Jump to content

[S7] Η εμπειρία σας από τη μπαταρία

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 273
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά κάνω ένα update στο θέμα (αν και βλέπω πως δεν έχει και πολλή ζωή, αλλά ας είναι). Λοιπόν, τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω απίστευτο battery drain. Η εικόνα από την τελευταία φόρτιση είναι η εξής πρώτη φωτό κάτω.

Android services 30%!!! Με οθόνη μόλις 2:45!

Καταρχήν να πω ότι ψάχνοντας μια μια τις εφαρμογές, είδα πως ορισμένες συνέβαλαν σε αυτό. Επίσης, σημαντικό ρόλο έχει δώσει η "Τοποθεσία" με κάποιες εφαρμογές να ζητούν συνέχεια. Πρώτη ύποπτη η Samsung Health. Παρόλο που στο παρελθόν είχα απενεργοποιήσει την παρακολούθηση βημάτων, την βρήκα εκ νέου ενεργοποιημένη, χωρίς να ασχολούμαι καθόλου με την εφαρμογή!! Και βρήκα αρκετες πληροφορίες για την σωματική μου άσκηση τις προηγούμενες μέρες.

Δεύτερη ύποπτη η foreca weather, επειδή είναι αυτή που εγκατέστησα τους προηγούμενες ημέρες, από τότε που ξεκίνησε το drain. Της πήρα τα δικαιώματα για τοποθεσία και βλέπουμε.

Θα κάνω τώρα μια νέα φόρτιση και βλέπουμε. Το γράφω εδώ γιατί βλέπω παράπονα που αφορούν την μπαταρία τις τελευταίες μέρες. Και σκέφτομαι μήπως με κάποιο update η Sammy επανέφερε κάποιες εφαρμογές της σε αρχική κατάσταση μάλλον "καταλάθος". Οπότε αν αντιμετωπίζετε παρόμοιο θέμα δείτε το. 7fb66d04945604aed2a30d689700c3ba.jpg

Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα στην παρέα, νέος κάτοχος galaxy s7 και εγώ πλέον, ερώτηση:

με always display on, καθαρή ρομ την έβαλα εγώ μόλις το πήρα γιατί είχε σαβούρα κοσμοτέ κτλ μέσα, 3h 40m και 817mah κατανάλωση είναι φυσιολογικά; αν κλείσω το always on θα δω τραγική διαφορά στην μπαταρία; το Samsung health που αναφέρθηκε πιο πάνω σαν αίτιο κατανάλωσης μπαταρίας μου το δείχνει μόλις 1% από την συνολική κατανάλωση.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Καλησπέρα στην παρέα, νέος κάτοχος galaxy s7 και εγώ πλέον, ερώτηση:

με always display on, καθαρή ρομ την έβαλα εγώ μόλις το πήρα γιατί είχε σαβούρα κοσμοτέ κτλ μέσα, 3h 40m και 817mah κατανάλωση είναι φυσιολογικά; αν κλείσω το always on θα δω τραγική διαφορά στην μπαταρία; το Samsung health που αναφέρθηκε πιο πάνω σαν αίτιο κατανάλωσης μπαταρίας μου το δείχνει μόλις 1% από την συνολική κατανάλωση.

Για το Samsung Health μπες και απενεργοποίησε την παρακολούθηση άσκηση και βημάτων.

Ή ώρες οθόνης είναι ανάλογα την χρήση που κάνεις στο κινητό. Έτσι, αν το πιάσεις από 100% και ξεκινήσεις να το λιώνεις μπορεί να δεις και 6 ώρες sot. Αν όμως πχ κανείς μια χρήση "απ όλα", τότε θα σου φανε και η κλήσεις, θα σου φάει και η αναμονή του κινητού κλπ. Επίσης έχει σημασία, αν εκεί που είσαι έχει καλό σήμα ή όχι, αν δουλεύεις 4g, σε τι φωτεινότητα δουλεύει κλπ.

Δεν υπάρχει δηλαδή κάτι στάνταρ να πούμε γιατί ο καθένας μας έχει διαφορετική χρήση. Σημασία έχει να σε φτάνει η μπαταρία του. Και νομίζω δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα. Εδώ εγώ με το flat, βγάζω άνετα την ημέρα μου με αρκετή χρήση, με GPS-spotify κλπ. .. Αλλά αυτές οι παράπλευρες απώλειες από χαζοεφαρμογες που δεν χρειάζονται θα ήθελα να μην υπάρχουν.

Για το Samsung Health μπες και απενεργοποίησε την παρακολούθηση άσκηση και βημάτων.

Αν και έχω απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις του Samsung Health, πάλι μετράει τα βήματα. Που πάω για να τα απενεργοποιήσω εντελώς;

Αν και έχω απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις του Samsung Health, πάλι μετράει τα βήματα. Που πάω για να τα απενεργοποιήσω εντελώς;

πρέπει να απενεργοποιήσεις τελείως το samsung health μέσα από τις ρυθμίσεις.

εγώ οθόνη βγάζω 3 ώρες maximun με φωτεινότητα από 50-75% εκτός από λίγα λεπτά στην μέρα που το έχω full.

το έχω 4g/3g/2g αυτόματο και πιάνει μια-δύο γραμμές 4g/3g (αν υπάρχει κάποιο toggle για να το εναλλάξω από την αρχική οθόνη χωρίς να μπαίνω ρυθμίσεις συνέχεια ας το αναφέρει)

Επίσης έχω ελληνική ρομ πάνω, υπάρχει κάποια από άλλη χώρα που να έχει πολύ καλύτερη διαχείριση; Ελληνικά δεν με ενδιαφέρουν ούτως η άλλως στα αγγλικά το έχω.

Edited by NickTheGreek99

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

πρέπει να απενεργοποιήσεις τελείως το samsung health μέσα από τις ρυθμίσεις.

εγώ οθόνη βγάζω 3 ώρες maximun με φωτεινότητα από 50-75% εκτός από λίγα λεπτά στην μέρα που το έχω full.

το έχω 4g/3g/2g αυτόματο και πιάνει μια-δύο γραμμές 4g/3g (αν υπάρχει κάποιο toggle για να το εναλλάξω από την αρχική οθόνη χωρίς να μπαίνω ρυθμίσεις συνέχεια ας το αναφέρει)

Επίσης έχω ελληνική ρομ πάνω, υπάρχει κάποια από άλλη χώρα που να έχει πολύ καλύτερη διαχείριση; Ελληνικά δεν με ενδιαφέρουν ούτως η άλλως στα αγγλικά το έχω.

Switch 2G/3G στο play store

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Έχω το κινητό 9 μήνες. Με μεικτή χρήση σήμερα και φωτεινότητα στην αυτόματη ρύθμιση μου έχει βγάλει 4,5 ώρες sot και την μπαταρία στο 25%. Καλά είναι;

Υ.Γ. Το accubattery μου γράφει estimated capacity 2500mah (84%).

Edited by Alexpag

Πιστεύω ότι μου βγάζει 5 ώρες sot απλά συνήθως δεν αφήνω την μπαταρία να πέφτει κάτω από 20%. Καλά δεν είναι;

Πιστεύω ότι μου βγάζει 5 ώρες sot απλά συνήθως δεν αφήνω την μπαταρία να πέφτει κάτω από 20%. Καλά δεν είναι;
Μόνο καλά;;;

ετσι απο περιεργια, μπορεις να δεις τι χωρητικοτητα σου δειχνει το κολπο που λενε τα παιδια στη προηγουμενη σελιδα?

iphone 14 pro

ετσι απο περιεργια, μπορεις να δεις τι χωρητικοτητα σου δειχνει το κολπο που λενε τα παιδια στη προηγουμενη σελιδα?

Όταν λες κόλπο;

Οι κύκλοι φόρτισης που δείχνει μήπως είναι επίσης οι μισοί από ότι στη πραγματικότητα;

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Οι κύκλοι φόρτισης που δείχνει μήπως είναι επίσης οι μισοί από ότι στη πραγματικότητα;

Δεν το γνωρίζω αυτό.

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε εσένα που άλλαξες πρόσφατα μπαταρία τι χωρητικότητα σου βγάζει;

Μια χαρά είσαι ίσως την αλλάξω και εγώ κάποια στιγμή

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οχι δείχνει την πραγματικοτητα

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Έκανα αυτό με το root explorer και μου βγάζει 1186 δηλαδή 2372.. είναι πολύ άσχημα τα πράγματα ; Μπορώ να "αυξήσω" την χωρητικότητα με κάποιον τρόπο ;

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Δε νομίζω, πόσους κύκλους έχεις;

Από που το βλέπω αυτό :O

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

• The title was changed to [S7] Η εμπειρία σας από τη μπαταρία