MIB Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Τρόποι υπάρχουν πολλοί. π.χ. θα μπορούσαμε εδώ μέσα να τους στείλουμε στο chat τα στοιχεία των λογαριασμών μας στο κατάστημά τους (όσοι δεν έχουν ανοίγουν) και μας κάνουν τις εκπτώσεις - ειδικές τιμές. Ασχέτως κατάληξης θεωρώ την κίνηση σημαντική. H απλά να βγάλουν πολλά κουπόνια με το ονομα του email του καθενός Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Και εγώ ενδιαφέρομαι για το 4/128 απλά θα ήθελα πρώτα να ξέρω την τελική τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 4/128GB και εγώ :) Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Και εγώ ενδιαφέρομαι για το 4/128 απλά θα ήθελα πρώτα να ξέρω την τελική τιμή Κανείς μας δεν ξέρει τελική τιμή αφου δεν έχουμε τελικό νούμερο πλήθους ενδιαφερόμενων, και για αυτό δεν έχουμε προσφορές τελικών τιμών απο τους Κινέζους. Όλοι μας αυτό περιμένουμε.... Στο πρώτο βήμα είμαστε όλοι συγκέντρωσης παραγγελιών. Τίποτα δεν είναι δεσμευτικό, απλά κάνουμε μια δήλωση ενδιαφέροντος για την διαπραγμάτευση με τα μαγαζιά. Σε δεύτερο βήμα , και όταν καταλήξουμε σε τιμή και μαγαζί, τότε κάνουμε και την τελική ας πούμε παραγγελία, λογικά απευθείας στο κατάστημα, οπότε εκεί μετά πληρώνει ο καθένας. Όλα θα εξαρτηθούν απο τις επιλογές-τρόπους παραγγελίας, πληρωμής, αποστολής, που θα μας πουν οι Κινέζοι. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrLifeguard Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Κ εγώ μεσα για το 4/128.Αλλά αν αργήσει πολύ να βγει στην αγορά τότε με βλεπω να τσιμπαω και το 3/64. Παράθεση Omnia I --> Omnia II --> Galaxy S --> HTC Desire HD --> LG Optimus 3D --> Motorola Razr --> Galaxy Nexus --> Nexus 4 --> Nexus 5 --> LG G2 --> OnePlus One --> LG G3 --> Xiaomi Mi4 --> Samsung Galaxy S6 Edge! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Η υπομονή είναι αρετή Όλα θα πάνε καλά γι' αυτόν που ξέρει να περιμένει. Η υπομονή είναι ένα απαραίτητο συστατικό της ιδιοφυΐας Η υπομονή μας θα καταφέρει περισσότερα από την δύναμή μας. Όποιος έχει υπομονή έχει ό,τι επιθυμεί. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lef7 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Η selina μου έγραψε επακριβώς "Iam afraid you have to wait a lot" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Τα είπες όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrLifeguard Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Οκ,καλή είναι η υπομονή, αλλά αν φτασει Μαιος για να το παραγγειλουμε και να το έχουμε στα χέρια μας Ιούνιο τότε εγώ μάλλον θα παω για κάποια άλλη έκδοση.Υπάρχει περίπτωση να τραβήξει τόσο το θέμα για την pro έκδοση? Παράθεση Omnia I --> Omnia II --> Galaxy S --> HTC Desire HD --> LG Optimus 3D --> Motorola Razr --> Galaxy Nexus --> Nexus 4 --> Nexus 5 --> LG G2 --> OnePlus One --> LG G3 --> Xiaomi Mi4 --> Samsung Galaxy S6 Edge! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Πέρσι βγήκαν Γενάρη τα mi note /mi note pro, και το 2ο κυκλοφόρησε Ιούνιο! Οπότε λογικά θα αργήσει το τέρας αρκετά! Άσε που αν έχει 500 ευρό εννοείται ότι δεν θα ενδιαφέρθω για αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lef7 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Επίσης μου είπε οτι δεν θα επαιρνε στη θεση μου τωρα το 3gb/32gb γιατί ειναι πολύ ακριβό. Όταν την ρώτησα πότε βλέπει να πέφτει η τιμή, μου είπε ότι προς το παρόν αυξητικές τάσεις βλέπει . Φαντάζομαι λόγω μεγάλης ζήτησης και περιορισμένων τεμαχίων. Θέλει υπομονή ακόμα για όποιον δεν θέλει να πληρώσει υπεραξίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redtfsi Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Και εγώ ενδιαφέρομαι για το 4/128 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 δηλωνω και εγω ενδιαφερον για 4/128 μαυρο. σε αναμονη λοιπον για τις πολυποθυτες λεπτομεριες. Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Εντάξει από ότι φαίνεται όλο το forum θέλει το συγκεκριμένο κινητό. Μέχρι τον Μάιο θα το θέλει και άλλο ενα φόρουμ :D οπότε δε βλέπω να γίνεται δουλεια με την μάζωξη. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 H απλά να βγάλουν πολλά κουπόνια με το ονομα του email του καθενός Αυτη ειναι ωραια ιδεα να τους δωσουμε μια λιστα του φορουμ απο εδω με ονοματα κλπ και να γινει ετσι..!!! ;) Η υπομονή είναι αρετή Όλα θα πάνε καλά γι' αυτόν που ξέρει να περιμένει. Η υπομονή είναι ένα απαραίτητο συστατικό της ιδιοφυΐας Η υπομονή μας θα καταφέρει περισσότερα από την δύναμή μας. Όποιος έχει υπομονή έχει ό,τι επιθυμεί. Ετσι ειναι οταν καποιος εχει υπομονη ειναι μεγαλο πραγμα και ετσι κερδιζει οταν οχι χανει αναλογα !! Μακαρι να εχουμε νεα αλλα παρολλο που οι ποιο πολλοι θελουμε το 128 αρι και εγω μαζι αν δουμε οτι αργει πολυ η τα κρατανε ακριβα ας δουμε και λυση για ενα ποιο χαμηλο μοντελο..για να δουμε !!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 επισης λενε πως ειναι πολύ σκληρό και ανθεκτικό σε χαρακιές πεσίματα. Άλλο ένα μπόνους για να μην κρυφτεί αυτό το διαμάντι σε θηκες. Ααααχχ φωτιες που μας αναψε φετος η xiaomi ... :lol: Τι να πει κανεις καλυτερα ετσι γιατι δεν ειχα ενθουσιαστει και πολυ απο αλλα κινητα στο MWC 2016 μονο αυτο εμενα με εκανε να παραμιλω .... :p :p Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Τι είναι το 4 βρε παιδιά; Το "κεραμικό" το δυνατό της σειράς, εννοείται; Εαν ναι, βάλτε με και μένα μέσα εαν κάνετε ομαδική παραγγελία. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Παιδιά αν η ζήτηση είναι τέτοια, δεν το βλεπω να κανουν καμιά προσφορά. Ας το κάνουμε αλλιώς: ποιος από το φόρουμ ΔΕΝ ενδιαφέρεται? :lol: Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Παιδιά αν η ζήτηση είναι τέτοια, δεν το βλεπω να κανουν καμιά προσφορά. Ας το κάνουμε αλλιώς: ποιος από το φόρουμ ΔΕΝ ενδιαφέρεται? :lol: Εαν η ζητηση ειναι τετοια, θα αναγκασουμε την Xiaomi να κανει αντιπροσωπεια στο Ελλαδισταν:lol: Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 o adversus πρέπει να ενημερώσει το πρώτο post! Kαλά, πόσοι μαζευτήκαμε; μέτρησε κανείς; Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Εαν η ζητηση ειναι τετοια, θα αναγκασουμε την Xiaomi να κανει αντιπροσωπεια στο Ελλαδισταν:lol: Και θα τα παίρνουμε 6-7 κατοστάρικα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Και θα τα παίρνουμε 6-7 κατοστάρικα Ακομα και ετσι το αξιζουν! ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- o adversus πρέπει να ενημερώσει το πρώτο post! Kαλά, πόσοι μαζευτήκαμε; μέτρησε κανείς; Περιμενε, ακομα δε τελειωσαμε. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 βλέπω το νήμα του LG G5 και με πιάνει απελπισία, 3 σελίδες συζήτηση, ενώ του ΜΙ5 19 σελίδες ,χόρια το παρόν νήμα. Δεν περίμενα τέτοια ζήτηση..... Αντε FOXCONN πιο γρήγορα.... Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roben Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Και εγω παιδιά ενδιαφέρομαι για το 4/128 Ceramic. Απλά να είμαστε σίγουροι οτι άν γίνει κάτι δεν θα περάσουν όλα μαζί τελωνείο & δημιουργήσουμε ΧΡΕΟΣ ελλάδας κίνας εκτός απτα υπόλοιπα που έχουμε.. τπ Εννοώ οτι πολύ σημαντικό είναι το Shipping method (POST NL κατα κύριο λόγο και βλέπουμε..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Και εγω παιδιά ενδιαφέρομαι για το 4/128 Ceramic. Απλά να είμαστε σίγουροι οτι άν γίνει κάτι δεν θα περάσουν όλα μαζί τελωνείο & δημιουργήσουμε ΧΡΕΟΣ ελλάδας κίνας εκτός απτα υπόλοιπα που έχουμε.. τπ Εννοώ οτι πολύ σημαντικό είναι το Shipping method (POST NL κατα κύριο λόγο και βλέπουμε..) Μην ανησυχείς, ξέρουμε τα "κόλπα" δεν έχουμε πάρει πρώτη φορά απο κίνα, και ουτε το μαγαζι που θα επιλέξουμε τελικά, θα είναι άσχετο με το θέμα των τελωνείων. Εχουμε μπόλικο χρόνο μέχρι να καταλήξουμε εδω πρωτα πρωτα πόσοι θα ήμαστε και σε δεύτερη φάση να πάρουμε προσφορές απο τα καλύτερα κινεζικα καταστήματα για να επιλέξουμε το φθηνότερο. Επειτα θα συζητησουμε τις λεπτομέρειες αποστολής πληρωμής κτλ. με λίγα λόγια έχουμε ακόμα πολύ καιρό μέχρι να οργανωθεί καλά το group buy αλλά και η ΧΙΑΟΜΙ να παράξει αρκετες συσκευές για να προμηθεύσει την αγορά. ιδιαίτερα με το 128αρι που θέλουμε όλοι οι large εδω μεσα Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts