Jump to content

Προβλημα με Laptop

stelakos1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα εχω το λαπτοπ samsung hoyt6yk

Το Laptop ειναι εκτος εγγυησης..και προσφατα ειχε κοπει ο φορτιστης και προσπαθησα να τον φτιαξω μονος μου και μολις το εβαλα να φορτιζει εγινε το μοιραιο με αποτελεσμα να μην ανοιγει καθολου

Πηγα σε εναν τεχνικο και μου ειπε οτι θελει γυρο στα 200 ευρω και το πηρα πισω

υπαρχει καμια λυση η ειναι dead!!:lol:

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ο τεχνικος μου ειπε οτι ηταν αναποδα το + με το -:sorry::sorry:

Αν εχεις καψει μητρικη πρεπει να την αντικαταστησεις. Οποτε ναι ισχυει οτι ειναι dead. Τωρα το κοστος επισκευεις εξαρταται απο το ποσο θα την βρεις και ποσα θα παρει ο τεχνικος. Αλλα να ξερεις πως μια τετοια εργασια (μονο) κοστιζει στην καλυτερη 50€.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Φιλε κακως το εφτιαξες.Και εγω την επαθα στο δικο μου λαπτοπ(Dell) και πηρα νεο τροφοδοτικο.Επρεπε να παρεις και εσυ.Θα εδινες 20-30€ αλλα θα γλιτωνες τα 200€ τωρα.Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βγαλεις τον σκληρο και να τον κανεις εξωτερικο για να παρεις τα αρχεια σου τουλαχιστον.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Δεν υπαρχει περιπτωση να φτεει ο φορτιστης ?

Μα ειπες πως το πηγες σε τεχνικο και τσεκαρε το laptop... φανταζομαι λοιπον οτι το πρωτο πραγμα που εκανε ειναι να δοκιμασει με αλλο φορτιστη. Αν οχι προφανως πρεπει να αρχισεις το τσεκαρισμα απο εκει.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!