kostas_kanal0011 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 πω...εντωμεταξύ βγήκε jailbreak για 10.3... αλλα κατι ακουστηκε οτι μπορει να μη το δημοσιευσουν...μετα διαβασα οτι γινεται downgrade με prometheus κλπ.. αλλα θα πρεπει να ειχεις κανει backup κατι shsh κλπ οσο ησουν στις προηγουμενες εκδοσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Έχει βάλει κανείς την beta ? Μπορεί να μας πει πως υλοποιείτε το 3d touch και κυρίως αν υπάρχει εκείνο που κάνει το πληκτρολόγιο trackpad ? Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να μου πείτε αν έχετε παρατηρήσει το εξής το οποίο τυχαία είδα πριν λίγο. Στο δωμάτιο με κλειστό φως και ανασηκωνωντας το κινητό , βλέπω τον αισθητήρα φωτός , αν κατάλαβα καλά , να ανάβει για ένα δευτερόλεπτο και να σβήνει. Ένα κόκκινο χρωμα θα το έλεγα. Επειδή υπάρχει και ένα iPhone 7 στο σπίτι και δεν κάνει το ίδιο πράγμα , είναι νορμαλ; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να μου πείτε αν έχετε παρατηρήσει το εξής το οποίο τυχαία είδα πριν λίγο. Στο δωμάτιο με κλειστό φως και ανασηκωνωντας το κινητό , βλέπω τον αισθητήρα φωτός , αν κατάλαβα καλά , να ανάβει για ένα δευτερόλεπτο και να σβήνει. Ένα κόκκινο χρωμα θα το έλεγα. Επειδή υπάρχει και ένα iPhone 7 στο σπίτι και δεν κάνει το ίδιο πράγμα , είναι νορμαλ; Sent from my iPad using Tapatalk Μια χαρά είσαι Έτσι δουλεύει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 (edited) Σε συσκευή μήνα , φιλος έχει θέμα στο πάνω μέρος , έχει ένα θαμπό κίτρινο χρώμα η οθόνη. Έχω διαβάσει για πολλές συσκευές που έχουν το ίδιο θέμα. Είναι σαν μια λωρίδα κίτρινου που στο πάνω δεξιά σημείο έχει μεγαλύτερο όγκο και περισσότερη κιτρινάδα. Άλλοι λένε για κόλλα που περνάει με τον καιρό. Είναι τώρα 3ή εβδομάδα αγορά και σκέφτομαι να το πάω για αντικατάσταση. Να απευθυνθώ σε κάποιο επίσημο σέρβις ; που προτείνετε να το πάω ; Edited July 18, 2017 by Billeridis Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Σε συσκευή μήνα , φιλος έχει θέμα στο πάνω μέρος , έχει ένα θαμπό κίτρινο χρώμα η οθόνη. Έχω διαβάσει για πολλές συσκευές που έχουν το ίδιο θέμα. Είναι σαν μια λωρίδα κίτρινου που στο πάνω δεξιά σημείο έχει μεγαλύτερο όγκο και περισσότερη κιτρινάδα. Άλλοι λένε για κόλλα που περνάει με τον καιρό. Είναι τώρα 3ή εβδομάδα αγορά και σκέφτομαι να το πάω για αντικατάσταση. Να απευθυνθώ σε κάποιο επίσημο σέρβις ; που προτείνετε να το πάω ; Δεν νομίζω να είναι κόλλα Καλύτερα πήγαινε το 5-6 μέρες είναι αρκετές για να ζεσταθεί και να πάρει τις θερμοκρασίες για να φανεί αν είναι κόλλα Οπότε μια αντικατάσταση πιστεύω θα χρειαστεί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Δεν νομίζω να είναι κόλλα Καλύτερα πήγαινε το 5-6 μέρες είναι αρκετές για να ζεσταθεί και να πάρει τις θερμοκρασίες για να φανεί αν είναι κόλλα Οπότε μια αντικατάσταση πιστεύω θα χρειαστεί Που θα μπορούσα να έχω μια αυθημερόν αντικατάσταση ; Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Που θα μπορούσα να έχω μια αυθημερόν αντικατάσταση ; Μια φορά που μου έτυχε να πάρω ανακατασκευασμένη συσκευή άφησα την ελλατωματικη. Έγινε έλεγχος σε μια δύο μέρες και σε άλλες 6-7 μέρες έστειλαν την άλλη συσκευή Πριν 2 χρόνια αυτό Τώρα δεν ξέρω πώς είναι τα πράγματα αλλά άμεσα την ίδια μέρα λίγο δύσκολο να σε εξυπηρετήσουν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 ξερει κανεις ποσο sar εχει το τηλεφωνακι;;και κεφαλι και σωμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 http://www.devicespecifications.com/en/model-sar/7a423ad7 Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 ξερει κανεις ποσο sar εχει το τηλεφωνακι;;και κεφαλι και σωμα.. https://www.apple.com/legal/rfexposure/iphone8,4/en/ Με τα ευρωπαϊκά πρότυπα μετρήσεων έχει 0.72 W/kg (head) και 0.97 W/kg (body) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Καλος ηρθα και γω στη παρεα του se, με ενα 32gb space gray... τελος πια το 5s μετα απο τρισημιση χρονια. Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Καλος ηρθα και γω στη παρεα του se, με ενα 32gb space gray... τελος πια το 5s μετα απο τρισημιση χρονια. Ωραίος, έξυπνη αλλαγή την κατάλληλη στιγμή και οικονομικά Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Καλώς τον! Πραγματικά υπέροχη συσκευή για όποιους θέλουν μια συσκευή χωρίς μεγάλες απαιτήσεις σε μέγεθος οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Νέος κάτοχος της συσκευής (3,32) space gray. Το μέγεθός της είναι πραγματικά πρακτικότατο. :happy: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Να και η πρώτη μέτρηση της μπαταρίας... με την πρώτη φόρτιση! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Το έχω και εγώ εδώ και δύο μήνες. Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Μου αρέσει πολύ σαν συσκευή και για το μέγεθος και για την ποιότητα κατασκευής. Και το iOS σαν λειτουργικό μου αρέσει. Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Να και η πρώτη μέτρηση της μπαταρίας... με την πρώτη φόρτιση! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Άρα το χτύπησε το 9ωρο που ήθελε ο Kostas_kanal0011. Με ψήνει και εμένα η συσκευή αρκετά. Τώρα ειδικά που υπάρχει και η επιλογή 32/128gb. Τα 16/64gb λογικά παραμένουν μέχρι να ξεπουληθουν. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Άρα το χτύπησε το 9ωρο που ήθελε ο Kostas_kanal0011. Με ψήνει και εμένα η συσκευή αρκετά. Τώρα ειδικά που υπάρχει και η επιλογή 32/128gb. Τα 16/64gb λογικά παραμένουν μέχρι να ξεπουληθουν. 32 ή 64 παρε. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 32 ή 64 παρε. Εξ' αρχής εκεί συνέκλινα.. Για 16αρι ούτε για αστείο.. Είναι αστείο που υπάρχει ακόμα. Για 64αρι ήθελα αλλά δεν πρόκειται να σοβαρευτει η τιμή του οπότε με τα τωρινα δεδομένα το 32αρι είναι μια λύση. Στο μέλλον ίσως καλυτερεψουν τα πράγματα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Το σκέφτομαι για δεύτερη συσκευή... Μάλλον 16αρι γι 'αυτό το λόγο Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 32άρι με κλειστά μάτια. Δεν υπάρχει λόγος να παιδεύεστε. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 32άρι με κλειστά μάτια. Δεν υπάρχει λόγος να παιδεύεστε. Εγω μπορω και με 16.Βιντεο δεν βγαζω,10-15 βασικα apps εχω.Με το 5s 16gb καλα ειμαι προς το παρον. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 καλησπερα παιδια νεος κατοχος και εγω ,τελευταια φορα που ειχα apple κινητο ηταν ενα iphone 4 ,μεγαλες διαφορες . Στο δια ταυτα λοιπον ειμαι με 10.3.2 και vodafone ,απο οτι βλεπω εχω ακομα την επιλογη για 2g ,αν αναβαθμισω σε 10.3.3 θα τη χασω? Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 καλησπερα παιδια νεος κατοχος και εγω ,τελευταια φορα που ειχα apple κινητο ηταν ενα iphone 4 ,μεγαλες διαφορες . Στο δια ταυτα λοιπον ειμαι με 10.3.2 και vodafone ,απο οτι βλεπω εχω ακομα την επιλογη για 2g ,αν αναβαθμισω σε 10.3.3 θα τη χασω? Καλησπέρα και καλοδουλευτο!!! Όχι δεν θα το χάσεις. Αν βάλεις σιμ της κοσμοτε θα το χάσεις. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts