Jump to content

Κοινή Χρήση στα Win98se

kostas_pav
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά έχω πρόβλημα με τον υπολογιστή και κάνω post μήπως μπορείτε να με βοηθείσετε!!

Θέλω να ενεργοπoιήσω την "κοινή χρήση" στα Windows98se για να μοιράζομαι τα αρχεία του σκληρού, του CD και της δισκέτας, με έναν υπολογιστεί από το δίτκυο. Όμως όταν πατάω ιδιότητες δεν εμφανίζετε η καρτέλα "Κοινή χρήση" . Έτσι δεν μπορώ να μοιραστώ αρχεία. Τι μπορώ να κάνω;

Ευχαριστώ όσους με βοηθήσουν εκ των προτέρων... ;)

Network Neighbourhood ---- Right Click ----- Properties -------- File And Print Sharing, Check I want To Share My Files With Others , I Want To Share My Printers With Others

και εισαι ετοιμος

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Network Neighbourhood ---- Right Click ----- Properties -------- File And Print Sharing, Check I want To Share My Files With Others , I Want To Share My Printers With Others

Hunter, αν και έχω ελληνικό λειτουργικό δεν υπάρχουν τέτοιες επιλογές!! Μην ξεχνάς ότι έχω Windows98se...

Μήπως τελικά δεν είμαι... έτοιμος? :o ;) :p :p :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas_pav (12 Ιαν. 2005 , 18:57)

Hunter, αν και έχω ελληνικό λειτουργικό δεν υπάρχουν τέτοιες επιλογές!! Μην ξεχνάς ότι έχω Windows98se...

Μήπως τελικά δεν είμαι... έτοιμος? :o ;) :p :p :p

πινακας ελεγχου---------- δικτυο

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (12 Ιαν. 2005 , 19:02)

πινακας ελεγχου---------- δικτυο

http://briefcase.pathfinder.gr/contents/kostas_pav/31132o

Εδώ έχω μερικές εικόνες... Δεν υπάρχουν πουθενά αυτά... Μάλλον δεν ειναι και τόσο εύκολο..... :(

exeis kanei add to protocol tou NetBIOS?? an oxi, pws perimeneis na kaneis share ton ypologisth sou?

de3i klik sto My Network Places (8eseis diktyou nomizw sta ellhnika Win) => properties (idiothtes) => de3i klik sto eikonidio tou LAN => properties => install => protocol => NWLink IPX/SPX/NetBIOS Compatible Transfer Protocol.

kaneis restart kai meta 8a sou exei tis sharing epiloges.

mou fainetai oti ISWS prepei na kaneis add kai kati services, epeidh den 8ymamai ti yparxei egkatesthmeno sta Win98, an mporeis pes mas ti services kai protocols yparxoun sth lista gia na sou poume ti allo prepei na kaneis install.

HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Candlemass (12 Ιαν. 2005 , 19:38)

exeis kanei add to protocol tou NetBIOS?? an oxi, pws perimeneis na kaneis share ton ypologisth sou?

de3i klik sto My Network Places (8eseis diktyou nomizw sta ellhnika Win) => properties (idiothtes) => de3i klik sto eikonidio tou LAN => properties => install => protocol => NWLink IPX/SPX/NetBIOS Compatible Transfer Protocol.

kaneis restart kai meta 8a sou exei tis sharing epiloges.

Μα σας λέω ότι ΔΕΝ υπάρχουν τέτειες επιλογές στα Win98/se!! :( :mad: :whistle:

στην δευτερη εικονα που εβαλες κανε κλικ στο κουμπι που λεει κοινη χρηση αρχειων και εκτυπωτων επελεξε και της δυο επιλογες και εισαι ετοιμος

mou fainetai oti ISWS prepei na kaneis add kai kati services, epeidh den 8ymamai ti yparxei egkatesthmeno sta Win98, an mporeis pes mas ti services kai protocols yparxoun sth lista gia na sou poume ti allo prepei na kaneis install.

Με βάση το παραπάνω μου ήρθε η περιέργια να πάω στο δίκτυο και να πατήσω "Πρόσθεση" για να δώ τα διαθέσημα. Μέσα στο menu υπηρεσίες που υπήρχε (αφού πάτησα "πρόσθεση") μου είχε μια ομάδα "Υπηρεσίες". Όταν πάτησα μου είχε μια υπηρεσία Microsoft που λεγόταν "Κοινή χρήση αρχείων και εκτυπωτών της Microsoft". Πάτησα προσθήκη....

Από εκεί και πέρα μου ζήτησε το CD των Winodows 98 Second Edition... Το έβαλα πάτησα ΟΚ!! Εγκατέστησε κάτι αρχεία και μου ζήτησε επανακίνηση.

Αυτό ήταν!!!!! Όλες οι επιλογές για κοινή χρήση και στους εκτυπωτές και στα drives εμφανίζονταν.... ;) :) :p :cool:

Σας ευχαριστώ πάντος για τη βοήθεια σας.... :rolleyes:

(Τα έγραψα αναλυτικά, ώστε σε περίπτωση που κάποιος το χρειαστεί μελλοντικά να το βρεί αμέσως...)