billerr Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Παλικάρια ψάχνω να κανω video call μισή ώρα τώρα και δεν βρίσκω πως γίνεται. Το έχετε βρει που είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Αυτη τη σιγουρια σας για τις βιντεοκλησεις δεν εχω καταλαβει πού την αντλειτε.. Η τελευταια βιντεοκληση θα εχει γινει περιπου το 2009... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Tα περισσότερα παλιότερα mtk με jb ισως και ΚΚ μέχρι και πρόσφατα είχαν κανονικά επιλογή για βιντεοκλήση απο την 5αρα και μετά την αφαίρεσαν Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Πλάκα κάνεις; Εχω κάτι συγγενείς δεινοσαυρους και την χρησιμοποιούσα μαζί τους. Άσε που δεν χρειάζονται δεδομένα για βίντεο κλίση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Μπορουμε να κλειδωσουμε apl με δακτυλικο αποτυπωμα και αν ναι πως γινετε (θελω ν κλειδώσω εικονίδιο απο τραπεζα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Μπορουμε να κλειδωσουμε apl με δακτυλικο αποτυπωμα και αν ναι πως γινετε (θελω ν κλειδώσω εικονίδιο απο τραπεζα) Βάλε την εφαρμογή finger security και μπορείς να ορισεις απο εκεί ποιες εφαρμογες θα ξεκλειδώνουν με το δακτυλικό αποτύπωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogia Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΑΦΗ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ...........ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ............ΟΥΤΕ ΣΒΗΝΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ!................ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ -Α ΛΥΣΗ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΑΦΗ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ...........ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ............ΟΥΤΕ ΣΒΗΝΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ!................ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ -Α ΛΥΣΗ? Και νομίζεις ότι αν φωνάζεις θα φοβηθεί και θα φτιαχτεί μόνο του;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΑΦΗ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ...........ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ............ΟΥΤΕ ΣΒΗΝΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ!................ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ -Α ΛΥΣΗ? Πατά παρατεταγμένα το power και μην το αφήνεις μέχρι σβήσει'..... Sent from my 2013023 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Παιδιά, υπάρχει θήκη σιλικόνης για το κινητό? Όχι σκληρό πλαστικό...σιλικόνη μαλακή? Αν κάποιος γνωρίζει .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tutuyo Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 (edited) Δεν εχω καταλαβει εαν ειναι σιλικονης η σκληρο πλαστικο,παντως εγω τσιμπησα αυτη http://www.gearbest.com/cases-leather/pp_415494.html Update:Για να λειτουργησει το unlock του System Tuner UI,πρεπει να εχεις κανει enable το Developer Mode,πατωτας πολλες φορες στο build In other news, βρηκα το εξης. Στο Android 6.0 το σεταρισμα των notifications ειναι κρυμενο. Εαν κατεβασεις το notifications tray απο επανω και κρατησεις πατημενο το δαχτυλο σου πανω στο γραναζακι των settings (επανω δεξια) εμφανιζεται ενα νεο μενου μετα το About Phone που λεγεται System UI tuner. Απο αυτο μπορεις οχι μονο να επειλεξεις ποια Quick Settings θελεις να εμφανιζονται στο notification bar αλλα και εαν θελέις να εμφανιζεται το ποσοστο στην μπαταρια!:D Προσπαθουσα να βρω ενα τροπο να βγαλω ενα Sync Now shortcut,αντι να εχω τα accounts μου σε auto-sync συνεχεια,αλλα δυστυχως αυτο δεν το βρηκα Edited August 9, 2016 by tutuyo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Η παραπάνω θήκη είναι σκληρό πλαστικό ... Καλή τιμή την τσίμπησες ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
comandasalamanda Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 εγώ περιμένω αυτή τη θήκη σε κάνα 10ήμερο http://www.gearbest.com/cases-leather/pp_415496.html δεν έχει παράθυρο αλλά δεν με πειράζει. την έχει κανείς? κουμπώνει καλά? Θα μπορέσεις σε παρακαλώ να στείλει mini review ή και καμιά φωτο; Γιατί ή μαμά flip case είναι λίγο ασχημούλα και αυτή φαίνεται ενδιαφέρουσα.. Use your phone only as it was your personal assistant. Don't waste moments. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Θα μπορέσεις σε παρακαλώ να στείλει mini review ή και καμιά φωτο; Γιατί ή μαμά flip case είναι λίγο ασχημούλα και αυτή φαίνεται ενδιαφέρουσα.. Use your phone only as it was your personal assistant. Don't waste moments. Μονο αυτη προτιμω. Απο τις καλυτερες θηκες που εχω παρει. Προχωρα!:) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Μονο αυτη προτιμω. Απο τις καλυτερες θηκες που εχω παρει. Προχωρα!:) Χρόνια Πολλά Την πηρα και εγω ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisfire Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Καλησπέρα και Χρόνια πολλά με υγεία.. 1) vernee-thor 2) oukitel-k6000-pro στην σύγκρηση των δύο http://www.kimovil.com/el/sygkrish/oukitel-k6000-pro,vernee-thor μου φαίνονται ιδίων επιδόσεων... κοντινές τιμές.... δίλημμα!!! (για πρόταση αγοράς...για brother's wife) (προσωπικά θα έπαιρνα το 5.5άρι γιατί αυτό δουλεύω και δεν μπορώ να επιστρέψω σε μικρότερο...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Καλησπέρα και Χρόνια πολλά με υγεία.. 1) vernee-thor 2) oukitel-k6000-pro στην σύγκρηση των δύο http://www.kimovil.com/el/sygkrish/oukitel-k6000-pro,vernee-thor μου φαίνονται ιδίων επιδόσεων... κοντινές τιμές.... δίλημμα!!! (για πρόταση αγοράς...για brother's wife) (προσωπικά θα έπαιρνα το 5.5άρι γιατί αυτό δουλεύω και δεν μπορώ να επιστρέψω σε μικρότερο...) Ριξε μια ματια και στο βαρος! Αφου προκειται για γυναικα, θα πρεπει να σε προβληματισει. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisfire Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Ριξε μια ματια και στο βαρος! Αφου προκειται για γυναικα, θα πρεπει να σε προβληματισει. ...'οντως.... αυτό δεν το σκέφτηκα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Ως γυναίκα κι έχοντας πιάσει και τα δύο αυτά κινητά στα χέρια μου... ούτε να σου περνάει απ το μυαλο το oukitel. Vernee με 1000 .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthegreat Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Καλημέρα. Έχω παρατηρήσει μετά το τελευταίο update μεγαλύτερη κατανάλωση στην μπαταρία. Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος στο κινητό του??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 (edited) Δύσκολο να καταλάβουμε την διαφορά αν υπάρχει. Για δοκίμασε να μιλήσεις με νούμερα. Εγω εχω κολλήσει με ενα παιχνιδάκι αυτές τις μέρες και τώρα το έβαλα για φόρτιση. 7 ώρες λειτουργία με 3μισή ώρες οθόνη τώρα έκλεισε. ---- Τώρα που γύρισα σε παλιό μου μήνυμα είδα ότι στις 9 ώρες είχα 4 ώρες οθόνη. Edited August 17, 2016 by billerr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteveAnto Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Παιδιά επιδή ενδιαφέρομαι για το κινητό . Κάποια αξιόλογη σελίδα σε καλή τιμή ? Προς το παρόν έχω καταλήξει απο την to2c.com στα 112 ευρώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Παιδιά επιδή ενδιαφέρομαι για το κινητό . Κάποια αξιόλογη σελίδα σε καλή τιμή ? Προς το παρόν έχω καταλήξει απο την to2c.com στα 112 ευρώ . Το κινητο εναι πολυ καλη περιπτωση και το παρακολουθω. Εχω παρατηρησει οτι η τιμη του δεν πεφτει οπως σε αλλες συσκευες. Αυτο συμβαινει σε λιγες περιπτωσεις και νομιζω οτι δειχνει κατι! Παρτο λοιπον οπου το βρεις φθηνοτερα αλλα και εχεις εμπιστοσυνη σαν μαγαζι. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteveAnto Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Το κινητο εναι πολυ καλη περιπτωση και το παρακολουθω. Εχω παρατηρησει οτι η τιμη του δεν πεφτει οπως σε αλλες συσκευες. Αυτο συμβαινει σε λιγες περιπτωσεις και νομιζω οτι δειχνει κατι! Παρτο λοιπον οπου το βρεις φθηνοτερα αλλα και εχεις εμπιστοσυνη σαν μαγαζι. Δεν ξέρω και πολλές ιστοσελίδες με κινέζικα προϊόντα για να διαλέξω :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Vickmall στα 110€. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts