agriniopk Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 (edited) Ελπιζω φιλε μου επειδη φαινεται το χτύπημα να μην σου πουν οτι φταις και δεν σε καλυψουν με την εγγύηση. Πολλα γινονται πλεον με τα service. Το κινητό το προόριζω για την γυναίκα μου και εγώ (περίμενα) να πάρω το Ν7. Αν δεν το πάνε σε εγγύηση, που συνεπάγεται ότι όντως είναι τόσο εύθραυστα και με το παραμικρό παθαίνουν ανεπανόρθωτες ζημιές τότε θα πάω προς το HTC 10 ή θα δω τι άλλες επιλογές εγώ χωρίς γυαλί πίσω. Θα ενημέρωσε σχετικά. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 18, 2016 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Δεν μου δουλεύει το youtube app. Μου βγάζει ελέγξτε την σύνδεση σας στο δίκτυο. Ξέρει κανείς τι φταίει; Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Δεν μου δουλεύει το youtube app. Μου βγάζει ελέγξτε την σύνδεση σας στο δίκτυο. Ξέρει κανείς τι φταίει; Clear cache, διαγραφή από τα πρόσφατα, και θα στρωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilegr Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Εχω το galaxy s7 με την τελευταία έκδοση που κυκλοφορεί και κάποιες φορές εχω παρατηρήσει οτι η οθονη παραμένει ενεργη αντι να κλείσει μετα από 30 δευτερόλεπτα που ειναι ρυθμισμενη. Η επιλογη always on ειναι απενεργοποιημενη. Το εχει παρατηρήσει κάποιος άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Εχω το galaxy s7 με την τελευταία έκδοση που κυκλοφορεί και κάποιες φορές εχω παρατηρήσει οτι η οθονη παραμένει ενεργη αντι να κλείσει μετα από 30 δευτερόλεπτα που ειναι ρυθμισμενη. Η επιλογη always on ειναι απενεργοποιημενη. Το εχει παρατηρήσει κάποιος άλλος; Όταν μπαίνεις μετά στις ρυθμίσεις στα πόσα δευτερόλεπτα σου δείχνει ότι είναι; γιατί και σε μένα το εκανε. Το ρυθμίζω στα 15 δευτερα και μετά όταν μπαίνω να δω είναι στα 10 λεπτά ενώ έγραφε λήξη χρονικου ορίου οθόνης 277 ώρες και κάτι λεπτά!!! Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilegr Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Όταν μπαίνεις μετά στις ρυθμίσεις στα πόσα δευτερόλεπτα σου δείχνει ότι είναι; γιατί και σε μένα το εκανε. Το ρυθμίζω στα 15 δευτερα και μετά όταν μπαίνω να δω είναι στα 10 λεπτά ενώ έγραφε λήξη χρονικου ορίου οθόνης 277 ώρες και κάτι λεπτά!!! Η ρύθμιση παραμένει στα 30 δευτερόλεπτα. Ωστοσο δε το κάνει πάντα αλλα σε άσχετες στιγμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Εχω το galaxy s7 με την τελευταία έκδοση που κυκλοφορεί και κάποιες φορές εχω παρατηρήσει οτι η οθονη παραμένει ενεργη αντι να κλείσει μετα από 30 δευτερόλεπτα που ειναι ρυθμισμενη. Η επιλογη always on ειναι απενεργοποιημενη. Το εχει παρατηρήσει κάποιος άλλος; Μήπως έχεις την έξυπνη αναμονή της οθόνης επιλεγμένη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Για όσους είχαν θέμα με τον nova launcher και το κλείσιμο της οθόνης βρέθηκε λύση. Λόγω της πολιτικής ασφαλείας της Google εφόσον κλείδωνες την οθόνη με κάποια χειρονομία του nova δεν μπορούσες να την ξεκλειδώσεις με αποτύπωμα. Από την έκδοση όμως 5.0 - beta 1 και μετά μπορείς να πας στις ρυθμίσεις του nova, κάτω - κάτω στο προχωρημένα, μέθοδος κλειδώματος οθόνης και επιλέγεις το "σβήσιμο". Πρόβλημα τέλος. Την beta του Nova μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilegr Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Μήπως έχεις την έξυπνη αναμονή της οθόνης επιλεγμένη; Είναι ανενεργη η έξυπνη αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Για όσους είχαν θέμα με τον nova launcher και το κλείσιμο της οθόνης βρέθηκε λύση. Λόγω της πολιτικής ασφαλείας της Google εφόσον κλείδωνες την οθόνη με κάποια χειρονομία του nova δεν μπορούσες να την ξεκλειδώσεις με αποτύπωμα. Από την έκδοση όμως 5.0 - beta 1 και μετά μπορείς να πας στις ρυθμίσεις του nova, κάτω - κάτω στο προχωρημένα, μέθοδος κλειδώματος οθόνης και επιλέγεις το "σβήσιμο". Πρόβλημα τέλος. Την beta του Nova μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ. Δεν μου το βγαζει σαν επιλογη..με 5.0 beta 3 Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Δεν μου το βγαζει σαν επιλογη..με 5.0 beta 3 Και εγώ έχω την beta 3 και μου το βγάζει κανονικά https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160919/b91325f9d6141b16601300cda42b6af8.jpg Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Παιδιά τις τελευταίες μέρες το τηλέφωνο καταπινει την μπαταρία σαν νεράκι. Γιατί έτσι βρε παιδιά? Γνωρίζουμε κάτι γι αυτό? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Παιδιά τις τελευταίες μέρες το τηλέφωνο καταπινει την μπαταρία σαν νεράκι. Γιατί έτσι βρε παιδιά? Γνωρίζουμε κάτι γι αυτό? Ανάλογα με την χρήση πάει αυτό... Δεν είναι γενικό σε κάθε συσκευή... Ενδεχομένως κάποια αναβάθμιση εφαρμογής που έκανες, να σου κάνει νερά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Και εγώ έχω την beta 3 και μου το βγάζει κανονικά Υπάρχει περιπτωση να φταιει που εχω το prime?? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Υπάρχει περιπτωση να φταιει που εχω το prime?? Δεν νομίζω. Το αντίθετο. Μήπως δεν έχεις ρυθμίσει τα δακτυλικά αποτυπώματα και για αυτό δεν σου βγάζει την επιλογή; Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Ανάλογα με την χρήση πάει αυτό... Δεν είναι γενικό σε κάθε συσκευή... Ενδεχομένως κάποια αναβάθμιση εφαρμογής που έκανες, να σου κάνει νερά Επίσης ζεσταίνεται υπερβολικά πολύ τον τελευταίο καιρό πάλι. Πώς μπορώ να δω ποια εφαρμογή μου κάνει τη ζημιά? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Δεν νομίζω. Το αντίθετο. Μήπως δεν έχεις ρυθμίσει τα δακτυλικά αποτυπώματα και για αυτό δεν σου βγάζει την επιλογή; Οχι ισα ισα με δαχτυλικο αποτυπωμα το εχω.. και εχω βαλει με διπλο χτυπημα να κλειδωνει με το screen lock pro Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Επίσης ζεσταίνεται υπερβολικά πολύ τον τελευταίο καιρό πάλι. Πώς μπορώ να δω ποια εφαρμογή μου κάνει τη ζημιά? Φταίει η ενημέρωση ασφαλείας του Αυγούστου καθαρά.....! Περιμένεις μέχρι την επόμενη ενημέρωση.... Συμβαίνει σε 3 δικά μας ελληνικά.... Τα 2 με επαναφορά και τα 3 τα ίδια χάλια.... Πριν την ενημέρωση δεν υπήρχε αυτό ούτε για αστείο.... Από 5 ώρες οθόνη πήγε στις 4...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Οχι ισα ισα με δαχτυλικο αποτυπωμα το εχω.. και εχω βαλει με διπλο χτυπημα να κλειδωνει με το screen lock pro Όχι, δεν κατάλαβες. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το lock screen του nova. Για δοκίμασε στο διπλό πάτημα να βάλεις αυτό και δες αν ενεργοποιείται η επιλογή. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Όχι, δεν κατάλαβες. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το lock screen του nova. Για δοκίμασε στο διπλό πάτημα να βάλεις αυτό και δες αν ενεργοποιείται η επιλογή. Ναι αυτο πηγα να κανω κ εγω.. εβαλα με διπλο χτυπημα το κλείδωμα οθονης του Νοβα αλλα δεν βγαζει την επιλογη για το timeout.. συνεχίζει να θελει ΠΙΝ στο ξεκλείδωμα .. μου εχει σπασει τα νευρα.. Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Φταίει η ενημέρωση ασφαλείας του Αυγούστου καθαρά.....! Περιμένεις μέχρι την επόμενη ενημέρωση.... Συμβαίνει σε 3 δικά μας ελληνικά.... Τα 2 με επαναφορά και τα 3 τα ίδια χάλια.... Πριν την ενημέρωση δεν υπήρχε αυτό ούτε για αστείο.... Από 5 ώρες οθόνη πήγε στις 4...... Εγώ παιδιά το έχω ακριβώς μια βδομάδα. Με το που το ανοίξα μου έβγαλε αμέσως να κάνω ενημέρωση και την έκανα. Βγάζει απίστευτες ώρες οθόνη, δεν το περίμενα με αυτά που έχει επάνω, και δεν μου ζεσταίνεται ποτέ. Ούτε στη φόρτιση Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Ναι αυτο πηγα να κανω κ εγω.. εβαλα με διπλο χτυπημα το κλείδωμα οθονης του Νοβα αλλα δεν βγαζει την επιλογη για το timeout.. συνεχίζει να θελει ΠΙΝ στο ξεκλείδωμα .. μου εχει σπασει τα νευρα.. Μυστήριο. Τελευταία επιλογή, απεγκατέστησε τον nova, ξαναβάλτον και δες. Αν δεν παράτησε το. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Τα εχω δοκιμασει ολα αυτα! Και δεν ειμαι και πρωταρης γενικα.. Κατι παιζει.. γραφτηκα και στην κοινοτητα του Νοβα και τον ξανακατεβασα αλλα τιποτα.. επαιξα και με διαχειριστες συσκευης κτλπ.. αρχιζω να πιστευω οτι φταει το security patch του Σεπτέμβρη.. εσυ με ποιο εισαι?? Τουλαχιστον με την εκδοση αυτη παιζει το widget του S-Planner Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapatinas Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Τα εχω δοκιμασει ολα αυτα! Και δεν ειμαι και πρωταρης γενικα.. Κατι παιζει.. γραφτηκα και στην κοινοτητα του Νοβα και τον ξανακατεβασα αλλα τιποτα.. επαιξα και με διαχειριστες συσκευης κτλπ.. αρχιζω να πιστευω οτι φταει το security patch του Σεπτέμβρη.. εσυ με ποιο εισαι?? Τουλαχιστον με την εκδοση αυτη παιζει το widget του S-Planner Πρέπει να δώσεις device administration δικαιώματα στον nova για το κλείδωμα της συσκευής με gestures. https://cloud.tapatalk.com/s/57e06009d8872/Screenshot_20160920-005952.png? Sent from my SM-G920F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 αρχιζω να πιστευω οτι φταει το security patch του Σεπτέμβρη.. εσυ με ποιο εισαι?? Με το security patch του Σεπτεμβρίου και εγώ. Ειλικρινά δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts