Teo Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 (edited) Το πηρα τελικα απο το phone gallery edge silver. Πως μπορω να δω αν ειναι branded γιατι απο εφαρμογες και τετοια ειναι κομπλε. Δεν μπορω να βρω πως το τσεκαρουμε με το kies. Επανερχομαι..μου εβγαλε αυτο http://i176.photobucket.com/albums/w182/lefteris112/Untitled_zpsg6sdzijj.png Απ οσο εψαξα ειναι unbranded ireland XEH= unbranded Hungary Edited February 4, 2017 by Teo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrSpairous Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 ενδιαφέρομαι και εγώ να το πάρω από το phonegallery.. έχει μέσα εφαρμογές σε άλλη γλώσσα; ή κάτι άλλο ενοχλητικό; τι σου είπαν ότι ισχύει για την εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Το πηρα τελικα απο το phone gallery edge silver. Πως μπορω να δω αν ειναι branded γιατι απο εφαρμογες και τετοια ειναι κομπλε. Δεν μπορω να βρω πως το τσεκαρουμε με το kies. Επανερχομαι..μου εβγαλε αυτο http://i176.photobucket.com/albums/w182/lefteris112/Untitled_zpsg6sdzijj.png Απ οσο εψαξα ειναι unbranded ireland Ποια ειναι η χωρα κατασκευης του;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Ποια ειναι η χωρα κατασκευης του;;;; Η χώρα προορισμού είναι η Ουγγαρία (XEH). Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Η χώρα προορισμού είναι η Ουγγαρία (XEH). Εννοω χωρα κατασκευης....Made in Αν εχεις το Phone info γραφει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 (edited) Εννοω χωρα κατασκευης....Made in Αν εχεις το Phone info γραφει.... Made in vietnam είναι το δικό μου και μιας φίλης που το πήρε σε χρυσό 2 μέρες μετά. Το χρυσό μάλιστα το εδινε σαν branded το phonegallery αλλά τελικά δεν ηταν. Και τα δύο Ουγγαρίας unbranded. ενδιαφέρομαι και εγώ να το πάρω από το phonegallery.. έχει μέσα εφαρμογές σε άλλη γλώσσα; ή κάτι άλλο ενοχλητικό; τι σου είπαν ότι ισχύει για την εγγύηση; Δεν είχε τίποτα παράξενο από εφαρμογές. Τι εννοείς για την εγγύηση... 2 χρόνια κανονικά από το επίσημο service της samsung έχει. Edited February 9, 2017 by lefteris112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 καλησπερα , ειχα μια απορια σημερα , τελικα υπαρχει η συσκευη που8ενα για αγορα σε piano black? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Piano black δεν υπαρχει συσκευη!black pearl θες να πεις.αυτη η εκδοση βγαινει μονο κορεα και ειναι στα 128 gb! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas1997 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Παιδια καλησπερα.. Θελω να μαθω κατα το ποσο το σκρουτζ και τα καταστηματα του ειναι εγγριμενα με την εννοια πως η συσκευη που θα αγορασω ειναι η αυθεντικη και οτι δεν θα μου δημιουργησει οποιονδηποτε προβλημα.. Καπου ακουσα πως δεν ειναι τα ιδια παραδειγμα οταν τα αγοραζεις απο μεγαλα καταστηματα (κοτσοβολος, γερμανος, public κτλπ).. Εχω ακουσει κακα λογια επειδη για παραδειγμα το Σ7 το εχουνε στα 438€ και στην κυπρο που ζω στα 600 σχεδον 150€ διαφορα πεστε μου την γνωμη σας.. Ευχαριστωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Garthess Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Παιδια καλησπερα.. Θελω να μαθω κατα το ποσο το σκρουτζ και τα καταστηματα του ειναι εγγριμενα με την εννοια πως η συσκευη που θα αγορασω ειναι η αυθεντικη και οτι δεν θα μου δημιουργησει οποιονδηποτε προβλημα.. Καπου ακουσα πως δεν ειναι τα ιδια παραδειγμα οταν τα αγοραζεις απο μεγαλα καταστηματα (κοτσοβολος, γερμανος, public κτλπ).. Εχω ακουσει κακα λογια επειδη για παραδειγμα το Σ7 το εχουνε στα 438€ και στην κυπρο που ζω στα 600 σχεδον 150€ διαφορα πεστε μου την γνωμη σας.. Ευχαριστωω Kανένα απολύτως πρόβλημα δεν έχουν τα κινητά από μαγαζιά στο σκρουτζ, αρκεί να επιλέξεις μαγαζί με πολλές αξιολογήσεις (Kaizer, citisshop, phonegallery) και να σιγουρευτείς πρώτα ότι δίνει DOA. Κατα τ' άλλα μιά χαρά αυθεντικά είναι, προοριζόμενα για ευρωπαικές αγορές. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Καλησπέρα, αγόρασα το κινητο κάπου στον Δεκέμβρη....επειδή ήμουν άσχετος με αγορά από skroutzomagazo το κινητο ήταν από edeal που έγραφε branded. Όταν το πήρα με το Phone info ήταν unbranded xeo/ Poland. Είχα πάρει τηλέφωνο Samsung για να δω τι παίζει με imei και μου λέει ότι χώρα προορισμού ήταν η Ιταλία. Επειδή διάβασα σε προηγούμενη σελίδα ότι γίνονται κάτι απάτες από skroutzomagazo λέτε να παίζει κάτι τέτοιο και με το δικό μου? Να είναι branded Ιταλίας και μετά να του φόρεσαν ρομ Πολωνίας για να φαίνεται unbranded? Πως μπορώ να το δω?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas1997 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Kανένα απολύτως πρόβλημα δεν έχουν τα κινητά από μαγαζιά στο σκρουτζ, αρκεί να επιλέξεις μαγαζί με πολλές αξιολογήσεις (Kaizer, citisshop, phonegallery) και να σιγουρευτείς πρώτα ότι δίνει DOA. Κατα τ' άλλα μιά χαρά αυθεντικά είναι, προοριζόμενα για ευρωπαικές αγορές. :) Ναι φιλε δεν εχω ιδεα τι ειναι το DOA που λεεις.. Και εγω αποτι ειδα για αποστολη στην κυπρο ειναι το kaizerstore.. (Μπορεις να μου στηλεις προσωπικο μηνυμα να μιλισουμε μεταξυ μας να μου εξηγησεις); απο που καταλαβω απο που ειναι αυθεντικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Υπαρχει καποιο καταστημα απο σκροθτζ που να δεχεται επιδοτηση απο vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Υπαρχει καποιο καταστημα απο σκροθτζ που να δεχεται επιδοτηση απο vodafone? Παλιότερα υπήρχε τέτοια δυνατότητα στο mobilehellas.Μιλαω για πριν 3-4 χρόνια.Δεν γνωρίζω πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Με ρώταγε ένας φίλος σήμερα γιατί στη vodafone του είπαν 700 και ότι δεν το έχουν κιόλας γιατί θα βγει το s8. Περίμενε του λέει η πωλήτρια για το s8... 50 ευρώ διαφορά θα έχουν το πολύ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alt3rnative Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Παιδια για να μαθω χωρα προορισμου κι αν ειναι branded πρεπει να περασω το kies? Με το imei δεν γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Παιδια για να μαθω χωρα προορισμου κι αν ειναι branded πρεπει να περασω το kies? Με το imei δεν γινεται? Κατέβασε το phone info Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alt3rnative Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Χωρα προελευσης ειναι το csc country? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Χωρα προελευσης ειναι το csc country? Ναι Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 παιδια εδω λετε να παιζει τυπογραφικο? Samsung Galaxy S7 Edge G9350 4G LTE 32GB (Dual Sim) (ohne SIM-Lock) - Gold 480,99€ ??? https://www.eglobalcentral.de/samsung-galaxy-s7-g930fd-4g-lte-32gb-dual-sim-ohne-sim-lock-gold.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xriantw Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Στο skroutz υπαρχουν 2 version, g930f και g930. Ποια ειναι με τον exynos? Επισης η τιμη πεφτει 20 ευρω το μηνα περιπου. Μπορει να ανεβει παλι οταν βγει το s8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Ενα ερχεται ευρωπη ελλαδα και ειναι μονο με ezynoa 8890 sm-g935f !μονο αμερικη,κινα 820! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 (edited) Παρήγγειλα από t-dimension7 (http://www.ebay.com/itm/262902600217?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT)το συγκεκριμένο μοντέλο. Είναι κάποια έκδοση με διαφορές ή ασυμβατότητα με τα δίκτυα μας? Υπάρχει τρόπος να δούμε αν και πόσες ώρες λειτουργίας έχει μία καινούρια συσκευή? Edited May 18, 2017 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Κανονικες ειναι μπαντες οπως και στο απλο f! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Βλέποντας για αγορά του s7 edge παρατηρώ το g935f και χωρίς f στο skroutz. Ποιο να προτιμήσω; Επίσης σε κάποια γράφει branded σε λευκό χρώμα π.χ. ενώ στο μαύρο δεν αναφέρει κάτι. Το kaizerstore πουτ βλέπω δεν γράφει πουθενά κάτι και είναι g935f. Τι να προσέξω; Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts