DENIOR Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Για να δεις την ταχύτητά σου στους χάρτες της Microsoft πρέπει να έχεις επιλέξει μία διαδρομή; Δε γίνεται να την βλέπεις αμέσως μόλις ανοίξεις την εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Για να δεις την ταχύτητά σου στους χάρτες της Microsoft πρέπει να έχεις επιλέξει μία διαδρομή; Δε γίνεται να την βλέπεις αμέσως μόλις ανοίξεις την εφαρμογή; Όταν επιλέγεις μια διαδρομή, σου εμφανίζεται και η ταχύτητα και άλλα σχετικά με την διαδρομή σου. Απλά αν μπεις μόνο στους χάρτες μόνο το στίγμα σου στην οθόνη θα δεις και όπου πας θα σε ακολουθάει... Sent from mTalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a6848 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Ενημερωση 10586.420 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Ενημερωση 10586.420 Έχεις παρατηρήσει καμιά αξιόλογη αλλαγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Μπορει να μου πει καποιος που εχει περασει σε 650 την Redstone Preview πως ρολλαρει η συσκευη; Παει καλα απο ταχυτητα; Τρωει τιποτα κολληματα; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexbest99 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω ψαχνω για 2η συσκευη για την δουλεια μου να περνω εχω ως 1η βασικη 6s plus δεν θελω να το περνω μαζι μου κ θελω να εχω ενα σε μικροτερο κοστος να το εχω μαζι μου ειμαι μεταξυ το 650,950 υπαρχει καποιος που μπορει να μου πει τι παιζει? εαν ειναι ευχαριστημενος γιατι εχω διαβασει για πολλα bugs στην εκδοσεις το windows store δεν με πειραζει καθολου μα καθολου που δεν εχει κ πολλες εφαρμογες το μονο που θα ηθελα να εχει ειναι ενα καλο χαρτι πλοηγησης Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω ψαχνω για 2η συσκευη για την δουλεια μου να περνω εχω ως 1η βασικη 6s plus δεν θελω να το περνω μαζι μου κ θελω να εχω ενα σε μικροτερο κοστος να το εχω μαζι μου ειμαι μεταξυ το 650,950 υπαρχει καποιος που μπορει να μου πει τι παιζει? εαν ειναι ευχαριστημενος γιατι εχω διαβασει για πολλα bugs στην εκδοσεις το windows store δεν με πειραζει καθολου μα καθολου που δεν εχει κ πολλες εφαρμογες το μονο που θα ηθελα να εχει ειναι ενα καλο χαρτι πλοηγησης Ευχαριστω το 650 πολύ καλό και 0 πρόβλημα, το gps τέλειο, σίγουρα το 950 θα είναι καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Και το φθηνοτερο να παρεις (640) δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Περίμενα με την τελευταία ενημέρωση .494 να παίρναμε και εμείς το double tap to wake, όπως τα 950 και 950XL, αλλά ψάχνω και δεν το βρίσκω. Εσείς το έχετε μετά την αναβάθμιση?? Το double tap to wake δεν ήρθε με την τελευταία ενημέρωση του λειτουργικού στην έκδοση .494, αλλά με ξεχωριστή αναβάθμιση για το firmware που ήρθε μόνο για τα 950 και 950XL λίγες μέρες πριν την .494. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Κατάλαβα, ευχαριστώ για την απάντηση. Ξέρεις αν θα το συμπεριλάβουν σε επόμενη ενημέρωση για το 650?? Πιθανόν να έρθει αναβάθμιση στο firmware και για τις άλλες συσκευές που κυκλοφόρησαν με το νέο λειτουργικό (L650, L550) καθώς η αναβάθμισή του δεν έφερε μόνο το double tap αλλά διόρθωσε και άλλες λειτουργίες των συσκευών που δώθηκε όπως για παράδειγμα την λήψη φωτογραφιών (την εστίαση κυρίως), το WiFi κλπ. Οπότε θεωρώ πως θα δωθεί και για τη δικιά σου συσκευή. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Airness6 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Δεν βλέπω και πολύ κίνηση εδώ μέσα. Ή είμαστε πολύ λίγοι αυτοί που το έχουμε ή όπως λένε "No news, good news". Εγώ πάντως απο τον Απρίλιο που το έχω είμαι υπερ-ευχαριστημένος με το κινητό. Αν υπάρχει ένα πράγμα που ίσως θα μπορούσε να με κάνει να μετανιώσω που το πήρα είναι οτι με τα 250 ευρώ (dual sim) που έδωσα για να το πάρω, σήμερα θα έπαιρνα το 950... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Δεν βλέπω και πολύ κίνηση εδώ μέσα. Ή είμαστε πολύ λίγοι αυτοί που το έχουμε ή όπως λένε "No news, good news". Εγώ πάντως απο τον Απρίλιο που το έχω είμαι υπερ-ευχαριστημένος με το κινητό. Αν υπάρχει ένα πράγμα που ίσως θα μπορούσε να με κάνει να μετανιώσω που το πήρα είναι οτι με τα 250 ευρώ (dual sim) που έδωσα για να το πάρω, σήμερα θα έπαιρνα το 950... Μη μετανιώνεις για τίποτα. Κάθε στιγμή είναι διαφορετική.. Είναι αξιόλογη η συσκευή σου έτσι κι αλλιώς. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Airness6 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Μη μετανιώνεις για τίποτα. Κάθε στιγμή είναι διαφορετική.. Είναι αξιόλογη η συσκευή σου έτσι κι αλλιώς. Ναι έτσι είναι και φυσικά κάθε μέρα το ευχαριστιέμαι όλο και πιο πολύ το κινητό. Και ώντας χρήστης των WP απο το Lumia 800, θεωρώ οτι το λειτουργικό παρά την γκρίνια που υπάρχει, κάνει συνέχεια βήματα προς τα μπρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Εγώ πάντως -προερχόμενος απο Blackberry- δεν μπορώ να πω οτι με ικανοποιησαν τα 250 ευρώ που έδωσα για να το αποκτήσω τέλη Απριλίου , βλέποντας σήμερα που εχει βουτήξει τιμολογιακά και κατα δεύτερο συγκρίνοντας με το προηγούμενο τηλέφωνο, καθως το χρησιμοποιω αποκλειστικά ως εργαλειο δουλειάς και ειδικα στο θεμα των email το push των Blackberry δεν το εχω βρει πουθενα, γι αυτό με την πρώτη ευκαιρία θα το "ξεφορτωθώ" και θα γυρίσω στο Jurassic Park των Blackberrys :(:(:(:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Εγώ πάντως -προερχόμενος απο Blackberry- δεν μπορώ να πω οτι με ικανοποιησαν τα 250 ευρώ που έδωσα για να το αποκτήσω τέλη Απριλίου , βλέποντας σήμερα που εχει βουτήξει τιμολογιακά και κατα δεύτερο συγκρίνοντας με το προηγούμενο τηλέφωνο, καθως το χρησιμοποιω αποκλειστικά ως εργαλειο δουλειάς και ειδικα στο θεμα των email το push των Blackberry δεν το εχω βρει πουθενα, γι αυτό με την πρώτη ευκαιρία θα το "ξεφορτωθώ" και θα γυρίσω στο Jurassic Park των Blackberrys :(:(:(:( Από bb προέρχομαι κι εγώ πριν 3 χρόνια τα παράτησα. Μη κάνεις το λάθος είναι ανούσιο πισωγύρισμα... Δωσε μια ευκαιρία έχει μέλλον η MS ειδικά για enterprise χρηστες. Εκεί πάει το πράγμα. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Από bb προέρχομαι κι εγώ πριν 3 χρόνια τα παράτησα. Μη κάνεις το λάθος είναι ανούσιο πισωγύρισμα... Δωσε μια ευκαιρία έχει μέλλον η MS ειδικά για enterprise χρηστες. Εκεί πάει το πράγμα. Να γυρίσω σε ΒΒ δεν θα το κάνω απλά αρχίζω να σκέφτομαι το Android επειδή τρώει τρελά κολλήματα και ξεφορτιζει τη μπαταρια για πλάκα μετά την τελευταία αναβάθμιση. Το έκανα σήμερα Factory Reset και το εστησα απο την αρχη να δω μηπως βελτιωθεί. Δεν δικαιολογουνται τα κολληματα που τρωει γιατι το πήρα με 10ρια απο την αρχη και μετά την προηγούμενη αναβάθμιση που είχαν δωσει είχα λύσει το πρόβλημα της μπαταρίας μέχρι που κατέβασα την καινούργια αναβαθμιση και αρχισαμε τα παλια. Θα το παρακολουθησω 2-3 μέρες να δω πως θα παει και θα ενημερωσω το νημα για όσους εχουν παρόμοιο θεμα με τη διαρκεια της μπαταριας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Να γυρίσω σε ΒΒ δεν θα το κάνω απλά αρχίζω να σκέφτομαι το Android επειδή τρώει τρελά κολλήματα και ξεφορτιζει τη μπαταρια για πλάκα μετά την τελευταία αναβάθμιση. Το έκανα σήμερα Factory Reset και το εστησα απο την αρχη να δω μηπως βελτιωθεί. Δεν δικαιολογουνται τα κολληματα που τρωει γιατι το πήρα με 10ρια απο την αρχη και μετά την προηγούμενη αναβάθμιση που είχαν δωσει είχα λύσει το πρόβλημα της μπαταρίας μέχρι που κατέβασα την καινούργια αναβαθμιση και αρχισαμε τα παλια. Θα το παρακολουθησω 2-3 μέρες να δω πως θα παει και θα ενημερωσω το νημα για όσους εχουν παρόμοιο θεμα με τη διαρκεια της μπαταριας. Κράτα το μέχρι την Redstone! Εκεί θα αλλάξουν πολλά, προς το καλύτερο φυσικά! Έπειτα η συσκευή είναι από τις ομορφότερες που έβγαλε ποτέ η Microsoft! Για μένα τουλάχιστον... Αν είχε λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά και κάμερα, θα ήταν το επόμενό μου κινητό! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Κράτα το μέχρι την Redstone! Εκεί θα αλλάξουν πολλά, προς το καλύτερο φυσικά! Έπειτα η συσκευή είναι από τις ομορφότερες που έβγαλε ποτέ η Microsoft! Για μένα τουλάχιστον... Αν είχε λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά και κάμερα, θα ήταν το επόμενό μου κινητό! Αυτό σκοπεύω να κάνω , θα το κρατήσω μέχρι να κυκλοφορήσει η μεγάλη αναβάθμιση στις 2 Αυγούστου και μετά αν δεν δω βελτίωση θα το χαρίσω στην ανηψιά μου και θα ψάξω να βρώ ένα value for money Android για να κάνω τη δουλειά μου καθώς δεν με απασχολούν οι πολλές εφαρμογές τα πολλά παιχνίδια αλλά βασικα το χρησιμοποιώ για κλήσεις μηνύματα ημερολόγιο σημειώσεις και email. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Αυτό σκοπεύω να κάνω , θα το κρατήσω μέχρι να κυκλοφορήσει η μεγάλη αναβάθμιση στις 2 Αυγούστου και μετά αν δεν δω βελτίωση θα το χαρίσω στην ανηψιά μου και θα ψάξω να βρώ ένα value for money Android για να κάνω τη δουλειά μου καθώς δεν με απασχολούν οι πολλές εφαρμογές τα πολλά παιχνίδια αλλά βασικα το χρησιμοποιώ για κλήσεις μηνύματα ημερολόγιο σημειώσεις και email. :) Νομίζω θα καλυφθείς με το παραπάνω με την Redstone, μ' αυτά που θες! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis.k Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 (edited) Το κοιτούσα πολύ καιρό, από τότε που στο skroutz είχε 200+ ευρώ, το ξανακοίταξα έπεσε στα 160, το ξανακοίταξα έπεσε στα 140, λέω άστο λίγο ακόμη και πλέον τώρα το βλέπω στα 120. Λέω δώστα τα ρημάδια και πάρτο, το κοιτάς τόσους μήνες. Τελικά το πήρα στα 131 με αντικαταβολή και έξοδα αποστολής. Πολύ ευχαριστημένος γιατί περισσότερο στο κινητό μου για μένα παίζει ρόλο η αίσθηση στο χέρι, λεπτό, όμορφο, με μεταλλικά στοιχεία και δεν θα ήταν υπερβολή να πω ότι αφήνει και ένα premium feel. Εντάξει, η έλλειψη εφαρμογών είναι ένα θεματάκι, αλλά εγώ που το χρησιμοποιώ για internet, email και λίγο fb είναι πολύ καλό και αν σκεφθείς ότι προέρχομαι από φθηνές android συσκευές. Φυσικά είχα για 5 μήνες την ευκαιρία να έχω σαν κύρια συσκευή και το 550. Πιστεύω ότι τα 130 τα δικαιολογεί, όχι όμως τα 200+ που ζητούσε όταν πρωτοβγήκε. btw, σε κατάστημα vodafone ειδα χθες ότι παίζει στα 229. Ντροπή. Edited July 30, 2016 by valadis.k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Με γεια Γιώργο :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 (edited) Το κοιτούσα πολύ καιρό, από τότε που στο skroutz είχε 200+ ευρώ, το ξανακοίταξα έπεσε στα 160, το ξανακοίταξα έπεσε στα 140, λέω άστο λίγο ακόμη και πλέον τώρα το βλέπω στα 120. Λέω δώστα τα ρημάδια και πάρτο, το κοιτάς τόσους μήνες. Τελικά το πήρα στα 131 με αντικαταβολή και έξοδα αποστολής. Πολύ ευχαριστημένος γιατί περισσότερο στο κινητό μου για μένα παίζει ρόλο η αίσθηση στο χέρι, λεπτό, όμορφο, με μεταλλικά στοιχεία και δεν θα ήταν υπερβολή να πω ότι αφήνει και ένα premium feel. Εντάξει, η έλλειψη εφαρμογών είναι ένα θεματάκι, αλλά εγώ που το χρησιμοποιώ για internet, email και λίγο fb είναι πολύ καλό και αν σκεφθείς ότι προέρχομαι από φθηνές android συσκευές. Φυσικά είχα για 5 μήνες την ευκαιρία να έχω σαν κύρια συσκευή και το 550. Πιστεύω ότι τα 130 τα δικαιολογεί, όχι όμως τα 200+ που ζητούσε όταν πρωτοβγήκε. btw, σε κατάστημα vodafone ειδα χθες ότι παίζει στα 229. Ντροπή. Απο κάμερα και επεξεργαστή τι λέει; Κι εμενα μ' αρέσει η αίσθηση που έχει στο χέρι! Θα προτιμούσα να είχαν βγάλει και το 950 κάπως έτσι! ;) Με γειά κι από μένα! :) Edited July 30, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Airness6 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Απο κάμερα και επεξεργαστή τι λέει; Κι εμενα μ' αρέσει η αίσθηση που έχει στο χέρι! Θα προτιμούσα να είχαν βγάλει και το 950 κάπως έτσι! ;) Με γειά κι από μένα! :) Να σου απαντήσω εγώ που το έχω απο τον Απρίλιο. Για την κάμερα, χωρίς να είμαι εξπέρ της φωτογραφίας και έχοντας όλες τις ρυθμίσεις στο αυτόματο, μπορώ να πώ οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Για τα δικά μου γούστα βγάζει καταπληκτικές φωτογραφίες. Οσον αφορά τον επεξεργαστή, μετά απο χρήση τόσο καιρό με σερφάρισμα, viber, facebook, λίγο gaming και καθημερινή χρήση ενός νορμάλ χρήστη δεν έχω παρατηρήσει κανένα κόλλημα ή μεγάλο πρόβλημα μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Μιά και αναφερθήκατε στην κάμερα, να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος ή εφαρμογή, να βγάζεις φωτογραφία χρησιμοποιώντας τα πλαινά πλήκτρα ηχου και power αντί το εικονίδιο στην οθόνη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Μιά και αναφερθήκατε στην κάμερα, να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος ή εφαρμογή, να βγάζεις φωτογραφία χρησιμοποιώντας τα πλαινά πλήκτρα ηχου και power αντί το εικονίδιο στην οθόνη; Όχι. Αν δεν εχει δικό της πλήκτρο η κάμερα στο πλάι! Δυστυχώς... :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts