mariel19 Δημοσιεύτηκε January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 17, 2005 Θέλω προτάσεις για να κατεβάσω mp3 με progressive.. Τα πολύ γνωστά κομμμάτια από γνωστούς παραγωγούς τα έχω.. αλλά θα ήθελα και κάποια λιγότερο γνωστά τραγούδια.. που όμως χαρακτηρίζουν αυτού του είδους τη μουσική! (συγγνώμη για την αοριστία του θέματος.. μου αρέσει αυτή η μουσική αλλά δεν μπορώ να συγκρατήσω παραγωγούς και τίτλους τραγουδιών.. ) Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 'Death - Voice of the Soul' Από τα αγαπημένα μου progressive metal. :) Από progressive rock κάτι σε King Crimson. :) Είχαν βγάλει πριν 2 χρόνια ένα album (αν και πολύ παλιό συγκρότημα) με πολύ καλό ήχο. :) Φυσικά η λίστα δεν έχει τέλος στην Progressive Rock. :) Αν θέλεις κάτι από Progressive Jazz, o Michel Lambert θεωρείται από τους καλύτερους του είδους. Δεν τρελλένομαι αλλά αντικειμενικά είναι καλός. :) Για Progressive House και Progressive Trance, δεν μπορώ να σε βοηθήσω μιας και δεν είναι το είδος μου. :p Αλλά δεν μας διευκρινίζεις τι είδος θες... :) Το 'Progressive' δεν είναι είδος αλλά style ενός είδους. Δηλαδή οτιδήποτε μπορεί να είναι Progressive. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_skaft Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Η cristina...ΤΙ PROGRESSIVE ΘΕΛΕΙΣ?????? HOUSE ΚΑΙ TRANCE Ι KNOW..... Παράθεση Snc YOU BETTER BE CAREFULL THAN SORRY.. :D :D :D :D :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kAlAmArAs642 Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Η cristina...ΤΙ PROGRESSIVE ΘΕΛΕΙΣ?????? HOUSE ΚΑΙ TRANCE Ι KNOW..... Εχουμε και Ροκ τωρα :X Παράθεση Στο χώρο αυτό υπήρχε εικόνα που παραβαίνει τους Ο.Π.Χ. :X :X :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Εχουμε και Ροκ τωρα :X Όταν λές 'τώρα', πότε ακριβώς εννοείς; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kAlAmArAs642 Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Όταν λές 'τώρα', πότε ακριβώς εννοείς; :p 20-30 χρονακια :whistle: progressive εντεχνο λαικο-ποπ! :p Παράθεση Στο χώρο αυτό υπήρχε εικόνα που παραβαίνει τους Ο.Π.Χ. :X :X :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Θέλω προτάσεις για να κατεβάσω mp3 με progressive.. Τα πολύ γνωστά κομμμάτια από γνωστούς παραγωγούς τα έχω.. αλλά θα ήθελα και κάποια λιγότερο γνωστά τραγούδια.. που όμως χαρακτηρίζουν αυτού του είδους τη μουσική! (συγγνώμη για την αοριστία του θέματος.. μου αρέσει αυτή η μουσική αλλά δεν μπορώ να συγκρατήσω παραγωγούς και τίτλους τραγουδιών.. ) Άμα ενδιαφέρεσαι για Progressive Trance θα σου πρότεινα Nick Warren, Sasha, John Digweed, Antony Pappa ,Steve Lawler κι άλλους καλούς Dj's που κυκλοφορούν τα set τους υπό το label της Global Underground καθώς και τις συλλογές Nu breed... Επίσης σε πιο mainstream progressive ήχους τι πιο κλασσικό από τον Paul Oakenfold... Άμα θες να κοιτάξεις περαιτέρω μπορείς να μπεις και στο No1(κατά τη γνώμη μου :) ) ελληνικό δισκοπωλείο που ασχολείται με την σύγχρονη ηλεκτρονική μουσική εδώ και πάρα πολλά χρόνια... Discobole Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι. :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Λοιπόν λοιπόν... Κατ'αρχάς ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις που δέχτηκα! Με ενδιαφέρει κυρίως maistream progressive και house και trance.. εχω από dj tiesto, oakenfold, bennasi.. (αν αυτοί που λέω δεν είναι progressive συγχωρέστε με!) βασικά είμαι στο ψάξιμο .. Πάντα μου άρεσε αυτού του είδους η μουσική αλλά ποτέ δεν είχα ασχοληθεί (μόνο άκουγα στα clubs και φυσικά χόρευα και τον τελευταίο καιρό ακούω φανατικα kiss fm που έχει πολλά τραγούδια του είδους) Τωρα όμως ψάχνω τίτλους, παραγωγούς, κτλ γιατί θέλω να κατεβάσω για να τα ακούω στο αυτοκίνητο. Ευχαριστώ! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 @ agent m Aftoi den einai progressive house? An ohi tote pioi einai? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Ξεκίνα με μερικά κλασσικά και βλέπεις αν σου κάνει το στυλάκι. Οπως είπε και ο φίλος agent m αυτά τα ονόματα είναι κορυφαία. Αγόρασε sasha ibiza και nick warren στο amsterdam και απόλαυσε Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 @ agent m Aftoi den einai progressive house? An ohi tote pioi einai? Για House μπορεί να κοιτάξει σε Deep Dish, David Morales(παλιότερα), Danny Tenaglia, τις συλλογές της Hed Kandi, Dimitri from Paris, Masters at work, συλλογές του Τσιλιχρήστου(House Experience), κτλ... Mariel άμα μπεις στο site που σου έδωσα θα δεις πως έχει αρκετές κατηγορίες :) Από House μέχρι Deep House και από απλό Trance μέχρι και Psychedelic Trance(που δεν νομίζω να ακούς :D )... Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Για House μπορεί να κοιτάξει σε Deep Dish, David Morales(παλιότερα), Danny Tenaglia, τις συλλογές της Hed Kandi, Dimitri from Paris, Masters at work, συλλογές του Τσιλιχρήστου(House Experience), κτλ... Mariel άμα μπεις στο site που σου έδωσα θα δεις πως έχει αρκετές κατηγορίες :) Από House μέχρι Deep House και από απλό Trance μέχρι και Psychedelic Trance(που δεν νομίζω να ακούς :D )... Τα hed kandi den einai progressive house,einai sketo house kai pistevo kai o orismos tou.Oso gia chilihristo,kathe persi kai kalitera me eksairesi to dance experience. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Τα hed kandi den einai progressive house,einai sketo house kai pistevo kai o orismos tou.Oso gia chilihristo,kathe persi kai kalitera me eksairesi to dance experience. Οι διαφορές στην House δεν είναι και τόσο μεγάλες όσο φαίνονται στην Τrance... :) Πόσο μάλλον στο Psychedelic trance που αυξάνονται τα bpm και διαφοροποιούνται κάπως οι μελωδίες και ο ρυθμός... ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_skaft Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Τα hed kandi den einai progressive house,einai sketo house kai pistevo kai o orismos tou.Oso gia chilihristo,kathe persi kai kalitera me eksairesi to dance experience. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ PROGRESSIVE EINAI JUDGE JULES, SHASA TA ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ DJ sets, CARL COX, ANTONY PAPA etc......ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ PLEASE TELL ME..... Παράθεση Snc YOU BETTER BE CAREFULL THAN SORRY.. :D :D :D :D :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ PROGRESSIVE EINAI JUDGE JULES, SHASA TA ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ DJ sets, CARL COX, ANTONY PAPA etc......ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ PLEASE TELL ME..... Kai ego afto nomizo. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 mariel19, κάνε μια βόλτα απο τα www.di.fm www.clubfmradio.com Είναι sites για on-line radio. Ειδικά το πρώτο έχει πολλές κατηγορίες (Trance, progressive, Goa-Phy, Vocal Trance κλπ) edit: Ρίξε και μια ματιά (ή ένα αυτί καλύτερα :) ) σε αυτά: Guardians of the Earth - One Moon Circling (Original Mix) [Tidy] - [Ralph Novell] - Wrong Love [Alphazone Remix] Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Μήπως θα ήταν εύκολο για κάποιον από σας να μας εξηγήσει (σε μας τους νεοφώτιστους της κατηγορίας) "τι σημαίνει" (δεν ξέρω αν είναι κατανοητός ο όρος) η κάθε κατηγορία progressive που αναφέρατε.. Η για να το θέσω καλύτερα.. τι διαφορές υπάρχουν από είδος σε είδος? Ευχαριστώ! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ PROGRESSIVE EINAI JUDGE JULES, SHASA TA ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ DJ sets, CARL COX, ANTONY PAPA etc......ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ PLEASE TELL ME..... Είδες εσύ να είπε κανείς το αντίθετο; :D ;) :p Έχω την εντύπωση πως ο Carl Cox ψιλοtechnίζει... :rolleyes: Είχα ακούσει ένα CD του και μου πήρε τα αυτιά :D Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Μήπως θα ήταν εύκολο για κάποιον από σας να μας εξηγήσει (σε μας τους νεοφώτιστους της κατηγορίας) "τι σημαίνει" (δεν ξέρω αν είναι κατανοητός ο όρος) η κάθε κατηγορία progressive που αναφέρατε.. Η για να το θέσω καλύτερα.. τι διαφορές υπάρχουν από είδος σε είδος? Ευχαριστώ! Πιστεύω πως κι από μόνη σου μπορείς να καταλάβεις τις διαφορές. Με την House μπορείς να αράξεις να την ακούσεις συνδιάζοντας την με ένα ποτάκι σε ένα μαγαζί ή για χαλαρή κουβεντούλα ή απλά να λικνιστείς στους ρυθμούς της. Με την Trance θα θες να ξεσηκωθείς, να χορέψεις, να σε ταξιδέψει σε ένα ηλιοβασίλεμα ή ακόμα και στο επόμενο διαγαλαξιακό σύστημα :D Ξεφεύγεις από τα όρια του σώματος και του μυαλού σου. Είναι πιο "πνευματική" μουσική. Εξάλλου αυτό σημαίνει Trance... Ύπνωσις ;) Ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Thanks... ήδη με τη βοήθεια σας έχω αρχίσει να μπαίνω στο κλίμα και να καταλαβαίνω και να ξεχωρίζω.. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts