Jump to content

Giveaways@myphone.gr


alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

 

 

Windows Phone users του myphone.gr καλώς ήρθατε σε ένα ακόμα giveaway, αυτή τη φορά με το πνεύμα -και την όρεξη- των Χριστουγέννων. Είναι γνωστό άλλωστε ότι αυτές τις μέρες ανοίγει η όρεξη μας και όπως και να το κάνουμε καταναλώνουμε περισσότερες ποσότητες φαγητού από τις υπόλοιπες μέρες. Ο Τσελεμεντές Χριστουγέννων είναι μια εφαρμογή που κάνει αυτό ακριβώς, απλά και ωραία. Μια εφαρμογή που δημιούργησε ο φίλος μας billstamaniac[/member] και έρχεται να μας θυμίσει όλα τα υπέροχα γεύματα που έχουμε απολαύσει σε διάφορα τραπέζια τις μέρες των Χριστουγέννων :food:

Αφού τη δοκίμασα έχω να πω ότι θετικές εντυπώσεις μου άφησε η απλότητα στην εμφάνιση αλλά κυρίως η αναλυτικές περιγραφές των συνταγών. Αναμφίβολα μια πολύ καλή εφαρμογή για όποιον ή όποια έχει πρόθεση να κάνει ένα Χριστουγεννιάτικο δείπνο. Προσωπικά σίγουρα θα δοκιμάσω τα «Αλμυρά τυρένια τρουφάκια» :drool: και το «Ρολό Μπισκότου Καρύδας». Εντάξει δεν είναι αστείο, πείνασα :p

 

Ο billstamaniac[/member], δημιουργός της εφαρμογής αυτής -και όχι μόνο- ως χρόνια μέλος του myphone.gr προσφέρει στα μέλη του site τρεις δωρεάν κωδικούς ενεργοποίησης της εφαρμογής Τσελεμεντές Χριστουγέννων και εμείς με την σειρά μας τον ευχαριστούμε πολύ.

 

 

Για την συμμετοχή σας στο διαγωνισμό απαιτείται ένα και μόνο σχόλιο συμμετοχής ανά χρήστη, σε αυτό το θέμα που διαβάζετε.

 

Οι συμμετοχές είναι ανοικτές από σήμερα και θα κλείσουν το Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου, στις 23.59. Οι τρεις νικητές θα ανακοινωθούν σε αυτό το θέμα και θα λάβουν το δώρο τους μέσω PM.

 

 

  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του myphone.gr
  • Επιτρέπεται μόνο ΕΝΑ μήνυμα ανά χρήστη.
  • Η κλήρωση γίνεται με τυχαία σειρά
  • Αν παρατηρηθούν διπλά μηνύματα ή περισσότερα, από ένα μέλος τότε όλα τα μηνύματά του θα διαγράφονται - χωρίς προειδοποίηση και ο χρήστης δεν θα συμμετέχει στο διαγωνισμό.
  • Greeklish μηνύματα απαγορεύονται στο φόρουμ εδώ και χρόνια, έτσι δεν θα λαμβάνονται υπόψην στην κλήρωση. Αν κληρωθεί κάποιο greeklish μήνυμα, η κλήρωση θα επαναλαμβάνεται.
  • Για τεχνικούς λόγους, ο «μετρητής» που εμφανίζεται δίπλα από κάθε μήνυμα (post counter) θα αλλάξει στην περίπτωση που μηνύματα τα οποία είχαν προηγηθεί αφαιρεθούν επειδή δεν ήταν σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού.
  • Η συμμετοχή επιτρέπεται και στα μέλη της Ομάδας Διαχείρισης του myphone.gr.
  • Παρακαλώ εάν θέλετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο για την εφαρμογή μέχρι να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός να το κάνετε στα ανάλογα θέματα εφαρμογών των Windows Phone.
  • Eρωτήσεις για τον διαγωνισμό, μπορείτε να κάνετε μέσω PM εδώ

Edited by alex_gate_7
Powerd by OnePlus 7 Pro
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 76
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χρόνια πολλά φίλοι μου, πολύ καλή προσφορά.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστούμε πολύ και καλές γιορτές! :)

 

Ελπίζω να μην μας ακυρώσει τη συμμετοχή στο UMI και το Xiaomi. :p

 

myName: Γιαννης

Link to comment
Share on other sites

Από που θα παραλάβω το δώρο μου είπατε?
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...
Link to comment
Share on other sites

Πεινάω... :p

Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

iOSiPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) Microsoft BAND

✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3

Link to comment
Share on other sites

Χρόνια Πολλά με Υγεία και καλά μαγειρέματα.
Huawei Mate 20 Pro, Oneplus 3, Samsung Galaxy Tab 8 s2, Nokia Lumia 1020, Samsung Galaxy Note 2, Nokia n8, Samsung Galaxy Tab, Htc touch cruise, samsung Innov8, nokia n73
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστούμε και καλές γιορτές σε όλους!

MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4

MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Giveaways@myphone.gr
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...