paulst Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Παιδιά έχω πάρει κι εγώ το κινητό. Άψογο, δεν είχα κανένα πρόβλημα, μέχρι που εδώ και λίγες μέρες η οθόνη μου εμφανίζει κάθετες λευκες γραμμές, σαν θαμπαδα! Το περίεργο είναι ότι αν το χρησιμοποιήσω για αρκετή ώρα, φεύγουν και λειτουργεί κανονικα, όταν όμως σβήσω την οθόνη, μετά από λίγη ώρα επανεμφανίζονται! Έχετε να προτεινετε κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomitsi Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 (edited) Σήμερα ήρθαν 2 απο GB το ένα σε καλή συσκευασία το άλλο όχι, ευτυχώς και τα 2 οκ(τουλαχιστον προς το παρόν) με μια χαρά ελληνικά και 5.1 χωρις να έχω δει αν κανει κάποια αναβάθμιση. Edited June 28, 2016 by nomitsi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 για πείτε για διάρκεια μπαταρίας αν και δεν περιμένω πολλά αλλα να ξέρω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 με νορμαλ χρηση εκει που πανω κατω ειναι ολα , περιπου 1 μερα Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomitsi Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Υπάρχει κάποιος που να έχει αφήσει την 5.1 χωρις να έχει κανει κάποια αναβάθμιση? Αν ναι έχει κάποιο θέμα ή λειτουργεί οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Παρελαβα πριν λιγες ωρες . ! Αγορα απο everbuying. Παρελαβα μεσα σε 13 ημερες,απο την ημερομηνια αγορας ! Μια χαρα το κινητακι για τα λεφτα του .Αξιζει .Το εκανα root με το kingroot . Αναβαθμιση δεν το εκανα ,διοτι ειναι στην τελευταια,απ οτι λεει. Ηρθε και με Ελληνικα,αν και στο site λενε οτι δεν ειναι multilanguage. Ηχος στις κλησεις και στο μεγαφωνακι του ,μια χαρα . Το wifi καλο . Για την ωρα ολα καλα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Παρελαβα πριν λιγες ωρες . ! Αγορα απο everbuying. Παρελαβα μεσα σε 13 ημερες,απο την ημερομηνια αγορας ! Μια χαρα το κινητακι για τα λεφτα του .Αξιζει .Το εκανα root με το kingroot . Αναβαθμιση δεν το εκανα ,διοτι ειναι στην τελευταια,απ οτι λεει. Ηρθε και με Ελληνικα,αν και στο site λενε οτι δεν ειναι multilanguage. Ηχος στις κλησεις και στο μεγαφωνακι του ,μια χαρα . Το wifi καλο . Για την ωρα ολα καλα ! ωραιος, μεγια Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. July 31, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Το δίνω απολύτως αχρησιμοποίητο στο κουτί του , σε κόκκινο χρώμα στα 50 ευρώ , με φορεμένο tempered glass και extra 16GB SD καρτα μνήμης KINGSTON class 10. Πληροφορίες σε p.m. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Ενω ειναι κλειστο το κινητο,η μπαταρια του αδειαζει. πχ., οταν το φορτισω στο 100% και το ανοιξω μετα απο 2 μερες (το εχω για 2ο τηλεφωνο) ,μπορει να φτασει και στο 70-80% . Εχει συμβει σε αλλον αυτο ? Διορθωνεται ? εχω περασει καποια προγραμματα για battery calibration, αλλα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 δοκίμασε να τη φορτίσεις 100% και να τη βγάλεις από το κινητό. Σε 2 μέρες βάλτη στο κινητό και άνοιξέ το. Αν έχει πέσει λογικά έχει πρόβλημα η μπαταρία. Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Σωστα η εχει η μπαταρια προβλημα αλλα και το calibration δεν καθεται με την πρωτη φιλος θελει 2 -3 φορες Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 θα δοκιμασω παλι calibration ,κανα δυο φορες ακομη και αν δεν γινει κατι ,θα την βγαλω για να δω αν ξεφορτιζει μονη της. Ευχαριστω για τις απαντησεις ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Επανερχομαι με το προβλημα μου ! Πριν 2 μερες,εβγαλα την μπαταρια απο το κινητο (στα 3.75 βολτ,με πολυμετρο) και στην συσκευη εδειχνε 31% . Μετα απο 2 μερες λοιπον,την εβαλα στο κινητο,με 3.74 βολτ και εδειχνε 25% υπολοιπο μπαταριας. Αυτες τις δυο μερες,εβαλα στο τηλεφωνο μια αλλη μπαταρια,απο αλλο κινητο και μου εκανε τα ιδια τρελά. Απο 52% επεσε ξαφνικα στο 25%. Το τηλεφωνο το ειχα την μιαμιση μερα περιπου κλειστο. Το θεμα ειναι οτι και να φτασει στο 5%,η μπαταρια αντεχει καποιες ωρες ακομη. Να δοκιμασω παλι calibration ? Μπορει να φταιει η rom ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 calibration να δοκιμασεις σε πρωτη φαση και μετα αν δεν κατσει κοιτα την ρομ Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomitsi Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Εγώ έχω το εξής θέμα:το κινητό μετά απο κάποιες ώρες σε φάση αναμονής σβήνει!!! Αυτό συμβαίνει μόνο όταν στο κινητό έχω την sim...ΌΤΑΝ ΔΕΝ έχει την sim μέσα το κινητό μένει ανοιχτό!!!:wacko: Δεν ξέρω η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!:p Κάτι σε μαγικό έχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomitsi Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Μπορεί κάποιος να.βοηθήσει?Δεν μπορώ να βρω πως γίνεται να βάλεις συγκεκριμένο ήχο κλήσης σε κάποια συγκεκριμένη επαφή....ναι ακούγεται αστείο αλλά το έψαξα αλλά τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 (edited) Δεν μπορώ να βρω πως γίνεται να βάλεις συγκεκριμένο ήχο κλήσης σε κάποια συγκεκριμένη επαφή... __________________________________________ Και να πω οτι ελυσα το προβλημα με την μπαταρια που επεφτε ,ενω το κινητο ηταν κλειστο. Απενεργοποιησα την "Γρηγορη Εκκινηση" απο το μενου "Προσβασιμοτητα" και ολα ειναι πλεον μια χαρα.! Edited September 9, 2016 by kokolokor5a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomitsi Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 __________________________________________ Και να πω οτι ελυσα το προβλημα με την μπαταρια που επεφτε ,ενω το κινητο ηταν κλειστο. Απενεργοποιησα την "Γρηγορη Εκκινηση" απο το μενου "Προσβασιμοτητα" και ολα ειναι πλεον μια χαρα.! Φίλε μου το έχω κάνει αλλά τίποτα!!!Παρ΄ότι βάζω τον ήχο κλήσης που θέλω χτυπάει με τον γενικό ήχο κλήσης που έχω βάλει για τις περισσότερες κλήσεις!:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VRaCh Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Συγνώμη για το ψηλοάσχετο, πήρα σε γνωστό το F1 και το έπνιξε με τις πρόσφατες βροχές. Ήταν σε μηχανάκι και είχε ξεχάσει το κινητό στην μπροστά τσέπη την ώρα της μπόρας. Και μόλις μου ήρθαν μία θήκη μαύρη δερμάτινη και τρία τζάμια οθόνης. Αν ενδιαφέρεται κανείς π.μ. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Μετά από 2 μήνες το κουμπί on off αρχιζε να τα παίζει. Πλέων δεν πατιεται καλά και ορισμένες φορές δεν πατιεται καθόλου. Απαράδεκτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 βαλε ενα τετοιο για πληκτρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 βαλε ενα τετοιο για πληκτρο... Θα δουλέψει σίγουρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 (edited) δεν γνωριζω να σου απαντησω για το συγκεκριμμενο κινητο. Αλλα μπορεις να ανοιγεις την οθονη με διπλο κλικ (θα το βρεις στις ρυθμισεις του κινητου - "προσβασιμοτητα->αναγνωριση χειρονομιων") και να την κλεινεις παλι, με καποιο προγραμμα σαν αυτο. Edited September 14, 2016 by kokolokor5a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobile515 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Καλησπέρα σας θα ήθελα να αγοράσω και εγώ το κινητό και θα ήθελα να μου απαντηθούν κάποιες απορίες όποιος έχει εμπειρία άνω των 3 μηνών στην κατοχή τους αυτό το μικρό κινητάκι και θέλουν απαντήστε μου. Η ερωτήσεις μου σχετικά με το κινητό είναι η εξής : 1. Κολάει; 2. Έχει καλή φωτογραφική; (αν μπορεί κάποιος ας επισυνάψει μερικές αμοντάριστες να της δούμε) 3. Πώς πάει η μπαταρία; 4. Γενικά σαν κατασκευή πώς είναι? Ευχαριστώ προκαταβολικά. :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 -Δεν μπορω να πω οτι κολαει. - Η καμερα ειναι απλα χαλια ! -Για την μπαταρια,εγω το χρησιμοποιω σαν δευτερο τηλεφωνο,στην δουλεια. Λειτουργει δηλαδη για κανα 8ωρο καθε μερα. Μου κραταει περιπου 4-5 μερες ετσι,σιγουρα. -Σαν κατασκευη,για τα λεφτα που εδωσα εγω (38 ευρω,απο προσφορα) καλα ειναι. Φτηνοκατασκευη. Για μενα δωσε 10-15 ευρω παραπανω και παρε κατι αλλο. ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts