Jump to content

Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

OK ευχαριστω για τον χρονο σου !

Τίποτα ενημέρωσε όταν τελειώσεις να δούμε ότι όλα είναι οκ

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορει κάποιος να μου στείλει κάποιο link για να περάσω stock ROM? Επειδή δεν είμαι πολύ σχετικός, είναι εύκολη διαδικασία; Υπάρχει δυνατότητα επιστροφής στην ROM που φοράω τώρα?

Μπορει κάποιος να μου στείλει κάποιο link για να περάσω stock ROM? Επειδή δεν είμαι πολύ σχετικός, είναι εύκολη διαδικασία; Υπάρχει δυνατότητα επιστροφής στην ROM που φοράω τώρα?

http://updato.com/firmware-archive-select-model εδώ είσαι. Είναι εύκολη διαδικασία. Θα κατεβάσεις τη ρομ που θες θα ξεζιπαρεις και θα βάλεις στο Odin το κάθε αρχείο. Στο οdin στη θέση csc δε θα βάλεις το home csc. Θα βάλεις το αλλο. Από τη ρομ που θα κατεβάσεις θα βγουν 5 αρχεία. Θα αφήσεις απ έξω το home .Είναι εύκολο να γυρίσεις σε αυτή που έχεις τωρα

Αυτό που ψάχνω είναι μια ROM σαν αυτη που φοράνε τα nexus δηλαδή "καθαρή" και σε αυτό το link δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο από μια ματιά που του έριξα.

Αυτό που ψάχνω είναι μια ROM σαν αυτη που φοράνε τα nexus δηλαδή "καθαρή" και σε αυτό το link δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο από μια ματιά που του έριξα.

Άρα θέλεις custom Rom?ρουτ και τέτοια δηλαδή. Γιατί αλλιώς δε γίνεται

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με ποιον τροπο μπορω να κανω root το S7 Flat android 7.0 ?

Φίλε τι έγινε τελικα?δε το έκανες ροουτ;

Δεν βλεπει την εσωτερικη μνημη, αυτο το θεμα εχω με το twrp. Θα αλλαξω καλωδιο μηπως φταιει αυτο.

Με την ελληνικη ρομ εχω 137000 antutu ενω με την blackman 121000 βλεπω νομιζω στο βιντεο της ρομ....

Δεν βλεπει την εσωτερικη μνημη, αυτο το θεμα εχω με το twrp. Θα αλλαξω καλωδιο μηπως φταιει αυτο.

Με την ελληνικη ρομ εχω 137000 antutu ενω με την blackman 121000 βλεπω νομιζω στο βιντεο της ρομ....

reboot phone mode to 'download mode' and flash using Odin (position AP) TWRP recovery [ATTENTION you must turn off autoreboot options in odin and after flash manually reboot the phone into recovery mode]

6 - go to options and select wipe data format - write "yes" then after finishing wipe necessarily restart phone to recovery mode

[ATTENTION this operation will clear the memory of the phone without touching the data contained on the ex-scdard]

7 - confirm "allow modifications" if recevory ask

8 - flash in the recovery*file*no-verity-opt-encrypt-2.2.zip

Είναι αναγκαστικό το format μέσω twrp ...καλα το θυμόμουνα...οποτε αν θες να προχωρήσεις αναγκαστικά format

Δε ειχα σβησει το κινητο , να του κανω wipe . μπορει να φταιει αυτο. οκ ευχαριστω!

Τι εννοείς δεν είχες σβήσει το κινητο?Αφού σου έγραψα τα βήματα..αντριγραφη επικόλληση που το βρηκα....το λεει ότι θέλει format από το ρεκοβερυ. Δεν είναι τίποτα . Τα μεταφέρεις ότι έχεις στον υπολογιστή κάνεις ένα φορμάτ περνάς custom και είσαι ετοιμος.δε σε καταλαβαίνω γιατί δε το κανεις να τελειωνεις

Κολλησε το μυαλο γιατι παιδευτηκα χθες πολυ, με δυο μπρικαρισματα

Δε σε κατάλαβα..τι εννοείς?προχωρησες?έβαλες custom?

Δε σε κατάλαβα..τι εννοείς?προχωρησες?έβαλες custom?

Οχι δεν εβαλα το φοβηθηκα, αυριο θα κατεβασω την ρομ και θα την βαλω στην εσωτερικη να το προχωρησω.

Οχι δεν εβαλα το φοβηθηκα, αυριο θα κατεβασω την ρομ και θα την βαλω στην εσωτερικη να το προχωρησω.

Στην κάρτα μνημης εννοείς που τα βλεπει και θα φλασαρεις τη custom?φίλε μου δεν υπάρχει περίπτωση να μπικαρεις το τηλέφωνο ..και να θες δηλαδή δε μπορείς

Edited by antriou23

Στην κάρτα μνημης εννοείς που τα βλεπει και θα φλασαρεις τη custom?

Ναι θα βαλω την ρομ στην καρτα μνημης και θα μπω twrp να κανω φορματ και μετα να την περασω. Απλα δεν ειμαι ροοτ, πιστευω να μη χρειαζεται.

Ναι θα βαλω την ρομ στην καρτα μνημης και θα μπω twrp να κανω φορματ και μετα να την περασω. Απλα δεν ειμαι ροοτ, πιστευω να μη χρειαζεται.

Η ρομ που θα βάλεις θα είναι ρουτ.απλως να μεταφέρεις ότι έχεις απο την εσωτερική για να μη το χάσεις

Η ρομ που θα βάλεις θα είναι ρουτ.απλως να μεταφέρεις ότι έχεις απο την εσωτερική για να μη το χάσεις

Ναι preroot δηλαδη. οκ ευχαριστω

Ναι preroot δηλαδη. οκ ευχαριστω

Ενημέρωσε όταν τα κάνεις για να δούμε ότι όλα πήγαν οκ

Αναμένεται σε λίγες ημέρες της COSMOTE .

SM-G930F/COS/G930FXXU1DQH8/G930FCOS1DQG2/G930FXXU1DQG3/G930FXXU1DQH8

Λες να λύνει το θέμα με τις κλήσεις; Γενικά υπάρχει λόγος να πάρουμε firmware της Cosmote; Υπάρχει κάτι το αρνητικό αν το κάνουμε; και πόσο σύντομα γίνεται;

Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δυστυχώς κι εγώ έχω χαμένες κλήσεις. Ελληνικό από πλαίσιο κ κάρτα wind. Όχι ότι θα παίζει κάνα ρόλο πιστεύω

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παίδες το S7 έχει Ασφαλή φάκελο όπως το Α5??

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

Παίδες το S7 έχει Ασφαλή φάκελο όπως το Α5??
Εννοείται... Το ερώτημα θα είχε λογική αν γίνονταν αντίστροφα...

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ήρθε ενημέρωση λογισμικού για cosmote και περιλαμβάνει την υπηρεσία rich communication suite. Για το edge είναι απλά ενημερώνω και εδώ.

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)