Jump to content

Έχει η rock πεθάνει;

sofi-k
 Κοινοποίηση

IS ROCK DEAD?  

75 members have voted

1. 1. IS ROCK DEAD?

• ΝΑΙ
      20
    • ΟΧΙ
      55

Recommended Posts

Pantos sta MTV EUROPE MUSIC AWARDS to vraveio toy kaliterou rock sygkrothmatos oi LINKIN PARK to phran...

Etsi kai allios an den einai to TAKE EVERYTHING FROM THE INSIDE rock kommati,tote poio einai;Mono sthn Ellada oi Linkin Park den theorountai ROCK...

To CD tous to METEORA to exete akousei;To vriskete NU METAL ALBUM :blink: ;;;;;;;;;;H mousikh tous einai ksekathara ROCK...

Στην Ελλάδα δεν θεωρούνται rock γιατί το MTV δεν το βλέπουν όλοι.Στον υπόλοιπο κόσμο όμως :( Το MTV σκοτώνει το rock :mad: το έκανε εμπορεύσιμο.

Το take everything from the inside το βάζεις δίπλα στο child in time? :wacko:

Οι LINKIN PARK ανήκουν σε αυτό ου λέμε nu metal. Πιο πολλά κοινά έχουν με τους Pantera (Dimebag Darrell R.I.P.) ,που αυτοί, με τον ιδιαίτερο ήχο τους δημιούργησαν το nu metal.Παρά με τους Jethro Tull :blink:

Aλλά λόγο ηλικίας(δεν σε κρίνω ,η γνώμη σου μετράει :) ) Δεν πιστεύω να ακούς πολύ καιρο αυτό το είδος μουσικής ,rock ή μη.Πόσο? 3 χρόνια να υποθέσώ? Δεν είναι αρκετά για να ψάξεις το rock από τις αρχικές καταβολές του.Εγώ ακούω 12 χρόνια και ακόμη ψαχνομαι :D Κόβω βλέβες βέβαια τώρα για συγκροτήματα όπως Opeth και Arcturus.Αλλά δεν ξεχνώ την πρώτη μου αγάπη, την Αγγέλα (άσχετο :D )

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

• Απαντήσεις 93
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

dhladh ama to mtv pei otoi o parios peirnei to vraveio gia to kalytero death metal kommati ti prepei na ginei dhladh na ton leme satanisth????parte to xampari oi linkin park kai oi rhcp den einai katharo rock einai mpastardos hxos to katharo rock to epezan ligoi kai kaloi kai oso paei h lista eksafanizetai dysthxws

denior gai akouse kanena tragoudi apo jimmy hendrix h black sabbath kai sygrine tous hxoys kai pes mou entypwseis meta... :whistle:

dhladh ama to mtv pei otoi o parios peirnei to vraveio gia to kalytero death metal kommati ti prepei na ginei dhladh na ton leme satanisth????parte to xampari oi linkin park kai oi rhcp den einai katharo rock einai mpastardos hxos to katharo rock to epezan ligoi kai kaloi kai oso paei h lista eksafanizetai dysthxws

denior gai akouse kanena tragoudi apo jimmy hendrix h black sabbath kai sygrine tous hxoys kai pes mou entypwseis meta... :whistle:

Denior se eipe gai... :X

Mutilator :shifty:

^^ rofl!! :lol:

Pantos sta MTV EUROPE MUSIC AWARDS to vraveio toy kaliterou rock sygkrothmatos oi LINKIN PARK to phran...

Etsi kai allios an den einai to TAKE EVERYTHING FROM THE INSIDE rock kommati,tote poio einai;Mono sthn Ellada oi Linkin Park den theorountai ROCK...

To CD tous to METEORA to exete akousei;To vriskete NU METAL ALBUM :blink: ;;;;;;;;;;H mousikh tous einai ksekathara ROCK...

Denior για πες μας άλλα συγκροτήματα nu metal.να δούμε αν ξέρεις τι είναι nu metal όχι τπτ άλλο.εύχομαι να σου ανοίξει κάποιος τα μάτια γιατί είσαι μικρός ακόμα και να ξεκολλήσεις από το mtv.

http://tinypic.com/m7e35j.jpg

Κυρία κυρία να πώ εγώ?? Limp Bizkit!! (έψαξα στο Yahoo για να δώ πως γράφεται :D )

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Προσωπικα οπως προαναφερθηκε πιστευω πως η Rock ναι μεν δεν εχει τα παλια ακουσματα της και το παλιο υφος της , αλλα με τιποτα αυτο δεν σημαινει πως πεθανε.

Απλως "μεταλλασεται".Προσαρμοζεται στα σημερινα δεδομενα ισως.Αλλες φορες με πετυχημενα αποτελεσματα , αλλες φορες με λιγοτερο πατυχημενα.(Πραγμα το οποιο το κρινει ο καθενας μας ξεχωριστα).

Υπαρχουν πολλα νεα rock (με καθε "παρακλαδι" της) τραγουδια-συγκροτηματα-τραγουδιστες που μου αρεσουν και αλλα τοσα-τοσοι πιο παλια\οι.

(Προσωπικα ειμαι καθαρα "ακουστικος" τυπος.Δηλαδη δεν εχω standαrts.Οτι μου καθετε καλα στο "αυτι".)

Και οπως ειπε η Tinkerbell -και ολος ο πλανητης :p - , οι Linkin Park ειναι ΝU Metal.

Κυρία κυρία να πώ εγώ?? Limp Bizkit!! (έψαξα στο Yahoo για να δώ πως γράφεται :D )

ναι,οι limp bizkit και οι korn ξεκίνησαν αυτό το είδος που τότε ήταν πιο σκληρό και καμία σχέση όπως έχει γίνει τώρα.τώρα πια nu metal θεωρείται το πιο εμπορικό...o denior να μας πει συγκροτήματα που λέει πως οι linkin park δεν είναι nu metal,να δούμε πως το βλέπει.

O Denior νομίζω ότι απέχει από τη συζήτηση. Τον αποπήραμε λιγάκι.Ελπίζω να μην μας κρατάει κακία. :worry:

Δηλαδή ότι λέει το MTV είναι σωστό; :p Οι Linkin Park όχι μόνο δεν είναι το καλύτερο Rock συγκρότημα, αλλά... δεν είναι καν Rock... NU METAL είναι, πόσες φορές θα το πούμε; Metal με στοιχεία Rap! Το cd τους το METEORA το είχα ΛΙΩΣΕΙ στο παρελθόν καθώς πριν γίνω Μεταλλάς ήμουν ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ με Linkin Park :p Μετά άκουσα Metallica και μου άνοιξαν τα μάτια... :) Η μουσική των Linkin Park είναι ξεκάθαρα Nu Metal :D ;)

O Denior νομίζω ότι απέχει από τη συζήτηση. Τον αποπήραμε λιγάκι.Ελπίζω να μην μας κρατάει κακία. :worry:

όχι μωρέ συζήτηση κάνουμε...και αφού έχει αντίθετη άποψη αν θέλει να μας πεί ποιους θεωρεί nu metal αν όχι τους linkin park!

Οι LINKIN PARK ανήκουν σε αυτό ου λέμε nu metal. Πιο πολλά κοινά έχουν με τους Pantera (Dimebag Darrell R.I.P.) ,που αυτοί, με τον ιδιαίτερο ήχο τους δημιούργησαν το nu metal.Παρά με τους Jethro Tull :blink:

Οι Pantera; Nu metal; :confused:

:lol: :lol:

Φίλε μου έχεις ακούσει το The great Southern Trendkill? Το Far beyond driver? Τo Vulgar display of power? Το Reinventing the steel?

Μόνο Nu Metal δεν θα το χαρακτήριζα... ;)

Το Nu metal το ξεκίνησαν κάτι συγκροτήματα τύπου Limp Bitzkit και Dog eat dog :lol: :p

Dimebag Darrell R.I.P. :cry: :(

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Οι Pantera; Nu metal; :confused:

:lol: :lol:

Φίλε μου έχεις ακούσει το The great Southern Trendkill? Το Far beyond driver? Τo Vulgar display of power? Το Reinventing the steel?

Μόνο Nu Metal δεν θα το χαρακτήριζα... ;)

Το Nu metal το ξεκίνησαν κάτι συγκροτήματα τύπου Limp Bitzkit και Dog eat dog :lol: :p

Mάλλον μπέρδεψες αυτό που είπα.Δεν είπα οτί παίζαν NU Metal, αλλά έδωσαν τα βασικά πατήματα για αυτήν τη μουσική και τα κοφτά riff και οι ιδιότροποι ρυθμοί του Dimebag δώσαν τις βάσεις για αυτή τη μουσική.Απο πού βρήκαν επιρροές στο NU? Από το Ηip Hop? :confused:

Tο Far Beyond Driven Ήταν ο πρώτος δίσκος metal που άκουσα. :p Δισκάρα ;)

ρε παιδιά ξεκολλάτε οι korn και οι limp bizkit ξεκίνησαν το nu metal και πιο πολύ οι korn.ξεκίνησαν και το όλο στυλ με τα ρούχα oldschool adidas pony κλπ που τώρα έχουν καθιερώσει οι nu metalades-hardcorades.αν ακούσετε τους πρώτους δίσκους τους θα καταλάβετε πως ήταν τότε το nu metal και πως έχει ξεφτιλιστεί τώρα.

από κει και πέρα το nu metal έγινε πιο soft και εξελίχθηκε προς το χειρότερο με αποτέλεσμα να μη βγαίνει πλέον κάτι διαφορετικό και να ακούμε τα ίδια και τα ίδια.πάντως το nu metal δεν έχει καμία σχέση με hip hop όπως νομίζουν μερικοί.

ρε παιδιά ξεκολλάτε οι korn και οι limp bizkit ξεκίνησαν το nu metal και πιο πολύ οι korn.ξεκίνησαν και το όλο στυλ με τα ρούχα oldschool adidas pony κλπ που τώρα έχουν καθιερώσει οι nu metalades-hardcorades.αν ακούσετε τους πρώτους δίσκους τους θα καταλάβετε πως ήταν τότε το nu metal και πως έχει ξεφτιλιστεί τώρα.

από κει και πέρα το nu metal έγινε πιο soft και εξελίχθηκε προς το χειρότερο με αποτέλεσμα να μη βγαίνει πλέον κάτι διαφορετικό και να ακούμε τα ίδια και τα ίδια.πάντως το nu metal δεν έχει καμία σχέση με hip hop όπως νομίζουν μερικοί.

Λες οι korn και οι limp bizkit( ευτυχώς υπάρχει και το copy-paste :D ) μια μέρα να δημιούργησαν το Nu metal χωρίς να βασιστόυν σε κάτι άλλο? Την επιθετικότητα που έχουν και όλο το attitude πιστεύω οτι το πήραν απο αμερικάνικα metal συγκροτήματα (οι Pantera μου έρχονται στον νου).Το Hip hop ήταν ειρωνικό :D

Mάλλον μπέρδεψες αυτό που είπα.Δεν είπα οτί παίζαν NU Metal, αλλά έδωσαν τα βασικά πατήματα για αυτήν τη μουσική και τα κοφτά riff και οι ιδιότροποι ρυθμοί του Dimebag δώσαν τις βάσεις για αυτή τη μουσική.Απο πού βρήκαν επιρροές στο NU? Από το Ηip Hop? :confused:

Tο Far Beyond Driven Ήταν ο πρώτος δίσκος metal που άκουσα. :p Δισκάρα ;)

Φίλε μου απλώς δεν νομίζω πως οι Pantera δώσανε τις βάσεις για αυτό που λένε σήμερα Nu Metal. Μου φαίνεται αδιανόητο. :alien:

Άκουσε και τα υπόλοιπα να γουστάρεις! :D :up:

Αυτές οι κραυγές του Phil όλα τα λεφτά! :cool:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Φίλε μου απλώς δεν νομίζω πως οι Pantera δώσανε τις βάσεις για αυτό που λένε σήμερα Nu Metal. Μου φαίνεται αδιανόητο. :alien:

Άκουσε και τα υπόλοιπα να γουστάρεις! :D :up:

Αυτές οι κραυγές του Phil όλα τα λεφτά! :cool:

Εγώ σαν μουσικός βρίσκω ομοιότητες :rolleyes: , αλλά τεσπα. :)

Τα έχω όλα!!! :D

Λες οι korn και οι limp bizkit( ευτυχώς υπάρχει και το copy-paste :D ) μια μέρα να δημιούργησαν το Nu metal χωρίς να βασιστόυν σε κάτι άλλο?

εσύ λες να είμαι χαζή?? :p

φυσικά και έχουν επιρροές αλλά εκείνη την εποχή αυτό που ξεκίνησαν ήταν κάτι διαφορετικό και όντως έχουν επιρροές και από Pantera.

εσύ λες να είμαι χαζή?? :p

φυσικά και έχουν επιρροές αλλά εκείνη την εποχή αυτό που ξεκίνησαν ήταν κάτι διαφορετικό και όντως έχουν επιρροές και από Pantera.

Δικαιώθηκα!!! :D

Δεν σε είπα χαζή.. :o

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Hey guyz! Μην ξεχνάμε και τη συμβολή στη σκληρή πλευρά του nu-metal από τους machine head (Burn My Eyes-δισκάρα!) και τους Sepultura (Roots).
Better to save the mystery than surrender to the secret

jesus ROLF ^^ πως τον αφηνουν να κυκλοφορει ελευθερος στην κοινωνια??? :p :p

για ακου το the enemy inside απο six feet under...

Φιλαράκο, ποιο είναι το πρόβλημά σου? Δεν κατάλαβα... Να ξεκαθαρίσω ότι δεν ακούω καθαρόαιμο nu-metal, ειδικά με τη μορφή που έχει πάρει σήμερα. Γουστάρω όμως πολλά συγκροτήματα με nu-metal στοιχεία (σύγχρονος, groov-άτος ήχος κτλ.).Και οι six feet under μου αρέσουν, κυρίως τα 2 πρώτα τους. Τώρα αν εσένα σε χαλάνε groupάρες όπως οι slipknot, system of a down, fear factory και machine head πρόβλημά σου.

Better to save the mystery than surrender to the secret