xaroumpas Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Παιδιά μπορείτε να μου εξηγήσετε τι ακρινως είναι το volte κλπ και πως το ενεργοποιω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Παιδιά μπορείτε να μου εξηγήσετε τι ακρινως είναι το volte κλπ και πως το ενεργοποιω; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=443877 Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Έγινε σήμερα νέα αναβάθμιση Ιουλίου. Περίπου 90 mb. Έχει πλέον wificalling και Volte χωρίς να έχω την rom της cosmote. Θέλει ενεργοποίηση Πριν στο 1333 στέλνουμε WIFICALL. Με ποια ρομ είσαι... γιατί εγω με rom BTU αν και έκανα την ενεργοποίηση της υπηρεσίας... δεν βλέπω να μου έχει κάποια επιλογή Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 (edited) Με ποια ρομ είσαι... γιατί εγω με rom BTU αν και έκανα την ενεργοποίηση της υπηρεσίας... δεν βλέπω να μου έχει κάποια επιλογή Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Greece EUR, G930FXXU1DQF2, G930FXXU1DQG1. Από 3 Ιουλίου. Edited August 1, 2017 by giannis42 Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Με ποια ρομ είσαι... γιατί εγω με rom BTU αν και έκανα την ενεργοποίηση της υπηρεσίας... δεν βλέπω να μου έχει κάποια επιλογή Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παιδιά αυτό είναι μόνο για όσους έχουν δίκτυο κοσμοτε έτσι δεν είναι; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Μια ερώτηση για όσους έχουν σύνδεση wind όταν ανοίγετε τα δεδομένα έχετε ένδειξη στην αρχική οθόνη 4G ή LTE; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 4g Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 4g Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα δείχνει LTE και μου έκανε εντύπωση γιατί ένας φίλος με s7 edge, επίσης με σύνδεση wind και ενώ είμασταν στο ίδιο μέρος είχε ένδειξη 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Έχετε κάποια πρόταση για τζαμακι tempered για το s7. Επειδή δε θέλω θήκες τύπου flip, νομίζω είναι απαραίτητο το τζαμί. Τι λέτε;; Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Αυτό με το πέρασμα του χεριού το έχει και στις ρυθμίσεις η ίδια η συσκευή Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορείς να μου πεις σε ποιο σημείο των ρυθμίσεων είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Προσβασιμοτητα/Κινητικες δυνατότητες και αλληλεπιδραση/Εύκολη ενεργ. Οθόνης Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Μόλις μου ήρθε αναβάθμιση G930FXXU1DQG1 από 01/07/2017, πολωνικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Προσβασιμοτητα/Κινητικες δυνατότητες και αλληλεπιδραση/Εύκολη ενεργ. Οθόνης Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να μπορεί να αναγνωρίσει το δακτυλικό αποτύπωμα απλά ακουμπώντας το δάχτυλο στο κουμπί χωρίς να το πατήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaroumpas Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να μπορεί να αναγνωρίσει το δακτυλικό αποτύπωμα απλά ακουμπώντας το δάχτυλο στο κουμπί χωρίς να το πατήσεις? Οχι δεν υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Δεν κάνει ακριβώς αυτό το fingertouch!! Η εφαρμογή αυτή κάνει το home button να γίνεται σαν capacitive, όταν όμως η οθόνη είναι αναμμένη. Για να ξεκλειδώσει η οθόνη (από τελείως σβηστη) όμως με το δακτυλικό αποτύπωμα θέλει πάλι πάτημα το home ή το power button. Μπαταρία δεν καταναλώνει ιδιαίτερα, την έχω αρκετό καιρό! Κι ομως ζηταω αν γινεται να μπορω απλα να ακουμπησω το κουμπι με σβηστη οθονη και να μπει στο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaroumpas Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Κι ομως ζηταω αν γινεται να μπορω απλα να ακουμπησω το κουμπι με σβηστη οθονη και να μπει στο κινητο. Δεν μπορεί να γίνει διότι θεωρείτε καλύτερα με αυτό τον τρόπο δηλαδή να πατάς το κουμπί..προσωπικά με βολεύει πιο πολύ άλλωστε δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση είναι έτσι από τον κατασκευαστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Μόλις μου ήρθε αναβάθμιση G930FXXU1DQG1 από 01/07/2017, πολωνικό. Καμία διαφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Δεν έχω καταλάβει κάποια διαφορά μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Παιδιά μπορείτε να μου πείτε ένα tempered που κάθεται καλά στο s7 flat; θα το έχω με μια spigen μόνο.. Αν δε βάλω καθόλου γυαλί η οθόνη θα γίνει χάλια με τον καιρό;; Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Παιδιά μπορείτε να μου πείτε ένα tempered που κάθεται καλά στο s7 flat; θα το έχω με μια spigen μόνο.. Αν δε βάλω καθόλου γυαλί η οθόνη θα γίνει χάλια με τον καιρό;; Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τίποτα δεν παθαίνει εκτός και αν το χτυπήσεις Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Τίποτα δεν παθαίνει εκτός και αν το χτυπήσεις Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟσα κιμητα με gorilla glass 4 εχω παρει δεν εχουν παθει το παραμικρο και δεν τους βαζω τπτ. Απο πτωση μπορει να σπασει. Γρατζουνιες δυσκολα αν προσεχεις λιγο. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Επειδή αναφέρθηκε το θέμα της μπαταρίας κάποια ποστ πριν να αναφέρω ότι βρήκα αυτό το εύκολο κόλπο για να βλέπουμε τη χωρητικότητα της μπαταρίας που απομένει και τους κύκλους φόρτισης . "Ever wonder how much did your battery degraded? Try this. Download es file explorer( or any file viewer that can read system file) Go to root. Sys -- class --- power supply --- battery Scroll down to the fg_fullcapnom & Fg_cycle Open with es note viewer ( or any text viewer) Fg_ fullcapnom - the number X 2 , Times 2(if you are android 7.0) . That Is your current battery capacity in mAh. Fg_cycle - to see the charging cycle." Στο απλό s7 μου έχω 1441 (x2) = 2882 mAh πραγματική χωρητικότητα μπαταρίας και 42 κύκλους φόρτισης . Sent from my iPad using Tapatalk Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Επειδή αναφέρθηκε το θέμα της μπαταρίας κάποια ποστ πριν να αναφέρω ότι βρήκα αυτό το εύκολο κόλπο για να βλέπουμε τη χωρητικότητα της μπαταρίας που απομένει και τους κύκλους φόρτισης . "Ever wonder how much did your battery degraded? Try this. Download es file explorer( or any file viewer that can read system file) Go to root. Sys -- class --- power supply --- battery Scroll down to the fg_fullcapnom & Fg_cycle Open with es note viewer ( or any text viewer) Fg_ fullcapnom - the number X 2 , Times 2(if you are android 7.0) . That Is your current battery capacity in mAh. Fg_cycle - to see the charging cycle." Στο απλό s7 μου έχω 1441 (x2) = 2882 mAh πραγματική χωρητικότητα μπαταρίας και 42 κύκλους φόρτισης . Sent from my iPad using Tapatalk Sent from my iPad using TapatalkΚαλό! Εγώ έχω 1207 και 362 κύκλους φόρτισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bretsos Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 1412 και 80 κύκλους φόρτισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts