Kos_77 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Ναι σωστά αν και είχα διαβάσει και πριν μήνες οτι θα δούμε κατι πραγματικά καλο εντός 17 η και 18 δεν εχω θεμα να περιμένω εως δω αυτά που θέλω minimum. Μάλλον το 2018 θα δούμε πιστεύω σοβαρές αλλαγές στα tablets, θα είναι η χρόνια τους. Το 2017 θα είναι η χρόνια αλλαγής στα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Μάλλον το 2018 θα δούμε πιστεύω σοβαρές αλλαγές στα tablets, θα είναι η χρόνια τους. Το 2017 θα είναι η χρόνια αλλαγής στα κινητά. Παίζει και αυτο το σενάριο δυνατά. Εγώ υπομονή εχω πάντως.:lol: Αν θέλει λεφτά απο εμένα η Apple θα πρέπει να δώσει πολυ παραπάνω πράγματα για να αναβαθμισω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Παίζει και αυτο το σενάριο δυνατά. Εγώ υπομονή εχω πάντως.:lol: Αν θέλει λεφτά απο εμένα η Apple θα πρέπει να δώσει πολυ παραπάνω πράγματα για να αναβαθμισω. Πολυ σωστά τα λες. Ελπίζω να δώσει κάτι δυνατό στις 9.7 ίντσες και να μην είναι απλά ένας φτωχός συγγενής των 10.5 και 12.9 ιντσών αν ισχύουν οι φήμες. Θεωρώ ιδανικές τις 9.7 όσο αφορά ευκολία φορητότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 το αγοραζεις οταν το χρειαζεσαι. Εαν ειναι να περιμενεις το νεο μοντελο, τοτε καθε φορα αυτο θα κανεις. Δεν αξιζει. Χτυπα το pro τωρα να το χαρεις. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 το αγοραζεις οταν το χρειαζεσαι. Εαν ειναι να περιμενεις το νεο μοντελο, τοτε καθε φορα αυτο θα κανεις. Δεν αξιζει. Χτυπα το pro τωρα να το χαρεις. Συμφωνώ... ούτως ή άλλως η συγκεκριμένη συσκευή έχει πολύ μέλλον τόσο από θέμα δυνατοτήτων, όσο και από θέμα υποστήριξης από την εταιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 λοιπόν μετά από 3 ημέρες μπορώ να πω τα εξής: Το Pencil δεν είναι όσο productive Περίμενα. Βασικά περισσότερο μάλλον για ζωγραφική το έκανα γιατί δυσκολεύομαι να βρω εφαρμογή για την επαγγελματική χρήση που το θέλω (ακόμα και το evernote έχει lag) Η ταχύτητά του δεν ειναι όσο καλή όσο θα ήθελα το μέγεθος και η οθόνη ειναι μάλλον Best of class Μάλλον μετάνιωσα για την αγορά Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Ρε παιδιά να ρωτήσω κατι. Όταν βγάζετε φωτο κατι σε κοντινή απόσταση, παρατηρείτε η φωτο να βγαίνει λες και της έχετε βάλει smooth effect ? πχ βγάζω το σκύλο μου που κάθεται δίπλα μου και βγαίνει λες και του χω βάλει εφέ να του σβήσω τις ρυτίδες... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Ρε παιδιά να ρωτήσω κατι. Όταν βγάζετε φωτο κατι σε κοντινή απόσταση, παρατηρείτε η φωτο να βγαίνει λες και της έχετε βάλει smooth effect ? πχ βγάζω το σκύλο μου που κάθεται δίπλα μου και βγαίνει λες και του χω βάλει εφέ να του σβήσω τις ρυτίδες... Αν δεν εστιασει σωστα λογικο ειναι το "εφε"! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Όχι όχι δεν αναφέρομαι σε blur-bokeh. Αυτο το κάνει μια χαρά Πχ https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161013/10be8e1922c751130c1192e013724d02.jpg Ορίστε παράδειγμα γι αυτο που λέω εγώ, ενώ έχω εστιάσει πανω στο σκυλί https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161013/068613ff4865e181f06f867de3a270f6.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161013/f242b570cc75b92c7d49e08ac66d233e.jpg Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Ερώτηση. Σκέφτομαι να πάρω το tablet και θέλω να ξέρω αν υπάρχουν εφαρμογές τύπου mtorrent και bsplayer ώστε να κατεβάζω ταινίες κλπ.? Δεν είχα συσκευή Apple ποτέ γιαυτό ρωτάω δεν ξέρω τι παίζει. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Ερώτηση. Σκέφτομαι να πάρω το tablet και θέλω να ξέρω αν υπάρχουν εφαρμογές τύπου mtorrent και bsplayer ώστε να κατεβάζω ταινίες κλπ.? Δεν είχα συσκευή Apple ποτέ γιαυτό ρωτάω δεν ξέρω τι παίζει. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η λογικη "κατεβάσματος" ταινιών δεν υπάρχει στην Apple! Μόνο μέσω iTunes μέσω συγχρονισμού! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Η λογικη "κατεβάσματος" ταινιών δεν υπάρχει στην Apple! Μόνο μέσω iTunes μέσω συγχρονισμού! Δηλαδή η αγορά-ενοικίαση ταινίας η online είναι η επιλογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Δηλαδή η αγορά-ενοικίαση ταινίας η online είναι η επιλογές? Torrent εννοεί δεν αφήνουν να κατεβάσεις. Η και rar η zip και λοιπά Από το app store εννοείται μπορείς να δεις ταινία. Φυσικά με το αζημίωτο. Γι αυτό δεν αφήνουν να κατεβάσεις ταινία με τους άλλους δωρεάν τρόπους Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Έχω την εντύπωση πως το iPad Pro 9.7" κρατάει λιγότερο η μπαταρία με το iOS 10.3.1 από το iPad Air 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Ερώτηση. Σκέφτομαι να πάρω το tablet και θέλω να ξέρω αν υπάρχουν εφαρμογές τύπου mtorrent και bsplayer ώστε να κατεβάζω ταινίες κλπ.? Δεν είχα συσκευή Apple ποτέ γιαυτό ρωτάω δεν ξέρω τι παίζει. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παρόλο που εχει καιρό η ερώτησή σου, μπορείς να εχεις τον vlc player και να του "δίνεις" ταινίες χωρις αγορά-ενοικίαση! Έχω την εντύπωση πως το iPad Pro 9.7" κρατάει λιγότερο η μπαταρία με το iOS 10.3.1 από το iPad Air 2. Συμφωνώ Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Από το Air 2, έγινε η μετάβαση στο Pro 9.7 Αμελητέες οι διαφορές, ιδιαίτερα για μένα που δε βγάζω ούτε μια φωτογραφία με το tablet. Μόνο στον ήχο είδα διαφορά, η αλήθεια είναι ότι περίμενα κάτι περισσότερο κι εδώ, αφού τα ηχεία είναι πλέον 4. Πάντως, με την προσφορά του Γερμανού, ευτυχώς δεν έδωσα αρκετά χρήματα. Βρέθηκα με μια φρέσκια συσκευή, πιο δυνατή, για μικρή (ας πούμε) διαφορά σε σχέση με το air 2 που έδωσα. Και κάτι τελευταίο: να θυμηθώ το επόμενο να είναι πάλι silver... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Κι εγώ κάτοχος 32gb space gray εδώ και 2 εβδομάδες. Τρομερή απεικόνιση οθόνης και απόκριση αφής, αλλά και αυτονομία. Χρόνια μπροστά από οτιδήποτε άλλο στην αγορά. Έχω και το Surface 3, το οποίο όμως δεν είναι τόσο ολοκληρωμένο ως συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Δηλαδή η αγορά-ενοικίαση ταινίας η online είναι η επιλογές? Ναι,αν και προτεινω να κοιταξεις το netflix.Δινεις ενα ποσο καθε μηνα μεν αλλα το εχεις σε κινητο-pc-tablet. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Περάστηκε iOS12. Παρατήρησα ότι η μπαταρία δεν άντεχε τόσο όσο πριν, και αναγκαστικά το έστησα από την αρχή. Δυστυχώς, μια από τα ίδια. Κάθε δυο μέρες είμαι με το φορτιστή στο χέρι.... Με βλέπω να το φορτίζω με powerbank, για να το έχω σε χρήση συνέχεια.... Ίσως να έγινε αμελητέα πιο γρήγορο πάντως. Εντυπώσεις από κάποιον άλλο; Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Περάστηκε iOS12. Παρατήρησα ότι η μπαταρία δεν άντεχε τόσο όσο πριν, και αναγκαστικά το έστησα από την αρχή. Δυστυχώς, μια από τα ίδια. Κάθε δυο μέρες είμαι με το φορτιστή στο χέρι.... Με βλέπω να το φορτίζω με powerbank, για να το έχω σε χρήση συνέχεια.... Ίσως να έγινε αμελητέα πιο γρήγορο πάντως. Εντυπώσεις από κάποιον άλλο; Εγώ στο 2018 που το πέρασα το iOS 12 ενώ είχα άμεση ανταπόκριση σε όλα η μπαταρία κατέβαινε προς τα κάτω τάχιστα. Όποτε γύρισα σε 11.4.2 ίσως βελτιωθεί και ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην 12.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Περάστηκε iOS12. Παρατήρησα ότι η μπαταρία δεν άντεχε τόσο όσο πριν, και αναγκαστικά το έστησα από την αρχή. Δυστυχώς, μια από τα ίδια. Κάθε δυο μέρες είμαι με το φορτιστή στο χέρι.... Με βλέπω να το φορτίζω με powerbank, για να το έχω σε χρήση συνέχεια.... Ίσως να έγινε αμελητέα πιο γρήγορο πάντως. Εντυπώσεις από κάποιον άλλο; Μπα εγώ δεν έχω κανένα θέμα με τη μπαταρία σε iOS 12. Ακριβως τα ίδια με 11 Μήπως γενικά άρχισε να πέφτει η απόδοση της; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Μέχρι την αναβάθμιση, δεν είχα θέμα... άρα δεν είναι θέμα της μπαταρίας, έτσι πιστεύω. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Μπα εγώ δεν έχω κανένα θέμα με τη μπαταρία σε iOS 12. Ακριβως τα ίδια με 11 Μήπως γενικά άρχισε να πέφτει η απόδοση της; Sent from my iPad using Tapatalk Εγώ το έχω από Μάρτιο. Το έχω τινάξει τα πέταλα και η μπαταρία μου βγάζει 2 μισή μέρες όταν του πίνω το αίμα σε ταινίες και αναμονή 4-5 μέρες. Σε 12αρη είδα κάθετη πτώση σε μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarafo Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Δεν έχει βγει ακόμη το iPad OS 14. Εάν το βάλει κάποιος, μπορεί να μας πει εντυπώσεις; Πως πάει; Έχει κάποια καθυστέρηση σε σχέση με το 13; Ωραία τα ipads αλλά νομίζω ότι μετά από αρκετά updates / upgrades κάπου χάνεται η ομαλότητα / ταχύτητα. Πιο πολύ αναφέρομαι σε παιχνίδια που έχουν μια μικρή καθυστέρηση. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despos Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Καλημέρα! Έχω ένα άψογο pro που χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα πόσο λέτε να το βάλω για πώληση; 32αρι. Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts