Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έβαλα ένα μαύρο ματ skin από dbrand σε s7 άσπρο με θήκη spigen rugged armor πώς σας φαίνεται;

viber_image.jpg

Σορρυ φίλε αλλά είναι χάλι μαύρο...

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλά μην βαράτε ακόμα πειραματίζομαι!

Απλα βγαλε το μαυρο skin,για να μην χαλας λεφτα για θηκες σε πειραματα ;)

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

An honest man is always a child.

Socrates

Alienware 17 R3  / Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch3 Titanium

Καλημέρα!

Αν δεν ξεκκολαει με θήκες σωθήκαμε.

Forcell τοποθεσία με ψεκασμό.

https://www.dropbox.com/sh/n680bp5rarqsxjf/AADJcYRDUmL-E57NusjnJSEca?dl=0

kountouraN

Καλημέρα!

Θα σου ξεκολλήσει :lol::X

Καλημέρα!

Απ'οτι βλεπω η συσκευασια δεν περιλαμβανει το υγρο ε? Σαν εφαρμογη ειναι πολυ καλη! Απλα δεν ξερω εαν θα ξεκολλησει με την S-View Cover θηκη :worry: Πραγματικα θελω να του φορεσω τα ''καλα'' του χωρις να ξοδεψω μια περιουσια σε θηκες και μεμβρανες :lol:

Θα σου ξεκολλήσει :lol::X

Είσαι σίγουρος? Μακάρι να μην είναι έτσι..

Απ'οτι βλεπω η συσκευασια δεν περιλαμβανει το υγρο ε? Σαν εφαρμογη ειναι πολυ καλη! Απλα δεν ξερω εαν θα ξεκολλησει με την S-View Cover θηκη :worry: Πραγματικα θελω να του φορεσω τα ''καλα'' του χωρις να ξοδεψω μια περιουσια σε θηκες και μεμβρανες :lol:

Όχι δεν περιλαμβάνει αφού δεν είναι υγρής τοποθέτησης.

Στην ουσία απλό σαπουνονερο είναι.

Στις γωνίες και στην edge οθόνη δεν την φοβάμαι.

Στο πάνω και κάτω μέρος θα ξεκκολησει αν ξεκκολησει.

Θήκη θα βάλω λίγο αργότερα να στεγνώσει καλά η υγρασία από το σαπουνονερο.

Αυριο θα έχω μια πρώτη εικόνα με Rugged Armor η Neo hybrid.

kountouraN

Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια πολλα.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω θήκη και ζελατίνα για το Samsung Edge 7 ενός φίλου.

Απο όσο διάβασα γενικά υπάρχουν δίαφορα θέματα με τον συνδυασμό και τον δυο μάζι.

Υπάρχει μια προτίμηση σε διάφανη θήκη.

Έχετε να προτείνετε ενα συνδυασμό?

Καλημέρα!

Σου είπα ότι θα κάτσει τέλεια... Μόνο που ξέχασα να σου στείλω φωτογραφίες, δε πειράζει, είδες από κοντά ότι είναι κομπλέ.

Σου είπα ότι θα κάτσει τέλεια... Μόνο που ξέχασα να σου στείλω φωτογραφίες, δε πειράζει, είδες από κοντά ότι είναι κομπλέ.

Είχες δίκιο να σου πω δεν το περίμενα.

Πέρασα δύο σήμερα μια στο δικό μου και μια στης συζύγου.

Και οι δύο έκατσαν τέλεια.

Βέβαια φοβάμαι μην ξεκολλήσει με τις θήκες.

Αν ξανά περάσω και έχω χρόνο θα κόψω ένα χιλιοστο από το πάνω και ένα από το κάτω μέρος.

kountouraN

Αν ξανά περάσω και έχω χρόνο θα κόψω ένα χιλιοστο από το πάνω και ένα από το κάτω μέρος.

Ναι να τις κόψεις πριν τις βάλεις... Πάντως το θέμα είναι ότι μάθαμε ότι όλες μπαίνουν με υγρή τοποθέτηση...

Σε εμενα σε 4 μερες ξεκολησε στην πανω πλευρα...Φοραγα την spigen slim armor θηκη. Στην αρχη καθησε καλα αλλα δε ξερω τι εγινε.:(

Τωρα θα φορεσω nilkin διαφανες θηκη με tepered class να δω πως θα κατσει με αυτη την συνθεση...

Edited by giorgos1966

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Ναι να τις κόψεις πριν τις βάλεις... Πάντως το θέμα είναι ότι μάθαμε ότι όλες μπαίνουν με υγρή τοποθέτηση...

Βέβαια δεν είναι όπως της υγρής τοποθέτησης.

Εμένα με άφηνε να σηκώσω και να ξανά κολλήσω μέχρι να κεντράρει.

Ενω τις υγρής τοποθέτησης πριν πατήσεις με την κάρτα για να βγουν τα νερά κυλάει σε ολόκληρη την οθόνη, γλιστράει πάει όπου θες.

Ενω αυτή αν την αφήσεις ολόκληρη πάνω στην οθόνη δεν γλιστράει.

Φοβάμαι μήπως η Rugged Armor την πετάξει.

Από την nillkin που όπως είπες και εσύ ότι έχεις δεν φοβάμαι.

Η nillkin όμως θα πάει στης γυναίκας και εγώ θα διαλέξω ανάμεσα σε Rugged Armor και Neo hybrid.

kountouraN

Να σας πώ και εγώ τις εμπειρίες μου με τις ζελατίνες και από τα γραφόμενά μου ίσως βοηθήσω κάποιους από εσάς για την επιλογή της ζελατίνας. Καταρχάς έχω δύο τηλέφωνα, ένα εγώ και ένα ο γυιός μου. Ξεκινάμε!, τέλη Νοεμβρίου τοποθέτησα απο μία spigen, σε συνδυασμό πάντα με θήκες spigen rugget armor, χάλια!, η μία ξεκόλλησε μετά απο 10 ημέρες και η άλλη μετά απο 15-20, και στην ίδια μεριά, (στην δεξιά εκεί που είναι το μπουτόν Power, όλη η πλευρά). Την περασμένη παρασκευή πέρασα στο ένα την IQ Shield με τις κομμένες γωνίες, και στο άλλο επροχθές. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Οι θήκες (είχα αγοράσει 3, η πρώτη μου χάλασε στην τοποθέτηση) κόστισαν 45 ευρώ με τα μεταφορικά. Εάν θέλει κάποιος κάτι να ρωτήσει άς το κάνει, θα σας πώ περισσότερες εντυπώσεις μετά από λίγο καιρό!. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!.

παιδια εχω μια θηκη spigen armor σε ενα s7.εβγαλα να τη καθαρισω και μου εχει αφησει πανω στο κινιτο κατι πολυ πολυ μικτα μπιμπικια που δεν ειναι εμφανη παρα μονο αν το στριψεις λιγο στον ηλιο.ειναι σαν λεκεδες.προσπαθησα να το καθαρισω αλλα δεν βγαινουνε.εχει τυχει σε καποιον αλλον;
adok13

παιδια εχω μια θηκη spigen armor σε ενα s7.εβγαλα να τη καθαρισω και μου εχει αφησει πανω στο κινιτο κατι πολυ πολυ μικτα μπιμπικια που δεν ειναι εμφανη παρα μονο αν το στριψεις λιγο στον ηλιο.ειναι σαν λεκεδες.προσπαθησα να το καθαρισω αλλα δεν βγαινουνε.εχει τυχει σε καποιον αλλον;

Μπορείς να βάλεις φώτο απο την θήκη και το κινητό;

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Είναι κάτι σαν τελίτσες μικρές που για να φανούν πρέπει να πέσει το φως εκεί ακριβώς και να κάνει την γυαλάδα?

spacer.png

andreas443 ετσι οπως το λες ειναι.το ιδιο ειχα παθει παλια με ενα 1020,αλλα τοτε ειχε μεσα βρομα κ νομιχα εγινε απαυτο.τωρα τη καθαριζω τη θηκη καθε τρεις κ λιγο.θα βγαλω κ φωτο αλλα δε νο.ιζω να φανει με φωτογραφια
adok13

andreas443 ετσι οπως το λες ειναι.το ιδιο ειχα παθει παλια με ενα 1020,αλλα τοτε ειχε μεσα βρομα κ νομιχα εγινε απαυτο.τωρα τη καθαριζω τη θηκη καθε τρεις κ λιγο.θα βγαλω κ φωτο αλλα δε νο.ιζω να φανει με φωτογραφια

1000% το έχει κάνει η θήκη έχω 2-3 εγω

spacer.png

Παιδιά επανέρχομαι με πρώτες εντυπώσεις από μεμβρανες forcel αγορασμένες από το extreme mobile για το s7 edge.

Να θυμίσω ότι τις πέρασα και εγώ με σπρέι σαπουνονερο που είχε περισσέψει από προηγούμενες iq shield.

Στις συζύγου λοιπόν, με θηκη nillkin nature, δεν έχει ξεκκολησει καθόλου. Ούτε δείχνει σημάδια ότι θα ξεκκολησει.

Στο δικό μου με Rugged Armor, αρκετές φορές (2-3-4)την ημέρα, βλέπω ότι πάει να ξεκκολησει η στο πάνω ή στο κάτω μέρος της συσκευής.

Τραβάω λίγο την θήκη, πατάω με το δάχτυλο και είναι εντάξει για αρκετές ώρες.

Νομίζω είναι περισσότερο διάφανη από την iq shield case frienly.

Επίσης είμαι σχεδόν βέβαιος ότι το δάχτυλο κυλάει καλύτερα σε αυτή παρά στην iq shield.

Την επόμενη που θα περάσω, θα την κόψω ένα χιλιοστό πάνω ένα κάτω αν τα καταφέρω και μετά θα την περάσω.

Σε συνδυασμό έστω με την nillkin nature είναι καλή λύση και δεν το περίμενα.

kountouraN

Παιδιά επανέρχομαι με πρώτες εντυπώσεις από μεμβρανες forcel αγορασμένες από το extreme mobile για το s7 edge.

Να θυμίσω ότι τις πέρασα και εγώ με σπρέι σαπουνονερο που είχε περισσέψει από προηγούμενες iq shield.

Στις συζύγου λοιπόν, με θηκη nillkin nature, δεν έχει ξεκκολησει καθόλου. Ούτε δείχνει σημάδια ότι θα ξεκκολησει.

Στο δικό μου με Rugged Armor, αρκετές φορές (2-3-4)την ημέρα, βλέπω ότι πάει να ξεκκολησει η στο πάνω ή στο κάτω μέρος της συσκευής.

Τραβάω λίγο την θήκη, πατάω με το δάχτυλο και είναι εντάξει για αρκετές ώρες.

Νομίζω είναι περισσότερο διάφανη από την iq shield case frienly.

Επίσης είμαι σχεδόν βέβαιος ότι το δάχτυλο κυλάει καλύτερα σε αυτή παρά στην iq shield.

Την επόμενη που θα περάσω, θα την κόψω ένα χιλιοστό πάνω ένα κάτω αν τα καταφέρω και μετά θα την περάσω.

Σε συνδυασμό έστω με την nillkin nature είναι καλή λύση και δεν το περίμενα.

Κι εγώ με Nillkin και Forcell είμαι και όλα κομπλέ...

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)