griniaris Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 https://techblog.gr/mobile/htc-ads-in-default-qwerty-keyboard-2872/ έπεσε κράξιμο και θα το διορθώσουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Από λάθος λένε ότι έγινε Το πληκτρολόγιο δεν είναι δικό τους Άλλη εταιρεία είναι από πίσω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Οταν φορτιζεται στο 100% πεφτουν γρηγορα τα πρωτα 2-3% ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Οταν φορτιζεται στο 100% πεφτουν γρηγορα τα πρωτα 2-3% ;Όχι. Εμένα πέφτουν γρήγορα όταν το έχω σε λειτουργία πτήσης και την απενεργοποιώ. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Όχι. Εμένα πέφτουν γρήγορα όταν το έχω σε λειτουργία πτήσης και την απενεργοποιώ. Τα πρωτα 3%πεφτουν νερακι στο μισαωρο εμενα...δν εχω εφαρμογη που να τρεχει background ...κ η μπαταρια με προγραμματα ελεγχθηκε κ ειναι καλη...5μηνων τηλ ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Τα πρωτα 3%πεφτουν νερακι στο μισαωρο εμενα...δν εχω εφαρμογη που να τρεχει background ...κ η μπαταρια με προγραμματα ελεγχθηκε κ ειναι καλη...5μηνων τηλ ειναι Μερικές φορές αν το κινητό φορτίσει μέχρι το 100% και δεν το βγάλεις από την πρίζα, συνεχίζει να γράφει 100% αλλά στην πραγματικότητα έχει σταματήσει τη φόρτιση και χάνει μπαταρία σιγά σιγά μέχρι να φτάσει κάπου κοντά στο 95% και να αρχίσει τη φόρτιση ξανά. Όλα αυτά εμφανίζοντας το 100% στην οθόνη. Το έχω παρατηρήσει σε πολλά android κινητά. Μήπως φταίει αυτό; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Μερικές φορές αν το κινητό φορτίσει μέχρι το 100% και δεν το βγάλεις από την πρίζα, συνεχίζει να γράφει 100% αλλά στην πραγματικότητα έχει σταματήσει τη φόρτιση και χάνει μπαταρία σιγά σιγά μέχρι να φτάσει κάπου κοντά στο 95% και να αρχίσει τη φόρτιση ξανά. Όλα αυτά εμφανίζοντας το 100% στην οθόνη. Το έχω παρατηρήσει σε πολλά android κινητά. Μήπως φταίει αυτό; Πρωτη φορα το ακουω φιλε...δηλ πρεπει νσ καθομαστε απο πανω ποτε θα φτασει 100% ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Πρωτη φορα το ακουω φιλε...δηλ πρεπει νσ καθομαστε απο πανω ποτε θα φτασει 100% ;Χαχαχαχα. Όχι μωρέ. Εντάξει και να χάσει δυο τρία τοις εκατό δεν τρέχει και τίποτα. Πάντως μερικοί λένε ότι ούτως ή άλλως δεν πρέπει να αφήνουμε τη μπαταρία να φορτίζει για πολλή ώρα μετά την πλήρη φόρτισή της. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Χαχαχαχα. Όχι μωρέ. Εντάξει και να χάσει δυο τρία τοις εκατό δεν τρέχει και τίποτα. Πάντως μερικοί λένε ότι ούτως ή άλλως δεν πρέπει να αφήνουμε τη μπαταρία να φορτίζει για πολλή ώρα μετά την πλήρη φόρτισή της. Μετα τα πρωτα 2,3 που πεφτουν γρηγορα κραταει καλα η μπαταρια...ξερω οτι μερικα τηλ το κανουν αυτο στην αρχη κ καποια στο τελος..αλλα εαν μου λες οτι το δικο σου στο 100 κραταει αρκετα τοτε καποιο προβλημα εχει η μπαταρια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Εμένα στο 100% κρατάει πάρα πολύ λίγο είτε το φορτίσω με ταχυφορτιστη είτε με αργή φόρτιση. Στο G5 που είχα στο 100% μέχρι να πέσει 99% έβγαζα μισή ώρα οθόνης. Sent from my Black Leather Htc 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Εμένα στο 100% κρατάει πάρα πολύ λίγο είτε το φορτίσω με ταχυφορτιστη είτε με αργή φόρτιση. Στο G5 που είχα στο 100% μέχρι να πέσει 99% έβγαζα μισή ώρα οθόνης. Sent from my Black Leather Htc 10 Ετσι κ το δικο μου...βρε μπας κ πηραμε αλλο τηλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Ετσι κ το δικο μου...βρε μπας κ πηραμε αλλο τηλ; χαχα!!Μπα! :) Φενεται ετσι δουλευει το συγκεκριμενο!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 χαχα!!Μπα! :) Φενεται ετσι δουλευει το συγκεκριμενο!! Ρε λες να μας πουλησαν κλωνο;;;χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 δυστυχώς η οθόνη παρέδωσε πνεύμα στα καλά καθούμενα :mad:... το αγόρασα από γερμανικό άμαζον εδώ και κάτι μήνες τι πρέπει να κάνω πως επικοινωνώ μαζί τους? Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 δυστυχώς η οθόνη παρέδωσε πνεύμα στα καλά καθούμενα :mad:... το αγόρασα από γερμανικό άμαζον εδώ και κάτι μήνες τι πρέπει να κάνω πως επικοινωνώ μαζί τους? Arvato νομιζω πας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 είμαι από επαρχία πρέπει να πάρω τηλ στην htc να έρθουν να το πάρουν ή πρέπει να πάρω τηλ στην Arvato? Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 δυστυχώς η οθόνη παρέδωσε πνεύμα στα καλά καθούμενα :mad:... το αγόρασα από γερμανικό άμαζον εδώ και κάτι μήνες τι πρέπει να κάνω πως επικοινωνώ μαζί τους?Μιλάς με Amazon φίλε μου. Η HTC απ'όσο ξέρω έχει φύγει από την Ελλάδα και σαν αντιπροσωπεία και σαν service. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Εκανα καλιμπραρισμα σε μπαταρια...απο χτες βραδυ στις 11 μεχρι τωρα μονο αναμονη κ εχω 95%... απιθανο... Επισημο service ειναι η arvato..βρες τηλ απο google κ επικοινωνησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Πως έκανες καλιμπραρισμα Βασίλη? Sent from my Black Leather Htc 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Με το Advanced Battery Calibrator,πριν ομως απο αυτο το περασα κ μια με το repair battery...απιστευτη μπαταρια φιλε...απο χτες τις 11 ,μονο σε αναμονη βεβαια,κ τωρα εχω 94% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Με το Advanced Battery Calibrator,πριν ομως απο αυτο το περασα κ μια με το repair battery...απιστευτη μπαταρια φιλε...απο χτες τις 11 ,μονο σε αναμονη βεβαια,κ τωρα εχω 94% Οντως ειδες διαφορα? Δεν τις πολυεχω σε εκτίμηση αυτου του ειδους τις εφαρμογές.. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Οντως ειδες διαφορα? Δεν τις πολυεχω σε εκτίμηση αυτου του ειδους τις εφαρμογές.. Οτι γραφω φιλε...σε αναμονη απο χτες στις 11 με πληρη φορτιση ειμαι στο 94% τωρα... Κ εννοειται οτι μετα τις εβγαλα τις εφαρμογες,απλα τις χρησιμοποιησα για εποσκευη-καλιμπραρισμα μπαταριας κ μετα σουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Μιλάς με Amazon φίλε μου. Η HTC απ'όσο ξέρω έχει φύγει από την Ελλάδα και σαν αντιπροσωπεία και σαν service. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μίλησα με το άμαζον θα το στείλω κει σιγά μην μπλέξω με τους χασάπηδες εδώ:wacko: Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 ρωτησα στην αρβατο για το σερβις της htc,μου ειπαν οτι δεν φτιαχνετε τπτ ελλαδα,ολα εξωτερικο πανε. το λιγοτερο 10 μερες κανουνε για μια απλη επισκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Δηλαδή το στέλνουμε εμείς arvato με δικά μας έξοδα και μετά αυτοί με δικά τους το στέλνουν έξω? Μετά επιστρέφει ξανά arvato και από arvato πίσω σε μας? Sent from my Black Leather Htc 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts