Jump to content

Dvd ripping

szzs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει πρόγραμμα που να κάνει ένα ακριβές back up ενός dvd, περνώντας χωρίς να σταματάει σε πιθανά λάθη κατά την ανάγνωση του δίσκου; Έχω δοκιμάσει nero, dvd shrink, dvd decrypter, clone dvd και δε γίνεται τίποτα. Μου βγάζει συνέχεια "Σφάλμα κυκλικού πλεονασμού".

Προφανώς, είναι «χτηπημένο» το DVD. Νομίζω το DVD Decrypter έχει την δυνατότητα να αγνοεί (ignore) τα λάθη, αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα, καθώς χάνεις δεδομένα (frames στην περίπτωση ταινιών).

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Φυσικά δεν έχει νόημα.Δεν είναι θέμα προγράμματος είναι θέμα κατεστραμένου δίσκου.Ακόμη και αν γίνει αυτό που λές,η ταινία θα γραφτεί διακεκομένη με ελλείψεις οι οποίες θα φανούν κατά την αναπαραγώγή.Μπορεί να είναι απο μηδαμινές εώς τεράστιες.Δεν αξίζει ο κόπος να αντιγράψεις μια κατεστραμένη ταινία..οπότε σταμάτα να νοικιάζεις dvd από το seven και βρές ένα άλλο videoclub στο οποίο δεν παίζουν hokey με τα dvd τους :p
iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Το ίδιο μήνυμα μου έβγαλε και εμένα στην ταινία "The day after tommorow" και στα δύο dvd που περιείχε το πακέτο. Δοκίμασα όλα αυτά τα προγράμματα και δεν κατάφερα τίποτα. Ακόμα και το dvd decrypter κόλλησε. Μήπως έχουν βγει καινούργια κλειδώματα? Είναι η μόνη ταινία που δεν κατάφερα να γράψω.

Φυσικά δεν έχει νόημα.Δεν είναι θέμα προγράμματος είναι θέμα κατεστραμένου δίσκου.Ακόμη και αν γίνει αυτό που λές,η ταινία θα γραφτεί διακεκομένη με ελλείψεις οι οποίες θα φανούν κατά την αναπαραγώγή.Μπορεί να είναι απο μηδαμινές εώς τεράστιες.Δεν αξίζει ο κόπος να αντιγράψεις μια κατεστραμένη ταινία..οπότε σταμάτα να νοικιάζεις dvd από το seven και βρές ένα άλλο videoclub στο οποίο δεν παίζουν hokey με τα dvd τους :p

Αν βρεις τέτοιο videoclub πες μου και εμένα... :D Τελικά τα DVD μάλλον δεν κάνουν για ενοικίαση. :(

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αν βρεις τέτοιο videoclub πες μου και εμένα... Τελικά τα DVD μάλλον δεν κάνουν για ενοικίαση.

Απλά επιστρέφεις το dvd πίσω και τους ζητάς να σου δώσουν άλλο. Από το δικό μου video club 1/100 δισκάκια θα έχει κάποιο πρόβλημα. Αυτό το ποσοστό είναι σίγουρα καλύτερο από τις κασέτες που ναι μεν έπαιζαν όλες, αλλά με άθλια ποιότητα από το πολύ παίξιμο και από τις σκόνες που μαζεύανε από τις κεφαλές του κάθε "παρακατιανού" video player.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

Για να αποφύγεις το μήνυμα κυκλικού πλεονασμού, φτάνει να περάσεις το dvd Πρώτα στο σκληρό σου δίσκο με dvd decoder και μετά με dvd shrink π.χ. να το ripάρεις.
Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr

Tα CRC errors οφείλονται σε πρόβλημα του δίσκου, αλλά εξαρτάται και από το drive αν θα μπορέσει να διαβάσει τα δεδομένα που υπάρχουν στη συγκεκριμένη περιοχή. Δεν είναι θέμα κλειδώματος κλπ. Ο τρόπος προστασίας στα DVD Video είναι δεδομένος, δεν υπάρχει άλλος και με το DVD Decrypter παρακάμπτεται. Αν δεν μπορείς να διαβάσεις συγκεκριμένα δισκάκια, δοκίμασε τα σε άλλο drive να δεις τι γίνεται.

Απλά επιστρέφεις το dvd πίσω και τους ζητάς να σου δώσουν άλλο. Από το δικό μου video club 1/100 δισκάκια θα έχει κάποιο πρόβλημα. Αυτό το ποσοστό είναι σίγουρα καλύτερο από τις κασέτες που ναι μεν έπαιζαν όλες, αλλά με άθλια ποιότητα από το πολύ παίξιμο και από τις σκόνες που μαζεύανε από τις κεφαλές του κάθε "παρακατιανού" video player.

Εντάξει, το παράκανα λίγο όταν είπα ότι τα DVD δεν κάνουν για ενοικίαση. Με την διόρθωση λαθών που έχουν τα player τις περισσότερες φορές δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Πρέπει να είναι αρκετά βρώμικο ή/και γρατζουνισμένο για να κάνει σπασίματα. Το κακό με το ripping είναι ότι ακόμα και τα μικρότερα λάθη «χτυπάνε».

Και κάτι άλλο, μήπως να αλλάζαμε τον τίτλο του thread σε «Προβλήματα κατά το ripping» ή κάτι παρόμοιο; Δεν είναι πολύ γενικός τώρα;

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Μου έτυχε και μένα μια τέτοια περίπτωση με την ταινία Gangs Of New York την πηρα κιολας απο 2 video club και παλι τα ίδια...Ισως να είναι μονο τροπος προστασιας :) :) :) δισκος με σφαλματα :) :)
Υπογραφή....

Εμένα μου το έκανε παλιά μερικές φορές ο DVDDecypter αλλά δεν έβλεπα καμία διαφορά στην τελική ταινία. Μάλλον ήταν μηδαμινά λαθάκια.

Το ίδιο μήνυμα μου έβγαλε και εμένα στην ταινία "The day after tommorow" και στα δύο dvd που περιείχε το πακέτο. Δοκίμασα όλα αυτά τα προγράμματα και δεν κατάφερα τίποτα. Ακόμα και το dvd decrypter κόλλησε. Μήπως έχουν βγει καινούργια κλειδώματα? Είναι η μόνη ταινία που δεν κατάφερα να γράψω.

Νο :alien:

:p Θα ήταν σκαμένα τα δισκάκια που νοίκιασες :p

Το DVD Shrink μια χαρα το αντιγράφει...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

ahh.. to gnosto Cyclic Redundancy Check..

oti programa kai na valeis.. ma oti, oti kai na kaneis den tha sto grapsei..

auto ofeilete eite stin "kaki eggrafi"/"download" tou cd/dvd kai spaei kiriolektika karidia..

to mono pou mporeis na kaneis einai na ksanakatevaseis/ksanagrapseis to idio cd/dvd apo allo source :alien: