Green_Dragon Δημοσιεύτηκε April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 21, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Δεν έχω παρακολουθήσει τις εξελίξεις τελευταία, οπότε χρειάζομαι βοήθεια. Από Ελλάδα, στις 5,5 ίντσες και με καλή κάμερα, ποιό είναι το καλύτερο που μπορώ να πάρω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Chinese from Skroutz Sent from my SM-N7505 using Tapatalk Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 meizu m2 note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 To G3 16gb 2gb ram edition στα 206 ευρώ όσα κι αν του προσάπτουν ορισμένοι έχει overall μια πολύ καλή κάμερα και είναι 5,5 ίντσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. April 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Για το meizu 2 note έχω ακούσει καλά λόγια, αλλά δεν είχα ποτέ και είμαι λίγο επιφυλακτικός. Η κάμερα του τι λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gredaizer Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 To G3 16gb 2gb ram edition στα 206 ευρώ όσα κι αν του προσάπτουν ορισμένοι έχει overall μια πολύ καλή κάμερα και είναι 5,5 ίντσες. +1 απο εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. April 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Διαβάζω εδώ μια σύγκριση ανάμεσα στα 2.... http://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7266&idPhone2=6294&sSearch1=&sSearch2=Lg+g3+edition Πιο φρέσκο το meizu 2 note, με καλύτερη δευτερεύουσα κάμερα....αλλά χωρίς ραδιοφωνο και αποσπόμενη μπαταρία Πιο παλιό το LG G3, με καλύτερη οθόνη, αναβαθμισιμο σε 6.0, ισοδύναμη κύρια κάμερα, + ραδιοφωνο και αποσπομενη μπαταρία Δύσκολη επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Έχοντας δει και τις δύο συσκευές από κοντά λόγω φίλων (την 32αρα εκδοση του G3) θα επέλεγα το G3 έστω και στη 16αρα του εκδοση. Η κάμερα του G3 είναι πολύ καλύτερη από του M2 Note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 (edited) Το Oppo find 7 με τελική τιμή στα 134€. Παραγγελία από το επίσημο site τους και το τηλέφωνο έρχεται από Αγγλία σε 4 μέρες. http://europe.oppostyle.com/find-7-flash-sale-1 Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 22, 2016 by giorgosgeo4 Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. April 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Προσανατολίζομαι προς LG G3 είτε καινούργιο με 2 gb ram και 16 gb αποθηκευτικού χώρου, ή μεταχειρισμένο ( 3-4 μηνών σε άριστη κατάσταση και εγγύηση) με 3 gb ram και 32 gb.....στα 200-210 ευρώ. Όσο για το oppo find 7, έχει ενδιαφέρουσα τιμή, αλλά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά δεν ξέρω πως τα πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Προσανατολίζομαι προς LG G3 είτε καινούργιο με 2 gb ram και 16 gb αποθηκευτικού χώρου, ή μεταχειρισμένο ( 3-4 μηνών σε άριστη κατάσταση και εγγύηση) με 3 gb ram και 32 gb.....στα 200-210 ευρώ. Όσο για το oppo find 7, έχει ενδιαφέρουσα τιμή, αλλά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά δεν ξέρω πως τα πάει. Ακριβώς ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το LG g3 έχει το find 7. Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Το Oppo Find 7 είναι αχτυπητο για την τιμή του. Δεν ξέρω μόνο τι γίνεται με τις αναβαθμίσεις της Oppo, 6.0 θα πάρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Καλό το oppo, αλλά φοράει ακόμα 4.3!! Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. April 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 (edited) Το Oppo Find 7 είναι αχτυπητο για την τιμή του. Δεν ξέρω μόνο τι γίνεται με τις αναβαθμίσεις της Oppo, 6.0 θα πάρει; Μάλλον όχι, δεν αναφέρεται στο πλάνο αναβαθμίσεων της OPPO. Μεταξύ των: - meizv 2 note - oppo find 7 και - lg g3 ----> ΚΑΤΑΛΉΓΩ ΣΤΟ LG G3 Θεωρώ ότι συνολικά είναι καλύτερο κινητό από τα άλλα δύο με: - σαφώς καλύτερη κάμερα, - ποιότητα κατασκευής ++, - θα πάρει την marsmellow 6.0, - ραδιόφωνο - αποσπώμενη μπαταρία 3000mah κοιτάω την έκδοση των 3gb ram με 32gb σε μεταχειρισμένο... αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση, καλοδεχούμενη, αλλιώς προχωράω :):):) ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!!! Edited April 22, 2016 by Green_Dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Το Oppo Find 7 είναι αχτυπητο για την τιμή του. Δεν ξέρω μόνο τι γίνεται με τις αναβαθμίσεις της Oppo, 6.0 θα πάρει; Τέλος τα κομμάτια παιδιά. Πήγα σήμερα να παραγγείλω για μένα και τον κολλητό μου να μας έρθει ακόμα πιο φθηνά και δεν σε αφήνει.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Τέλος τα κομμάτια παιδιά. Πήγα σήμερα να παραγγείλω για μένα και τον κολλητό μου να μας έρθει ακόμα πιο φθηνά και δεν σε αφήνει.:( Ξαναπροσπάθησε αργότερα ή αύριο. Το ίδιο έκανε σε μένα τις προηγούμενες μέρες και κάποια στιγμή τελικά έμπαινε κανονικά στο καλάθι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Ξαναπροσπάθησε αργότερα ή αύριο. Το ίδιο έκανε σε μένα τις προηγούμενες μέρες και κάποια στιγμή τελικά έμπαινε κανονικά στο καλάθι. αν και ημαστε of topic με pay pal γινεται κανονικα?η με χρεωστικη visa? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skotostra Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Μπορείς να δεις και το Vodafone Smart Ultra 6 στα 199€.Εγώ πριν λίγους μηνες ήμουν αναμεσα στο Meizu M2 Note και προτιμησα το SU6 λόγω εμφάνισης και υποστήριξη σε περιπτωση βλάβης μιας και η Meizu αν δεν κάνω λάθος δεν έχει service εντος Ελλάδας. Στο g3 δεν θα πηγαινα λόγω μπαταρίας αν και στα λεφτά που έχει σήμερα είναι σαφως ανώτερη γενικά απο τα 2 παραπάνω. Δες και ενα αναλυτικό review γιαυτο που σου προτεινα. http://in2mobile.gr/2016/01/31/vodafone-smart-ultra-6-review/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. April 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Μπορείς να δεις και το Vodafone Smart Ultra 6 στα 199€.Εγώ πριν λίγους μηνες ήμουν αναμεσα στο Meizu M2 Note και προτιμησα το SU6 λόγω εμφάνισης και υποστήριξη σε περιπτωση βλάβης μιας και η Meizu αν δεν κάνω λάθος δεν έχει service εντος Ελλάδας. Στο g3 δεν θα πηγαινα λόγω μπαταρίας αν και στα λεφτά που έχει σήμερα είναι σαφως ανώτερη γενικά απο τα 2 παραπάνω. Δες και ενα αναλυτικό review γιαυτο που σου προτεινα. http://in2mobile.gr/2016/01/31/vodafone-smart-ultra-6-review/ Σε ευχαριστώ για την πρόταση φίλε μου, θα το δω. Όπως λές το G3 είναι ανώτερο από τα 'αλλα δύο. όσο για τη μπαταρία, αφού είναι αποσπώμενη μπορείς με λίγα σχετικά χρήματα να έχεις όποια στιγμή θελήσεις μία καινούργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 αν και ημαστε of topic με pay pal γινεται κανονικα?η με χρεωστικη visa? Δεν έχω κάνει αγορά. Κάτω κάτω στο site έχει σήματα VISA, MASTERCARD και PAYPAL. Οπότε, paypal γίνεται σίγουρα για χρεωστικές δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Το Oppo Find 7 είναι αχτυπητο για την τιμή του. Δεν ξέρω μόνο τι γίνεται με τις αναβαθμίσεις της Oppo, 6.0 θα πάρει; Το πήρα εγώ με την προσφορά στα 134€. Ή oppo έχει βγάλει την colour OS σε, Android 5.0 και την Spectrum σε 5.1. Από ότι λένε θα αναβαθμίσει την Spectrum σε Android 6.0 που θα βρίσκεται και σε όλες τις μελλοντικές συσκευές της εταιρείας για τον δυτικό κόσμο. Την colour OS την παράτησαν. Ή τελευταία έκδοση είναι αυτή σε Android 5.0 και δεν θα πάρει άλλη αναβάθμιση. Το τηλέφωνο για τα λεφτά του είναι διαμάντι. Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts