Roid_rage Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Πάντως τώρα την china dev δεν την παίρνει με τίποτα από τον updater... Μάλλον θα κάτσω μετά να περάσω με εντολές twrp ελπίζοντας να περάσει Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acab4life Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Κατά την γνώμη μου πάντα,σε μαύρο είναι το ομορφότερο κινητό της αγοράς αυτή την στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Οσοι προσπαθησετε να περάσετε την τελευταία dev μη χάνετε το χρόνο σας. Περαστε ή την 6.7.7 ή περιμένετε την επόμενη σε μερικές μέρες. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Ok, εγω περιμενω του gkalen... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Ok, εγω περιμενω του gkalen... Του gkalen δεν τις έχω δοκιμασει καθόλου αν και έχουν μείνει πίσω λιγάκι στην miui7. Έχει οπτικές διάφορες από miui? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Όχι ίδια είναι, παίρνει από eu, gtv, official και τις μαγειρεύει λιγάκι με σχεδόν πάντα καλύτερο αποτέλεσμα, πχ καλύτερη ram κ.ά. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Όχι ίδια είναι, παίρνει από eu, gtv, official και τις μαγειρεύει λιγάκι με σχεδόν πάντα καλύτερο αποτέλεσμα, πχ καλύτερη ram κ.ά. Έτσι όπως το κόβω πάντως, μέχρι να βγει stable miui8 θα αρχίσει να κάνει τα πρώτα της βήματα ή 9 και ας ελπίσουμε να έρχεται και με μία καλή αναβάθμιση και του android επίσης. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Πολύ ευχαριστημένος, όλα τέλεια από το κινητό. Έβαλα και τη ρομ του gkalen, βέβαια δεν ασχολείται πολύ με το δικό μας και έχει βγάλει μόνο μία, που δεν εχει και TWRP, αλλά το πέρασα αλλιώς. Πραγματικά συμφωνώ και γω, δεν εχω δει ομορφότερο κινητό, το touch Id λειτουργεί άπταιστα και το double tap το ίδιο, μου κρατάει όλες τις εφαρμογές που θέλω. Θα τεσταριστεί και τις επόμενες μέρες, μαζί με τη μπαταρία.. Πανάλαφρο και.. γλιστερό, περιμένω πώς και πώς θηκη και tempered glass, αλλιώς δεν το βγάζω απ'το σπίτι :) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 (edited) Πολύ ευχαριστημένος, όλα τέλεια από το κινητό. Έβαλα και τη ρομ του gkalen, βέβαια δεν ασχολείται πολύ με το δικό μας και έχει βγάλει μόνο μία, που δεν εχει και TWRP, αλλά το πέρασα αλλιώς. Πραγματικά συμφωνώ και γω, δεν εχω δει ομορφότερο κινητό, το touch Id λειτουργεί άπταιστα και το double tap το ίδιο, μου κρατάει όλες τις εφαρμογές που θέλω. Θα τεσταριστεί και τις επόμενες μέρες, μαζί με τη μπαταρία.. Πανάλαφρο και.. γλιστερό, περιμένω πώς και πώς θηκη και tempered glass, αλλιώς δεν το βγάζω απ'το σπίτι :) Χαίρομαι που σε πεισαμε και εντέλει σου άρεσε. Ναι ή θήκη είναι απαραίτητη γιατί γλιστράει πολύ. Αν το αφήσεις σε κάνα κρεβάτι στην άκρη και φύγει, κλαφτα μετα! Επίσης είναι χρήσιμη για το πίσω μέρος που είναι αρκετά ευαίσθητο. Το μόνο που περιμένουμε τώρα είναι μια απροβληματιστη marshmallow ή αργότερα μία nougat ;) Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 20, 2016 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapaioa Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 καλησπέρα, Σήμερα παρέλαβα από vickmall το μαύρο που όντως είναι κουκλί. Το πήρα για λογαριασμό φίλου μου ήρθε με official stable κινέζικη ξεκλείδωσε ο bootloader με αυτή (είχα κατεβάσει και την dev αλλά δε χρειάστηκε) περάσαμε την 7.5.2 stable απο την ελληνική κοινότητα και παραδόθηκε στον κάτοχο. Μου φάνηκε πάντως σαν να ζεστένεται αρκετά σίγουρα περισσότερο από το δικό μου (RN3 pro kenzo) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 καλησπέρα, Σήμερα παρέλαβα από vickmall το μαύρο που όντως είναι κουκλί. Το πήρα για λογαριασμό φίλου μου ήρθε με official stable κινέζικη ξεκλείδωσε ο bootloader με αυτή (είχα κατεβάσει και την dev αλλά δε χρειάστηκε) περάσαμε την 7.5.2 stable απο την ελληνική κοινότητα και παραδόθηκε στον κάτοχο. Μου φάνηκε πάντως σαν να ζεστένεται αρκετά σίγουρα περισσότερο από το δικό μου (RN3 pro kenzo) Ή κατασκευή του είναι τέτοια που σηκώνει θερμοκρασίες αλλά όχι κάτι επιλήψιμο. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Ζεσταίνεται λίγο, αλλά δε φτάνει σε ακραία σημεία.. Κανένα avatar δε θα μας βάλουν εμάς...; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Μπα έχω ζητήσει απο τον ιουνιο, αλλά τζιφος Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Το smart lock on body το έχετε δοκιμάσει; δουλεύει; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Αυτό είναι για να μη ξεκλειδώσει σε τσέπη? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Όχι, για να μένει ξεκλείδωτο, χωρίς να ζητάει κωδικούς όσο το έχεις στο χέρι ή στην τσέπη.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skepasti_21 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Ρε παίδες ας μου πει κάποιος που οφείλεται η διάφορα των 100€ με το redmi 3 pro, έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά! Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Πιο καινούριο μοντέλο. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skepasti_21 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Δηλαδή αξίζει η διάφορα? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Φίλε αν σε ενδιαφέρει η τιμή, τότε πας για το redmi 3 pro ή redmi 3s pro, είναι πιο value for money. Αυτό έχει καλύτερο επεξεργαστή, δακτυλικο αποτύπωμα, double tap και φυσικά την καλύτερη εμφάνιση σε smartphone.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Όχι, για να μένει ξεκλείδωτο, χωρίς να ζητάει κωδικούς όσο το έχεις στο χέρι ή στην τσέπη.. Που βρίσκεται αυτή ή ρύθμιση γιατί δε ξέρω αν το έχω χρησιμοποιήσει. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε αν σε ενδιαφέρει η τιμή, τότε πας για το redmi 3 pro ή redmi 3s pro, είναι πιο value for money. Αυτό έχει καλύτερο επεξεργαστή, δακτυλικο αποτύπωμα, double tap και φυσικά την καλύτερη εμφάνιση σε smartphone.. Λίγο πιο premium στην εμφάνιση και ότι είναι πρόσφατο μοντέλο ανεβάζει λίγο την τιμή. Αν θέλει αυτονομία όμως σίγουρα θα πάει στα redmi pro 3 ή 3s. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skepasti_21 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Που βρίσκεται αυτή ή ρύθμιση γιατί δε ξέρω αν το έχω χρησιμοποιήσει. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λίγο πιο premium στην εμφάνιση και ότι είναι πρόσφατο μοντέλο ανεβάζει λίγο την τιμή. Αν θέλει αυτονομία όμως σίγουρα θα πάει στα redmi pro 3 ή 3s. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ειναι τόσο τραγική η διαφορά στην αυτονομία;; Ήμουν κάτοχος ενός redmi note 2 και το πούλησα λόγω μεγέθους ... Έφαγα όλες τις κατηγορίες μικρών και κατάλαβα οτι σχεδόν ολοι η κατασκευαστές τα δυνατά και αξιόλογα μοντέλα τους τα βγάζουν στις 5.5" .... Στις 5" βρήκα μονο 3-4 της προκοπής ,στα 2 xiaomi που προανέφερα ,το honor 6 ,και το one plus x.... Και μάλλον θα ακολουθήσω την πεπατημένη .... Ξερει καποιος το εξωτερικό περίβλημα του redmi 3s pro?? η οθόνη να φανταστώ θα ναι ίδια με του redmi note 2.... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Τώρα η συζήτηση πάει στην επιλογή συσκευής και είναι λάθος μέρος.. Αλήθεια είναι ότι δεν βγάζουν πολλά καλά κινητά στις 5"... Η xiaomi όμως έχει αρκετά, mi4, mi4s, mi4c. Το redmi 3 δεν είναι ίδια οθόνη, δεν είναι FULL HD. Το mi4c το 2/16 έχει πέσει πολύ. Αν θες καλό 5αρι κοίτα και το Zuk z2 αλλά ανεβαίνει σε τιμή. Αλλιώς mi4s Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Ειναι τόσο τραγική η διαφορά στην αυτονομία;; Ήμουν κάτοχος ενός redmi note 2 και το πούλησα λόγω μεγέθους ... Έφαγα όλες τις κατηγορίες μικρών και κατάλαβα οτι σχεδόν ολοι η κατασκευαστές τα δυνατά και αξιόλογα μοντέλα τους τα βγάζουν στις 5.5" .... Στις 5" βρήκα μονο 3-4 της προκοπής ,στα 2 xiaomi που προανέφερα ,το honor 6 ,και το one plus x.... Και μάλλον θα ακολουθήσω την πεπατημένη .... Ξερει καποιος το εξωτερικό περίβλημα του redmi 3s pro?? η οθόνη να φανταστώ θα ναι ίδια με του redmi note 2.... Sent from my iPhone using Tapatalk Στο vickmall που βλέπω ή διάφορα είναι στα 80 ευρώ. Αν ήσουν ευχαριστημένος με την αυτονομία του note 2 τότε δεν θα έχεις θέμα με το 4s. Είχα και το Redmi note 2 και το Redmi 3. Αν σκεφτείς να δώσεις τα παραπάνω χρήματα που ζητάει το 4s θα πάρεις μία πολύ όμορφη συσκευή, φωτιζόμενα πλήκτρα και μία σαφώς καλυτερη οθόνη. Sent from my MI 4S using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackvip Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Καλησπέρα και από έμενα μπορεί καποιος που το εχει να δωσει μερικα στοιχεία όπως το για ΤΟ GPS αν δουλεύει καλά και την αυτονομία του γενικά ?είστε ευχαριστημενη απο την συγκριμενη συσκευή για τα λεφτά της ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts