gvard Δημ. September 26, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον paoki4 gvard poly kalh h prospatheia sou ena apo ta kalytera accounts pou exw dei to monadiko problima pou sinantisa kai distixws me xalase arketa htan me thn taxythta akoma kai me periballon simple (any browser) mou evgale to ladi:( an diwrthwthei auto to problima pisteuw tha ginei to primary account mou Anyway sixarithria gia thn apsogh douleia Καλημέρα, Η ταχύτητα του server είναι αρκετά μεγάλη. Το πρόβλημα είναι οτι το πρόγραμμα είναι λίγο βαρύ και εσύ έχεις μικρή ταχύτητα (56k πχ). Εγώ από adsl το βλέπω να πετάει :P Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 sigxaritiria file.poli kali doyleia.idi to ekana kirio.mprabo :) ;) :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gvard Οσο για τα υπόλοιπα, μήπως προσπαθείτε να στείλετε αρχείο μεγαλύτερο από 10ΜΒ; Όχι Αρχικό Μήνυμα από τον gvard Μήπως το αρχείο αυτό θα σας κάνει να περάσετε το συνολικό quota σας; Μην ξεχνάτε οτι μετράει και τα απεσταλμένα και όσα αρχεία έχετε σε δικούς σας φακέλους... Tι εννοείς; Ότι έχουμε 10mb quota συνολικά πέρα-δώθε; Δλδ αν πάρουμε/στείλουμε 5 αρχεία των 2mb το ξεπεράσαμε; :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. September 27, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41 Όχι Tι εννοείς; Ότι έχουμε 10mb quota συνολικά πέρα-δώθε; Δλδ αν πάρουμε/στείλουμε 5 αρχεία των 2mb το ξεπεράσαμε; :worry: Φυσικά και δεν εννοώ αυτό. Εχετε όριο 15ΜΒ ανά mailbox, αλλά 10ΜΒ ανά mail. Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxitis Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 POLI KALO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gvard Φυσικά και δεν εννοώ αυτό. Εχετε όριο 15ΜΒ ανά mailbox, αλλά 10ΜΒ ανά mail. Α, είπα κι εγώ.. :p Το βρήκα τελικά. Έσβησα τα αντίγραφα των απεσταλμένων και είναι οκ. Δεν ήξερα οτί τα κρατάει τόσο καιρό.. :o Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. October 10, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41 Α, είπα κι εγώ.. :p Το βρήκα τελικά. Έσβησα τα αντίγραφα των απεσταλμένων και είναι οκ. Δεν ήξερα οτί τα κρατάει τόσο καιρό.. :o Καλημέρα, Τα μηνύματα σε οποιονδήποτε φάκελο (εκτός του Trash) τα κρατάει μέχρι να τα σβήσεις :) Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. November 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2003 Ωχ!!! Έκανα format και χάθηκαν οι ρυθμίσεις του outlook Τις ξαναβάζω αλλά.......... Τί κάνω λάθος? Έχω βάλει Username:******@ebox.gr pas:***** pop: ebox.gr smtp:mail.freemail.gr Μετά πάτησα more settings και : My smtp requires authentication Log on using:******@freemail.gr ******* και incoming server port 1100 χωρίς να πατησω το ssl Όταν κάνω test settings μου λέει: Failed :logon incoming mail server Failed: send test email message HELP! Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. November 13, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον jimbou Όταν κάνω test settings μου λέει: Failed :logon incoming mail server Failed: send test email message HELP! Καλημέρα, Ο SMTP server πρέπει να είναι του παροχέα σου και δεν χρειάζεται "my server requires authentication (που το είδες αυτό?!). Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. November 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2003 Ο παροχέας μου είναι η panafonet. Έχει smtp??????? Βάζοντας το freemail σαν smtp δεν πρέπει να κάνει authenticaton ώστε να μπαίνει στο λογαριασμό μου στο freemail? Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. November 13, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον jimbou Ο παροχέας μου είναι η panafonet. Έχει smtp??????? mail.panafonet.gr Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Σας παρουσιάζει κανένα πρόβλημα από χθές? Δεν μπορώ να πάρω τα mail μου από το outlook Mου λέει οτι δεν μπορεί να κάνει logon Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. November 18, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον jimbou Σας παρουσιάζει κανένα πρόβλημα από χθές? Δεν μπορώ να πάρω τα mail μου από το outlook Mου λέει οτι δεν μπορεί να κάνει logon Καλημέρα, Αν από χθες είχες στείλει e-mail στο support at ebox.gr, το πρόβλημα θα είχε λυθεί χθες :whistle: Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Δεν ήξερα αν ήταν δικό μου πρόβλημα ή του server. Την άλλη φορά θα στέλνω αμέσως εκεί! Ευχαριστώ Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gvard Πάντως αναμείνατε στην οθόνη σας, καθώς την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει το WAP interface και η αποστολή SMS μέσω του eBox (για αυτό θα χρειαστώ μερικούς εθελοντές να δοκιμάσουν σε διάφορα δίκτυα ωστε να σιγουρευτώ οτι δεν θα υπάρχει πρόβλημα, καθώς στην κανονική της μορφή η υπηρεσία θα είναι χρεώσιμη). Telika yparxei i epilogi gia apostoli SMS. Den tin brisko pouthena... :blink: Παράθεση Q σου λεβέντη μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. November 18, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xrhstos Telika yparxei i epilogi gia apostoli SMS. Den tin brisko pouthena... :blink: Καλησπέρα, Η επιλογή υπάρχει σε ορισμένους χρήστες που κάνουν δοκιμές, ωστε να βεβαιωθούμε οτι όλα είναι μία χαρά. Οταν βγεί προς εμπορική διάθεση, θα ενημερώσω στο forum :) Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 wap: 1.αφου στειλω email δεν υπαρχει link να παω στην 1η σελιδα (πρεπει να παταω back συνεχεια) 2.δυνατοτητα converting των attachments doc,txt, image απο jpg-> wbmp ή εστω εμφανιση των jpg(μονο για colour mobiles) (βλεπε http://www.excell.to mmail service) 3.οταν κανω forward ενα email (μεσω wap παντα) τα attachments που ειχε το εισερχομενο email μου δεν υπαρχουν στο απεσταλμενο security: δυνατοτητα "μη εμφανισης εικονων απο html documents" βλεπε yahoo external mail yahoo mail, hotmail not supported (μονο pop3/imap?) pop3, imap: δυνατοτητα ληψης pop3/imap email στο inbox του ebox σε τακτα χρονικα διαστηματα (γιατι οχι και hotmail, yahoo) Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ Ε-ΒΟΧ?ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ SITE ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ E-MAIL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. December 3, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Viper ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ Ε-ΒΟΧ?ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ SITE ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ E-MAIL. Καλησπέρα, Εγιναν κάποιες εργασίες οι οποίες έπρεπε να πραγματοποιηθούν επειγόντως, γι'αυτό δεν υπήρξε κάποια ενημέρωση. Για όσο διάστημα ήταν εκτός το eBox, δεν χάθηκαν τα e-mail. Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freestyler Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 Wirelessly posted (Siemens s55: SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την jojo wap: 1.αφου στειλω email δεν υπαρχει link να παω στην 1η σελιδα (πρεπει να παταω back συνεχεια) 2.δυνατοτητα converting των attachments doc,txt, image απο jpg-> wbmp ή εστω εμφανιση των jpg(μονο για colour mobiles) (βλεπε http://www.excell.to mmail service) 3.οταν κανω forward ενα email (μεσω wap παντα) τα attachments που ειχε το εισερχομενο email μου δεν υπαρχουν στο απεσταλμενο security: δυνατοτητα "μη εμφανισης εικονων απο html documents" βλεπε yahoo external mail yahoo mail, hotmail not supported (μονο pop3/imap?) pop3, imap: δυνατοτητα ληψης pop3/imap email στο inbox του ebox σε τακτα χρονικα διαστηματα (γιατι οχι και hotmail, yahoo) exei kai wap selida to ebox? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/ban.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. December 7, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον freestyler Wirelessly posted (Siemens s55: SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) exei kai wap selida to ebox? Καλησπέρα, Φυσικά και έχει wap και η σελίδα είναι http://www.ebox.gr/wap.pl Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. December 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2003 και πιστευω αυτη η σελιδα μπορει να βελτιωθει :) ελπιζω να βοηθησα με τις παρατηρησεις μου Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. January 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2004 Δεν μπορώ να πάρω τα mail μου από το outlook(μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα,τα έπαιρνε κανονικότατα).Γιατί? Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2004 Μπραβο! Καταπληκτικη δουλεια! Πανεμορφο οπτικα...και πολυ καλα specs! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jimbou (13 Ιαν. 2004 , 15:23) Δεν μπορώ να πάρω τα mail μου από το outlook(μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα,τα έπαιρνε κανονικότατα).Γιατί? Το ίδιο και σε μένα. Και νόμιζα ότι έφταιγε το outlook.. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts