Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η stable δεν εχει ελληνικα ενω η dev εχει κατα 40% νομιζω. δεν εχει διαφορες νομιζω και μπορεις μεσω updater να πας σε global dev. ημουν και εγω στην ιδια θεση με εσενα προσπαθησα και μεσω updater και μεσω miflash αλλα δεν προχωρουσε η διαδικασια και αναγκαστηκα και την εκανα μεσω του οδηγου unofficial to official. στα λεω αυτα αν δεις οτι δεν προχωραει η διαδικασια με καποια απο αυτες μην το φοβηθεις...

Το τηλεφωνο μετά θελει στισιμο απο την αρχη?

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παιδια καλησπερα! Ειμαι καινουρια στο φορουμ αλλα σας παρακολουθω εδω και καιρο και μολις εχω κανα προβληματακι με το κινητο μου ψαχνω και βρισκω απαντησεις! Εχω το redmi note 3 pro εδω και 3 μηνες. Φοραει Miui 8.6.8.18 beta και chinese dev. Το χω οπως το πηρα χωρις να αλλαξω rom η οτιδηποτε, με βολευουν τα Αγγλικα μια χαρα. Καθε Παρασκευη μου εκανε update αλλα εχει τωρα δυο βδομαδες (μαλλον ετοιμαζονται για το marsmallow) που δεν εκανε κανενα. Ηθελα λοιπον να ρωτησω το εξης. Εχει εδω και 3 βδομαδες που με το που μπαινω μεσα στο youtube με πεταει αμεσως εξω. Παιζει το βιντεακι για μερικα δευτερολεπτα και μετα κανει force close χωρις κανενα λογο. Και βασικα το κανει και σε κανα δυο ακομη εφαρμογες. Απλα στο youtube γινεται συνεχεια. Αντιμετωπιζει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα με μενα; Υπαρχει λυση; Εχω κανει οποια λυση εχω διαβασει απεγκατασταση, clear cache και το προβλημα παραμενει. Επισης εδω και 3 μερες που βγαζει χωρις λογο το σηματακι του ,usb ,και λεει οτι δεν αναγνωριζεται χωρις φυσικα να εχω συνδεσει τπτ. Παταω πανω στην καρτελα και δεν κανει τπτ! Ευχαριστω!

Την international που πουλάει το geek την έχει παραλάβει κανείς?

Με ενδιαφέρει να ξέρω αν αυτή η international είναι official η είναι κάποια απο από αυτές που περνάνε τα καταστήματα και απλά έχουν ξεκλειδώσει την 800?

Σκέφτομαι να το πάρω αν και θα προτιμούσα το mi max αν υπήρχε με band 20.

Δυο ερωτήσεις: Ειμαι με την Global Stable Miui 8 8.0.1.0 χωρις κανενα ιδιαιτερο προβλημα. Εαν βαλω την Global Dev ποιες θα ειναι οι διαφορες? Επίσης μπορω να βαλω το zip στο κινητο και να γινει απο το updater?

Επειδή έκανα την αλλαγή το Σαββατο...

Πάρε ένα μπακ απ τα αρχεία σου και τις εφαρμογές σου μεσω του μπακ απ που προσφέρει ή συσκευή...Πρωτειμησε να το κρατήσεις σε μία κάρτα μνήμης...

Βάλε την ρομ στον φάκελο download rom που υπάρχει στην συσκευή (για να το βρεις εύκολα μετα)...Θα σου συνηστουσα να την κατεβάσεις στον υπολογιστή και όχι στο κινητό απ'ευθειας και να ελενξεις ότι κατεβηκαν όλα τα mb της ρομ (στην συσκευή που προσπάθησα την μία κατεβηκαν τα μισά...και την επόμενη έμειναν 100mb απ'εξω!!!!). Αφού τα έχεις όλα έτοιμα μπες στο updater και βρες την στο μενού του updater...Θα σε ρωτήσει δύο φορές να σβησει όλα τα αρχεία....Αν τα έχεις στην καρτα μνήμης ή στο micloud συνέχισε...Η όλη διαδικασία θα κρατήσει 10 με 15 λεπτά..όταν ανοίξει θα σε ρωτήσει αν θες να χρησιμοποιήσεις το μπακ απ που έχεις στο micloud ή να το στησεις από την αρχή...Αν έχεις το μπακ απ στην καρτα μνήμης επέλεξε στήσιμο από την αρχή και μετά μπες στο μενού ρυθμίσεων και στο μπακ απ και κανε restore....

Η διαφορά με αυτή που έχεις τώρα είναι ότι έχεις το μισό μενού με Ελληνικά και λίγο καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας...

Και φυσικά το ότι η dev πέρνει τις νέες αναβαθμισεις πρώτη συν ότι με αυτή Αν θες ξεκλειδωνεις το τηλέφωνο...

Ουσιαστικές διαφορές στην λειτουργία δεν έχεις...

Αααα στην stable μπορούσες να απενργοποιησεις κάποιες εφαρμογές που δεν θες (google music...google cinema...hangout...κ.τ. λ....για εμένα είναι άχρηστες...κάποιος άλλος μπορεί να τις θέλει και να μην έχει πρόβλημα..)...στην dev δεν μπορείς.

Πάρε ένα μπακ απ τα αρχεία σου και τις εφαρμογές σου μεσω του μπακ απ που προσφέρει ή συσκευή...Πρωτειμησε να το κρατήσεις σε μία κάρτα μνήμης...

Βάλε την ρομ στον φάκελο download rom που υπάρχει στην συσκευή (για να το βρεις εύκολα μετα)...Θα σου συνηστουσα να την κατεβάσεις στον υπολογιστή και όχι στο κινητό απ'ευθειας και να ελενξεις ότι κατεβηκαν όλα τα mb της ρομ (στην συσκευή που προσπάθησα την μία κατεβηκαν τα μισά...και την επόμενη έμειναν 100mb απ'εξω!!!!). Αφού τα έχεις όλα έτοιμα μπες στο updater και βρες την στο μενού του updater...Θα σε ρωτήσει δύο φορές να σβησει όλα τα αρχεία....Αν τα έχεις στην καρτα μνήμης ή στο micloud συνέχισε...Η όλη διαδικασία θα κρατήσει 10 με 15 λεπτά..όταν ανοίξει θα σε ρωτήσει αν θες να χρησιμοποιήσεις το μπακ απ που έχεις στο micloud ή να το στησεις από την αρχή...Αν έχεις το μπακ απ στην καρτα μνήμης επέλεξε στήσιμο από την αρχή και μετά μπες στο μενού ρυθμίσεων και στο μπακ απ και κανε restore....

Η διαφορά με αυτή που έχεις τώρα είναι ότι έχεις το μισό μενού με Ελληνικά και λίγο καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας...

Και φυσικά το ότι η dev πέρνει τις νέες αναβαθμισεις πρώτη συν ότι με αυτή Αν θες ξεκλειδωνεις το τηλέφωνο...

Αααα στην stable μπορούσες να απενργοποιησεις κάποιες εφαρμογές που δεν θες (google music...google cinema...hangout...κ.τ. λ....για εμένα είναι άχρηστες...κάποιος άλλος μπορεί να τις θέλει και να μην έχει πρόβλημα..)...στην dev δεν μπορείς.

εσένα αυτή η διαδικασία σου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα??? μήπως είναι πιο ασφαλές με miflash??? γιατί σκέφτομαι να πάω από global stable 8 σε global stable 7 (λόγω drain και υπερθέρμανσης) και δεν θέλω να μπλέκω με miflash κλπ γιατί δεν το έχω το άθλημα επισης είμαι με κλειδωμένο bootloader

Σχετικά με αυτό.. Δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθουν χωρίς ρουτ κτλ.;

Στάλθηκε από το "θεριό" RN3 Pro

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Την international που πουλάει το geek την έχει παραλάβει κανείς?

Με ενδιαφέρει να ξέρω αν αυτή η international είναι official η είναι κάποια απο από αυτές που περνάνε τα καταστήματα και απλά έχουν ξεκλειδώσει την 800?

Σκέφτομαι να το πάρω αν και θα προτιμούσα το mi max αν υπήρχε με band 20.

απο οσο βλεπω εχει την 800αρα στις ιντερνασιοναλ εκδοσεις

Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση. Μια τελευταια ερωτηση: ποια global dev εβαλες?

Παιδια καλησπερα! Ειμαι καινουρια στο φορουμ αλλα σας παρακολουθω εδω και καιρο και μολις εχω κανα προβληματακι με το κινητο μου ψαχνω και βρισκω απαντησεις! Εχω το redmi note 3 pro εδω και 3 μηνες. Φοραει Miui 8.6.8.18 beta και chinese dev. Το χω οπως το πηρα χωρις να αλλαξω rom η οτιδηποτε, με βολευουν τα Αγγλικα μια χαρα. Καθε Παρασκευη μου εκανε update αλλα εχει τωρα δυο βδομαδες (μαλλον ετοιμαζονται για το marsmallow) που δεν εκανε κανενα. Ηθελα λοιπον να ρωτησω το εξης. Εχει εδω και 3 βδομαδες που με το που μπαινω μεσα στο youtube με πεταει αμεσως εξω. Παιζει το βιντεακι για μερικα δευτερολεπτα και μετα κανει force close χωρις κανενα λογο. Και βασικα το κανει και σε κανα δυο ακομη εφαρμογες. Απλα στο youtube γινεται συνεχεια. Αντιμετωπιζει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα με μενα; Υπαρχει λυση; Εχω κανει οποια λυση εχω διαβασει απεγκατασταση, clear cache και το προβλημα παραμενει. Επισης εδω και 3 μερες που βγαζει χωρις λογο το σηματακι του ,usb ,και λεει οτι δεν αναγνωριζεται χωρις φυσικα να εχω συνδεσει τπτ. Παταω πανω στην καρτελα και δεν κανει τπτ! Ευχαριστω!

Με την ιδια rom και εγω και όντως εχει να πάρει αναβάθμιση 2 εβδομάδες. Οπως είπες και εσύ μαλλον ετοιμαζουν mm. Οσο για τα θεματακια που λες δεν τα αντιμετωπίζω. Το youtube τοσο απο την εφαρμογή οσο και από τον browser (opera) λειτουργεί κανονικά.

- Κωνσταντίνος -

Για όσους έχουν χάσει το 4G με το mod της 800άρας, επανέρχεται με αυτή τη διαδικασία (και ταυτόχρονα λύνεται το θέμα με το 4G στη SIM 2) http://en.miui.com/thread-335643-1-1.html .:)

EDIT: ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΙΜΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!

Μήτσε στο post #13959 είχες αναφέρει να χρησιμοποιήσουμε τον κωδικό 2061584826847.

Που τον είχες βρει;

Φιλικά.Γιώργος.

Όταν γράφει :

installed international firmware, with Google play store, Google services and multi-languages.

είναι η γνωστή multi με τα προβλήματα?

Htc One X

Samsung Galaxy S 3

Samsung Galaxy S plus

redmi note 3 pro

redmi note 5 pro

Όταν γράφει :

installed international firmware, with Google play store, Google services and multi-languages.

Γιες αυτη η ρημαδα

Ρωτα πριν παραγγειλεις αμα μπορουν να το στειλουν με official

Edited by kongeo1994

Καλησπέρα! Αυτό το σκρουτζομάγαζο αναφέρει ότι έχει περασμένη στο τηλέφωνο τη stable v7.5.1.0 από miui hellas.Αυτό σημαίνει ότι έχει κάνει εκείνο όλη τη διαδικασία και έρχεται στον αγοραστή έτοιμο με ελληνική ρομ απαλλάσσοντάς τον από τη διαδικασία ξεκλειδώματος,φλασαρίσματος κ.ο.κ. ;

Καλησπέρα! Αυτό το σκρουτζομάγαζο αναφέρει ότι έχει περασμένη στο τηλέφωνο τη stable v7.5.1.0 από miui hellas.Αυτό σημαίνει ότι έχει κάνει εκείνο όλη τη διαδικασία και έρχεται στον αγοραστή έτοιμο με ελληνική ρομ απαλλάσσοντάς τον από τη διαδικασία ξεκλειδώματος,φλασαρίσματος κ.ο.κ. ;

Ναι κάτι τέτοιο θα είναι σίγουρα...Εκτός αν λέει π@@@@@ες

Γιες αυτη η ρημαδα

το πήρα από ένα "παλικάρι" από αγγελία σφραγισμένο λέει. θα παραλάβω λογικά μεθαύριο .

απλώς δυσκολεύομαι να βρω 64bit Windows για να κάνω την αλλαγή.

υπάρχει άλλος τρόπος?

με ενδιαφέρει η ποιο σταθερή και απροβληματιστη ρομ για καθημερινή χρήση.

Htc One X

Samsung Galaxy S 3

Samsung Galaxy S plus

redmi note 3 pro

redmi note 5 pro

Ναι κάτι τέτοιο θα είναι σίγουρα...Εκτός αν λέει π@@@@@ες

Ευχαριστώ!Ενδιαφέρεται κάποιος γνωστός αλλά επειδή αφενός δε θέλει να περιμένει και αφετέρου επειδή δεν είναι εξοικειωμένος με φλασαρίσματα,σκέφτεται αυτή τη λύση.Ένα τηλεφώνημα στο μαγαζί λογικά θα μας διαφωτίσει.

Ευχαριστώ!Ενδιαφέρεται κάποιος γνωστός αλλά επειδή αφενός δε θέλει να περιμένει και αφετέρου επειδή δεν είναι εξοικειωμένος με φλασαρίσματα,σκέφτεται αυτή τη λύση.Ένα τηλεφώνημα στο μαγαζί λογικά θα μας διαφωτίσει.

Να διευκρινίσει αν είναι official ξεκλείδωμα..

Όταν γράφει :

Ωχ, μόλις πριν 5 λεπτά παρήγγειλα από το geek..... Είμαι και ψιλοάσχετος με φλασαρίσματα κλπ, λέτε να την πατήσω;.....

Η ζωή είναι ΠΟΛΥ μικρή, μην χάνεις ούτε μέρα!!!

Πολυ ακριβό ειναι και με την ελληνική να την εχει περάσει 242 ευρ μαζι με τα μεταφορικά ειναι αρκετά,ας το πάρει απο κινα που η τιμη ειναι τωρα χώμα και μετα ας ξεκλειδώσει ,δεν ειναι ομως για τον φίλο σου αυτό το τηλέφωνο και για άτομα που δεν θελουν να ασχοληθούν καθόλου,καλύτερα ας αγοράσει απο Ελλάδα κάποιο άλλο τηλέφωνο.:cool::cool:

Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

Ωχ, μόλις πριν 5 λεπτά παρήγγειλα από το geek..... Είμαι και ψιλοάσχετος με φλασαρίσματα κλπ, λέτε να την πατήσω;.....

Στειλε ενα μειλ να ζητας να αν μππρπυν να το στειλουν με official rom και οχο με την μυλτι

Αλλιως υπομονη οταν ερθει θα σε βοηθησουμε να το φτιαξεις

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το πήρα από ένα "παλικάρι" από αγγελία σφραγισμένο λέει. θα παραλάβω λογικά μεθαύριο .

απλώς δυσκολεύομαι να βρω 64bit Windows για να κάνω την αλλαγή.

υπάρχει άλλος τρόπος?

με ενδιαφέρει η ποιο σταθερή και απροβληματιστη ρομ για καθημερινή χρήση.

Υπαρχει αυτος: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14015-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Flash-Official-Rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Mi-PC-Suite-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-Xiaomi-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1/

αλλα δεν πετυχαινει παντα...αμα δεν πετυχει θες 64αρια και τον δυσκολο τροπο

Πολυ ακριβό ειναι και με την ελληνική να την εχει περάσει 242 ευρ μαζι με τα μεταφορικά ειναι αρκετά,ας το πάρει απο κινα που η τιμη ειναι τωρα χώμα και μετα ας ξεκλειδώσει ,δεν ειναι ομως για τον φίλο σου αυτό το τηλέφωνο και για άτομα που δεν θελουν να ασχοληθούν καθόλου,καλύτερα ας αγοράσει απο Ελλάδα κάποιο άλλο τηλέφωνο.:cool::cool:

Σύμφωνοι,είναι ακριβό...απλά η εγκατεστημένη ελληνική rom δηλαδή ένα ''έτοιμο'' τηλέφωνο,είναι δέλεαρ!

Όσο για τα άτομα που δε θέλουν να ασχοληθούν,έτσι είναι...και εγώ το πρώτο πράγμα που του είπα είναι να πάρει nexus 5x ή p9 lite.Αλλά επειδή και εγώ κάπως έτσι ήμουν πριν πάρω το δικό μου redmi note 3 pro,θεωρώ πως μπορεί να το παραγγείλει,αρκεί να έχει πάρει απόφαση ότι για να το φτιάξει όπως θέλει,πιθανότατα θα παιδευτεί λίγο ή πολύ.

εσένα αυτή η διαδικασία σου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα??? μήπως είναι πιο ασφαλές με miflash??? γιατί σκέφτομαι να πάω από global stable 8 σε global stable 7 (λόγω drain και υπερθέρμανσης) και δεν θέλω να μπλέκω με miflash κλπ γιατί δεν το έχω το άθλημα επισης είμαι με κλειδωμένο bootloader

Αυτό δεν το γνωρίζω...Εγώ πέρασα την ίδια έκδοση (miui 8 ) και δεν είχα κανένα προβλημα...Εσύ θες να κάνεις downgrade...

Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση. Μια τελευταια ερωτηση: ποια global dev εβαλες?

Την τελευταία που έχει βγει...6.8.18...

Σχετικά με αυτό.. Δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθουν χωρίς ρουτ κτλ.;

Στάλθηκε από το "θεριό" RN3 Pro

Με ρουτ μπορείς να τις διαγράψεις...Στην global stable που είχα μπορούσα να τις απενςργοποιησω και να μείνουν κλειστές...Στην global dev δεν μπορώ...ξανανοιγουν οι εφαρμογές και κατεβάζουν την τελευταία ενημέρωση τους...Χωρίς ρουτ και στις δύο....

Εχω την εντυπωση οτι η Official International απο το Geekbuying ειναι η σταθερη rom που παιρνει τα updates, ειναι αυτη που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ελληνικα στα μενου..

Η συγκεκριμενη συσκευη εχει και την 800αρα μπαντα για το LTE της Wind..

Το εχω βαλει κι εγω στο ματι αυτο ;)

Just donate some blood !!

Εχω την εντυπωση οτι η Official International απο το Geekbuying ειναι η σταθερη rom που παιρνει τα updates, ειναι αυτη που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ελληνικα στα μενου..

Η συγκεκριμενη συσκευη εχει και την 800αρα μπαντα για το LTE της Wind..

Το εχω βαλει κι εγω στο ματι αυτο ;)

για το international δεν ξερω ,δεν θυμαμαι να εχει αναφερει κανεις τι ρομ εχει (αμα εχει παραλαβει καποιος)

δεν διευκρινησε ο φιλος αν παρηγγειλε το απλο ή αυτο με την 800αρα

Γιες αυτη η ρημαδα

''

'

στις γλωσσες δεν ειδα να εχει Ελληνικα, καιμ επισης υποστηριζει οτα.. εχουν οτα οι μουλτι οι κινεζιες?

Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2