hammer Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Δεν σου συνιστώ να πάς μόνο για digitizer, εκτός αν το έχεις ξανακάνει. Όχι μόνο στην αποκόλληση αλλά και στην συγκόλληση του. Έχει τόση κόλλα ανάμεσα τους που είναι δύσκολο ακόμα και με λεπτούς χειρισμούς.θες και UVκολλα μετά. Παρτο μαζί να ξενοιασεις και μετά δοκιμάζεις αν θες το παλιό. Moνο Κινα φιλε μου ? Εχεις δικιο για την οθονη . Θα παρω οθονη +Touch Screen σε ενα Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexbakogiannis Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 καλησπερα..εβαλα την 6,10,20developer και εχω καπια προβλήματα..εχει κανείς άλλος προβλημα με αυτην την ΡΟΜ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 χρειαζομαι μια βοηθεια απο καποιον εμπειρο σε unbrick. εχω ενα kate( εδω ομως εχω δει αρκετα παιδια με εμπειρια και για αυτο ποσταρω εδω) το οποιο αναβε μονο κοκκινο λαμπακι και τιποτα αλλο. το εχω κανει tespoint unbrick αλλα μολις παω να φλασαρω την global fastboot ενω ξεκινησε εβγαλε προβλημα χωρου. επειδη το επιασε και αλλος πριν απο μενα στα χερια του υποψιαζομαι οτι ειχε περασει ρομ απο κενζο γιατι το παιδι ειπε οτι δεν δουλευε wifi, κινητη κτλ. αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 μια απο τα ιδια Μπρικαρισμενο redmi note 3 pro το επανεφερα με testpoint.to κινητο εχασε ιμει,wifi,mac adress.οτιδηποτε δοκιμασα για να τα επαναφερω δε δουλευει τιποτα και δεν εχω κ αλλες αντοχες.Eπαναφορα με fastboot miui 7 πεφτει σε bootloop,επαναφορα με φαστβοοτ miui 8 το κινητο ανοιγει αλλα χωρις wifi ,imei. Οποιος γνωριζει καποιο service Αθηνα να το παω ας γραψει please. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Το brick πως το πάθατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Οκ εγώ το επανέφερα.ήθελε άλλη έκδοση του mi flash.αν ακολουθήσει τον οδηγό του lala κανείς να το κάνει με νεότερη έκδοση από αυτή που έχει αν του βγάλει το μήνυμα για χώρο Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odiss Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Παιδιά θέλω να πάρω την συσκευη την βλέπω απ τον Κωτσόβολο αλλά λέει έκδοση 5.1 και όχι 6 . Δεν είναι η official rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Παιδιά θέλω να πάρω την συσκευη την βλέπω απ τον Κωτσόβολο αλλά λέει έκδοση 5.1 και όχι 6 . Δεν είναι η official rom? Αστο τι λεει. 6αρα θα εχει. Βασικα το kate δεν ειχε βγει καθολου και με 5.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Αστο τι λεει. 6αρα θα εχει. Βασικα το kate δεν ειχε βγει καθολου και με 5.1 To kate ειναι αυτό η το kenzo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Έχει περάσει κάνεις την beta 7.2.9 να πει εντυπώσεις; Γιατί είναι τόσο μεγάλη (1.2G); Δεν έχω περάσει ούτε την 7.1.19 (έχω μείνει στην 7.1.12). Υπάρχουν τόσο μεγάλες αλλαγές; Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 To kate ειναι αυτό η το kenzo? Μόνο το Kate φέρνουν μέσω του αντιπροσώπου. Για kenzo ή από Κίνα ή από Skrouzt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Έχει περάσει κάνεις την beta 7.2.9 να πει εντυπώσεις; Γιατί είναι τόσο μεγάλη (1.2G); Δεν έχω περάσει ούτε την 7.1.19 (έχω μείνει στην 7.1.12). Υπάρχουν τόσο μεγάλες αλλαγές; Καμία γνώμη; την πέρασε κανείς; γιατί με την προηγούμενη είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σταμάτησαν εντελώς και τα restart τελείως εδώ και +2 μήνες και έχω ησυχάσει Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Παιδιά θέλω να πάρω την συσκευη την βλέπω απ τον Κωτσόβολο αλλά λέει έκδοση 5.1 και όχι 6 . Δεν είναι η official rom? Επιβεβαιωνω τα παιδια μιας το πηρα κ εγω απο Κωτσο. Το κινητο ηρθε με 6.0.1 και MIUI 8.1.1 και μου εχει βγαλει μηνυμα για διαθεσιμη 8.1.3 την οποια κ δεν περασα ακομη Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Και εγώ το πήρα σήμερα από Κωτσόβολο,έχει την 8.1.1 αλλά δεν έχει βγάλει ενημέρωση ακόμη Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t_alexios Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Συμφορουμίτες ένας φίλος με το RN3PRO έχει το εξής θέμα: Με την δεύτερη κάρτα Sim δεν μπορεί να πραγματοποιήσει κλήσεις,παρά μόνο δέχεται εισερχόμενες. Έχουμε καμμιά ιδέα; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 αξίζει το κόπο να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα ή όχι; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 αξίζει το κόπο να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα ή όχι; εφοσον θελεις να το ξεκλειδωσεις, ναι. μην δοκιμασεις ανεπισημο τροπο (δεν το εχω ψαξει και δεν ξερω πως λειτουργει αυτος ο τροπος, αλλα ξερω πως υπαρχει). απλα στειλε αιτηση και σε λιγες μερες θα σου ερθει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senniha1994 Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 (edited) Καμία γνώμη; την πέρασε κανείς; γιατί με την προηγούμενη είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σταμάτησαν εντελώς και τα restart τελείως εδώ και +2 μήνες και έχω ησυχάσει Εγώ πέρασα την τελευταία beta 7.2.9 και μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος γτ είχα θέμα με την κατανάλωση ,είχα το πολύ 5 ώρες ενεργεί οθόνη με πολλά πετσοκοματα,greenify, κλείσιμο συγχρονισμό, επιλογή gsm στην κάρτα που δεν χρησιμοποιώ δεδομένα.Μεχρι τώρα η μπαταρία δείχνει πολύ καλύτερα και η ταχύτητα της όλης rom έχει βελτιωθεί αισθητά. Edited February 11, 2017 by senniha1994 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Καλημερα.εχω την ελληνικη gtv σε miui 7 σε lollilop.ο τροπος για να περασω σε miui 8 marshmallow; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takinio1 Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Καλημέρα, εχω 2 κινητα ,με global stable 7.5.3.0 το ένα και 8.0.2.0 Kenzo και τα δυο. Καπου διαβασα ότι η τελευταια αναβαθμιση εχει και Ελληνικα ,είναι ασφαλες να προχωρήσω και στα δυο σε αναβαθμιση ,χρειαζεται να κανω κατι πριν? Επισης tempered glass ,αν υπαρχει καποια προταση. Ευχαριστω πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Καλημερα.εχω την ελληνικη gtv σε miui 7 σε lollilop.ο τροπος για να περασω σε miui 8 marshmallow; Εχει οδηγο στο φορουμ. Ακολουθησε τον αλλιως θα εχεις προβληματα. Συνοπτικα πρεπει να περασεις dev παλια ΜΜ(λενε κει ποια ακριβως,δε θυμαμαι) και μετα ΜΜ νεοτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Έχει περάσει κάνεις την beta 7.2.9 να πει εντυπώσεις; Γιατί είναι τόσο μεγάλη (1.2G); Δεν έχω περάσει ούτε την 7.1.19 (έχω μείνει στην 7.1.12). Υπάρχουν τόσο μεγάλες αλλαγές; Ναι ειναι τελεια. Ολη μερα σημερα με εβγαλε χαλαρα 4 ωρες και 5 λεπτα sot και ειμαι 44℅ ακομη μπαταρια. Πολυ καλυτερη διαχειριση. Κατα τα αλλα ολα οκ. Σταθερη δεν εχω παρατηρησει τιποτα αρνητικο. Προχωρα ανετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavriki23 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 ξερει κανεις καμια εφαρμογη για να βγαζουμε σελφι με το δαχτυλικο αποτυπωμα?ειμαι με cm13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Με την cm13 δεν ξέρω αλλά η global dev το κάνει με την stock Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavriki23 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Με την cm13 δεν ξέρω αλλά η global dev το κάνει με την stock Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου Ναι το ξέρω αλλά δεν γυριζω πίσω απο cm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts