giorgos_dinamik Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Κάθε φορά αν κάνω ενημέρωση κάποια εφαρμογή ή εάν προσθέσω κάποια αμέσως ο διακομιστής μέσων εμφανίζεται στα ποσοστά μπαταρίας και βαράει κάτι 100αρια και σιγά σιγά πέφτει. Android System έχω μόνιμα από 18 μέχρι 33% . Vodafone γερμανικό το κινητό. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Χθες στο 18% έβγαλα 6:30 sot με φωτεινότητα στην μεσή,60% WiFi 40%4g 5 λεπτά κλήσεις. Με 18 ώρες περίπου εκτός μπριζας. Άλλες φορές με το ζορι βγάζω 4ωρες sot . Αν βρω χρόνο θα του πατήσω ένα Hard μιας και η Nougat θα αργήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Εχει δουλεψει κανεις σας προηγουμενως Μate 8; Ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο στην μπαταρια; Σκεφτομαι να παω σε S7 Edge απο Mate 8 και το μονο μου θεμα ειναι η μπαταρια και η διαρκεια της! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Εχει δουλεψει κανεις σας προηγουμενως Μate 8; Ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο στην μπαταρια; Σκεφτομαι να παω σε S7 Edge απο Mate 8 και το μονο μου θεμα ειναι η μπαταρια και η διαρκεια της! Καμία σχέση το ένα με το άλλο... Η μπαταρία του Mate 8 είναι σαφώς καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Εξαρτάται το σενάριο χρήσης. Σε πολλές περιπτώσεις το s7 edge ενδέχεται να σου δώσει και καλύτερα νούμερα sot από το mate 8, γιατί έχει μια εξαιρετικά οικονομική από άποψη ενέργειας οθόνη. Σε γενικές γραμμές δε νομίζω ότι θα δεις τεράστιες διάφορες στην αυτονομία. https://www.lowyat.net/2016/103618/battery-life-showdown-huawei-mate-8-vs-samsung-galaxy-s7-edge-vs-sony-xperia-z5-premium-vs-nexus-6p/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Καμία σχέση το ένα με το άλλο... Η μπαταρία του Mate 8 είναι σαφώς καλύτερη. Καλύτερη ναι, αλλα καμμια σχεση το θεωρώ υπερβολή. Εξαρτάται το σενάριο χρήσης. Σε πολλές περιπτώσεις το s7 edge ενδέχεται να σου δώσει και καλύτερα νούμερα sot από το mate 8, γιατί έχει μια εξαιρετικά οικονομική από άποψη ενέργειας οθόνη. Σε γενικές γραμμές δε νομίζω ότι θα δεις τεράστιες διάφορες στην αυτονομία. https://www.lowyat.net/2016/103618/battery-life-showdown-huawei-mate-8-vs-samsung-galaxy-s7-edge-vs-sony-xperia-z5-premium-vs-nexus-6p/ Αυτη η αποψη είναι νομίζω πιο σωστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Μετά το τελευταίο update έχετε δει διαφορά στη μπαταρία παιδιά? Δεν είχα τέτοιους χρόνους στο παρελθόν.. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Φαντάζομαι καλύτερα λες ε? Εγω τελικά γύρισα πισω στην APC8 εδω και κανα μηνα. Στις αρχές μου φανηκε ίδιο το update αλλα με τον καιρό έβλεπα ότι δεν έβγαζα ιδιους χρόνους. Με την ίδια χρηση τώρα έχω περίπου 1 ωρα σοτ παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Εγώ πλέον τα έχω όλα ανοιχτά και βγάζω 4 ώρες με 4.30 με βαριά χρήση. Πίσω δεν γυρίζω σε έκδοση. Η διαφορά στην ταχύτητα είναι εμφανής πλέον. Με την apc8 δεν ρολαρει το ίδιο. Sent from S7 edge Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Εγώ πλέον τα έχω όλα ανοιχτά και βγάζω 4 ώρες με 4.30 με βαριά χρήση. Πίσω δεν γυρίζω σε έκδοση. Η διαφορά στην ταχύτητα είναι εμφανής πλέον. Με την apc8 δεν ρολαρει το ίδιο. Sent from S7 edge Ναι όντως απλα προτιμώ να έχω καλύτερη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Η μπαταρία είναι το ίδιο αν όχι καλύτερη Μάριε. Αναβάθμισε.. 5.45 sot και σχεδόν 50% μπαταρία πάντως εγώ σίγουρα δεν είχα με apc8 Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Εγώ πλέον τα έχω όλα ανοιχτά και βγάζω 4 ώρες με 4.30 με βαριά χρήση. Πίσω δεν γυρίζω σε έκδοση. Η διαφορά στην ταχύτητα είναι εμφανής πλέον. Με την apc8 δεν ρολαρει το ίδιο. Sent from S7 edge Μια απο τα ιδια.Ολη μερα με αυτοματη φωτεινοτητα,Μονιμως συνδεδεμενος σε 4g ή σε wifi κι η τοποθεσια σε δεδομενα μονο. 4-4:30 ωρες οθονη.Μου βγαζει μερα ανετα χωρις εκπληξεις. Εκδοση τελευταια Αυστριακη ΑΤΟ. Τωρα εχω το silver s7 edge,πριν που ειχα το μαυρο του ειχα την τελευταια BTU αλλα παλι ιδιους χρονους εβγαζα κι ας ειχα βελτιστοποιησει το facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Η μπαταρία είναι το ίδιο αν όχι καλύτερη Μάριε. Αναβάθμισε.. 5.45 sot και σχεδόν 50% μπαταρία πάντως εγώ σίγουρα δεν είχα με apc8 Φιλε ήμουν στην προηγούμενη του Σεπτεμβρίου και δεν ήμουν ικανοποιημενος η αλήθεια. Γυρίσα πίσω και ειδα μια διαφορά 1 ωρα σοτ. Ασε λεω να μείνω εδω αν σπρωξουν και την beta Nougat μην ξαναστηνω πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Παίδες μην ξεχνάτε πως με τον καιρό πέφτει η αυτονομία γιατί βαραινει το κινητό.. Εγώ αυτό βλέπω. Τωρα έχω BTU τελευταία και πάει άριστα πάντως.. Όλα ΟΤΑ τα updates Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Τελικα εγινα κατοχος και εγω απο σημερα, αφηνοντας πισω μου το Mate 8... Θα το δουλεψω για μερικες μερες για να εχω μια πιο καλη γνωμη και θα επιστρεψω, οι πρωτες εντυπωσεις ομως ειναι πολυ θετικες οσον αφορα την καμερα, το βαρος και το design (το black onyx ειναι κουκλι)! Για τα υπολοιπα θα ενημερωσω σε λιγες μερες! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Την καλυτερη επιλογη εκανες! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Αν δεν σε ενδιαφέρει το ραδιόφωνο & οι υπέρυθρες,τότε μιλάμε για το πιο ολοκληρωμένο κινητό του τρέχοντος έτους...κόμπακτ διαστάσεις σε 5.5" ,σούπερ οθονάρα,εξαιρετική κάμερα και κατασκευή συνολικά με αδιαβροχοποιηση και φυσικά μια πολύ πολύ καλή μπαταρία...ο exynos δίνει άλλον αέρα στο άνοιγμα των εφαρμογών και ένα τηλέφωνο απροβληματιστο δίχως να ανεβάζει καθόλου θερμοκρασία ακόμα και μετά από αρκετη χρήση σε δίκτυο 4g. Γρήγορο απολαυστικό και φυσικά μεταπωλησιμο . Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 (edited) Φιλε ήμουν στην προηγούμενη του Σεπτεμβρίου και δεν ήμουν ικανοποιημενος η αλήθεια. Γυρίσα πίσω και ειδα μια διαφορά 1 ωρα σοτ. Ασε λεω να μείνω εδω αν σπρωξουν και την beta Nougat μην ξαναστηνω πάλι. Για αυτό εγώ μένω all time με την APC8 και απλά έχω απενεργοποιήσει τα αυτόματα update της Samsung μένοντας με τη προηγούμενη έκδοση του package disable. Όπως έχω πει έως έρθει η N δεν πρόκειται ενδιάμεσα να περάσω καμία "αναβάθμιση" που αυτή θα φέρει αποκλειστικά νέα feature να έχει και κάποιο νόημα να αναβαθμίσεις. Οι τρύπες ασφαλείς της google αδιάφορα μου έτσι που έχει καταντήσει η Sammy απλά εργολάβος της Google. Να μου λείπει και να ρισκάρω να χαλάσει το οτιδήποτε.(δεν είναι και τα updates αυτοσκοπός ζωής εδώ που τα λέμε) Έχει και βεβαρημένο παρελθόν η Sammy με τα updates. Προσωπικά δεν την εμπιστεύομαι ούτε αυτή ούτε την Google(εδώ με κάθε αναβάθμιση στα nexus κάτι φτιάχνει κάτι άλλο χαλάει,τραγικό) Ας έρθει η N να την δοκιμάσουμε και βλέπουμε. Ελπίζω άψογη να είναι το σημαντικότερο. Sent from my iPad using Tapatalk Edited November 6, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Συμφωνώ κι επαυξάνω! ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Αν δεν σε ενδιαφέρει το ραδιόφωνο & οι υπέρυθρες,τότε μιλάμε για το πιο ολοκληρωμένο κινητό του τρέχοντος έτους...κόμπακτ διαστάσεις σε 5.5" ,σούπερ οθονάρα,εξαιρετική κάμερα και κατασκευή συνολικά με αδιαβροχοποιηση και φυσικά μια πολύ πολύ καλή μπαταρία...ο exynos δίνει άλλον αέρα στο άνοιγμα των εφαρμογών και ένα τηλέφωνο απροβληματιστο δίχως να ανεβάζει καθόλου θερμοκρασία ακόμα και μετά από αρκετη χρήση σε δίκτυο 4g. Γρήγορο απολαυστικό και φυσικά μεταπωλησιμο . Για ραδιόφωνο εχω Bluetooth με ενσωματωμένο ράδιο, επομενως ειμαι κομπλέ, υπέρυθρες δεν με ενδιαφέρουν... Οι πρώτες εντυπώσεις με την μπαταρία δεν ειναι και οι καλύτερες, θα περιμένω να το δω βέβαια μερικές μέρες και θα σας πω! Πάντως απο ταχύτητα σκίζει, οθοναρα απίστευτη και εχει τελικά καλο μέγεθος και κράτημα στο χέρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Φοβερο το τηλεφωνο, κατοχος απο προχθες, οθοναρα και παρα πολυ γρηγορο με φοβερη αισθηση στο χερι! Ομως ρε παιδια δικαιολογειται 8' οθονη και 94% μπαταρια; Βλεπω πολυ χαλια χρονους δυστυχως, χωρις να το χρησιμοποιω χανει μονο του μπαταρια... 40΄οθονη και 75%; Για 3600mah δεν ειναι πολυ περιεργο; Ενταξει, εχω ανοιχτο 4G αλλα ολα τα αλλα κλειστα και δεν το αγγιζω καν το τηλ και πεφτει τοσο γρηγορα; Μηπως να κοιταξω κατι; Θεμα λογισμικου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Σε ποσες ώρες αναμονής ειχες 40 λεπτα? Σου είπα και στο άλλο θέμα το τηλέφωνο μπορεί πολυ καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Δεν κρατησα screenshot, θα σου πω οπως αυτο που θυμαμαι, το εβγαλα απο την πριζα χθες απογευμα 5,45 και στις 12,15 το βραδυ ηταν τοσο.... Το πιστευω οτι μπορει πολυ καλυτερη, εχει μεγαλη μπαταρια, προσπαθω να δω τι φταιει ομως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Δεν κρατησα screenshot, θα σου πω οπως αυτο που θυμαμαι, το εβγαλα απο την πριζα χθες απογευμα 5,45 και στις 12,15 το βραδυ ηταν τοσο.... Το πιστευω οτι μπορει πολυ καλυτερη, εχει μεγαλη μπαταρια, προσπαθω να δω τι φταιει ομως... Ερώτηση. Είχες ανοιχτό και το always on? Επίσης, λες είχες ανοιχτό 4G. To wifi να υποθέσω κλειστό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Ερώτηση. Είχες ανοιχτό και το always on? Επίσης, λες είχες ανοιχτό 4G. To wifi να υποθέσω κλειστό? Ανοιχτο always on για 2 ωρες μονο, wifi κλειστο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 (edited) Ανοιχτο always on για 2 ωρες μονο, wifi κλειστο! Tότε κάτι δεν πάει καλά, δε δικαιολογείται τέτοια κατανάλωση.:confused: Χθες για παράδειγμα σε 5.5ώρες με 4G και σε συνεχή κίνηση έξω σε δρόμους, με ελάχιστη οθόνη & aod οn έφαγε ~10%. Edited November 7, 2016 by bas13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts