911 Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Δηλαδή χωρίς έξτρα πρόγραμμα τι θα συμβεί αν έχω προγραμματισμένη διαδρομή με το destinator?Θα σβήσει η οθόνη την ώρα που οδηγώ? θα πρεπει συνεχεια να πηγαινεις να ρυθμιζεις να μην κλεινει ποτε αρκετα σπαστικο ενω με το PocketZenPhone 6.0 φτιαχνεις το καταληλο προφιλ και απο την today ευκολα το αλαζεις.αν σου σβησει ο επεξεργαστης οταν τρεχει το dest τις περισσοτερες φορες θελει soft. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 θα πρεπει συνεχεια να πηγαινεις να ρυθμιζεις να μην κλεινει ποτε αρκετα σπαστικο ενω με το PocketZenPhone 6.0 φτιαχνεις το καταληλο προφιλ και απο την today ευκολα το αλαζεις.αν σου σβησει ο επεξεργαστης οταν τρεχει το dest τις περισσοτερες φορες θελει soft. Με έπεισες.Θα το αγοράσω νάχω το κεφάλι μου ήσυχο.Thanks 911 (:D turbo) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 help!!! den xerei kaneas tipota?για ριξε μια ματια εδω http://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php?cat=32&sortby= Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adam Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Με έπεισες.Θα το αγοράσω νάχω το κεφάλι μου ήσυχο.Thanks 911 (:D turbo) θα αγορασεις το POCKETZENPHONE? γιατι δεν το δοκιμαζεις πρωτα CR***ED και μετα αν σου αρεσει πολυ το αγοραζεις;) εγω εχω την 5.52 version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
911 Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 θα αγορασεις το POCKETZENPHONE? γιατι δεν το δοκιμαζεις πρωτα CR***ED και μετα αν σου αρεσει πολυ το αγοραζεις;) εγω εχω την 5.52 version Σε τι ppc το εχεις γιατι διαβασα οτι με wm5 μονο η 6.0 version δεν εχει προβληματακια και αυτη δεν μπορω να τη βρω πουθενα CR***ED .Εσυ αντιμετωπιζεις προβληματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adam Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 δεν την εχω χρησιμοποιησει ακομα...παντως σιγουρα ελεγε οτι αυτη η εκδοση κανει σε WM5 (γιαυτό αλλωστε την κατεβασα-εχω qtek9100) και μαλιστα εκανε μια συγκριση με παλιοτερες εκδοσεις θέλοντας να δωσει εμφαση στη υποστηριξη των WM5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 θα αγορασεις το POCKETZENPHONE? γιατι δεν το δοκιμαζεις πρωτα CR***ED και μετα αν σου αρεσει πολυ το αγοραζεις;) εγω εχω την 5.52 version Αν διάβαζα νωρίτερα το post σου...Αλλά ήδη το μεσημέρι αγόρασα.Thanks πάντως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 To post σχετικά με το POCKETZENPHONE 6 Το μετέφερα στο κατάλληλο thread (προβλήματα με software) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 θα αγορασεις το POCKETZENPHONE? γιατι δεν το δοκιμαζεις πρωτα CR***ED και μετα αν σου αρεσει πολυ το αγοραζεις;) εγω εχω την 5.52 version πώς στον κόρακα τρέχει; παίρνω τα pzp tools και το pzn today ή το tray αναλόγως πιο θέλουμε και τα περνάμε στην κύρια μνήμη του ppc. Τα τρέχουμε και τέλος. (είναι .cabs) Οταν πάω να το τρέξω μου βγάζει http://img82.imageshack.us/img82/26/vidyascreen0158fl.png Κάνω soft reset μόλις τελειώνει η εγκατάσταση. Εχω τα 2003SE και το 5.5.:worry: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
911 Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 πώς στον κόρακα τρέχει; παίρνω τα pzp tools και το pzn today ή το tray αναλόγως πιο θέλουμε και τα περνάμε στην κύρια μνήμη του ppc. Τα τρέχουμε και τέλος. (είναι .cabs) Οταν πάω να το τρέξω μου βγάζει http://img82.imageshack.us/img82/26/vidyascreen0158fl.png Κάνω soft reset μόλις τελειώνει η εγκατάσταση. Εχω τα 2003SE και το 5.5.:worry: μπορει να μην ειναι συμβατα εγω εχω pzp version 6.0 kai s200 wm5 kai παιζει ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 το 5.5 είναι συμβατό με τα 2003! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
911 Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 το 5.5 είναι συμβατό με τα 2003! dokimase kai to 6 to trial mhpws vreis th lysh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Mπα λαμακία εφαρμογή...ούτε η 6 τρέχει σωστά. Εγκαθίσταται, βλέπω τα εικονίδια αλλά δεν δουλεύει σωστά. Το ppc μου δουλεύει σωστά εξακριβωμένο. Κάποια παρεμφερής με τα προφίλ εφαρμογή υπάρχει; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Εγώ πάντως τη χρησιμοποιώ (έκδοση 6) εδώ και 2-3 εβδομάδες σε ένα S100 και σε ένα 9100 (άρα σε 2003SE & WM5) και είναι άψογη. Κάτι κάνετε λάθος, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες εγκατάστασης και ρύθμισης. Λύνει τα χέρια αυτή η εφαρμογή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Gia profil giati den bazete to Phone Alarm? Kanei oti pocketzenphone, kai einai pio aplo kai poly kalo! Mexri kai metrhth klhsewn kai sms exei. Egw douleya to pocketzenphone arketo kairo me ta 2003, alla me WM5 kai 9100 mou ekane polla xaza. Ase pou barethka ta synexeis update pou bgazei, kai tis dyskoles rythmiseis tou. Apo tote pou ebala to Phone Alarm ola ok! Mporeite na to breite kai "agorasmeno" stis gnwstes sellides... Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Κάποια παρεμφερής με τα προφίλ εφαρμογή υπάρχει; O2Plus.v2.0_WM5_for_AllDevices Dokimaste to, leei. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SILVESTERCAT_ Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 kalimera piadia, mipos mporeite na moy peite poy mporo na bro free efarmoges kai oti allo afora to a201? efxaristo :help: :help: :help: :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 παιδια ξέρετε κάποια εφαρμογή που να υπολογίζει την απόσταση που διανύω με τη χρήση του gps? δεν με ενδιαφέρει η ύπαρξη χάρτη ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvasblue Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 kalimera piadia, mipos mporeite na moy peite poy mporo na bro free efarmoges kai oti allo afora to a201? efxaristo :help: :help: :help: :p :p :p Free εφαρμογες μπορεις να βρεις εδω. Αν ψαχνεις ομως και για αλλες που δεν ειναι free αλλα ειναι εμπορικες και φυσικα κοστιζουν κατι τοτε θα σε συμβουλευα να κοιταξεις εδω, να κατεβασεις οτι σε ενδιαφερει και απο εκει και περα να ψαχτεις για να βρεις τα αντιστοιχα "ανοιχτηρια"...;) Παράθεση Carpe Diem...:hypno: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvasblue Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Mπα λαμακία εφαρμογή...ούτε η 6 τρέχει σωστά. Εγκαθίσταται, βλέπω τα εικονίδια αλλά δεν δουλεύει σωστά. Το ppc μου δουλεύει σωστά εξακριβωμένο. Κάποια παρεμφερής με τα προφίλ εφαρμογή υπάρχει; Δοκιμασε το PocketMAX PhoneAlarm v1.11. Εγω το χρησιμοποιω σε WM5 συσκευη και δεν εχω κανενα προβλημα. Αν θες να σου το στειλω στειλε μου pm με το e-mail σου...:);) Παράθεση Carpe Diem...:hypno: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bejo Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Kalispera piadia mipws brike tekika kaneis kapoio programma gia wm2005 poy na paizei animated themes ? Παράθεση Music is my life!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 παιδια ξέρετε κάποια εφαρμογή που να υπολογίζει την απόσταση που διανύω με τη χρήση του gps? δεν με ενδιαφέρει η ύπαρξη χάρτη ευχαριστώ μαλλον ψαχνεις κατι σαν το gps speed sentry. δες εδω λεπτομερειες. ps: all credits go to 911 που μου το προτεινε(μην μας την πει κιολας:lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Εγώ σκέφτομαι κάποια στιγμή να του βάλω gps. Προς το παρών λέω να περάσω κανέναν χάρτη όπως είχα κάνει και με το SX1. Είχα βάλει το royte 66. Ποιο μου προτείνεται? Αργότερα θα πάρω και gps hardware. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Η ομάδα του ActiveSync για πρώτη φορά δίνει διαθέσιμη σε όλους για δοκιμές την beta του ActiveSync 4.2. Μετά από τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με την έκδοση 4.1 και τις νέες συσκευές με Windows Mobile 5 μάλλον έπεσαν με τα μούτρα για να βελτιώσουν τον συγχρονισμό των συσκευών μας με το PC. Μπορείτε να το δοκιμάσετε και αν έχετε προβλήματα να τα περιγράψετε στo microsoft.public.pocketpc.activesync.beta στα Microsoft Discussion Groups ή με απευθείας email στο. Για περισσότερες πληροφορίες στο ActiveSync 4.2 Beta feedback. Προσοχή: Βάλτε την έκδοση αυτή σε δοκιμαστικό περιβάλλον και όχι σε σύστημα που δουλεύει κανονικά. Δεν είναι η τελική έκδοση και σαν beta δεν υποστηρίζεται από τη Microsoft ακόμη. Και η έκδοση αυτή δεν υποστηρίζει WiFi συνδέσεις. Αν δεν έχετε συσκευή με Windows Mobile 5 δεν χρειάζεστε αυτή την έκδοση (όπως και την 4.1). Είσαστε μια χαρά με την 3.8 και δουλεύει και το WiFi sync. Download ActiveSync 4.2 Beta [6.9mb] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Fonix VoiceAlert v1.0 http://a248.e.akamai.net/f/248/5462/2h/www.digitalriver.com/v2.0-img/operations/fonix/image/v/o/i/voicealert_ppc_220X220.jpg Finally, a scheduling assistant for your Pocket PC that actually talks to you! By integrating with your Microsoft® Pocket PC Calendar and Tasks applications, Fonix VoiceAlertT speaks your upcoming events or tasks. Choose from 11 award-winning Fonix voices, or mute the voice altogether and receive silent alerts when you don't want to be interrupted! You can even customize the alert message and set a snooze period. Fonix VoiceAlert also includes a digital clock that announces the current time in quarter, half, or full-hour increments. Since Fonix VoiceAlert automatically speaks both the time and your upcoming appointments and events, it enables you to perform other activities while staying informed and on track. Imagine knowing when your next meeting is without looking at your schedule. With Fonix VoiceAlert, you'll never miss another appointment! LISTEN to upcoming appointments or events while driving to work. CUSTOMIZE your own skins for that personal touch, or choose from three preinstalled skins-Professional, Elegant, or Contemporary. ADD words or phrases to the customized dictionary so Fonix VoiceAlert will pronounce words, acronyms, or common abbreviations the way you like. System Requirements Desktop PC running Microsoft¨ Windows¨ 95, 98, NT, ME, 2000, XP with 25 MB available disk space. CD-ROM drive. Pocket PC 2000 or 2002 device running Intel SA-1110. 2 MB available device memory (minimum), 9 MB for all voices. Docking cradle or other connection. ActiveSync¨ 3.1 or greater. Download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts