stargr Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 (edited) Είναι με πληρωμή? Καμία δωρεάν? Γενικά πάντως όσο παρνάν οι ώρες οι προβλέψεις χάνουν σε ακρίβεια, όλων των εφαρμογών... Edited October 23, 2016 by stargr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Ναι, 5 ευρω! Το weather xl ειναι οκ για δωρεάν Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Καμία αξιόπιστη με εμφάνιση των φαινομένων σε χάρτη; Sent from my Pixel XL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Πολύ δυνατή εφαρμογή με πολλές πληροφορίες. Δοκιμασμένη από φίλους και υπό δοκιμή και από μένα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.windyty.android Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilise Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Weather and radar Τη χρησιμοποιώ τελευταία και την πέρασα σαν widget στο μισο της πρώτης σελίδας του κινητού μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 ενδιαφερον: Μeteo Now. Nέα εφαρμογή από την Μ-STAT και το Μeteo http://www.digitallife.gr/meteo-now-nea-efarmogi-apo-tin-m-stat-ke-to-meteo-54490 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 το eWeather HD είναι σε προσφορά ! πραγματικά άντεξα μόνο 3 λεπτά και έκανα επιστροφή χρημάτων ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 το eWeather HD είναι σε προσφορά ! πραγματικά άντεξα μόνο 3 λεπτά και έκανα επιστροφή χρημάτων !Για ποιο λόγο; Το θεωρώ πολύ καλό. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 (edited) τελικά είχα άδικο για το eWeather HD . έκατσα ασχολήθηκα μαζί του το έφερα στα μέτρα μου . μιλάμε έχει πολύ μενού μέσα και μπορώ να πω πως μου άρεσε παρά πολύ Edited December 12, 2017 by Sniaf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 1weather τελευταία,φαίνεται αρκετά καλό Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 1weather τελευταία,φαίνεται αρκετά καλό Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk χάνει πολύ σε πρόγνωση ! αέρα - βροχή πέφτει αρκετά συχνά έξω γενικά αν και έχω αγορασμένες καμία 6-7 εφαρμογές καιρούς αυτό που τα δείχνει ποιο σωστά και με μεγαλύτερη ακρίβεια είναι το eWeather HD μια φορά τραβάς το ζόρι με της ρυθμίσεις αλλά έχει να της επαναφέρεις άμα αλλάξεις συσκευή η κανείς επαναφορά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Today Weather - Forecast, Radar & Severe Alert Η κορυφαια στο ειδος της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 (edited) χάνει πολύ σε πρόγνωση ! αέρα - βροχή πέφτει αρκετά συχνά έξω γενικά αν και έχω αγορασμένες καμία 6-7 εφαρμογές καιρούς αυτό που τα δείχνει ποιο σωστά και με μεγαλύτερη ακρίβεια είναι το eWeather HD μια φορά τραβάς το ζόρι με της ρυθμίσεις αλλά έχει να της επαναφέρεις άμα αλλάξεις συσκευή η κανείς επαναφορά Εγώ στην Κρήτη όλα χάνουν μη το ψάχνεις Πιο πολύ με ενδιαφέρει να έχει ρύθμιση για transparent widget παρά η πρόγνωση Η πρόγνωση γίνεται επί τόπου :p Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited July 31, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Today Weather - Forecast, Radar & Severe Alert Η κορυφαια στο ειδος της.Μόλις την κατέβασα και θα σβήσω όλες τις άλλες. Έχει καιρό από το αξιόπιστο AccuWeather και είναι η μοναδική που γράφει τους ανέμους με τα ελληνικά ονόματα. Π.χ σοροκολεβάντες. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Κάτι απλό για καιρό,είναι το Gismeteo lite . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Κάτι απλό για καιρό,είναι το Gismeteo lite . ποιον πάροχο καιρού έχει ? μήπως τσέκαρες ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 ποιον πάροχο καιρού έχει ? μήπως τσέκαρες ? Ρώσικο είναι,για δες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Υπάρχει και το Weather Mate (Weather M8),που είναι ακριβώς σαν της ΧΙΑΟΜΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Υπάρχει και το Weather Mate (Weather M8),που είναι ακριβώς σαν της ΧΙΑΟΜΙ. Καταπληκτικό. Θα το δοκιμάσω μερικές μέρες κι αν μου κάνει θα αγοράσω απενεργοποίηση διαφημίσεων. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodasz Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Υπεροχη εφαρμογη. απλη και περιεκτικη , εχει (μεχρι τωρα) οτι θελω απο εφαρμογη καιρου: 1. ταχυτητα αερa σε Bft (ειμαι κολλημενος) 2. απλη και περιεκτικη , χωρις πολλες και περιττες πληροφοριες 3. πολλους παροχους καιρου. Εδω θελω τη βοηθεια σας. ποιος απο ολους τους παροχους ειναι ο πιο αξιοπιστος (αν εχετε γνωμη) : foreca weather underground yr.no rp5.ru metar weather chanel caiyun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Υπεροχη εφαρμογη. απλη και περιεκτικη , εχει (μεχρι τωρα) οτι θελω απο εφαρμογη καιρου: 1. ταχυτητα αερa σε Bft (ειμαι κολλημενος) 2. απλη και περιεκτικη , χωρις πολλες και περιττες πληροφοριες 3. πολλους παροχους καιρου. Εδω θελω τη βοηθεια σας. ποιος απο ολους τους παροχους ειναι ο πιο αξιοπιστος (αν εχετε γνωμη) : foreca weather underground yr.no rp5.ru metar weather chanel caiyun Weather Timeline - Forecast https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samruston.weather Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Weather Timeline - Forecast https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samruston.weather Άλλο ρωτάει ο άνθρωπος,όχι να προτείνουμε εφαρμογή και μάλιστα που πρέπει να αγοραστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Άλλο ρωτάει ο άνθρωπος,όχι να προτείνουμε εφαρμογή και μάλιστα που πρέπει να αγοραστεί. Mάλλον δεν απευθύνεσαι σε μένα. Του πρότεινα μια εφαρμογή που έχει όλα αυτά που ζητάει. Δεν θυμήθηκα ότι την αγόρασα 0,69€ τον Σεπτέμβρη του 2016.Συγγνώμη. Δεν είπα την γνώμη μου για κανένα πάροχο γιατί κανένας δεν είναι 100% εύστοχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 foreca αυτή τη στιγμή !!!! το w.u έπεφτε πολύ έξω τον τελευταίο καιρό ειδικά σε βροχή ! το acc.weather ποτέ μα ποτέ δεν ήταν σταθερό και σχετικά πολλές φορές έπεφτε έξω από της προβλέψεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodasz Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 foreca αυτή τη στιγμή !!!! το w.u έπεφτε πολύ έξω τον τελευταίο καιρό ειδικά σε βροχή ! το acc.weather ποτέ μα ποτέ δεν ήταν σταθερό και σχετικά πολλές φορές έπεφτε έξω από της προβλέψεις Λες foreca ? Θα ελεγα wu . Θα σε ακουσω και θα παιξω με foreca και θα την ελέγξω. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts