Jump to content

Έχει η rock πεθάνει;

sofi-k
 Κοινοποίηση

IS ROCK DEAD?  

75 members have voted

1. 1. IS ROCK DEAD?

• ΝΑΙ
      20
    • ΟΧΙ
      55

Recommended Posts

Ε δεν είπα εγώ αυτό, αλλά δεν υπάρχει άλλο είδος μουσικής που να έχει προσφέρει τόσα πολλά κατά τη γνώμη μου... :o

H klassikh mousikh exei prosferei polla perissotera...

H ROCK einai h deuterh se prosfora mousikh...Vevaia rock epityxies opos to WE WILL ROCK YOU kai tosa alla CLASSIC ROCK hits den prokeitai na ksanasynthethoun pote...

Ostoso KANEIS den mporei na ysxiristei oti h Rock pethane.Sigkrothmata opos oi RED HOT CHILI PEPPERS kai oi LINKIN PARK mas ypenthimizoun oti h Rock zei kai vasileuei...

• Απαντήσεις 93
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σίγουρα δεν ζει και βασιλεύει όπως παλιά (τα αγαπημένα μου rock κομμάτια πάντως είναι μεγαλύτερα από μένα), αλλά όχι έχει πολλά να δώσει ακόμα.
People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.

[offtopic]

Οι Linkin Park rock?

oh please

[/offtopic]

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Ναι... αλλά αυτή είναι η άποψή σου :)

Για κάποιον άλλο μπορεί να μην ισχύει κάτι τέτοιο ;)

Δεν είναι μόνο άποψη μου, είναι η αλήθεια. Από τις συνθέσεις μπορείς να καταλάβεις ότι αυτά τα 3-4 είδη έχουν τις ανώτερες συνθέσεις σε θέματα τεχνικής, δυσκολίας, πολυπλοκότητας και ποικιλίας. Τι να μας κάνει τώρα η βρύση του Eminem που ακούγεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε όλο το κομμάτι; :p (Just Lose It)

Επίσης, κανένα άλλο είδος μουσικής, όχι μόνο η Rap, δε μπορεί να φτάσει αυτα τα 4 ανώτερα είδη. Πάρα πολλά είδη μουσικής είναι καλά αλλά οι συνθέσεις δεν είναι τόσο υπέροχες όσο σε Κλασσική/Τζαζ/Ροκ/Μεταλ και δεν είναι τόσο πολύπλοκες...

Τώρα στο ποια μουσική έχει προσφέρει τα περισσότερα, αυτή είναι η Κλασσική. Γιατί αν δεν υπήρχε η Κλασσική δε θα υπήρχε η Jazz, αν δεν υπήρχε η Jazz δε θα υπήρχε η Rock και αν δεν υπήρχε η Rock δε θα υπήρχε ούτε η Metal ούτε η Rap...

Όσο για τους Linkin Park δεν είναι Rock, είναι Metal με στοιχεία Rap και οι συνθέσεις τους δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, υπερβολικά απλές. Το ίδιο και οι στίχοι τους... Παρολαυτά απολαμβάνω τα κομμάτια τους και θα γούσταρα να πάω σε συναυλία τους...

Ostoso KANEIS den mporei na ysxiristei oti h Rock pethane.Sigkrothmata opos oi RED HOT CHILI PEPPERS kai oi LINKIN PARK mas ypenthimizoun oti h Rock zei kai vasileuei...

:stupid: :stupid: :stupid: :stupid:

Auta ta metriotata sygkrothmata mas ypenthimizoun oti h rock zei kai vasileuei?

Tha mou pesoun ta mallia.

οι PEPPERS ειναι ροκ και μαλιστα-κατα την ταπεινη μου αποψη-πολυ καλοι...

οι linkin park-κι αυτοι καλοι κατα την γνωμη μου-δεν ειναι ροκ,αλλα nu metal. ροκ δεν νομιζω οτι θα μπορουσαν με τιποτα να χαρακτηριστουν...αλλα ολα αυτα ειναι ασχετα... :p

οι περισσοτεροι πιστευουν οτι δεν εχει πεθανει η ροκ-αν κρινω απο αυτα που γραφετε-και(για να πω κι εγω την αποψη μου)μιας και δεν ειμαι αρκετα μεγαλη ωστε να εχω προλαβει την ροκ των προηγουμενων χρονων(ή μαλλον δεκαετιων)παρολα αυτα ακουω παλιοτερα κομματια-υμνους και συμφωνω οτι τετοια κομματια σπανια γραφονται σημερα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

δηλαδη οι def leppard, iggy pop,JOE COCKER,JIMMY HENRDIX(θεοι!!!)janis choplin , τι πρεπει να πουμε για αυτους

ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ RED HOT CHILLI PEPPERS KAI LINKIN PARK δεν ειναι δυνατον τωρα να συγκρινεται <<θεους και θεικα καμματια >> με κατι νουμερα κατα την γνωμη μου

δηλαδη οι def leppard, iggy pop,JOE COCKER,JIMMY HENRDIX(θεοι!!!)janis choplin , τι πρεπει να πουμε για αυτους

ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ RED HOT CHILLI PEPPERS KAI LINKIN PARK δεν ειναι δυνατον τωρα να συγκρινεται <<θεους και θεικα καμματια >> με κατι νουμερα κατα την γνωμη μου

μα δεν τιθεται θεμα συγκρισης με αυτους που γραφεις...δεν το συζητω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν είχε πεθάνει δε θα άκουγε κανείς και απ'ότι βλέπεις οι περισσότεροι σ'αυτό το φόρουμ ροκάδες είναι :whistle:

Η Ροκ ζει και βασιλεύει για πάντα, και όχι μόνο η παλιά Ροκ, αλλά υπάρχει και καινούργια ροκ με γαμάτα συγκροτήματα :happy:

Δεν έχω να προσθέσω τίποτα παραπάνω αυτά που είπες καλύπτουν τα πάντα ;)

καλα αμα οι rhcp ειναι ροκ τοτε εγω ειμαι ο διας αλλο τι λενε και αλλο τι παιζουν αντε βρες τραγουδια απο αυτους που ανεφερα πιο πανω να δεις πως ακουγεται το real rock και μετα ελα πες μου τι διαφορες θα βρεις...

η αμα δεν βρεις ακου santana :whistle:

Μια και εχει γινει πρωτα τροπος και φιλοσοφια ζωης και μετα μουσικη δε νομιζω οτι μπορει να πεθανει... να εξελιχτει και να αλλαξει ναι, να πεθανει ομως οχι...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

denior...ώρες ώρες αναρωτιέμαι τι τύπος είσαι!! με αυτά που λες με έχεις βάλει σε σκέψεις.δε γίνεται να τα πιστεύεις αυτά που λες!!! σε δικαιολογεί ότι είσαι μόνο 15 αλλά και πάλι οι linkin park να μας θυμίζουν ότι η rock ζει και βασιλεύει???ένα μικρό παιδάκι που ΞΕΡΕΙ κάτι λίγα από rock ξέρει ότι αυτό δεν παίζει!!!!ας μην ακούς rock ρε παιδί μου...απλά να τη σέβεσαι και να ξέρεις τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.αλλιώς καλύτερα αστο.... :X

ps: πόσο έχει παρεξηγηθεί η rock στις μέρες μας νομίζω φαίνεται...ότι έχει κιθάρα μέσα λέγεται πλεον...ροκ! :wacko:

http://tinypic.com/m7e35j.jpg

Οσο λησμονουμε την παλια Rock, "τρωγομαστε" μεταξυ μας για τους Nirvana(ειστε κολλημενοι ρεεεε, smells like myphone spirit :) ) και υποτιμαει την υποσταση της ο καθε τυχαιος trancas/rapas/σκυλας κλπ :p -μην θιχτει κανεις, πλακα κανω- η rock δεν θα εχει πεθανει.

Ομως αυτο το ειδος της μουσικης εχει "αλλαξει" πολυ. Ή διαφορετικα και μεταξυ μας για οσους εχουν δεν εχουν ακουσει μονο U2 και Linkin εχει "πεσει" πολυ. Δεν θα ξανακουσουμε ποτε ουτε "stairway to heaven" ουτε solo αλα Jimmy Hendrix. Ακομα και σημερα ομως βγαινουν δισκοι με ωραια rock κομματια. Μπορει να ακουγουνται 3/10...αλλα ειπαμε αλλαζουν οι καιροι και πλεον γινομαστε πιο "επιλεκτικοι" γιατι απο το rock εχουν χωριστει αλλες 10 κατηγοριες. Ο ενας θα ακουει punk ο αλλος nu metal κλπ κλπ... Τιποτα πλεον δεν ειναι το κλασσικο rock.

Οσο λησμονουμε την παλια Rock, "τρωγομαστε" μεταξυ μας για τους Nirvana(ειστε κολλημενοι ρεεεε, smells like myphone spirit :) ) και υποτιμαει την υποσταση της ο καθε τυχαιος trancas/rapas/σκυλας κλπ :p -μην θιχτει κανεις, πλακα κανω- η rock δεν θα εχει πεθανει.

Ομως αυτο το ειδος της μουσικης εχει "αλλαξει" πολυ. Ή διαφορετικα και μεταξυ μας για οσους εχουν δεν εχουν ακουσει μονο U2 και Linkin εχει "πεσει" πολυ. Δεν θα ξανακουσουμε ποτε ουτε "stairway to heaven" ουτε solo αλα Jimmy Hendrix. Ακομα και σημερα ομως βγαινουν δισκοι με ωραια rock κομματια. Μπορει να ακουγουνται 3/10...αλλα ειπαμε αλλαζουν οι καιροι και πλεον γινομαστε πιο "επιλεκτικοι" γιατι απο το rock εχουν χωριστει αλλες 10 κατηγοριες. Ο ενας θα ακουει punk ο αλλος nu metal κλπ κλπ... Τιποτα πλεον δεν ειναι το κλασσικο rock.

εγω θα προτιμουσα να ακουω hard rock διοτι οπως και να το κανουμε αμα δεν εχεις ακουσει ποτε black sabbath εγω τουλαχιστον δεν μπορω να πω οτι καποιος λεγεται ροκας η μεταλας :whistle:

καλα αμα οι rhcp ειναι ροκ τοτε εγω ειμαι ο διας αλλο τι λενε και αλλο τι παιζουν αντε βρες τραγουδια απο αυτους που ανεφερα πιο πανω να δεις πως ακουγεται το real rock και μετα ελα πες μου τι διαφορες θα βρεις...

η αμα δεν βρεις ακου santana :whistle:

Εσύ σε πια κατηγορία θα τους έβαζες?

http://img.userbarz.com/46/9081.jpg

otan lete rock lete kai to hard rock???

ennoeite kai hard rock...

kai gia tous rhcp ontws an kapoios den tous 8ewrei rock tote ti tous 8ewrei???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Pantos sta MTV EUROPE MUSIC AWARDS to vraveio toy kaliterou rock sygkrothmatos oi LINKIN PARK to phran...

Etsi kai allios an den einai to TAKE EVERYTHING FROM THE INSIDE rock kommati,tote poio einai;Mono sthn Ellada oi Linkin Park den theorountai ROCK...

To CD tous to METEORA to exete akousei;To vriskete NU METAL ALBUM :blink: ;;;;;;;;;;H mousikh tous einai ksekathara ROCK...

Pantos sta MTV EUROPE MUSIC AWARDS to vraveio toy kaliterou rock sygkrothmatos oi LINKIN PARK to phran...

Etsi kai allios an den einai to TAKE EVERYTHING FROM THE INSIDE rock kommati,tote poio einai;Mono sthn Ellada oi Linkin Park den theorountai ROCK...

To CD tous to METEORA to exete akousei;To vriskete NU METAL ALBUM :blink: ;;;;;;;;;;H mousikh tous einai ksekathara ROCK...

Και βεβαίως επειδή τους χαρακτήρισε έτσι το MTV, οι Linkin park είναι rock... riiight

Να υποθέσω οτι και η Μουτσάτσου με τον Κοριαλά είναι rock επειδή το MAD τους απένειμε για το "Μια Φορά" το ομότιτλο βραβείο, έτσι; :X

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Εγώ θα τους έβαζα τους rhcp στο Funky/jazz rock.Ελάχιστες σχέσεις με το rock που είναι συνώνυμο με Deep purple, Sabbath, Uriah Heep κτλ.

Για μένα ότι είναι μπασταρδεμένο με άλλο ήχο ,δεν λέω για μεμονομένες συνεργασίες, π.χ. Hip Hop, ηλεκτρονικά στοιχεία, δεν είναι rock.

Rock σημερα παίζουν οι black label society, monster magnet, spiritual beggars..Παίζουν stoner αλλά είναι πιο rock απο κάποιες nu metal μπάντες :whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική