DENIOR Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Telika to tetarto tragoydi poy egine Videoclip apo to UNDER MY SKIN einai to HE WASNT. Kata th gnomh moy to Videoclip den vlepete.Einai monotono kai koyrastiko. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Einai apo ekei ta tragoudia tou meshmeriou pou lew egw,pou ta bazeis gia na xonepseis!oute kryo oute zesth! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 To kalytero kommati toy kainoyrioy ths diskoy,to opoio den exei ginei akoma eyreos gnosto,einai to TAKE ME AWAY.Oraio tragoydaki einai...Elpizo syntoma na to doyme kai se VIDEOCLIP. αυτο μ'αρεσει κι εμενα παρα πολυ...εχει πολυ καλους στιχους... αλλα βγαλανε για τεταρτο κλιπ της το he wasnt το οποιο ειναι χαλια προς απαισιο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 καινουριο cd ποτε βγαζει?καμια πληροφορια? Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Καλή η είναι η Anvril αλλά το πρώτο cd ηταν πιο καλό.Οχι under my skin... Εκείνο ακουγόταν και λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 σ'αρεσε περισσοτερο το πρωτο?? βρισκω το 2 εκατο φορες καλυτερο με πολυ καλυτερα κομματια! Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 σ'αρεσε περισσοτερο το πρωτο?? βρισκω το 2 εκατο φορες καλυτερο με πολυ καλυτερα κομματια! Θα διαφωνήσω. Και τα δύο CD είχαν τέσσερα καταπληκτικά κομμάτια.Δεν νομίζω πως ο ένας δίκσος είναι καλύτερος από τον άλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 με το 2 cd κολλησα περισσοτερο,αλλα γουστα ειναι αυτα:) απο το πρωτο cd μου αρεσε τρελα το i'm with you(το ακουω ακομα και τωρα σχεδον καθε μερα),unwanted,losing grip,naked και mobile. Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 με το 2 cd κολλησα περισσοτερο,αλλα γουστα ειναι αυτα:) απο το πρωτο cd μου αρεσε τρελα το i'm with you(το ακουω ακομα και τωρα σχεδον καθε μερα),unwanted,losing grip,naked και mobile. i like the most 1st cd of Anvril... Μου αρέσει και το knockin' on the heaven's door.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Γενικά είναι ένα υπέροχο τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Καλή είναι σε σχέση με Μπρίτνυ, Αγκιλέρα κλπ, αλλά νομίζω ότι απευθύνεται σε μικρότερες ηλικίες από τη δική μου ;) Υ.Γ. No offense, αλλά έπειδή αναφέρθηκε πιο πάνω: το Knockin' on heaven's door είναι του Bob Dylan και όχι των Guns'n'Roses (που το χουν διασκευάσει) Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 (edited) charmed_powers said: με το 2 cd κολλησα περισσοτερο,αλλα γουστα ειναι αυτα:) απο το πρωτο cd μου αρεσε τρελα το i'm with you(το ακουω ακομα και τωρα σχεδον καθε μερα),unwanted,losing grip,naked και mobile. Όντως,φοβερά τα 2 πρώτα cd. Edited April 27, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 τελικα δεν απαντησε κανεις ποτε προβλεπεται καινουριο cd η κανενα single.... το "Under my Skin" ειχε βγει μαιο 2004 αν δεν κανω λαθος...κοντευουν 2 χρονια χωρις κατι καινουριο. Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 εξαιρετική η μουσική που της γράφουν είναι απλή, με όμορφο στοίχο. Η φωνή της δεν είναι κρυσταλλένια, όμως το στυλ που περνά έξω αποτελείται απο στοιχεία (φωνή, ντύσιμο, παρουσία στον τύπο-δισκογραφία-ΜΜΕ) που δέσανε μεταξύ τους απλά τέλεια. Είναι η πιτσιρίκα-αλητάκι που ξεχώρισε, χωρίς να την φάει η Νέα Υόρκη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostie Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Εγω την παω παντως, μπορω να την ακουσω σε στιγμες ηρεμιας και μου αρεσει το στυλακι της.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIESEL_ Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Εγω ψηφισα οτι ειναι καλη.Μου αρεσουν καποια τραγουδια της.Εχει πολυ καλη φωνη και απλα καλη εμφανιση. Παράθεση HAVE A NICE DAY! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Από εμφάνιση δεν ξέρω αν στα αγόρια αρέσει αλλά εγώ τη βρίσκω χάλια:) Δε με ενοχλεί το... "πανκ" (ο Θεός να το κάνει, αφού οι πανκάδες ποτέ δεν ντύνονταν έτσι αλλά τέλος πάντων) στυλάκι της, στο πιο αυθεντικό του το είχα κι εγώ στο γυμνάσιο-λύκειο (όσο άκουγα φανατικά πανκ, απλά στο λίγο πιο ορίτζινάλ του, όχι Sk8er Boy και τέτοιες μαλαμπιπ:ninja: ...) Απλά τη βρίσκω... χάλια! Όσο για φωνή... Εμμμχχμχμ τι;!;! Από συνθέσεις, ενορχηστρώσεις, στίχους;;;!;; Εμχμχμ... Γκουχ γκουχ! Μαύρα χάλια! όσο για το chop suey... Παιδιά δεν έχω να σας πω τίποτα. Το έβαλε κάτω, το τσαλαπάτησε, το έφτυσε, το μαχαίρωσε, πυροβόλησε, βίασε... και υποκλίθηκε στο κοινό της!!! Οι Tenacious D το είπαν πολύ καλύτερα!!! Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 πολύ καλή ερμηνεύτρια Παράθεση smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 όσο για το chop suey... Παιδιά δεν έχω να σας πω τίποτα. Το έβαλε κάτω, το τσαλαπάτησε, το έφτυσε, το μαχαίρωσε, πυροβόλησε, βίασε... και υποκλίθηκε στο κοινό της!!! Οι Tenacious D το είπαν πολύ καλύτερα!!! omg!!! Είπε το Chop Suey??! :knife: Τελευταία φορά που την είδα σε μια εμφάνισή της κάπου ήταν ξανθιά και τελείως κυριλέ σε ντύσιμο.Τι έγινε δε το παίζει πανκιό τώρα πια? :rolleyes: Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metallica_James Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 η αβρίλ είναι καλή, τα τραγούδια της ακούγονται, αλλά φυσικά δεν μπορεί να συγκριθεί με τους Metallica, τους Iron Maiden, e.t.c γιατί αφενός τραγουδούν διαφορετικά είδη (punk rock-heavy metal (thrash metal) και οι δυο τελευταίοι έχουν μεγάλη ιστορία πίσω τους, όχι 2-3 cd. η αβρίλ μου άρεζε πολύ προτού αλλάξει το στυλάκι της πανκ-ροκ σε πριγκίπισσα, έτσι φανέρωσε ότι ήταν ψεύτικη όλο αυτό τον καιρό. αυτό με χάλασε και με ξενέρωσε, και μ' απομάκρυνε απ' τη μουσική της. κρίμα. METALLICA RULES :):happy: :baby: Παράθεση I don't know what's wrong with me :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 τη σιχαινομαι! δε μου αρεσει καθολου...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 H Avril βγάζει νέο album τον Απρίλιο. Εδώ μπορείτε να ακούσετε το πρώτο single, "Girlfriend" Προσωπικά δεν ενθουσιάστηκα και πολύ :p Γενικά πάντως το album της αναμένεται να είναι πιο pop και πιο "μπαλαντοειδές" σε σχέση με τα προηγούμενα Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GGEORGEG Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Προιον των εταιριων!ψιλο punk-pop κουλτουρα και καλα.Πραγματικα μου ειναι αδυνατο να ακουσω ή να παρω στα σοβαρα τα τραγουδια της?? Αντιπαθητικη σαν τους Green day.Μουσικη στο ιδιο τεμπο,ολα τα τραγουδια μοιαζουν μεταξυ τους και με 2 λογια:Ποιο το νοημα της υπαρξης τους??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Προιον των εταιριων!ψιλο punk-pop κουλτουρα και καλα.Πραγματικα μου ειναι αδυνατο να ακουσω ή να παρω στα σοβαρα τα τραγουδια της?? Αντιπαθητικη σαν τους Green day.Μουσικη στο ιδιο τεμπο,ολα τα τραγουδια μοιαζουν μεταξυ τους και με 2 λογια:Ποιο το νοημα της υπαρξης τους??? Nα μας διασκεδάζουν... :wink: Έχει πολύ καλά τραγούδια η Avril Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GGEORGEG Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Nα μας διασκεδάζουν... :wink: Έχει πολύ καλά τραγούδια η Avril Σωστα!Αλλα ειναι και λιγο υποκειμενικο πως βλεπει ο καθενας μας την διασκεδαση.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts