Jump to content

Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σας και χρόνια πολλά.Θελω να κάνω μία απλή ερώτηση σε όσους έχουν μικρά παιδιά για το focus της συσκευής.Οταν ψιλό κινούνται μπορεί η συσκευή να τα βγάλει καθαρή φωτογραφία; Εστιάζει γρήγορα και τραβά; Ευχαριστώ πολύ.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα παιδιά. Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το WiFi;; τι εννοώ... Μπορεί να είμαι στο ένα μέτρο από το router και να μου δείχνει 1 γραμμή σήμα... Αν κάνω restart το WiFi μου πιάνει κανονικά full...

Όταν το κάνω επανεκκίνηση δουλεύει αλλά για λίγο. Μετά πάλι χάνει το σήμα.

Σε ένα στενό με πολλές πολυκατοικίες ένα άλλο παλιό smartphone πιάνει 20 WiFi και το S7 μου πιάνει 3-4 με το ζόρι.

Να του περάσω με Odin από την αρχή καμία stock rom;; η να πάω Service;;

Καλημέρα σας και χρόνια πολλά.Θελω να κάνω μία απλή ερώτηση σε όσους έχουν μικρά παιδιά για το focus της συσκευής.Οταν ψιλό κινούνται μπορεί η συσκευή να τα βγάλει καθαρή φωτογραφία; Εστιάζει γρήγορα και τραβά; Ευχαριστώ πολύ.

Εχει πολυ γρηγορη εστιαση, αλλα αν κουνιεται ο αλλος νομιζω κανενα κινητο δε μπορει να το προλαβει, σιγουρα θα βγει κουνημενο..με νορμαλ κινηση παντως και επαρκη φωτισμο νομιζω βγαζει ταχυτητα και το προλαβαινεις

Όταν το κάνω επανεκκίνηση δουλεύει αλλά για λίγο. Μετά πάλι χάνει το σήμα.

Σε ένα στενό με πολλές πολυκατοικίες ένα άλλο παλιό smartphone πιάνει 20 WiFi και το S7 μου πιάνει 3-4 με το ζόρι.

Να του περάσω με Odin από την αρχή καμία stock rom;; η να πάω Service;;

To "πρόβλημα" του S7 δεν είναι ότι δεν έχει εμβέλεια το WiFi, αλλά ότι είναι πολύ επιλεκτικό όσον αφορά στη συνδεσιμότητα με τα ρουτερ (θέλει καλή λήψη για να τα εμφανίσει στη λίστα). Και το S6 και S6 edge plus έκαναν το ίδιο.

Αυτό που σου λέω θα το διαπιστώσεις με την εγκατάσταση μιας απλής εφαρμογής μέτρησης ποιότητας Wifi. Ενώ μέσω εφαρμογής θα σου εμφανίζει πολλά ρουτερ στα πέριξ, στα λίστα του κινητού σου θα εμφανίζει αρκετά λιγότερα, τα οποία θα είναι αυτά με την καλύτερη λήψη!. ;)

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

To "πρόβλημα" του S7 δεν είναι ότι δεν έχει εμβέλεια το WiFi, αλλά ότι είναι πολύ επιλεκτικό όσον αφορά στη συνδεσιμότητα με τα ρουτερ (θέλει καλή λήψη για να τα εμφανίσει στη λίστα). Και το S6 και S6 edge plus έκαναν το ίδιο.

Αυτό που σου λέω θα το διαπιστώσεις με την εγκατάσταση μιας απλής εφαρμογής μέτρησης ποιότητας Wifi. Ενώ μέσω εφαρμογής θα σου εμφανίζει πολλά ρουτερ στα πέριξ, στα λίστα του κινητού σου θα εμφανίζει αρκετά λιγότερα, τα οποία θα είναι αυτά με την καλύτερη λήψη!. ;)

Και το ότι βρίσκομαι στο ένα μέτρο από το ρουτερ και έχω μια γραμμή; αυτό πως εξηγείται;

Νομιζω δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο, καλυτερα να πιανει συνδεσεις που εχουν καλο σημα ωστε να μην κανει και διακοπες ενδιαμεσα..

Και το ότι βρίσκομαι στο ένα μέτρο από το ρουτερ και έχω μια γραμμή; αυτό πως εξηγείται;

Έχεις κάνει κάποια δοκιμή με κάποιο πρόγραμμα για τη ταχύτητα που συνέδεσε σε αυτό το ρούτερ;

Μόνο έτσι θα φανεί αν υπάρχει πρόβλημα και όχι από τις γραμμές που δείχνει.

Επίσης το έχεις παρατηρήσει και με άλλα ρούτερ ή μόνο με το συγκεκριμένο;

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Δεν ξέρω αν πρέπει να δίνουμε βάση σ αυτά τα τεστ αλλά όλα τα υπόλοιπα τρώνε την σκόνη τουhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161229/7dddf6c75e1bb42b9302be7fca712cd7.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161229/bc36c2cd700729c5477c70bb1ed092fd.jpg

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Galaxy Z fold 5

Εχει πολυ γρηγορη εστιαση, αλλα αν κουνιεται ο αλλος νομιζω κανενα κινητο δε μπορει να το προλαβει, σιγουρα θα βγει κουνημενο..με νορμαλ κινηση παντως και επαρκη φωτισμο νομιζω βγαζει ταχυτητα και το προλαβαινεις

Nokia N8 ή Nokia 808 Pureview που έχουν xenon flash. Βγάζουν ακίνητο ανεμιστήρα που λειτουργεί!!!!

Για να θυμόμαστε και τα παλιά μας κινητά το έγραψα.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi Mi 9T 128GB

Nokia N8 ή Nokia 808 Pureview που έχουν xenon flash. Βγάζουν ακίνητο ανεμιστήρα που λειτουργεί!!!!

δεν τα προλαβα αυτα, πηγα κατευθειαν στα led flash :p

Τι μου θυμισες τωρα....Η καλυτερη καμερα σε κινητο ever!Τέλος

Poco X3 nfc 6/128

Επιβεβαιώνω αυτό ακριβώς και με το δικό μου! Από τις ρυθμίσεις μέσα του τηλεφώνου βλέπει 2 μόνο δίκτυα και με το wifi analyzer -->> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vrem.wifianalyzer&hl=el βλέπει ..... 12 (!!!!) :rolleyes: Δεν ξέρω τι ακριβώς σκέφτηκε ο προγραμματιστής για την παραπάνω αστοχία, αλλά ελπίζω να διορθωθεί με τη nougat ! Δηλαδή πρέπει να είμαστε μερικά μέτρα από το ρούτερ για να κάνουμε την δουλειά μας?

Εγω παντος σημερα ειχα βγει φια δουλεια,και την εκανα οη με το S7.

Επρεπε να περνω μετρησεις και να τις γραφω σε τετραδιο,με το χιονονερο ηταν αδυντο να γραψω πανω απο δυο με τρεις μετρησεις,τελικα μεγαλο πραγμα να εινι η συσκευη αδιαβροχη...

Να μην σε απασχολει καθολου ποση ποσοτητα νερου και να πεσει πανω...και η οθονη ανταποκρινοταν αψογα σε καθε πατημα γραμματος η αριθμου...

Σορρυ για το off topic αλλα εγω το εχω πει...η αδιαβροχοποιηση ειναι πολυ σημαντικη για μενα και αξιζει τα λεφτα της...

Δεν ξέρω αν πρέπει να δίνουμε βάση σ αυτά τα τεστ αλλά όλα τα υπόλοιπα τρώνε την σκόνη του

γελάνε και οι πέτρες στα λατομεία.. μπούρδες είναι αυτά τα προγράμματα, μην ασχολείσαι

Τι να φταίει ρ παιδιά και με δεδομένα έχω τρελή κατανάλωση;; τι να τσεκάρω;; με wifi βγάζω 2.30 ώρες στο 50% και στο υπόλοιπο 50% με δεδομένα βγάζω 1 ώρα και κάτι ψιλά.

Δε νομίζω να ναι και τρελό νούμερο αυτό το held awake....

Sent from my Galaxy s7 gold

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161229/13cdd275a288e8b61bc62571f5a34964.jpg

γελάνε και οι πέτρες στα λατομεία.. μπούρδες είναι αυτά τα προγράμματα, μην ασχολείσαι

Δεν ξέρω αν είναι μπούρδες αυτα τα προγράμματα, επιβεβαιώνουν όμως ότι το τηλέφωνο είναι κορυφή

Galaxy Z fold 5

Δεν ξέρω αν είναι μπούρδες αυτα τα προγράμματα, επιβεβαιώνουν όμως ότι το τηλέφωνο είναι κορυφή

Εχουν βγει πιο γρηγορα τηλεφωνα απο το S7/S7 edge ,αλλα με μια διαφορα....κανενα δεν ειναι καλυτερο σε αυτο που λεμε συνολο

Και το S7/S7 edge ειναι απο τα πιο ολοκληρωμενα κινητα σε ολους τους τομεις...το συνολο του S7/S7 edge λιγα κινητα το φτανουνε...

Εχουν βγει πιο γρηγορα τηλεφωνα απο το S7/S7 edge ,αλλα με μια διαφορα....κανενα δεν ειναι καλυτερο σε αυτο που λεμε συνολο

Και το S7/S7 edge ειναι απο τα πιο ολοκληρωμενα κινητα σε ολους τους τομεις...το συνολο του S7/S7 edge λιγα κινητα το φτανουνε...

Συμφωνώ και μου αρέσει που δεν διαχωρίζεις το s7 το "απλο" από το edge και μου κάνει εντύπωση που κάποιοι στον νήμα του edge διαχωρίζουν τα 2 τηλέφωνα

Galaxy Z fold 5

Συμφωνώ και μου αρέσει που δεν διαχωρίζεις το s7 το "απλο" από το edge και μου κάνει εντύπωση που κάποιοι στον νήμα του edge διαχωρίζουν τα 2 τηλέφωνα

Μας γλεντανε σε μπαταρια αυτο ειναι το μονο θετικο..αλλα μιλαμε για πολυ γλεντι, πανω απο 2ωρο :p

Μας γλεντανε σε μπαταρια αυτο ειναι το μονο θετικο..αλλα μιλαμε για πολυ γλεντι, πανω απο 2ωρο :p

Αυτό είναι λογικό αφού έχει μεγαλύτερη μπαταρία αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις επιδόσεις και την δυνατότητες του τηλεφώνου

Galaxy Z fold 5

Αυτό είναι λογικό αφού έχει μεγαλύτερη μπαταρία αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις επιδόσεις και την δυνατότητες του τηλεφώνου

Ναι ναι μονο για μπαταρια ειπα, γι αυτο και διαφοροποιειται σαν συσκευη..εγω πιο πολυ ευχαριστιεμαι το μικρο κι ας εχει χειροτερη μπαταρια γιατι βολευει μ ενα χερι πχ στο αυτοκινητο, οπου το ετζ δεν γινεται μ ενα χερι ευκολα

Δεν υπάρχει καλύτερο κινητό να βγάζεις φωτογραφίες παιδιά που κινούνται.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε..!!!!!!!!!!

θέλω να ρωτήσω επειδή έχω διαβάσει εδώ μέσα μερικοί επιμένουν για την BTU τι διαφορές έχει η BTU από τις άλλες ρομ και ρωτάω σαν ρομ καθαρά χωρίς να ανήκει σε καποιον πάροχο ούτε για το CSC γιατί προσωπικά πιστευω ότι δεν έχει καμμία διαφορά επειδή ετυχε να τις δοκιμάσω όλες ούτε καποια εφαρμογή εγκαθιστούν παραπάνω περα από το smart switch.

Ένα άλλο θέμα σε ότι αφορά το wifi όσοι εχουν θέματα συνδεσης αποσύνδεσης ας μιλησουν με τον παροχο ιντερνετ γιατι το δικο μου ειχε αυτό το θεμα ενώ με άλλες συσκευες δεν ειχα πρόβλημα ένα τηλεφωνο στον ΟΤΕ και το πρόβλημα λυθηκε αμεσως και αποτι φαινεται το γνωρίζανε μολις τους ανεφερα για το S7.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε..!!!!!!!!!!

θέλω να ρωτήσω επειδή έχω διαβάσει εδώ μέσα μερικοί επιμένουν για την BTU τι διαφορές έχει η BTU από τις άλλες ρομ και ρωτάω σαν ρομ καθαρά χωρίς να ανήκει σε καποιον πάροχο ούτε για το CSC γιατί προσωπικά πιστευω ότι δεν έχει καμμία διαφορά επειδή ετυχε να τις δοκιμάσω όλες ούτε καποια εφαρμογή εγκαθιστούν παραπάνω περα από το smart switch.

Ένα άλλο θέμα σε ότι αφορά το wifi όσοι εχουν θέματα συνδεσης αποσύνδεσης ας μιλησουν με τον παροχο ιντερνετ γιατι το δικο μου ειχε αυτό το θεμα ενώ με άλλες συσκευες δεν ειχα πρόβλημα ένα τηλεφωνο στον ΟΤΕ και το πρόβλημα λυθηκε αμεσως και αποτι φαινεται το γνωρίζανε μολις τους ανεφερα για το S7.

H μόνη διαφορά με τη BTU αν μιλήσουμε υποθετικά (δεν είναι κανόνας) είναι ότι παίρνει πρώτη αναβαθμίσεις, όπως πήρε τη Nugat Beta.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)