achillesgk Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Για το S7 flat δεν καλύπτει πάνω κάτω η συγκεκριμένη θήκη Για το edge σκληρή αλλά λεπτή με την κλασσική μορφή προστασίας (ελάχιστη) είναι η spigen fit. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160429/562cc5326a844c147ac165d730356437.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160429/78d7f39cbefb41bcf37efd003ec58409.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Για το S7 flat δεν καλύπτει πάνω κάτω η συγκεκριμένη θήκη Τι πατατα έκανε η nilkin εδώ; Στο edge, πολυ σωστά έπραξε να δώσει πλήρη κάλυψη, στο flat έκανε κάτι διαφορετικό, άγνωστο για ποιο λόγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Υπάρχει και το πακετάκι της vodafone που είναι πολύ καλή προσφορά ,τώρα μου το θύμισε ένας φίλος :) http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Samsung-accessory-set-for-Galaxy-S7-edge Αυτό φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, αλλά που το βρίσκεις, αυτό είναι το θέμα, online γράφει μη διαθέσιμο. Κάποια πληροφορία για αγορά από κάπου; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Πανε σε φυσικα καταστηματα και ρωτα. Καποιοι το εχουνε παρει . Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Καμμιά θήκη για τρέξιμο δοκιμασμένη έχετε υπόψη (από εδώ ή και από ebay κλπ.); Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160429/797f07f7f2f0ed78e889f112d21f6c96.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160429/ec5a4386369c81a37a00fb18804469f8.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160429/1e7817d6f0c5b46b01a709479860243d.jpg Θήκη συνθετικό δέρμα USAMS 14€ εξαιρετικό grip και προστασία. Πανέμορφη. Μεμβράνη 9H Curve 15€ εξαιρετική αίσθηση και αρκετά καλή στις δαχτυλιές. Στην φώτο την έχω αφήσει ακαθαριστη από το πρωί. Διαθέτει στο πακετο και επίπεδη μεμβράνη για πίσω που όμως δεν πιάνει τις καμπύλες. Από extreme-mobile. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Θήκη συνθετικό δέρμα USAMS 14€ εξαιρετικό grip και προστασία. Πανέμορφη. Μεμβράνη 9H Curve 15€ εξαιρετική αίσθηση και αρκετά καλή στις δαχτυλιές. Στην φώτο την έχω αφήσει ακαθαριστη από το πρωί. Διαθέτει στο πακετο και επίπεδη μεμβράνη για πίσω που όμως δεν πιάνει τις καμπύλες. Από extreme-mobile. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ο Νικόλας είναι εγγύηση. Της x one είναι Κώστα, σωστά; Edit: η παρακάτω είναι... https://extreme-mobile.skroutzstore.gr/p.Samsung-Galaxy-S7-Edge-G935-J-C-COMM-Full-Cover-9H-Anti-Shock-Screen-Protector-Front-Back.1336039.html Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160429/797f07f7f2f0ed78e889f112d21f6c96.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160429/ec5a4386369c81a37a00fb18804469f8.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160429/1e7817d6f0c5b46b01a709479860243d.jpg Θήκη συνθετικό δέρμα USAMS 14€ εξαιρετικό grip και προστασία. Πανέμορφη. Μεμβράνη 9H Curve 15€ εξαιρετική αίσθηση και αρκετά καλή στις δαχτυλιές. Στην φώτο την έχω αφήσει ακαθαριστη από το πρωί. Διαθέτει στο πακετο και επίπεδη μεμβράνη για πίσω που όμως δεν πιάνει τις καμπύλες. Από extreme-mobile. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αλοιωνει καθόλου η ζελατίνα την ποιότητα της οθόνης; πολύ καλή η θήκη την έχω και εγώ στο s7 flat Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Παιδιά αν κατάλαβα η θήκη είναι ανοιχτή κάτω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Παιδιά αν κατάλαβα η θήκη είναι ανοιχτή κάτω? Ναι Μάριε είναι ανοιχτή κάτω Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Παιδιά αν κατάλαβα η θήκη είναι ανοιχτή κάτω? Ναι αλλά οι γωνίες προχωρούν ένα εκατοστό μέσα και δεν υπάρχει περίπτωση να ακουμπήσει το μέταλλο σε πτώση εκτός αν βρει σε πέτρα που εξέχει. Είναι παρόμοια με της Apple. Την είχα στο iPhone. Με τέτοιο grip πρέπει να είσαι εντελώς απρόσεκτος για να σου πέσει. Και στο κάτω κάτω αν είναι να κρύψουμε το μέταλλο αγοράζουμε το nexus 5x με 250 ευρώ που έχει επίσης φοβερή κάμερα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 (edited) Κώστα μπορείς να μας βάλεις μερικές φωτογραφίες να δούμε καλύτερα το tempered glass? Η να μας πεις λίγο πιο αναλυτικά, είναι κανονικό γυαλί? Ρωτάω γιατί έχω πάρει υποτίθεται γυαλί που ήταν ποιο μαλακό από μια απλή μεμβράνη. Και γενικά έχω ξοδέψει πολλά χρήματα για tempered glass και μεμβρανες. Ευχαριστώ Είναι το ίδιο tempered που μας είχες πει ότι το είδες στην Αίγυπτο? Και εδώ ένα άλλο μαγαζί την έχει 39.90. Μακάρι να είναι της προκοπής και να τελειώνουμε με τα tempered. Edited April 29, 2016 by kountoura Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Κώστα μπορείς να μας βάλεις μερικές φωτογραφίες να δούμε καλύτερα το tempered glass? Η να μας πεις λίγο πιο αναλυτικά, είναι κανονικό γυαλί? Ρωτάω γιατί έχω πάρει υποτίθεται γυαλί που ήταν ποιο μαλακό από μια απλή μεμβράνη. Και γενικά έχω ξοδέψει πολλά χρήματα για tempered glass και μεμβρανες. Ευχαριστώ Είναι το ίδιο tempered που μας είχες πει ότι το είδες στην Αίγυπτο? Και εδώ ένα άλλο μαγαζί την έχει 39.90. Μακάρι να είναι της προκοπής και να τελειώνουμε με τα tempered. Δεν είναι γυαλί παιδιά, απλή ζελατινα είναι με tpu layer. Κι αυτό που μας είχε δώσει ο Κώστας από Αίγυπτο στη φώτο, παίζει έντονα να ήταν κι αυτό ζελατινα κι όχι γυαλί... Κώστα στην πέρασε ο Νικόλας κλασικά; έκατσε καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Κώστα μπορείς να μας βάλεις μερικές φωτογραφίες να δούμε καλύτερα το tempered glass? Η να μας πεις λίγο πιο αναλυτικά, είναι κανονικό γυαλί? Ρωτάω γιατί έχω πάρει υποτίθεται γυαλί που ήταν ποιο μαλακό από μια απλή μεμβράνη. Και γενικά έχω ξοδέψει πολλά χρήματα για tempered glass και μεμβρανες. Ευχαριστώ Είναι το ίδιο tempered που μας είχες πει ότι το είδες στην Αίγυπτο? Και εδώ ένα άλλο μαγαζί την έχει 39.90. Μακάρι να είναι της προκοπής και να τελειώνουμε με τα tempered. Δεν μπορεί να φανεί καλύτερα σε φωτογραφία γιατί είναι μεμβράνη και δεν κάνει contrast όπως τα glass. Ναι είναι της εταιρείας που σας είχα ανεβάσει αλλά δεύτερη έκδοση βελτιωμένη. Δεν είναι tempered γιατί απέτυχε να βγει σωστό και το σταμάτησε. Προφανώς τους έμειναν τα κουτιά της συσκευασίας που γράφουν tempered. Αυτό που είχα βρει στην Αίγυπτο ήταν επίσης μεμβράνη γι αυτό γράφει TPU. Όμως δεν ήταν Curve στις άκρες όπως αυτό που πέρασα στο extreme-mobile, εξού και η διαφορά στην τιμή. Γενικά είναι μια πολύ ποιοτική μεμβράνη. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αξιόπιστο tempered glass. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Δεν μπορεί να φανεί καλύτερα σε φωτογραφία γιατί είναι μεμβράνη και δεν κάνει contrast όπως τα glass. Ναι είναι της εταιρείας που σας είχα ανεβάσει αλλά δεύτερη έκδοση βελτιωμένη. Δεν είναι tempered γιατί απέτυχε να βγει σωστό και το σταμάτησε. Προφανώς τους έμειναν τα κουτιά της συσκευασίας που γράφουν tempered. Αυτό που είχα βρει στην Αίγυπτο ήταν επίσης μεμβράνη γι αυτό γράφει TPU. Όμως δεν ήταν Curve στις άκρες όπως αυτό που πέρασα στο extreme-mobile, εξού και η διαφορά στην τιμή. Γενικά είναι μια πολύ ποιοτική μεμβράνη. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αξιόπιστο tempered glass. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγω σήμερα έβαλα μια στον Νικο κάθεται καλύτερα απο όλες..τελια δεν θα βρειτε πουθενά.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Αυτό φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, αλλά που το βρίσκεις, αυτό είναι το θέμα, online γράφει μη διαθέσιμο. Κάποια πληροφορία για αγορά από κάπου; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Για όποιον είναι κοντά, υπάρχει διαθέσιμο στο κατάστημα της Voda στη Θέρμη, Θεσσαλονίκης. Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Οι fone M8, πάντως, είναι με διαφορά οι πιο vfm ζελατινες για αυτή τη συσκευη. Δωρεάν μεταφορικά Ελλάδα και αστεία τιμή, για την ποιότητα τους (5,5 ευρώ το σετ των 3) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Δεν είναι γυαλί παιδιά, απλή ζελατινα είναι με tpu layer. Κι αυτό που μας είχε δώσει ο Κώστας από Αίγυπτο στη φώτο, παίζει έντονα να ήταν κι αυτό ζελατινα κι όχι γυαλί... Κώστα στην πέρασε ο Νικόλας κλασικά; έκατσε καλά; Ρε παιδια ο Νικολας ποιο μαγαζι εχει να περασουμε και εμεις μια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankar0 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Extreme mobile στο Αιγάλεω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Ρε παιδια ο Νικολας ποιο μαγαζι εχει να περασουμε και εμεις μια; Extreme mobile, κορυφαίος ο Νικος, πολυ καλο παιδί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Ρε παιδια ο Νικολας ποιο μαγαζι εχει να περασουμε και εμεις μια; Extreme-mobile στην έξοδο Παπαναστασιου (metro Αιγάλεω) ακριβώς μπροστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nistikman Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Ρε παιδια το γυαλί που μου εβαλαν στην ακρη εβγαλε μια φουσκα μπορω καπος να το φτιάξω η θελει καινουργιο Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Δηλαδή η μεμβράνη του extreme,πού να σημειώσω ότι δεν είναι καθόλου φθηνή,πιάνει όλη την οθόνη του s7 flat? Κι εννοώ για όλο το μπροστινό μέρος,κι οχι μόνο το σημείο πού ανάβει η οθόνη. Κι αν μπορείς στείλε και link σε παρακαλώ. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα λινκ για να πάρω την nillkin nature για s7 edge? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα λινκ για να πάρω την nillkin nature για s7 edge? Ευχαριστώ! http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=188596 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts