venduza Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Το σήμα δικτύου του fick γιατί είναι όλο πράσινο ενώ του theo έχει 10 διαφορετικά χρώματα? Πρασινο σημαίνει εξαιρετικο σημα. Κιτρινο πορτοκαλί οχι τοσο καλο Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Το ιδιο παθαινε και ο fick νομιζω που δουλευει παραλια και το χε στη μεση(auto) και εβγαζε 3μιση ωρες οθονη περιπου. Με το που το αλλαξε βαρεσε 5 ωρα.. Στις παραλίες είναι ο Finn. Εγώ όχι ακόμα... :( Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 το καλο με το δεκαρι ειναι οτι μετα απο αυτο δεν μπαινεις σε θεματα απο αλλες συσκευες , δεν σε ενδιαφερει τι λενε οι αλλοι ! ψυχικη ηρεμια... μαλλον χρεωνει και αυτο η htc :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Χαχαχα! Ωραία το έθεσες Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Έχουμε κανένα νέο για το νέο firmware 1.90.401.5 ;;;ποτέ θα βγει και τι περιλαμβάνει η νέα αναβάθμιση;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Ταξιδιωτη σε wifi ειναι καλυτερο σε μπαταρια το s7 edge,αλλα σε data και εναλλαγες δικτυου συνεχεια χανει πολυ σε σχεση με το htc 10. Εμπειρικα κιολας το θυμαμαι οτι οταν ειχα data επεφτε πολυ πιο ευκολα. Βαλε και οτι η φωτεινοτητα του παιζει και πιο ψηλα οταν το εχεις και στο auto. Γιατί κανεις επανεκκίνηση μετα απο φορτιση? Ειναι καποιο bug της 6? Το διαβαζω και στο νημα του s7. Με το Huawei παντως δεν εχω καποιο drain,το system android μονιμως κατω απο το 6% και χωρις restart. Ναι,εχει ενα bug που οταν εισαι σε φορτιστη και παει να κανει ενημερωση δεν σταματαει ποτε,λυσεις ειναι να κλεισεις τις ενημερωσεις των αντιγραφων ασφαλειας ή αυτα που ανεφερα. Το σήμα δικτύου του fick γιατί είναι όλο πράσινο ενώ του theo έχει 10 διαφορετικά χρώματα? Πρασινο σημαίνει εξαιρετικο σημα. Κιτρινο πορτοκαλί οχι τοσο καλο και κοκκινο να προσθεσω το νεκρο τελειως σημα. Εναλλαγες σε Ε/3g/4g συνεχεια και απο 0 -5 μπαρες σημα. Στις παραλίες είναι ο Finn. Εγώ όχι ακόμα... :(:lol: Ολο σας μπερδεω,κατι σελιδες πισω κανατε μεταξυ σας ενα μινι διαλογο και μεχρι να το παρω γραμμη νομιζα οτι μιλουσες και απαντουσες μονος σου:p το καλο με το δεκαρι ειναι οτι μετα απο αυτο δεν μπαινεις σε θεματα απο αλλες συσκευες , δεν σε ενδιαφερει τι λενε οι αλλοι ! ψυχικη ηρεμια... μαλλον χρεωνει και αυτο η htc :lol:χαχαχαχα ισχυει αυτο. Έχουμε κανένα νέο για το νέο firmware 1.90.401.5 ;;;ποτέ θα βγει και τι περιλαμβάνει η νέα αναβάθμιση;; Το μονο που ανεφερε και καποιος εδω ειναι οτι θα προσφερει χρονο κλειστρου στην καμερα εως 16s:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 (edited) Έχετε βάλει κάποιο music player γιατί της google δε μ' αρέσει; Edit: έβαλα black player και βλέπουμε Edited August 6, 2016 by Fick Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Έχετε βάλει κάποιο music player γιατί της google δε μ' αρέσει; Edit: έβαλα black player και βλέπουμε κατεβασα το δικο της.που ειχα και στη σειρα Μ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 κατεβασα το δικο της.που ειχα και στη σειρα Μ Της HTC εννοείς; Από πού; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Ναι απο εδω. http://www.apkmirror.com/apk/htc-corporation/ Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Ευχαριστώ πολύ. Θα το έχω σε περίπτωση που δε μ'αρέσει το άλλο Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 αλεξ ξερεις κανενα καταστημα που να ειναι ανοιχτο την κυριακη να παω να αγοραζω το edge? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Το sunshine πλέον δίνει soff και χωρίς bootloader unlock με temproot! Αν δω ότι σκάει σήμερα αύριο η νέα ενημέρωση τότε θα το κάνω μόνο και μόνο για να αλλάξω το cid σε 304 να παίρνω τα updates πιο γρήγορα. Με το 001 πάντα τελευταίοι! Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Δεν κρατήθηκα άλλο και το παρήγγειλα από HTC UK, 465 λίρες. Σε 2 εργάσιμες έρχεταιιιιι :lol::lol::lol::lol: Υ.Γ. Τι SD προτείνετε για να ναι σφαίρα και να μη νιώθω διαφορά από την ενσωματωμένη μνήμη στο loading εφαρμογών; Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Δεν κρατήθηκα άλλο και το παρήγγειλα από HTC UK, 465 λίρες. Σε 2 εργάσιμες έρχεταιιιιι :lol::lol::lol::lol: Υ.Γ. Τι SD προτείνετε για να ναι σφαίρα και να μη νιώθω διαφορά από την ενσωματωμένη μνήμη στο loading εφαρμογών; Μεγειεεεεές! Εγώ πήρα μία τέτοια 16άρα. Χρειάζεται να είναι γρήγορη για να γράφει και 4k video. SanDisk Extreme microSDHC Κάρτα Μνήμης 16 GB UHS-1. Δε βάζω link για να μη διαφημίσω. Πιστεύω ότι θα υπάρχει παντού. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Δεν κρατήθηκα άλλο και το παρήγγειλα από HTC UK, 465 λίρες. Σε 2 εργάσιμες έρχεταιιιιι :lol::lol::lol::lol: Υ.Γ. Τι SD προτείνετε για να ναι σφαίρα και να μη νιώθω διαφορά από την ενσωματωμένη μνήμη στο loading εφαρμογών; τι χρωμα ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 http://www.mmplanet.gr/kinita-tilefona-1/39060-701408-htc-10-32gb-4g-gkri-eu-detail εδω γραφει οτι συμπεριλαμβανει ελληνικα. εννοει branded? Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 (edited) τι χρωμα ? Ασημί με λευκή πρόσοψη :D Edited August 9, 2016 by Makinen Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Να πω την αμαρτία μου, όταν πήρα το 10, θεωρούσα πως θα έχουμε κάθε μήνα sec. patches, αλλά τίποτα.. κολλημένος στο June.. - όταν στο Priv. η κυρά BlackBerry στέλνει κάθε μήνα σαν ρολόι.. - Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 (edited) Μου ήρθε νέα αναβάθμιση..190.401.5. HTC-034 Edited August 9, 2016 by nikosz75013 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 HTC 034 την παίρνει, εμείς με το 001 ακόμη. Με βλέπω για s-off σύντομα! Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 HTC 034 την παίρνει, εμείς με το 001 ακόμη. Με βλέπω για s-off σύντομα! Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να σε τσαντίσω κι άλλο; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Να σε τσαντίσω κι άλλο; Go on! Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Go on! Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κι εγώ με το αραβικό την πήρα... Όντως μέχρι τα 16 πάει η κάμερα. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 http://www.mmplanet.gr/kinita-tilefona-1/39060-701408-htc-10-32gb-4g-gkri-eu-detail εδω γραφει οτι συμπεριλαμβανει ελληνικα. εννοει branded? Ελληνικα εχει και η συσκευασια πανω,απο εκει πηρα,δεν ειναι μπραντεντ. Δεν κρατήθηκα άλλο και το παρήγγειλα από HTC UK, 465 λίρες. Σε 2 εργάσιμες έρχεταιιιιι :lol::lol::lol::lol: Υ.Γ. Τι SD προτείνετε για να ναι σφαίρα και να μη νιώθω διαφορά από την ενσωματωμένη μνήμη στο loading εφαρμογών;μεγειες..θα το λατρεψεις! Γενικα κοιτα η sd να ειναι uhs 1 Eγω εχω μια 32αρα της σαμσουνγκ αλλα δεν την εχω κουμπωσει ακομη,απο βδομαδα που θα περασω και τη μουσικη μου να το απολαυσω με τον απιστευτο ηχο που εχει:D ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κι εγώ με το αραβικό την πήρα... Όντως μέχρι τα 16 πάει η κάμερα. Αυτο που ελειπε,για ακομα περισσοτερο παιιχνιδι:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts