Jump to content

msn messenger

dimangelid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έβαλα, δυστυχώς αναγκαστικά, το msn messenger στα windows 98. Παρόλο που έχω απενεργοποιήσει μια επιλογή για το messenger, ξεκινάει μόλις ανοίξω το outlook express. Πως θα το κάνω το ρημάδι να μην ανοίγει κάθε φορά; Μου την έχει δώσει πάρα πολύ :mad:
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Υπάρχει κατάλληλη ρύθμιση στα preferences του Outlook. Αλλά δεν είναι σίγουρο ότι παίζει πάντα...
HTC Desire Root User

Αρχικό Μήνυμα από τον dimangelid

Έβαλα, δυστυχώς αναγκαστικά, το msn messenger στα windows 98. Παρόλο που έχω απενεργοποιήσει μια επιλογή για το messenger, ξεκινάει μόλις ανοίξω το outlook express. Πως θα το κάνω το ρημάδι να μην ανοίγει κάθε φορά; Μου την έχει δώσει πάρα πολύ :mad:

ρώτα τον αγαπητό moderator ng78 να σου πει τον τρόπο... :cool:

τον έχει μάθει απέξω πια... :p

Αρχικό Μήνυμα από τον David

Υπάρχει κατάλληλη ρύθμιση στα preferences του Outlook. Αλλά δεν είναι σίγουρο ότι παίζει πάντα...

Αυτή την ρύθμιση έχω απενεργοποιήσει και συνεχίζει να ανοίγει...

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Αρχικό Μήνυμα από τον Nikos_s3

ρώτα τον αγαπητό moderator ng78 να σου πει τον τρόπο... :cool:

τον έχει μάθει απέξω πια... :p

:p Αν εννοείς το:

RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove :eek:

δεν το έχω μάθει ακόμα απ' έξω. :whistle:

dimangelid αν έχεις απενεργοποιήσει την αυτόματη εκκίνηση του MSN με το Outlook Express και παρόλα αυτά ακόμα ξεκινάει ο MSN, μάλλον έχεις κάποιο Hotmail account αποθηκευμένο στο Outlook Express.

Δοκίμασε το εξής: στο μητρώο των Windows (με προσοχή) βρες αυτό το κλειδί:

HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{FB7199AB-79BF-11d2-8D94-0000F875C541}\InProcServer32 :blink:

(Nikos_s3 ούτε αυτό το έχω μάθει απ' έξω :p )

στο δεξί μέρος του παραθύρου κάνε διπλό κλικ στην τιμή Default. Όταν ανοίξει το παράθυρο ιδιοτήτων σβήσε τελείως ό,τι γράφει και πάτα OK. Στο ίδιο κλειδί επίσης άνοιξε το sub-key LocalServer32 και με τον ίδιο τρόπο σβήσε τα περιεχόμενα της τιμής Default.

this signature is under heavy construction

Αρχικό Μήνυμα από τον ng78

:p Αν εννοείς το:

RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove :eek:

δεν το έχω μάθει ακόμα απ' έξω. :whistle:

dimangelid αν έχεις απενεργοποιήσει την αυτόματη εκκίνηση του MSN με το Outlook Express και παρόλα αυτά ακόμα ξεκινάει ο MSN, μάλλον έχεις κάποιο Hotmail account αποθηκευμένο στο Outlook Express.

Δοκίμασε το εξής: στο μητρώο των Windows (με προσοχή) βρες αυτό το κλειδί:

HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{FB7199AB-79BF-11d2-8D94-0000F875C541}\InProcServer32 :blink:

(Nikos_s3 ούτε αυτό το έχω μάθει απ' έξω :p )

στο δεξί μέρος του παραθύρου κάνε διπλό κλικ στην τιμή Default. Όταν ανοίξει το παράθυρο ιδιοτήτων σβήσε τελείως ό,τι γράφει και πάτα OK. Στο ίδιο κλειδί επίσης άνοιξε το sub-key LocalServer32 και με τον ίδιο τρόπο σβήσε τα περιεχόμενα της τιμής Default.

Δεν έχω κανέναν λογαριασμό hotmail! Θα κάνω αυτό που μου είπες μόλις μπω στα 98 και θα σου πω τι έγινε γιατί τώρα είμαι με τα xp!

Αρχικό Μήνυμα από τον dimangelid

Δεν έχω κανέναν λογαριασμό hotmail! Θα κάνω αυτό που μου είπες μόλις μπω στα 98 και θα σου πω τι έγινε γιατί τώρα είμαι με τα xp!

Χίλια ευχαριστώ ng78! Δεν ξεκινάει πλέον!