Jump to content

Αγορά Huawei P8 ή lg g flex 2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρόνια πολλά παιδιά και Χριστός ανέστη!!

Θέλω να κάνω δώρο στη γυναίκα μου ένα κινητό και είμαι ανάμεσα στο P8 και flex 2 καθώς τα έχω βρεί σχεδόν στην ίδια τιμή.

Έχω ψάξει - διαβάσει - δει πολλά και για τα δύο αλλά θα ήθελα και μία τελευταία γνώμη πριν αποφασίσω και παραγγείλω

Απο αυτά που έχω δει (και αυτά που με ενδιαφέρουν)

flex 2 έχει μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη οθόνη, καλή κάμερα, εγγύηση, ωραίο σχέδιο αλλα διάβασα οτι laggarei (πολυ συμαντικό)

το p8 είναι κατασκευή απο αλουμίνιο, 3g ram, είναι lag free, αλλά χειρότερος επεξεργαστής και μπαταρία (σημαντικό)

χρήση: απλή, με λίγα light παιχνίδια (ίσως πάρω και εγώ ο ίδιο αργότερα που θέλω πιο πολλά)

όπως καταλάβατε έχω μπερδευτεί αρκετά γιατι και τα δύο έχουν μεν ωραία χαρακτηριστικά αλλά και πολυ σημαντικά (για εμένα και εκείνη) μειονεκτήματα.

Θα ήθελα να ρωτήσω

είναι όλα τα παραπάνω σωστά?

ποιο απο τα δύο παίζει να αντέξει στο χρόνο?

ποιο θα μου προτείνατε σε γενικές γραμμές και γιατί?

εάν είχατε εμπειρία με κάποιο απο τα δύο ή και τα δυο?

σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

Απο τη στιγμή που πρόκειται για γυναίκα και μάλιστα για απλή χρήση, τι ασχολείσαι για χαρακτηριστικά, επιδόσεις, επεξεργαστές, ψιψιψίνια και κοκοκόψαρα. Αυτά είναι ανδρικές ανησυχίες καθαρά.

Απο τη στιγμή που και τα δύο είναι πολύ δυνατές συσκευές, το έχεις ψάξει και τα βρίσκεις παρόμοια τιμή, θα της πάρεις το πιο όμορφο, το Huawei P8. Απλά και νοικοκυρεμένα.

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου απλά το ψάχνω τόσο γιατι

1. πιθανόν αυτό που θα της πάρω, να το πάρω και εγω...

2. θέλω να της κρατήσει για να μην χρειαστεί του χρόνου να της πάρω άλλο

απο εμφάνιση το p8 το έχω δει, όντως πολύ όμορφο το g flex δεν το έχω δει και απο αυτά που βλέπω απο βιντεο και απο τα σχόλια είναι ομορφο και ξεχωριστό για αυτο ζητάω απόψεις

σε ευχαριστώ για την απάντηση

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου απλά το ψάχνω τόσο γιατι

1. πιθανόν αυτό που θα της πάρω, να το πάρω και εγω...

2. θέλω να της κρατήσει για να μην χρειαστεί του χρόνου να της πάρω άλλο

απο εμφάνιση το p8 το έχω δει, όντως πολύ όμορφο το g flex δεν το έχω δει και απο αυτά που βλέπω απο βιντεο και απο τα σχόλια είναι ομορφο και ξεχωριστό για αυτο ζητάω απόψεις

σε ευχαριστώ για την απάντηση

Και πολύ καλά κάνεις τότε αν ισχύει το 1).

Πολύ καλές συσκευές και οι δύο. Ίσως το έξτρα 1GB μνήμης του ενός να έπαιζε ρόλο αν το έπερνα εγώ, για το βάθος χρόνου που αναφέρεις. Να είσαι καλά.

Απο τη στιγμή που πρόκειται για γυναίκα και μάλιστα για απλή χρήση, τι ασχολείσαι για χαρακτηριστικά, επιδόσεις, επεξεργαστές, ψιψιψίνια και κοκοκόψαρα. Αυτά είναι ανδρικές ανησυχίες καθαρά.

Απο τη στιγμή που και τα δύο είναι πολύ δυνατές συσκευές, το έχεις ψάξει και τα βρίσκεις παρόμοια τιμή, θα της πάρεις το πιο όμορφο, το Huawei P8. Απλά και νοικοκυρεμένα.

Χα χα χα χα χα ψιψιψινια και κοκοκοψαρα...

Πολλά like (που δεν εχει).

Αρχηγε, το τοποθετείς στη σωστή του βάση το θέμα!! ;)

Όπως τα πες είναι ακριβώς!!

Και αυτό γιατί είναι απαραίτητα κακό?? :blink:

Πες ότι θέλει να ψησει 2 αυγά η κοπέλα με κανένα λουκανικάκι συνοδευτικό και έχει τελειώσει το γκαζακι, γιατί να μην έχει τη δυνατότητα να τα ψησει με το σμαρτφοουνε?? :confused:

Κοιτα και τα Α5 για τη γυναίκα που ειναι αρκετά κομψά.Και να εχεις στα υπόψιν οτι το P8 έχει υψηλό δείκτη ακτινοβολίας Sar

+1

Το a5 2016 παίζει να παει και πιο μακριά σε υποστήριξη. Κάμερα έχει αρκετά καλή συν πολύ καλή αυτονομία.

http://www.insomnia.gr/topic/608028-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-huawei-p8-%CE%AE-lg-g-flex-2/page-3?

Και δώ κάπως βλέπεις το "σέβας" απο κάποιον άγνωστο που αφιέρωσες δύο λεπτά να του προσφέρεις μια άποψη.

ΥΓ. Η κοινότητα/παρέα σας είναι πολύ πιο ενεργή από ότι στο myphone, στο ίδιο ερώτημα απάντησαν ότι να ναι και κάποιοι απλά απάντησαν για χαβαλέ, για αυτό και σας ευχαριστώ και πάλι

Δυστηχώς, υπάρχουν και αυτοί.