teokeh Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Το Nexus 5x έχει καταπληκτική κάμερα, την ίδια άλλωστε με το 6P των 500€. Και αυτό με τα 2GB ρε παιδιά κουράζει όμως. Δεν έχει καμία σχέση ένα Nexus με καθαρό Android χωρίς περιττές εφαρμογές και πολλά πολλά με το όποιο άλλης μάρκας με launcher και τις σαβούρες που μόνο με ρούτ μπορείς να βγάλεις, τρώγωντας τσάμπα μνήνη. Το κινητό ίπταται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Χαχ πηγα και εγω στο Public της Αγιας Παρασκευης (αυτο δεν εννοεις? ειδα και εγω το Nexus εκει που δεν ηταν ανοιχτο γιατι ηταν micro-usb το καλωδιο και δεν επαιρνε ρευμα). Και εμενα με σπρωξανε στο Α5 2016 , ο καραφλουλης πωλητης (καλο παιδι BTW), πιστευω γιατι αυτο και το Α3 2016 τα εχουν σε εκπτωση (και παλι 70-100ε ακριβοτερα απο skroutz βεβαια) που αντικειμενικα τα φερνει σε οντως καλες τιμες εν συγκρισει με τις υπολοιπες τιμες αντιπροσωπιας που παιζουν στο μαγαζι.....οποτε πρεπει να τα πουλανε σσα ζεστα ψωμακια. Ενω ημουν εκει μαλλιστα μια μητερα πηρε για το γιο της το Α3 ενω ηταν αναμεσα στα 2. Το Nexus 5X εχει πλεον εξαιρετικα δελεαστικη τιμη αν μπορεις να ζησεις με τα 10.2gb που εχει διαθεσιμα το 16αρι. Επειδη δεν παιζω games και γεμιζω το χωρο μονο με φωτογραφιες θεωρω οτι θα μπορουσα να συμβιβαστω με αυτα και καποιο εξωτερικο στικακι για αποθηκευση τον πιο παλιων. Με φοβιζουν λιγο τα 2gb ram (ενω προερχομαι απο 3 με το 6αρι) αλλα μπορει και να εχουν μηδενικη διαφορα αφου δεν παιζω games ουτε φορτωνω πολλες εφαρμογες ταυτοχρονα και εχει stock optimized android. Απο την αλλη οι μαρτυριες χρηστων για lag και χειροτερη συμπεριφορα απο το παλιο 5αρι με φοβιζουν. Τελος επειδη δινω μεγαλη σημασια στην camera αναρωτιεμαι αν το Nexus5X εχει οντως τοσο καλη καμερα οσο λεγεται ή αν το εκθειαζουν εχοντας στο μυαλο τους τα παλαιοτερα Nexus. Δηλαδη αν ειναι με τοσο λιγα λεφτα να παιρνω καμερα αντιστοιχη-καλυτερη του S6 και καλυτερη απο το Nexus6 που ειχα, τοτε χαλαλι τα 2gb ram και η αθλια κατασκευη, μαλλον θα χτυπησω ενα...αλλα καλυτερα να κανω νεο θεμα για να μην κανω hi-jack το δικο σου μιας και εχουμε διαφορετικες αναγκες. Ναι στο ίδιο κατάστημα πήγαμε :lol:. Καλά παιδιά όντως και πολύ εξυπηρετικοί! Κρίμα που δεν είδα το Nexus... Κοίτα αν περιμένεις λίγο το expansys φέρνει 18/5 το Nexus με τα 32GB μόνο με +30Ε. Υποθέτω ότι μέχρι τέλους του μήνα θα έχει φτάσει στα σκρουτζομάγαζα λίγο κάτω από 300 (πολλοί από expansys φέρνουν!). Εγώ προς τα εκεί προσανατολίζομαι, αν και η κατασκευή του Ρ8 μου άρεσε επίσης αλλά το θέμα με το SAR υπάρχει και αν μιλάς πολύ και χωρίς handsfree τότε πρέπει να το πάρει κάποιος υπόψιν. Δεν έχω απαιτήσεις σε επεξεργαστή, δε παίζω παιχνίδια. Είχα το Moto X 2nd Gen που έσπασε με 600άρι δρακούλι και ήταν άψογο! Κινητάρα για τα λεφτά του. Για την κάμερα του Νexus σε σχέση με τα άλλα πραγματικά δε ξέρω αν όντως είναι τόσο καλή αλλά με ενδιαφέρει, όταν έχω χρόνο το ΣΚ θα ψάξω λίγο reviews εξωτερικού επειδή χρειάζομαι οπωσδήποτε καλή κάμερα. Καλά για το G4 μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να με αφήσει σε κανένα ταξίδι που πάω συχνά, έστω και με 10% πιθανότητες τρελαίνομαι. 'Εφυγε από τη λίστα αμέσως, αν και είναι το καλύτερο σε αυτά τα λεφτά αν το δείς συνολικά :p. 'Ισως αν περιμένει κάποιος 3 μήνες οι επόμενες παρτίδες να έχουν λύσει το πρόβλημα οριστικά, αλλά ακόμα όχι. Φίλε oth_gaf πρόβατα είναι αυτοί που αγοράζουν χωρίς έρευνα, σίγουρα όχι εσύ! Και τα Samsung δεν είναι τυχαία η θέση τους στην αγορά. Πάρτο, μην το σκέφτεσαι αν σου άρεσε όταν το είδες! Η εντύπωση από κοντά είναι πολύ σημαντική! 'Εχει το Α5 το παλιό η γυναίκα μου. 'Αψογο σε όλα του και είναι και απαιτητική χρήστης. Ούτε ένα παράπονο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Ναι στο ίδιο κατάστημα πήγαμε :lol:. Καλά παιδιά όντως και πολύ εξυπηρετικοί! Κρίμα που δεν είδα το Nexus... Κοίτα αν περιμένεις λίγο το expansys φέρνει 18/5 το Nexus με τα 32GB μόνο με +30Ε. Υποθέτω ότι μέχρι τέλους του μήνα θα έχει φτάσει στα σκρουτζομάγαζα λίγο κάτω από 300 (πολλοί από expansys φέρνουν!). Εγώ προς τα εκεί προσανατολίζομαι, αν και η κατασκευή του Ρ8 μου άρεσε επίσης αλλά το θέμα με το SAR υπάρχει και αν μιλάς πολύ και χωρίς handsfree τότε πρέπει να το πάρει κάποιος υπόψιν. Δεν έχω απαιτήσεις σε επεξεργαστή, δε παίζω παιχνίδια. Είχα το Moto X 2nd Gen που έσπασε με 600άρι δρακούλι και ήταν άψογο! Κινητάρα για τα λεφτά του. Για την κάμερα του Νexus σε σχέση με τα άλλα πραγματικά δε ξέρω αν όντως είναι τόσο καλή αλλά με ενδιαφέρει, όταν έχω χρόνο το ΣΚ θα ψάξω λίγο reviews εξωτερικού επειδή χρειάζομαι οπωσδήποτε καλή κάμερα. Καλά για το G4 μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να με αφήσει σε κανένα ταξίδι που πάω συχνά, έστω και με 10% πιθανότητες τρελαίνομαι. 'Εφυγε από τη λίστα αμέσως, αν και είναι το καλύτερο σε αυτά τα λεφτά αν το δείς συνολικά :p. 'Ισως αν περιμένει κάποιος 3 μήνες οι επόμενες παρτίδες να έχουν λύσει το πρόβλημα οριστικά, αλλά ακόμα όχι. Φίλε oth_gaf πρόβατα είναι αυτοί που αγοράζουν χωρίς έρευνα, σίγουρα όχι εσύ! Και τα Samsung δεν είναι τυχαία η θέση τους στην αγορά. Πάρτο, μην το σκέφτεσαι αν σου άρεσε όταν το είδες! Η εντύπωση από κοντά είναι πολύ σημαντική! 'Εχει το Α5 το παλιό η γυναίκα μου. 'Αψογο σε όλα του και είναι και απαιτητική χρήστης. Ούτε ένα παράπονο! Φιλε Γιωργο εριξα μια ματια στο expansys τωρα και λεει οτι θα το φερει στα 325ε το 32αρι.... Δε λεω σε σχεση με την απιθανη πλασματικη τιμη που εχει αυτη τη στιγμη το κινητο στο skroutz, ειναι καλη τιμη, αλλα σε σχεση με τα 275 που πουλιοταν αλλα κυριως με τα 240 στα οποια εχει πεσει το 16αρι θεωρω οτι ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα για να το σκεφτω... Αν θες το συνεχιζουμε και στο αλλο thread που εχω φτιαξει για να μη χαλαμε του παιδιου εδω... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=435377 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Το υψηλο SAR του P8 οφειλεται στην 2η κεραια που εχει η οποια ενεργοποιειται σε σημεια που δεν υπαρχει καλο σημα(εκει που αλλα κινητα δεν πιανουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oth_qaf Δημ. May 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Φιλε Γιωργο εριξα μια ματια στο expansys τωρα και λεει οτι θα το φερει στα 325ε το 32αρι.... Δε λεω σε σχεση με την απιθανη πλασματικη τιμη που εχει αυτη τη στιγμη το κινητο στο skroutz, ειναι καλη τιμη, αλλα σε σχεση με τα 275 που πουλιοταν αλλα κυριως με τα 240 στα οποια εχει πεσει το 16αρι θεωρω οτι ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα για να το σκεφτω... Αν θες το συνεχιζουμε και στο αλλο thread που εχω φτιαξει για να μη χαλαμε του παιδιου εδω... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=435377 Δε χαλάτε τίποτα, μην ανησυχείς καθόλου!! Ίσα ίσα που παίρνω ιδέες. Το μόνο κακό είναι πως με τόσο καλά λόγια για το nexus 5x έχει μπει και αυτό στο μυαλό μου έντονα, και έτσι έχω 3 που σκέφτομαι τώρα. :p Με αυτή την ταχύτητα θα πάρω κινητό σε 2 μήνες! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Το υψηλο SAR του P8 οφειλεται στην 2η κεραια που εχει η οποια ενεργοποιειται σε σημεια που δεν υπαρχει καλο σημα(εκει που αλλα κινητα δεν πιανουν) Ευχαριστούμε για την επισήμανση, δε το ήξερα! Εσένα ποιές οι εντυπώσεις απο το Ρ8, ειδικά αν το έχεις καιρό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Το εχω γυρω στον 1.5 μηνα...Εντυπωσεις εξαιρετικες καθως ηθελα καιρο να δοκιμασω Huawei...Ποιοτικη κατασκευη πολυ ωραιο σε εμφανιση παρα πολυ καλη οθονη με σωστη αποδοση χρωματων πολυ καλα ηχεια σημα gps καμερα και μπαταρια σε all around χρηση Αρνητικα η καταναλωση μπαταριας σε περιπτωση αδρανειας που στο 9ωρο καταναλωνει 4% περιπου-η αργη φορτιση(2.5+ ωρες) και τα μετρια cpu-gpu σε σχεση με τον ανταγωνισμο για οσους ενδιαφερουν τα benches...Σε καθημερινη χρηση δεν φαινονται lag βεβαια.....Πριν να πω οτι ειχα G3 Flex 2 και Note 4 Αν αλλαχτει ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα γινει μονο για να παρω το P9....Εναλλακτικη ηταν να δοκιμασω και το G4 αλλα με αυτα που γινονται ποτε ξανα LG εκτος αν διορθωθει στο μελλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oth_qaf Δημ. May 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Το εχω γυρω στον 1.5 μηνα...Εντυπωσεις εξαιρετικες καθως ηθελα καιρο να δοκιμασω Huawei...Ποιοτικη κατασκευη πολυ ωραιο σε εμφανιση παρα πολυ καλη οθονη με σωστη αποδοση χρωματων πολυ καλα ηχεια σημα gps καμερα και μπαταρια σε all around χρηση Αρνητικα η καταναλωση μπαταριας σε περιπτωση αδρανειας που στο 9ωρο καταναλωνει 4% περιπου-η αργη φορτιση(2.5+ ωρες) και τα μετρια cpu-gpu σε σχεση με τον ανταγωνισμο για οσους ενδιαφερουν τα benches...Σε καθημερινη χρηση δεν φαινονται lag βεβαια.....Πριν να πω οτι ειχα G3 Flex 2 και Note 4 Αν αλλαχτει ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα γινει μονο για να παρω το P9....Εναλλακτικη ηταν να δοκιμασω και το G4 αλλα με αυτα που γινονται ποτε ξανα LG εκτος αν διορθωθει στο μελλον όντως πολύ σημαντική η επισήμανσή σου!! βασικά κάνει ένα μεγάλο αρνητικό του κινητού να φαίνεται σχετικά θετικά. :P Και οι εντυπώσεις σου πολύ χρήσιμες! Ευχαριστούμε που τις μοιράστηκες! Από φωτογραφίες είσαι ευχαριστημένος? ταχύτητα και φωτογραφίες βασικά νομίζω είναι τα σημαντικότερα για μένα τώρα. Επίσης χρησιμοποιείς και τη δυνατότητα με το δακτυλικό αποτύπωμα? :) Νομίζω πως το Huawei είναι η μέση λύση σε αυτά που ψάχνω. Και όμορφο (που καλώς ή κακώς το κοιτάω) και με περισσότερα θετικά από ο α5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Tσεκαρε και HTC One A9 στα 315 ευρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Επίσης χρησιμοποιείς και τη δυνατότητα με το δακτυλικό αποτύπωμα? :) Νομίζω πως το Huawei είναι η μέση λύση σε αυτά που ψάχνω. Και όμορφο (που καλώς ή κακώς το κοιτάω) και με περισσότερα θετικά από ο α5. Δεν έχει το P8 δαχτυλικό αποτύπωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oth_qaf Δημ. May 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Δεν έχει το P8 δαχτυλικό αποτύπωμα. Δίκιο έχεις φίλε μου!! Έτσι όπως έχω ανοιχτά 8 σελίδες με τα κινητά, τα μπέρδεψα μεταξύ τους. :P Κρίμα πάντως, και είχα χαρεί. To A5 έχεις όμως. Όχι και το καλύτερο από ότι ακούγεται βέβαια... αλλά και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Απο φωτογραφιες δεν ειμαι ειδικος και δεν θελω να πω κατι χωρις σιγουρια αλλα αναμεσα στα κινητα που ειχα και εχω διαβασει νομιζω με μικρες διαφορες ειναι G4>P8>Flex 2>G3 Για να ειμαι ειλικρινης εγω το πηρα στην προσφορα των 200e και ηταν η καλυτερη αγορα που εχω κανει....Αν αγοραζα κινητο πριν το παρω με budget μεχρι 300e λογικα θα επελεγα G4 και δεν θα δοκιμαζα το Huawei...Σε φιλους που μου λενε τωρα με budget 300e τι να παρω εννοειται οτι προτεινω το P8 λογω απολυτης ικανοποιησης απο τη μια πλευρα και με τα αρνητικα περι bootloop/εγγυησης απο την LG απο την αλλη...Αυτα απο εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oth_qaf Δημ. May 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Μήπως έχει κάποιος άποψη και για το honor 7; Ειδικά σε σύγκριση με το p8; Κοιτάζοντας τα χαρακτηριστικά του μου φαίνεται πολύ καλό, αλλά κανείς δε το έχει αναφέρει, και η αλήθεια είναι πως και εγώ σπάνια το έχω ξανακούσει. Τι γνώμη έχετε για αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Τί πήρες τελικά φιλαράκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oth_qaf Δημ. May 31, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Τί πήρες τελικά φιλαράκι; Τελικά πήρα κάποιο που δεν είχα καν στις επιλογές. :P Το honor 7 που ρώτησα παρα πάνω. Το έχω εδώ και 20 μέρες και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Γρήγορο, δε κολλάει καθόλου, η κάμερα μπροστά και πίσω πολύ καλή, το δακτυλικό αποτύπωμα εντυπωσιακά γρήγορο και ακριβές, Όλα καλά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Ωραίος! Μεγειά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts