεις να σε διαγραψει απο το φορουμ καποιος, και δεν μπορεις να αυτο διαγραφείς,

τοτε υπαρχει και αλλη λυση που ίσως δεν την σκέφτηκες,

μην μπαίνεις στον κόπο να γράφεις ανούσια πράγματα σε αυτό το φόρουμ δεν σε υποχρεώνει κανείς να συμμετέχεις.

Εδώ είναι μία παρέα που όποιος ξέρει και θέλει βοηθάει αυτούς που δεν ξέρουν,

όποιος δεν θέλει να βοηθάει ή να προσφέρει κάτι σε αυτή την παρέα, ας μην συμμετέχει καθόλου.

IPHONE 11 PRO MAX

Μια σύγκριση με το καινούριο le Pro 3 με τον 821

Καλησπέρα. Μην κοιτάτε ποτέ τα AntuTu test. Μπορούν να δείξουν ότι τα "μαγαζιά" θέλουν να δείξουν για να πουλήσουν. Μπορούμε να φτιάξουμε μια pure Android rom με τα βασικά και να βγάλουμε 200.000 στο τεστ. ;)

CrisBal Αν Μπορεις και μας φτιαξεις την MIUI8 στο LeEco Le Max 2,Το αγοραζω αμεσα, τωρα εχω το Xiaomi Redmi Note με MIUI8....

Εγκρινω και επαυξανω!!

Εγκρινω και επαυξανω!!

Έχετε πολλές εναλλακτικές με σταθερές ρομ και αναβαθμίσεις. Οποία ρομ και να φτιαχτεί για ένα κινητό πάντα θα είναι port rom που σημαίνει ότι όλο και κάποια θέματα θα βγάζει στην πορεία. Θα δούμε.. Επίσης μην ξεχνάτε ότι κανένας developer δεν φτιάχνει rom αν δεν έχει το κινητό για ευνόητους λόγους. ;)

Eγω δοκιμαζω την Mokee πολυ καλη και το κινητο παει σφαιρα.

Περιμένουμε εντυπώσεις. Ποιότητα φωτογραφιών, μπαταρία, ταχύτητα δακτιλικου αποτυπώματος αυτά σε σχέση με την στοκ πως σου φαίνονται? το ir remote δεν δουλεύει από ότι έχω διαβάσει.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα. Μην κοιτάτε ποτέ τα AntuTu test. Μπορούν να δείξουν ότι τα "μαγαζιά" θέλουν να δείξουν για να πουλήσουν. Μπορούμε να φτιάξουμε μια pure Android rom με τα βασικά και να βγάλουμε 200.000 στο τεστ. ;)

Το ξέρω ότι δεν έχει νόημα το antutu score άλλωστε βγάζει 20κ διαφορά ο 821 με τον 820 (όχι στο συγκεκριμένο βίντεο - κάτι έχει κάνει αυτός και έχει βγάλει 100κ μόνο) Διαφορά αμελητέα θα έλεγα. Έχει βάλει μια εφαρμογή που τεστάρει τον χρόνο εκκίνησης συγκεκριμένων εφαρμογών και το αποτέλεσμα είναι το le Pro 3 - φυσικά - να ανοίγει σε millisecond διαφορά πιο γρήγορα εφαρμογές. Όπως και να έχει το είπε ο ίδιος στο βίντεο ότι ανάμεσα στα 2 θα επέλεγε το Max 2 καθαρά για την τιμή του και μόνο το 3 προ για την μπαταρία του.

Περιμένουμε εντυπώσεις. Ποιότητα φωτογραφιών, μπαταρία, ταχύτητα δακτιλικου αποτυπώματος αυτά σε σχέση με την στοκ πως σου φαίνονται? το ir remote δεν δουλεύει από ότι έχω διαβάσει.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το ξέρω ότι δεν έχει νόημα το antutu score άλλωστε βγάζει 20κ διαφορά ο 821 με τον 820 (όχι στο συγκεκριμένο βίντεο - κάτι έχει κάνει αυτός και έχει βγάλει 100κ μόνο) Διαφορά αμελητέα θα έλεγα. Έχει βάλει μια εφαρμογή που τεστάρει τον χρόνο εκκίνησης συγκεκριμένων εφαρμογών και το αποτέλεσμα είναι το le Pro 3 - φυσικά - να ανοίγει σε millisecond διαφορά πιο γρήγορα εφαρμογές. Όπως και να έχει το είπε ο ίδιος στο βίντεο ότι ανάμεσα στα 2 θα επέλεγε το Max 2 καθαρά για την τιμή του και μόνο το 3 προ για την μπαταρία του.

Νομιζω καπου ειπε για unofficial το le max 2 μονο με κινεζομουλτι βγαζει τοσο untutu αν και σημασια εχει η αποδοση στη πραξη :)

Το Le pro 3 δεν έχει την 800 LTE.....τζάμπα καίει η λάμπα...γιατί τέτοια τηλέφωνα (που κάνουν μια χάρα την δουλειά τους) βρίσκω όσα θέλω...

.....

Ε μα και συ tasosguru, χαλάρωσε λιγάκι,

εγώ φταίω που έκανες το τηλ. από Χ822 σε Χ820! Ουάου!

και σε ρωτάω εσύ που ξέρεις καλύτερα από μένα (εγώ ένας άσχετος είμαι)... θα μπορούσες να πεις και σε μένα πως να κάνω το Χ822 σε ΝΟΤΕ 7 ???

...και μετά τι με διαβάζεις...και πες τους να με διαγράψουν γιατί θέλεις να βλέπεις τα ίδια και τα ίδια συνέχεια που ρωτούν εδώ συνέχεια οι νέοι φίλοι μας και δεν θέλεις να βάλει (το Myphone) μια τάξη! Ελλάς το μεγαλείο σου!

Υ.Γ. Περιμένοντας την 19s Indian με Ελληνικά .....αυτή θα φτιάξει ο Cris, λέμε και κανένα αστειάκι!

Edited by Opa2016