shodanjr_gr Δημοσιεύτηκε January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 27, 2005 Ανοίγω πριν από λίγο το speedfan. Βλέπω μία θερμοκρασία 75 βαθμούς!!! Restart στο καπάκι, μπαίνω bios. Βλέπω την CPU στους 73! Κλείσιμο με την μία και άνοιγμα του case. Πιάνω την ψύκτρα του PC, αρκετά ψυχρή. Την βγάζω. Καθαρίζω τις πολλές σκόνες. Την ξαναβάζω, ανοίγω το PC μπαίνω στο BIOS, 60 βαθμούς η CPU...(αφού είχε μείνει idle για κάνα 10λεπτο). Κατευθίαν το κλείνω, βγάζω την ψύκτρα, αγγίζω την CPU...ψυχρή...το ξαναπακετάρο το PC και το ξεκινάω κανονικά...τώρα η CPU είναι στους 55-57... Μήπως έχει πρόβλημα ο σένσορας της μητρικής; Να σημειώσω ότι το PC δεν μου κάνει κολλήματα/crashes κλπ... Πραγματικά δεν ξέρω τί παίζει εδώ... Καμία πρόταση; Η CPU είναι Prescott 3.01ghz E και το ΜΟΒΟ Albratron με Intel 865 PE. ΥΓ: Αύριο θα πάω να αγοράσω λίγη arctic silver για να είμαι σίγουρος... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Ανοίγω πριν από λίγο το speedfan. Βλέπω μία θερμοκρασία 75 βαθμούς!!! Restart στο καπάκι, μπαίνω bios. Βλέπω την CPU στους 73! Κλείσιμο με την μία και άνοιγμα του case. Πιάνω την ψύκτρα του PC, αρκετά ψυχρή. Την βγάζω. Καθαρίζω τις πολλές σκόνες. Την ξαναβάζω, ανοίγω το PC μπαίνω στο BIOS, 60 βαθμούς η CPU...(αφού είχε μείνει idle για κάνα 10λεπτο). Κατευθίαν το κλείνω, βγάζω την ψύκτρα, αγγίζω την CPU...ψυχρή...το ξαναπακετάρο το PC και το ξεκινάω κανονικά...τώρα η CPU είναι στους 55-57... Μήπως έχει πρόβλημα ο σένσορας της μητρικής; Να σημειώσω ότι το PC δεν μου κάνει κολλήματα/crashes κλπ... Πραγματικά δεν ξέρω τί παίζει εδώ... Καμία πρόταση; Η CPU είναι Prescott 3.01ghz E και το ΜΟΒΟ Albratron με Intel 865 PE. ΥΓ: Αύριο θα πάω να αγοράσω λίγη arctic silver για να είμαι σίγουρος... Για κοίτα στις ρυθμίσεις του Speedfan. Νομίζω δεν υποστηρίζει την μητρική σου. Εγώ έχω την GIGABYTE 8IPE100 που έχει το ίδιο chipset και δεν αναγνωρίζεται. Εβγαζε και εμένα κάτι τρελές θρμοκρασίες. Δεν άνοιξα όμως το κουτί και να κάνω ''εγχείριση ανοικτής καρδιάς''. Τώρα για το σένσορα της μητρικής καμμιά φορά, δηλαδή κατά ένα ποσοστό 90% λέει μ#λ#κ#ες. Εαν έχει στο cd της μητρικής σου κάποιο πρόγραμμα πρακολούθησης θρμοκρασίας, όπως για παράδειγμα η Gigabyte το Easy Tune, προτίμησε αυτό. :o Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. January 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Μα το κοίταξα και στο BIOS το οποίο επιβαιβέωνε τις θερμοκρασίες του speedfan... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Μα το κοίταξα και στο BIOS το οποίο επιβαιβέωνε τις θερμοκρασίες του speedfan... Πιστεύω όταν ξανα έβαλες την καρδιά στο πισί σου να έβαλες λίγο κολλίτσα ΕΕΕΕ?????? Νομίζω ότι ο επεξεργαστής αυτός έχει μια τρυπούλα σε μία άκρη για της αναθυμιάσεις. Δεν πιστεύω να την έκλεισες????? [EDIT] Μιλάμε για την έκδοση 4.08?? Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Λοιπόν κοίτα εδώ τί βγάζει σε εμένα. Ούτε καν ρεύμα δεν έχω. υπολειτουργεί το πισί μου.. :D :worry: Σβήστω φίλε. Θα ηρεμήσεις έτσι. :rolleyes: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocky13 Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 αγγίζω την CPU...ψυχρή... alli i thermokrasia tou perivlimatos kai alli tou pirina.. oso gia ta temps dokimase na ta vlepeis apo to bios kalitera.. h apo kana utility tis asus ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 egw ti na pw pou me ena paromoio progr mou ebgaze oti eixa 221c kai speedfan 13000rpm dhladh egw exw elikoptero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocky13 Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 petaei kiolas? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 οχι αλλα στον θορυβο το ελικοπτερο τρωει σκονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 69 βαθμούς βλέπω εγώ :cool: sto speedfan και στο bios 35 :cool: MOBO albatron me 845 intel dont worry :geek: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Εγώ εχω βάλει μερικά λουκάνικα να ψήνονται.... http://briefcase.pathfinder.gr/download/htrul18/20031/377012/0/Untitled1.png Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metality Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 egw ti na pw pou me ena paromoio progr mou ebgaze oti eixa 221c kai speedfan 13000rpm dhladh egw exw elikoptero :D Πρώτος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocky13 Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Εγώ εχω βάλει μερικά λουκάνικα να ψήνονται.... http://briefcase.pathfinder.gr/download/htrul18/20031/377012/0/Untitled1.png prosexe tha sou kaoune.. min ta afiseis ora af otou rodisoun :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 htrul18 εδώ σηκώνει... lol Τι έχεις πάνω και έχει τόσες ενδείξεις?!?!? Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeras Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 ρε παιδια αγόρασα και εγώ πρόσφατα εναν prescott στα 3 ghz και ενα mobo albatron με 865 chipset και στο bios μου βγάζει συνέχεια θερμοκρασία 58-60C είναι φυσιολογικό ή πρέπει να κάνω κάτι για να την μειώσω? κατα τα άλλα το σύστημα δουλεύει ρολόι!!! thnx anyway... Παράθεση Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Prescott έχεις οπότε είναι φυσιολογικό. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 htrul18 εδώ σηκώνει... lol Τι έχεις πάνω και έχει τόσες ενδείξεις?!?!? Δεν ξέρω! :o Έχω ένα κουτί της Thermaltake ονόματι Tsunami Dream το οποίο έχει 3 ανεμιστήρες. Τωρα τι είναι όλα αυτά που βγάζει το SpeedFan... Λες να είναι πραγματικες θερμοκρασίες και να μην το χω παρει χαμπάρι;;; :p Υ.Γ Έχω prescot στα 3.2 Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. January 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 58-60 είναι normal θερμοκρασίες για Prescott (γνωστοί και ως ψηστήρια). Μάλιστα η Intel αναφέρει ως κανονική (μέγιστη) θερμοκρασία λειτουργίας τους 71 αν θυμάμαι καλά... Πήρα χτες Arctic Silver 5 compound, θα την βάλω αύριο να δω τί θα γίνει... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 παιδιά γιατί στο επόμενο myphone meeting δεν παίρνετε τους υπολογιστές σας μαζί σας να κάνετε πικ-νικ? αλήθεια ένα σαίτ στό οποίο έχει φώτο απο κάποιο που εψησε αυγα σε athlon το έχετε δει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts