lifeowner771 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Άμα δεν το έχεις στο performance mode, κάποιες εφαρμογές μειώνουν αυτόματα τη φωτεινότητα. Πχ το Chrome. Αυτό γινεται όταν έχεις δυνατά τη φωτεινότητα από ότι έχω παρατηρήσει. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το δικό μου πρόβλημα. Πως μπαίνουν τα music controls, όπως υπάρχουν στη stock εφαρμογή και στο Spotify. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 ενταξει ρε παιδες να το τεσταρω ηθελα καινα χαρω την οθοναρα του :) η μπαταρια παντως αν και κραταει το σπαστικο ειναι οτι αν το χρησιμοποιεις την ωρα που φορτιζει δε παιρνει μενει στασιμη. μαλλον επειδη δε κανει fast charging Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Γι' αυτό δεν ξέρω. Μιας και δεν δουλεύω τον φορτιστή του. Νομιζω όμως ότι είναι 2Α, ο δικός του. Θα έπρεπε να κάνει fast charging. Προσωπικά όμως το αποφεύγω γιατί την μπαταρία την ξεκολ....ζει! Ούτε τον μισό χρόνο της ζωής της δεν θα σου αντέξει, αν την έχεις συνεχώς στο γρήγορο. Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 νομιζω ειναι 5v 2a αλλα δεν ειναιfast. fast ειναι 9v 2a κατι τετοιο.. γυρω στις 2 ωρες κανει να φορτισει. και στο λαπτοπ που το βαλα με καλωδιο δεν πηρε ουτε 1% για κανα μισαωρο που ταφησα Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Α μάλιστα! Δεν το ήξερα! Δεν τον έχω βγάλει καν απο το κουτάκι του. Απο εποχής s5 έχω έναν huawei 5v/1A και αυτόν δουλεύω με 3-4 κινητά που είχα στην σειρά. Όπως έγραψα όμως δεν το θέλω καν το φαστ. Την ξεπατωνει την μπαταρία. Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 ναι αλλα να ρωτησω κατι πως γινεται στο λαπτοπ να μη φορτιζει ουτε 1% για πανω απο μιση ωρα Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Σε τι usb πόρτα το εβαλες? 2 ή 3? Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 δε ξερω εχει 2 3 δεν ειδα τι ειναι Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 (edited) Σε τι usb πόρτα το εβαλες? 2 ή 3? Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ποιες οι διαφορες της 2 με τη 3?γιατί βρηκα ποιες ειναι Edited September 4, 2016 by Johny-B Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms!!! Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 ποιες οι διαφορες της 2 με τη 3?γτ βρηκα ποιες ειναι http://www.diffen.com/difference/USB_2.0_vs_USB_3.0 Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Δυο νεα χρωματα για το P9. Αμα το φερει κανα σκρουτζομαγαζο, σκεφτομαι να το τσιμπησω. Πολυ ομορφο ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Tο γκρι δεν υπήρχε? Εχω την εντύπωση οτι το κάνανε σαν το plus λιγο glossy και οχι ματ. Ομορφο και το κοκκινο πάντως. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Eιναι ελαφρυ μπλε απο οτι διαβασα οχι γκρι :) To κοκκινο ειναι τουμπανο παντως. Μακαρι να ερθει εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Μπορει καποιος να μου στειλει λινκ με μαγαζια που πουλανε προστατευτικα οθονης στην αθηνα?Ζελατινα η γυαλι δεν εχω θεμα,απλα να ναι μαγαζι και να ναι δοκιμασμενο.Γιατι εχω παρει 3 διαφορετικα και η ζελατινα αφηνει κενο 2 3 χιλιοστα στις ακρες απτα πλαγια και το γυαλι δεν εφαρμοζει λογω της οθονης Ευχαριστω πολυ Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Αντιγράφει την HTC και το Deep Garnet του Α9 ; :shifty: Πολύ ωραίο χρώμα, θα το τιμήσω και εγώ μελλοντικά. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Δυο νεα χρωματα για το P9. Αμα το φερει κανα σκρουτζομαγαζο, σκεφτομαι να το τσιμπησω. Πολυ ομορφο ειναι. Θα βγουν όμως για την L9 έκδοση? Μακάρι! Το κοκκινάκι είναι π α ν έ μ ο ρ φ ο!!!! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Ξερει κανεις πως αλλάζουμε fonts?οχι Μέγεθος..αυτο το βρηκα ...γραμματοσειρές πως αλλαζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Ξερει κανεις πως αλλάζουμε fonts?οχι Μέγεθος..αυτο το βρηκα ...γραμματοσειρές πως αλλαζουμε? Αλλάζοντας θέματα νομίζω. Δεν ξέρω να γίνεται μεμονωμένα. Χωρίς root τουλάχιστον!:rolleyes: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Το δίκαρτο το έχει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Καλησπερα παιδια,σημερα λεω να κανω και εγω να δωσω το τελειο mate s μου και να παω στο p9!!!Αξιζει λετε???Και αν ναι πως μπορω να καταλαβω οτι ειναι unbranded??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Αν είναι τέλειο γιατί θες να το δώσεις? Εντάξει, πέρα από την πλάκα δεν υπάρχει επαφή ανάμεσα στα δύο τηλέφωνα. Κα ειδικά στην μπαταρία. Τώρα για unbrand δυστυχώς δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος διαπίστωσης εκ των προτέρων. Αν γνωρίζει κάποιος άλλος κάτι σχετικά ας βοηθήσει. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Δυστυχώς εμένα το δικό μου είναι Vodafone branded κ μόλις χτες μου ήρθε b133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Αν είναι τέλειο γιατί θες να το δώσεις? Εντάξει, πέρα από την πλάκα δεν υπάρχει επαφή ανάμεσα στα δύο τηλέφωνα. Κα ειδικά στην μπαταρία. Τώρα για unbrand δυστυχώς δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος διαπίστωσης εκ των προτέρων. Αν γνωρίζει κάποιος άλλος κάτι σχετικά ας βοηθήσει. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕνας λογος ειναι η μπαταρια και επισης και η καμερα!!! Αααα δηλαδη το παιρνω και το εξακριβωνω οταν το ανοιξω???Απο phonegalery θα το παρω αλλα δεν γραφει κατι για branded τι να πω δεν ξερω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Ναι, δυστυχώς δεν έχει κάποιο διακριτικό στο κουτί. Ίσως αν κάποιος φίλος που το πήρε και ήταν unbranded μας πει απο ποιό κατάστημα το αγόρασε. Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 ρε παιδια εχει το κινητο απο μονο του καποια λειτουργια οταν ειναι στο φως του ηλιου να ασπριζει καπως την οθονη γενικα σε φωτεινο περιβαλλον? και οταν εισαι σε πιο σκοτεινο να λειτουργουν κανονικα τα χρωματα? Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts