marios_ch Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Σήμερα με χρήση λίγο ποιο ανθρώπινη, :lol: Δείτε λίγο αποτελέσματα. https://www.dropbox.com/sh/4074601zf2ou1um/AAB9qksoksq2qJiJcwqyo0f0a?dl=0 Όντως φοβερό. Εκει που θα ήθελα λιγο παραπανω πληροφορίες ειναι πχ σε μερα όπου μετακινησε συνεχως με χρηση 3g κλησεις κτλπ πως παει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Όντως φοβερό. Εκει που θα ήθελα λιγο παραπανω πληροφορίες ειναι πχ σε μερα όπου μετακινησε συνεχως με χρηση 3g κλησεις κτλπ πως παει. Μάριε θα ξεκινήσω λέγοντας ότι μέσα στην μέρα σίγουρα δεν θα σε αφήσει ότι και να του κάνεις. Και κάτω από 6 ώρες οθόνη πολύ δύσκολα πέφτει. Είναι, τι θα ήθελες για να είσαι ευχαριστημένος από την μπαταρία του? Αυτό και λίγο παραπάνω. Μέσα στην επόμενη βδομάδα θα είμαι 2-3 μέρες εκτός σπιτιού και θα δω πως τα πάει και αποκλειστικά με δεδομένα. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Μάριε θα ξεκινήσω λέγοντας ότι μέσα στην μέρα σίγουρα δεν θα σε αφήσει ότι και να του κάνεις. Και κάτω από 6 ώρες οθόνη πολύ δύσκολα πέφτει. Είναι, τι θα ήθελες για να είσαι ευχαριστημένος από την μπαταρία του? Αυτό και λίγο παραπάνω. Μέσα στην επόμενη βδομάδα θα είμαι 2-3 μέρες εκτός σπιτιού και θα δω πως τα πάει και αποκλειστικά με δεδομένα. Καλα έτσι βλεπω και εγω σε review και xda γενικα. Σκέφτομαι την μεταβαση και εγω αμα πεσει λιγο ακομα αλλα λογω του οτι είμαι heavy user πιστεύω δεν υπάρχει κινητό σήμερα που θα μου βγαλει μερα σωστη. (Γυρω στις 7 με 8 ωρες περίπου καιω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Σήμερα δεύτερη φόρτιση και βλέπω ήδη να πέφτει πιο αργά από ότι χθες (από το 100% έκανε 5 λεπτά να πάει στο 99% ενώ χθες έπεσε αμέσως, το ίδιο και για 99 & 98%). Αν είναι όντως καλύτερο κι από την πρώτη μου φόρτιση (λογικά πρέπει να είναι όπως πάντα συμβαίνει) τότε τι να πω, θα βλέπω 7ωρα για πλάκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Σήμερα δεύτερη φόρτιση και βλέπω ήδη να πέφτει πιο αργά από ότι χθες (από το 100% έκανε 5 λεπτά να πάει στο 99% ενώ χθες έπεσε αμέσως, το ίδιο και για 99 & 98%). Αν είναι όντως καλύτερο κι από την πρώτη μου φόρτιση (λογικά πρέπει να είναι όπως πάντα συμβαίνει) τότε τι να πω, θα βλέπω 7ωρα για πλάκα Ευθύμη για να δεις τον πραγματικό χρόνο οθόνης άφησε το να πέσει στο 5%. Δεν πάει αναλογικά δηλαδή μου έδωσε 3 ώρες μέχρι το 50% άρα θα μου δώσει άλλες 3 μέχρι να κλείσει. Περιμένω να μου πεις πως το βλέπεις σε αυτονομία σε σχέση με το plus. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Ευθύμη για να δεις τον πραγματικό χρόνο οθόνης άφησε το να πέσει στο 5%. Δεν πάει αναλογικά δηλαδή μου έδωσε 3 ώρες μέχρι το 50% άρα θα μου δώσει άλλες 3 μέχρι να κλείσει. Περιμένω να μου πεις πως το βλέπεις σε αυτονομία σε σχέση με το plus. Sent from my iPhone using Tapatalk Και όμως στο Edge έτσι πάει ίσως και καλύτερα από το 50 μέχρι την πλήρη αποφόρτιση. Ειδικά από 10 και κάτω ώρες ώρες νομίζεις ότι δεν θα κλείσει ποτέ! Εγώ πλέον σε WiFi έχω σε 40 περίπου ώρες αναμονής(πρωί μέχρι βράδυ επόμενης δλδ) σίγουρα 6 ώρες Sot. Στο 15ωρο έχω πιάσει και 7 και 8 και κοντά 9.... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Καλα έτσι βλεπω και εγω σε review και xda γενικα. Σκέφτομαι την μεταβαση και εγω αμα πεσει λιγο ακομα αλλα λογω του οτι είμαι heavy user πιστεύω δεν υπάρχει κινητό σήμερα που θα μου βγαλει μερα σωστη. (Γυρω στις 7 με 8 ωρες περίπου καιω) Και εγώ πίστευα ότι δεν θα υπάρχει συσκευή που θα μου βγάζει σωστή μέρα. Αλλά αυτό το το εργαλείο είναι το κάτι άλλο γενικά και ειδικά στην μπαταρία. Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός γιατί πριν είχα το απλό s6, Πάντως τα πράγματα εδώ είναι κάτι παραπάνω από αυτό που ήθελα. Ήθελα δηλαδή να αντέχει μέχρι της 10 το βράδυ και αυτό όσο και αν ξενυχτισω δεν ζητάει ρεύμα. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Υπέρ ευχαριστημένος. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160410/1dfaa3532fc2358d829603ba425352f2.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160410/20db11b4e2fb6b682bfdaecd575998e6.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Φοβεροι χρονοι..δεν νομιζω να υπαρξει τηλεφωνο φετος να το ανταγωνιστει.και ειδικα στην μπαταρια! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Πωπω τι μπαταρία είναι αυτή...; Ελπίζω στο μέλλον και αλλά κινητά να πάνε προς αυτή την κατεύθυνση. Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Ευθύμη για να δεις τον πραγματικό χρόνο οθόνης άφησε το να πέσει στο 5%. Δεν πάει αναλογικά δηλαδή μου έδωσε 3 ώρες μέχρι το 50% άρα θα μου δώσει άλλες 3 μέχρι να κλείσει. Περιμένω να μου πεις πως το βλέπεις σε αυτονομία σε σχέση με το plus. Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν το αφήνω να πέσει τόσο κάτω στις πρώτες φορτισεις (15-20%) όπως καταλαβαίνεις. Σήμερα πρώτη μέρα εργάσιμη για εμάς εδώ, είχα μεικτη λειτουργία 4G & WiFi, γενικά αρκετά υψηλή φωτεινότητα λόγω ηλιοφανειας (ήμουν και αρκετά εξω), bt συνδεδεμένο με το αυτοκίνητο συνολικά κάνα δίωρο και νομίζω μου έβγαλε ίδια μπαταρία με το 6s Plus αν όχι και καλύτερα. Υπενθυμίζω ότι είμαι μόλις στη δεύτερη πλήρη φόρτιση, δεν ξέρω αν παίρνει κι άλλο αλλά σίγουρα η συσκευή στο θέμα μπαταρία με αφήνει 100% ικανοποιημενο Sent from my SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Παντως ρε παιδες, χωρις διαθεση ειρωνιας, μιλαμε για κινητα και κανεις σχεδον δεν δειχνει ενα screenshot απο χρηση με ομιλια..δηλαδη πραγματικα, τι τα κανετε τα κινητα? για ιντερνετ τα εχετε? Το λεω, γιατι καθε φορα ακουω τρελους χρονους για ωρες οθονης και μονιμως νομιζω οτι οι συσκευες μου εχουν προβλημα αλλα τωρα που το παρακολουθω βλεπω οτι μονο οθονη κανετε χρηση. Τελος παντων, εγω με 2 ωρες ομιλιας βγαζω απο 5 εως 7 ωρες παντως και ειμαι υπερ υπερ ικανοποιημενος. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Σημασία εχει αν όλοι είναι ευχαριστημένοι ανεξάρτητα πόσες ώρες οθόνη έχουν. Και εγώ δηλαδή βγάζω από 4.5 ώρες έως 6.5-7 ανάλογα τη χρήση και 1 ημέρα θα με βγάλει άνετα με πολύ βαριά χρήση που σπάνια κάνω. Στο 80% της χρήσης που κάνω μου βγάζει άνετα 2 ημέρες και λίγο πιο χαλαρός 2.5-3 ήμερουλες τις έχω :p Sent from my iPad Air 2 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Σημασία εχει αν όλοι είναι ευχαριστημένοι ανεξάρτητα πόσες ώρες οθόνη έχουν. Και εγώ δηλαδή βγάζω από 4.5 ώρες έως 6.5-7 ανάλογα τη χρήση και 1 ημέρα θα με βγάλει άνετα με πολύ βαριά χρήση που σπάνια κάνω. Στο 80% της χρήσης που κάνω μου βγάζει άνετα 2 ημέρες και λίγο πιο χαλαρός 2.5-3 ήμερουλες τις έχω :p Sent from my iPad Air 2 ναι προφανως, απλα θυμαμαι τι κραξιμο ετρωγα που ελεγα οτι το s6 edge Με βγαζει 2 ωρες οθονη, χωρις κανεις να κοιταζει τα screenshots που ανεβαζα οπου ειχαν 1-2 ωρες ομιλιας και πολυ ιντερνετ.. Εννοω οτι εγω πχ δεν ειχα εμπειρια στο τι εννοουν οι πολλοι οτι βγαζουν 5 ωρες πχ, και βλεπω οτι οι πολλοι δεν κανουν χρηση σε κλησεις, οποτε οταν ακουω πλεον για ωρες οθονης (μιας και ειναι εντελως φλου το κριτηριο αυτο) , ξερω οτι μιλαμε για χρηση οθονης κατα 90% και αναμονης, παρα κλησεων, Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 επιτελους.πολυ σημαντικη η μπαταρια,ειδικα σε high end τηλεφωνα.σοβαρος λογος για μενα για να αγορασω κινητο Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 ναι προφανως, απλα θυμαμαι τι κραξιμο ετρωγα που ελεγα οτι το s6 edge Με βγαζει 2 ωρες οθονη, χωρις κανεις να κοιταζει τα screenshots που ανεβαζα οπου ειχαν 1-2 ωρες ομιλιας και πολυ ιντερνετ.. Εννοω οτι εγω πχ δεν ειχα εμπειρια στο τι εννοουν οι πολλοι οτι βγαζουν 5 ωρες πχ, και βλεπω οτι οι πολλοι δεν κανουν χρηση σε κλησεις, οποτε οταν ακουω πλεον για ωρες οθονης (μιας και ειναι εντελως φλου το κριτηριο αυτο) , ξερω οτι μιλαμε για χρηση οθονης κατα 90% και αναμονης, παρα κλησεων, Οι κλήσεις αν δεν είναι για επαγγελματικούς λόγους έχουν αντικατασταθεί σχεδόν πλήρως με εφαρμογές για chatting. To σερφάρισμα μετά τα παιχνίδια είναι το πιο ενεργοβόρο που μπορείς να κάνεις στο κινητό παρά οι κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Οι κλήσεις αν δεν είναι για επαγγελματικούς λόγους έχουν αντικατασταθεί σχεδόν πλήρως με εφαρμογές για chatting. To σερφάρισμα μετά τα παιχνίδια είναι το πιο ενεργοβόρο που μπορείς να κάνεις στο κινητό παρά οι κλήσεις. δεν ξερω με τι ασχολεισαι, αλλα εγω μονο εδω μπαινω για να ξεσκασω και καμια βολτα το ΣΚ, κατα τα αλλα δουλευω οποτε το να παιξω παχνιδι στα 30 μου ειναι το τελευταιο που με νοιαζει. Κλησεις προφανως κανω λογω δουλειας, πχ τωρα ειμαι στις 2,5 ωρες απο χθες και 3,5 ωρες οθονης με 40%! Τις αλλες εφαρμογες τις ψιλολιωνω το βραδυ λογω φιλων σε εξωτερικο κτλ (viber/whatsapp). Απο εκει και περα οι κλησεις ειναι ο κυριος λογος ενος τηλεφωνου.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxhtec Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Μόλις πήρα το s7 edge. Πόσο να το αφήσω στην πρώτη φόρτιση? Να το ανοίξω και να το δουλέψω μέχρι να λήψη η μπαταρία που έχει? η να το βάλω αμέσως για φόρτιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Πλήρως ευχαριστημένος κι εγώ από τη μπαταρία. Κι όλα αυτά σε ένα πολύ μικρό και όμορφο πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Μόλις πήρα το s7 edge. Πόσο να το αφήσω στην πρώτη φόρτιση? Να το ανοίξω και να το δουλέψω μέχρι να λήψη η μπαταρία που έχει? η να το βάλω αμέσως για φόρτιση? Δούλεψε το μέχρι να φτάσει 15% και μετά φόρτισε το πλήρως. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 δεν ξερω με τι ασχολεισαι, αλλα εγω μονο εδω μπαινω για να ξεσκασω και καμια βολτα το ΣΚ, κατα τα αλλα δουλευω οποτε το να παιξω παχνιδι στα 30 μου ειναι το τελευταιο που με νοιαζει. Κλησεις προφανως κανω λογω δουλειας, πχ τωρα ειμαι στις 2,5 ωρες απο χθες και 3,5 ωρες οθονης με 40%! Τις αλλες εφαρμογες τις ψιλολιωνω το βραδυ λογω φιλων σε εξωτερικο κτλ (viber/whatsapp). Απο εκει και περα οι κλησεις ειναι ο κυριος λογος ενος τηλεφωνου.. Αρχαιολόγος είμαι και δυστυχώς ή ευτυχώς οι κλήσεις που κάνω δεν είναι πολλές. Ο κύριος λόγος ενός smartphone δεν είναι οι κλήσεις πλέον, αυτό ίσχυε τις εποχές που δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα άλλο και τα κινητά δεν ήταν smartphones. Όσον αφορά το gaming είναι αν το έχεις χόμπι. 29 είμαι και όποτε βρίσκω χρόνο παίζω στο pc ή ακόμα και στο κινητό και θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι να πεθάνω. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία, μόνο ο χρόνος και φυσικά το αν το βλέπουμε ως χόμπι και όχι ως παιδική ασθένεια. Αυτός είναι και ο λόγος που βλέπεις να μην βάζουν ώρες κλήσης πολλοί. Πλέον περισσότερο χρόνο περνάς με το κινητό σερφάροντας παρά μιλώντας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxhtec Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Δούλεψε το μέχρι να φτάσει 15% και μετά φόρτισε το πλήρως. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ok ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 (edited) Οι κλήσεις αν δεν είναι για επαγγελματικούς λόγους έχουν αντικατασταθεί σχεδόν πλήρως με εφαρμογές για chatting. To σερφάρισμα μετά τα παιχνίδια είναι το πιο ενεργοβόρο που μπορείς να κάνεις στο κινητό παρά οι κλήσεις. Μπράβο φίλε έτσι ακριβώς είναι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κάποιοι εδώ μέσα θέλουν να αλλάξουν πλήρως τα δεδομένα που έχουμε μάθει τόσα χρόνια βάζοντας τέρμα την φωτεινότητα στο s6 για σύγκριση με τέρμα την φωτεινότητα του z3 το οποίο όχι μόνο δεν έβλεπες στον ήλιο καλοκαίρι αλλά ούτε και στην σκιά. Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 14, 2016 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Αρχαιολόγος είμαι και δυστυχώς ή ευτυχώς οι κλήσεις που κάνω δεν είναι πολλές. Ο κύριος λόγος ενός smartphone δεν είναι οι κλήσεις πλέον, αυτό ίσχυε τις εποχές που δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα άλλο και τα κινητά δεν ήταν smartphones. Όσον αφορά το gaming είναι αν το έχεις χόμπι. 29 είμαι και όποτε βρίσκω χρόνο παίζω στο pc ή ακόμα και στο κινητό και θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι να πεθάνω. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία, μόνο ο χρόνος και φυσικά το αν το βλέπουμε ως χόμπι και όχι ως παιδική ασθένεια. Αυτός είναι και ο λόγος που βλέπεις να μην βάζουν ώρες κλήσης πολλοί. Πλέον περισσότερο χρόνο περνάς με το κινητό σερφάροντας παρά μιλώντας. ωραιο επαγγελμα αλλα σε λαθος χωρα (ή μαλλον σε σωστη χωρα με λαθος κρατος ομως....κουραγιο.) Εγω ειμαι λογιστης και οπως καταλαβαινεις τα 1500 το μηνα τα εχω για πλακα..Απο εκει και περα αν με ρωτουσες πριν ανοιξω το γραφειο μου και οσο ημουν υπαλληλος σε εταιρεια, θα ελεγα αυτα που λες και εσυ..και καποτε που δεν ειχαμε smartphones αρκουσε το φιδακι για να το λιωσεις..Τελος παντων, εγω απλα θελω να εχω εικονα με ομιλια καθως στην περιπτωση αναγκης πρεπει να ξερεις ποσο σε βγαζει σε αυτη τη χρηση, τουλαχιστον εμενα μου εχει χρειαστει σε εκτακτες στιγμες και τοτε μονο η ομιλια σε νοιαζει, και αν δεν εχεις μπαταρια ισως ειναι θεμα.. Το να παιζω παιχνιδια οκ, του βαζω και ενα battery bank ή στην πριζα, προφανως ειμαι καπου χαλαρα και σταθερα. Μπράβο φίλε έτσι ακριβώς είναι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κάποιοι εδώ μέσα θέλουν να αλλάξουν πλήρως τα δεδομένα που έχουμε μάθει τόσα χρόνια βάζοντας τέρμα την φωτεινότητα στο s6 για σύγκριση με τέρμα την φωτεινότητα του z3 το οποίο όχι μόνο δεν έβλεπες στον ήλιο καλοκαίρι αλλά ούτε και στην σκιά. Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι σχεση εχει αυτο με το σχολιο του φιλου παραπανω? για χρηση σε ομιλια μιλαμε και χρηση σαν smartphone, Που κολλαει η φωτεινοτητα? Οπως και να εχει το να συγκρινεις τερμα ειναι λαθος, εγω συγκρινω παντα σε αυτοματη με τετοια ρυθμιση ωστε να βλεπω το ιδιο καλα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Εχει μεγαλη σημασια η φωτεινοτητα στα smartphone τη μεγαλυτερη θα ελεγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts