Chryssostomos Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 "αυτος" μόνο καλά λέει. Όνομα και πράμα........:lol: :lol: Σταμάτα κοκκινίζω.:O:O Η μπαταρία,τελικά και με σκληρή χρήση,σπέρνει.... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Φίλε εγώ πέρασα αυτό εδώ εχθές κ όλο το menu είναι s8 !! https://android.gadgethacks.com/how-to/get-galaxy-s8s-new-weather-widget-older-galaxy-phones-0177040/ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιο ειναι ακριβως το λινκ για το μενου του s8; Τι διαφορες εχει φιλε απο το δικο μας; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Φίλε εγώ πέρασα αυτό εδώ εχθές κ όλο το menu είναι s8 !! https://android.gadgethacks.com/how-to/get-galaxy-s8s-new-weather-widget-older-galaxy-phones-0177040/ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατι παιζει με τις επισημες rom. Εχω περασει 3 φορες τον καιρο του s8 οπως εχουν κανει αρκετοι και ολες τις φορες περνω το μηνυμα "το πακετο ενδεχεται να ειναι καστραμμενο". Σε αλλους πιανει και σε αλλους οχι. Κατι παιζει περιεργο. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 (edited) Καλησπέρα στην παρέα μου έβγαλε μια αναβάθμιση και δεν ξέρω τι να κάνω να την βάλω? Edited June 11, 2017 by eliasmad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Σταμάτα κοκκινίζω.:O:O Η μπαταρία,τελικά και με σκληρή χρήση,σπέρνει.... Ναι, η μπαταρία είναι το μεγάλο ατού της συσκευής. Γι αυτό δεν πήρα το flat που το θεωρώ καλύτερο στην οθόνη (ή edge δεν με βολεύει). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xaron Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 καλησπέρα Παιδιά τού έκανα μια επανεκκίνηση κ άργησε πάρα πολύ να ανάψει είχε κολλήσει στο λογότυπο κ αναβόσβηναι το μπλέ λαμπάκι εντωμεταξύ ζεσταθικε αρκετά ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Καλησπέρα στην παρέα μου έβγαλε μια αναβάθμιση και δεν ξέρω τι να κάνω να την βάλω? Φίλε προχώρα απλά... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Σήμερα κάνοντας την ίδια χρήση αλλά με την μόνη διαφορά ότι ημουν πάντα κοντά σε WiFi (ενώ με δεδομένα έχω μόνο 2g) η μπαταρία από οριακά 5 ώρες πήγε σε 6,30 και εχω 15% ακόμα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Σήμερα κάνοντας την ίδια χρήση αλλά με την μόνη διαφορά ότι ημουν πάντα κοντά σε WiFi (ενώ με δεδομένα έχω μόνο 2g) η μπαταρία από οριακά 5 ώρες πήγε σε 6,30 και εχω 15% ακόμα.Αν δεν έκανες κάποιο Update τελευταία, μάλλον σε βοήθησε το σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos36 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Αν είχες wifi και όχι δεδομένα είναι φυσιολογικό το παραπάνω, εμένα π δεν έχω δεδομένα σχεδόν καθόλου μέσα στη μέρα, έχω πάνω από 7 sot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Αν δεν έκανες κάποιο Update τελευταία, μάλλον σε βοήθησε το σημα. Σίγουρα. Γι αυτό ανέφερα τα δεδομένα. Update έκανα το γνωστό τελευταίο (πριν 2-3 μέρες) αλλά δεν είδα κάποια διαφορά. Τελικά έφτασε τις 7:30 ώρες.....!!! ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν είχες wifi και όχι δεδομένα είναι φυσιολογικό το παραπάνω, εμένα π δεν έχω δεδομένα σχεδόν καθόλου μέσα στη μέρα, έχω πάνω από 7 sot Το χειρότερο είναι πως την μισή μέρα έχω edge οπότε τρώει αρκετά μιας και την συσκευή την έχω στο 4g Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Σίγουρα. Γι αυτό ανέφερα τα δεδομένα. Update έκανα το γνωστό τελευταίο (πριν 2-3 μέρες) αλλά δεν είδα κάποια διαφορά. Τελικά έφτασε τις 7:30 ώρες.....!!! ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το χειρότερο είναι πως την μισή μέρα έχω edge οπότε τρώει αρκετά μιας και την συσκευή την έχω στο 4gΜάλλον είναι συνδυασμός και των 2 γιατί είχαν αναφέρει και αλλα παιδιά καλύτερη μπαταρία μετα το Update. Μακάρι να είναι έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Μάλλον είναι συνδυασμός και των 2 γιατί είχαν αναφέρει και αλλα παιδιά καλύτερη μπαταρία μετα το Update. Μακάρι να είναι έτσι. Ναι, είχα διαβάσει τα σχόλια αλλά δεν είδα διαφορά για τις λίγες μέρες που το είχα. Τι να πω? Θα δω τις επόμενες μέρες. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Παιδιά καλησπέρα, μία ερώτηση... Μου έχει πέσει η συσκευή κάτω και έχει κάνει δύο μικρές γρατζουνιές στην αριστερή και δεξιά γωνία... Αυτό το γύρω αλουμίνιο πλαίσιο αλλάζει ή έστω διορθώνεται? Γιατί αν πάει αποκλειστικά με την οθόνη δεν συμφέρει... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μπορείς να βάλεις λίγες φωτο να δουμε?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παιδιά εμένα λειτουργεί μία χαρά διαφορές δεν βλέπω αλλά ούτε έχω θέμα... Το μόνο που με ενδιέφερε ήταν ο καιρός και αυτό φαίνεται μία χαρά Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Η παραπάνω εφαρμογή καιρού, από ποια υπηρεσία αντλεί δεδομένα, πχ. Yahoo weather, accu weather; S7 Edge Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Παιδια το s planner μου βγαζει τα γενεθλια των επαφων διπλα. Πως μπορω να το φτιαξω? Εννοω οτι στην ιδια μερα τα βγαζει ως 2 διαφορετικα συμβαντα. Οταν παταω επανω στο ενα υπαρχει ο συνδεσμος που με πεταει στην επαφη ενω στο αλλο δεν υπαρχει τιποτα. Τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 ρε παιδιά για λύστε μου μια απορία μου ήρθε σήμερα μια ειδοποίηση απορρήτου για αναγνώριση μη αποθηκευμένων αριθμών τι ακριβώς είναι αυτο Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Οταν πηγαίνω youtube μεσω εφαρμογής οχι browser ανοιγει περισσοτερο η φωτεινότητα αυτόματα, υπαρχει κάποια ρύθμιση? Οσο και να εχω ψάξει δεν εχω βρει κατι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergios30 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Οταν πηγαίνω youtube μεσω εφαρμογής οχι browser ανοιγει περισσοτερο η φωτεινότητα αυτόματα, υπαρχει κάποια ρύθμιση? Οσο και να εχω ψάξει δεν εχω βρει κατι! Θα πας ρυθμίσεις, εμφάνιση και μετά τέρμα κατω γράφει εργαλείο βελτίωσης βίντεο εκεί το ξετικαρεις αν δεν το θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Η παραπάνω εφαρμογή καιρού, από ποια υπηρεσία αντλεί δεδομένα, πχ. Yahoo weather, accu weather; S7 Edge Accu weather!! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Παιδια το s planner μου βγαζει τα γενεθλια των επαφων διπλα. Πως μπορω να το φτιαξω? Εννοω οτι στην ιδια μερα τα βγαζει ως 2 διαφορετικα συμβαντα. Οταν παταω επανω στο ενα υπαρχει ο συνδεσμος που με πεταει στην επαφη ενω στο αλλο δεν υπαρχει τιποτα. Τι παιζει?Απο εκει που λεει διαχείριση ημερολογίων θα είναι. Πανω δεξιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkshadow4 Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Καλημέρα σας. Έχω το κινητό περίπου ένα χρόνο. Για να φορτίσει με την αργή φόρτιση θέλει γύρω στις 4 ώρες ίσως και περισσότερο. Επίσης όταν το φορτίζω με αργή φόρτιση και ταυτόχρονα το χρησιμοποιώ για internet,Facebook,Viber κλπ τότε το πιθανότερο είναι να πέφτει η μπαταρία αντί να ανεβαίνει. Αργά μεν αλλά πέφτει. Ξέρει κάποιος αν είναι φυσιολογικό αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Καλημέρα σας. Έχω το κινητό περίπου ένα χρόνο. Για να φορτίσει με την αργή φόρτιση θέλει γύρω στις 4 ώρες ίσως και περισσότερο. Επίσης όταν το φορτίζω με αργή φόρτιση και ταυτόχρονα το χρησιμοποιώ για internet,Facebook,Viber κλπ τότε το πιθανότερο είναι να πέφτει η μπαταρία αντί να ανεβαίνει. Αργά μεν αλλά πέφτει. Ξέρει κάποιος αν είναι φυσιολογικό αυτό? Δε ξερω φιλε εαν ειναι φυσιολογικο να πεφτει...Εγω το δικο μου το εχω 3 μηνες και το φορτιζω μεσω του pc σε αργη φορτιση βεβαια. Ανεβαινει μια χαρα η φορτιση. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkshadow4 Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Φιλε Γιώργο μήπως έχεις παρατηρήσει πόσες είναι οι ώρες φόρτισης με τον αργό και το γρήγορο τρόπο?Με τη γρήγορη φόρτιση ανεβαίνει η μπαταρία όταν το χρησιμοποιώ ταυτόχρονα. Με την αργή είναι το πρόβλημα. Ελπίζω να είναι κάποιο θέμα του φορτιστή και όχι του κινητού Δε ξερω φιλε εαν ειναι φυσιολογικο να πεφτει...Εγω το δικο μου το εχω 3 μηνες και το φορτιζω μεσω του pc σε αργη φορτιση βεβαια. Ανεβαινει μια χαρα η φορτιση. Δε ξερω φιλε εαν ειναι φυσιολογικο να πεφτει...Εγω το δικο μου το εχω 3 μηνες και το φορτιζω μεσω του pc σε αργη φορτιση βεβαια. Ανεβαινει μια χαρα η φορτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 (edited) Accu weather!! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ. S7 Edge ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για ήχο κλήσης ή για μηνύματα, πως ορίζω εξωτερικούς ήχους εκτός των υπαρχόντων; ΑΚΥΡΟ το βρήκα. S7 Edge Edited June 14, 2017 by stoum Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts