Fick Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Περασε κανεις το apk του sense 9.5 ? Εγώ όχι. Έχει τίποτα καλό; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 αμα δεις το hands-on του htc11+ θα δεις οτι υπαρχει το swype up menu. Καποιοι το πέρασαν και είπανε οτι μαλλον θα έρθει επίσημα με το oreo Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Παιδιά αξίζει η αγορά του ? Έχω s6 edge plus σκέφτομαι να το δώσω και να πάρω άλλο και ένα από τα υποψήφια είναι αυτό.... καλό χρυσό άγιο το 10αρι αλλά δεν έχει την οθόνη του Samsung η γνώμη μου δεν αξίζει Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Καλησπέρα Υπαρχει τρόπος όταν μας καλούν και γυρίζει ανάποδα το κινητό να μην κόβεται ο ήχος κλήσης? Ευχαριστώ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Καλησπέρα Υπαρχει τρόπος όταν μας καλούν και γυρίζει ανάποδα το κινητό να μην κόβεται ο ήχος κλήσης? ΕυχαριστώΑπενεργοποίησε αυτή την επιλογή όπως στη φωτογραφία Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Ποια επιλογή? Ευχαριστώ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Ποια επιλογή? Ευχαριστώ Αναστροφή για σίγαση Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Βγάζει 2 επιλογές.. Silence always k silence once ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το εβαλα και στα 2 και κανει το ιδιο πραγμα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Αλόχες, έχασα τo tray eject tool, μπορώ να βρω στην Ελλάδα/Ευρώπη το official ή αναγκαστικά πάω προς ebay μεριά? Thanx! Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Αλόχες, έχασα τo tray eject tool, μπορώ να βρω στην Ελλάδα/Ευρώπη το official ή αναγκαστικά πάω προς ebay μεριά? Thanx! Το official γιατί το θέλεις αναγκαστικά; Υπάρχουν πολλά τέτοια που τα δίνουν πακέτο με άλλα αξεσουάρ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Το official γιατί το θέλεις αναγκαστικά; Υπάρχουν πολλά τέτοια που τα δίνουν πακέτο με άλλα αξεσουάρ Ψυχαναγκασμός :p Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Ψυχαναγκασμός :p Μάλιστα κατάλαβα Εγώ πχ είχα πάρει ανταπτορες για κάρτες sim microsim nanosim κλπ και είχε μέσα και τέτοιο αξεσουάρ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Ψυχαναγκασμός :p Πωλείται original eject tray tool από HTC 10 :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Περασε κανεις το apk του sense 9.5 ? Το πέρασα εγώ, δουλεύει κανονικά στη Viper, αλλά έχει πρόβλημα με τα unread count bubbles, δεν εμφανίζονται καθόλου ή/και κολλάνε. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Το πέρασα εγώ, δουλεύει κανονικά στη Viper, αλλά έχει πρόβλημα με τα unread count bubbles, δεν εμφανίζονται καθόλου ή/και κολλάνε. Οκ ευχαριστω θα περιμενω Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Βάλε αυτόματο 4g/3g Αν δεις ότι έχεις θέματα και σε περιοχές άλλες που οι διπλανοί σου δεν έχουν κανένα πρόβλημα τότε κάτι έχει η μητρική σουΈχω κλείσει 1 μήνα στο service... αλλά έμαθα ότι έρχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Έχω κλείσει 1 μήνα στο service... αλλά έμαθα ότι έρχεται.Να ρωτήσω; Που το έστειλες για service; Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Να ρωτήσω; Που το έστειλες για service; από Γερμανό το πήρα, άρα το πήγα σε κατάστημα Γερμανός αυτοί το στέλνουν Arvato και η Arvato Ρουμανία :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsente Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Καλησπέρα παιδιά, για όσους το έχουν πάρει από ευρωπαϊκό amazon (de, fr, uk κτλ) να υποθέσω ότι η συσκευή είχε κανονικά και τα ελληνικά μέσα σαν γλώσσα, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 από Γερμανό το πήρα, άρα το πήγα σε κατάστημα Γερμανός αυτοί το στέλνουν Arvato και η Arvato Ρουμανία :rolleyes: Μου το επέστρεψαν με καινούργια πλακέτα υποτίθεται και γρατζουνιές (όταν τους το έδωσα δεν είχε απολύτως τίποτα) :mad: :mad: :mad: Ξανά πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Μου το επέστρεψαν με καινούργια πλακέτα υποτίθεται και γρατζουνιές (όταν τους το έδωσα δεν είχε απολύτως τίποτα) :mad: :mad: :mad: Ξανά πίσωΜε τι πρόβλημα έφυγε; Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Μου το επέστρεψαν με καινούργια πλακέτα υποτίθεται και γρατζουνιές (όταν τους το έδωσα δεν είχε απολύτως τίποτα) :mad: :mad: :mad: Ξανά πίσωΠω ρε φίλε... Ότι χειρότερο αυτό το service της htc... Χαρά στην υπομονή σου... Don't mess with Max 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 (edited) Με τι πρόβλημα έφυγε; Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σοαβαρό πρόβλημα λήψης. Το 4G ήταν γενικά καλό αλλά όταν το έχανε με "κατέβαζε" σε 2G. Δεν έπιανε 3G δηλαδή. Και το WiFi χάλια. Κατά τα άλλα το κινητό πέταγε... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πω ρε φίλε... Ότι χειρότερο αυτό το service της htc... Χαρά στην υπομονή σου... Don't mess with Max 2 Εξαντλείται... Στο μεταξύ μου είπαν ότι δεν επισκευάζεται και αντικαταστάθηκε από "νέα συσκευή" και χάρηκα. Όταν πήγα και το πήρα μου κόπηκε η χαρά. Στη συνέχεια μου "εξήγησαν" :rolleyes: ότι η αντικατάσταση πλακέτας θεωρείται νέα συσκευή "σύμφωνα με τους όρους του κατασκευαστή". Αλλά κατά 99% δεν άλλαξαν πλακέτα, απλά μου έφεραν κάποιο refurbished. Θεωρώ απίθανο να έκανε κάποιος στο service ΤΟΣΕΣ γρατζουνιές :mad::mad::mad: Edited November 24, 2017 by LeonidasT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wildfires Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Καλημεραααααα σε ολους σκεφτομαι την αγορα του κινητου ποια η γνωμη σας αξιζει αυτη τη στιγμη η καμερα του ειναι οντως κορυφαια η κατασκευη του κνως εξαιρετικη ειναι κινητο που θα το εχω απροβληματιστο για δυο χρονια;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Καλημεραααααα σε ολους σκεφτομαι την αγορα του κινητου ποια η γνωμη σας αξιζει αυτη τη στιγμη η καμερα του ειναι οντως κορυφαια η κατασκευη του κνως εξαιρετικη ειναι κινητο που θα το εχω απροβληματιστο για δυο χρονια;;; Για μενα ειναι στα 2-3 καλυτερα του 2016. Θα πάρει και ορεο. Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts